Boring day!

Hej!
Sitter nu på Twitter & lyssnar på musik. Fakstisk på One Direction o.o!?!? Nej men, jag tycker bara Live While We're Young är bra. Bara den jag lyssnar på. Absolut inget fan.
Men idag så vart det att bara typ sitta i soffan, kolla på tv & spela dator.
Skola imorgon D'': Kill me!!
HAR JU INGET ATT SKRIVA OM! JAG ÄR SÅ TRÅKIGT!!
Fast har ju sovmorgon imorgon till 08.45 någonting? Har det varje måndag. Det är ju nice. Fast går upp samma tid som jag alltid gör ändå..
Joouuuu. Förresten så bytte jag Twitter namn till @JedBieberCyrus, så länk grejen jag la ut igår funkar inte längra, så följ mig HÄR. Följer alla tillbaka :]

The Lucky One.

Hellu!
Idag så blev det att vara ensam hemma med syrran. Rätt skönt när inte småsyskonen helatiden ska hålla på & låta.
Men vi kollade på film. The Lucky One med Zac Efron. Alla måste ju medge att han ser grymt bra ut! Har ju iof tyckt det sedan första High School Musical filmen kom ut. Var världens HSM fan förr ;)
Men filmen var sjukt bra! Värd att kolla på säger jag bara.
Och så städade jag också mitt rum. Lika tråkigt som vanligt.
Men nu måste jag nog sova! Vet att inlägget sög. Men klockan är snart två, så kanske dags? Fast lär säkert ändå inte gå & lägga mig efter att jag gjort inlägget. Kommer alltid upp nått annat jag vill göra på datan.
Men, ja, vi säger att jag ska sova :] GOOD NIGHT PEOPLE! ❤
btw, följ mig på Twitter HÄR! Följer alla tillbaka :]

It's Friday!

Hejj!
Idag så är det FREDAG! OYeah man! ;]]
Får väl försöka att vara lite mer aktivare på bloggen eftersom en tjej som jag gick tillsammans med i 6:an ville att jag skulle börja blogga lite mer eftersom hon läser min blogg, så, du läser nog detta, Hej på dig! :)
Men jag älskar verkligen fredagar. Och inte bara för att det sen är helg. Fast det är ju mest för att det är helg. Men det är också att vi har musik & gympa i skolan. Sjukt skoj är det! (:
Men just nu så sitter jag i vardagsrummet & kollar på tv. Vet inte riktigt vad själva filmen heter, men jag har sett det förut. Rätt OK!

As tråkigt är jag verkligen... Men ja...
Inte världens finaste bild, men jajajajaja!
 
Och förresten så hände detta :DDDD Shane svarade på mitt DM på Twitter!!
Blivit mycket om honom på bloggen, men vafan, det är coolt & han sjunger grymt bra! :]
 

Coolt :D

Gash!
I förrgår så la jag ju ut videon '' One Step Closer '' av Shane Harper. Och då så skrev jag på Twitter ''I'm in love with ''Shane Harper - One Step Closer '' so good :o'' Och efter att jag skrev det, så måste han sett det & då började han följa mig!!!! :DD Och jag följde inte äns honom. Amanda & Jag fick ett litet lyckligt damp ryck för ett tag! ♥♥

Sista matchen för säsongen [avklarad!]

För det första. Jag är ju så jäkla bra ;D *host*
Men nu så sitter jag & har tråkigt, så då bloggar jag :) Fast det gör ju inget roligare, för detta är inte så speciellt skoj... Men anyway!
Idag så spelade vi våran sista fotbollsmatch för säsongen. tråkigt ;(.Den förlorade vi ju.. Men vi spelade jätte bra. Och domaren var lite mupp. Det blev ett offside mål som han ''inte såg'' eller nått....
Men imorgon är det STUDIEDAG :D om det heter så? Då drar jag, syrran & mamma till stan och handlar kläder :) that's nice!
Och så längtar jag till April nästa år, då jag kanske ska få en rosa IPhone 5 :D wihooo!
yess. Nu ska jag fortsätta att sitta o lyssna på denna låt. videon nedan. Så bra :o
 

Much Love ♥