ÖFF

Morgon!
Sitter nu i bilen med Elin och hennes pappa som skjutsar. Vi ska till Smedby för att typ test träna hos ÖFF ( Östergötlands Fotbollsförbund) 
Vi har haft en kille från ÖFF som varit och kollat på oss när vi haft träning, och sedan har han valt ut tre som han tyckte var bra och skulle träna med dom. Han valde mig, Elin & Issa. Sedan efter några träningar hos ÖFF, om vi är tillräckligt bra, blir vi uttagna att vara med i ÖFFs lag. Östergötlands bästa tjej 99or blir uttagna till laget, kan man säga.
Så väldigt spännande! :) 
Hade även match igår och fick en hård spark på benet. Så har skit ont. Vilken tajming att få det då man ska till ÖFF. Men vi vann ju i alla fall matchen med 4-0 mot Åtvidaberg. Så var värt att få den sparken. Fick även en frispark pga det.
 
 
Gick upp vid nio i morse eftersom jag och Ejlitz skulle gå på gudstjänst. Vi ska nämligen konfirmera oss 👌
Så vi gick dit i regnet. Och när vi kom fram fanns det inga där. Men vi väntade typ 5 minuter över den rätta tiden, men ingen kom.. Så vi gick hem igen. Väldigt onödigt att gå dit i regnet när det ändå inte var något. Men men. 
 
 
 
 

Sämst på att blogga.

Jag vet att jag är sämst på att blogga och har inte gjort det på ett antal dagar.
Men ska försöka bli bättre. Kommer kanske ett inlägg senare? I can't promise anything, my friends.
Men jag tycker att ni ska gå in på min ask och fråga mig massor frågor! Blir jätte glad när jag ser att det är nån ny fråga :D http://ask.fm/noranordgren


Hejsan! Blev uppväkt vid tjugo över åtta i morse. Pappa frågade om jag hade lust att spela fotbollsmatch med 00:orna eftersom dom inte hade folk. Så svarade ja till det. Men blev sen inget av det, eftersom dom andra i mitt laget inte kunde hjälpa till. Så räckte inte med att endast jag var med.
Så just nu sitter jag och pluggar. Pluggar Engelska, Franska och på intervju frågor eftersom jag och några fler sen ska intervjua en IT-ansvarig på ett företag som heter IUC.
Senare ikväll ska jag och min familj till Elins familj där dom bjuder oss på mat. Trevligt trevligt :)
 
Har även inte skrivit om dagen då jag var på Selena konserten. Men det kommer här:
Förra lördagen, som sagt, så var jag på Selenas konsert i Stockhol.
Mamma och jag åkte någon gång vid ett och var framme vid tre. Och när vi kom fram var det redan fullt av människor som satt i kö vilket fick mig att få smått panik. Så tjatade sönder på mamma att skynda sig hela tiden eftersom jag ville få en bra plats i kön vilket sen skulle leda till att jag får en bra plats inne på konserten sen.
Vi hittade först inte slutet av kön eftersom det var folk lite här och där. Så vi gick och frågade två vakter som berättade vägen. Dom sa även att det redan var ett tusen människor i kön redan och då fick jag ännu mer panik. Men eftersom det skulle vara tre tusen som skulle in på konserten, så kändes rätt så bra ändå. Jag var ju verkligen inte sist i kön i alla fall.
Eftersom det skulle va insläpp vid 18.30 så behövde vi ju inte köa så länge. I kön pratade vi även med två trevliga tjejer som satt framför oss. Blev bland annat prat om Bieber eftersom dom också var på hans konsert då han var här i Sverige.
Sen slog klockan 18.30 och vi alla hade stallt oss upp som packade sillar i kön. Men eftersom det var två köer, så fick första kön gå in före oss, så vi kom in lite senare. Runt 18.50 kanske om inte sneare?
Men sen var det våran tur att gå in i Fryshuset(där kosnerten var) och hade smått panik eftersom alla som hade väskor var tvunga att visa vad dom hade i dom för vakterna som ville se biljetterna. Och eftersom jag inte hade någon väska och typ hundra pers hade väskor framför mig, så skulle det ju ta lite tid. Och det fanns ju två köer till att visa biljetterna, och jag bara såg hur folk i kön bredvid gick in. Så kände att jag skulle få världens sämsta plats. Men sen när jag kom in, så kom jag alldeles längst fram. Eller, längst fram på ståplats. Det fanns även golden circle och det hade jag INGEN aning om!? När jag köpte biljetter stog det inget om golden circle biljetter. Så blev lite arg. Men sen började det hela. Anton Ewald var förbandet.
Sen en stund efter att Anton uppträtt, kom Selena ut.
Gud. Hon såg inte verklig ut. Som jag sa om Justin, så har man har ju endast sett dom på tv och dator. Så blev helt galet och overkligt. Men hon är ju så sjukt jävla fin så att det inte är sant!! Hon var också så gullig när hon pratade med oss :') Hade gärna velat haft m&g och träffa henne backstage. Galet underbar är hon
Sjöng med sjukt mycket under konseten så hade jätte ont i halsen efteråt, men det var det värt.
Sen så var konserten slut, tråkigt nog. Då köpte jag en tröja i försäljningen dom had utanför konsert salen(?) och sedan åkte vi hem. Sen någon timme efter att vi åkt, gick hon ut och mötte fansen samt tog kort med dom och la ut det på sin Instagram......:(
Tröjan ser ut sådär bara lite annorlundare på ryggen. Ser även bättre ut på riktigt :)
 
 

♥ Stars Dance Tour ♥

bilderna blev sjukt dåliga i know. men så dåligt som man ser på bilderna, såg jag absolut inte på riktigt! Såg skit bra på konserten. bilderna ser ut att vara myckt längre bort osv... skriver även lite om dagen i ett annat inlägg, senare :)