Selena imorgon ♥

Hejsan. Just nu sitter jag och pluggar på franska glosor samt lyssnar på musik. Glosorna går super.
Idag var jag såklart i skolan och det var väl som vanligt, antar jag. Sedan efter skolan drog jag med Elin till gymmet där vi tränade en stund. Satt sedan ute med mamma, mormor och lite mer grannar.
 
Imorgon så åker jag och mamma in till Stockholm. Jag ska ju se Selena! Är så sjukt super duper taggad och nervös och allt! Kommer bli helt galet att få se & höra henne på riktigt! ♥
Vi åker klockan ett då vi är framme någon gång vid tre tiden. Så ska sedan köa från klockan tre till halv åtta.
Gud så kuuuul det kommer bli! ♥
 
 Au revoir.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lång inlägg, i know.

Godkväll folket.
Sitter nu framför datorn och har precis kommit ut från duchen. Var och tränade på Aktiv förut. Skulle igentligen gå på ett dansmix pass, men det blev ändast jag och sjävla tränaren, så hon frågade om jag ville köra själv eller träna på gymmet. Så jag valde gymmet. Skulle kännas lite fult att endast hon och jag stod och dansa där.
Idag i skolan så var det väl som vanligt förutom att vi hade våra nya elevens val. Jag och Elin hade film & musik vilket sög! Vi hade förväntat oss att få skapa filmer och musik. Men där skulle vi endast få läsa om musiken och filmens historia, kolla på filmer och massa tråkigt skit. Så när vi mötte Erik (våran gympa lärare) på en rast vi hade. Så frågade vi om det fanns plats på hans fys, tränings sak (?) som vi hade i 7:an, och det hade han som tur var. Så vi fick byta :)
Efter skolan drog jag nästan direkt till musik skolan tillsammans med mamma där jag skulle möta en sång lärare som jag ska börja hos. Vi skulle bestämma tid och dag. Blev torsdagar klocka tre någon gång.
Har även fått svar av mina danslärare att jag ska få byta StreetJazz dans till American contemporary.
Igår så var jag också på Aktiv. Var där med Amanda där vi var på två pass. Mage/Rygg och på Zumba. Zumba var något nytt som jag aldrig testat förut, och det var super kul! Ska verkligen gå på det fler gånger.
I lördags så hade jag fotbollsmatch. Vi mötte Östria Lambohov och förlorade med 3-1.. De mål som dom gjorde var verkligen tur mål. Vi var bättre dom och hade bollen mycket mer. Men tråkigt nog så blev det som det blev.
Sen på lördagskvällen sov jag över med mina muppar till vänner. Fanny, Elin, Issa, Binta, Ejlitz och Wilma. Vi hade lika roligt som alltid.
Fick även reda på en hemsk sak idag. Vi har nämligen Franska glosor tills imorgon och jag hade ingen aning om det!?!? Jag har aldrig någonsin missat att tränat på glosor eller göra någon läxa, så folk blev smått förvånade när jag sa det. Fast har pluggat på dom stenhårt idag, så kan dom. Måste bara hoppas på att dom sitter tills imorgon.
Imorgon blir det även fotbollsträning då tränare från ÖFF ska hålla i träningen. Så kul!
GODNATT!
Håret ser helt fucked up ut på bilden. Ser inte ut så på riktigt!!! Det var ljuset som gjordet så..
 
 
 

Seger

Hej! Kom hem från skolan för en stund sedan. Hade bild. Tycker det är sämst att vi har gympa som näst sista lektion och bild som sista. Bättre att ha gympa som sista lektion då man kan gå hem och ducha och allt. Och ännu värre på måndagar då vi har gympa precis på morgonen vilket jag hade hoppats på att vi inte skulle få. Gympa är sjukt kul, men jag föredrar att det är på slutet av dagen.
Som sagt, så var det match mot Åtvidaberg igår. Vi åkte hem med en seger på 2-0. Super skönt. Gjorde även själv mål efter att typ skjutit hundra skott på mål och missat alla.
Nu sitter jag på golvet med datorn precis framför skrivbordet och inte vet jag varför? Ingen riktig andledning att sitta på golvet när man har skrivbordet? Men men. Ska ju ändå dra iväg till gymmet tillsammans med pappa där vi jag sen möter upp Elin. Så bye.
 
 

Match time

Sitter nu i bilen påväg till Åtvidaberg för fotbolls match 
 

Skolan börjat

Hejjjjj! Idag började skolan riktigt på riktigt. Igentligen så började vi igår, men då var det inga lektioner osv.. Men det var det idag. Tycker det är rätt så okej att börja skolan igen. Det ända som var riktigt tråkigt var att min franska lärare som är en av mina favorit lärare, har bytt till en ny skola. Så det var inte så kul. Men men.
Igår så var det även match. Mötte Stångebro. Tråkigt nog förlorade vi med 2-1... Men vi spelade super bra. Imorgon blir det också match. Borta match mot Åtvidaberg. Dom har vi tagit alla matcher innan, så lär väl bli en vinst imorgon med förhoppningsvis.
Efter skolan idag så drog jag även med Elin till gymet. Blir nog att dra dit med henne på torsdag också.
Och i helgen kanske det blir att sova över med Elin, Fanny, Binta, Issa, Wilma & Ejlitz :)
 
 
 

Bilder från Paris

 
 
 

Frankrike resan.

Hejsan folket!
Kom hem från Frankrike igår. Var verkligen super kul där! Varmt & skönt. Runt 30 grader varje dag.
Första dagen, åkte vi med buss från flygplatsen in till Paris. Sen efter det, tog vi tunnelbanan till vårat hotell.
När vi väl var framme vid hotellet, lämnade vi våra väskor och begav oss sedan ut igen. Vi kollade in affärer och så. Tråkigt nog fann vi inga fina kläder.
Men senare drog vi till ett jätte högt hus som var något på 200 meter högt. Mamma, Amanda och Tomas åkte upp och kollade på utsikten, men inte jag. Jag har faktiskt blivit super höjd rädd.
Sen åkte vi även till Eiffeltornet med tunnelbana. Det låg inte alls långt borta från där vi var. Det var ju kväll då & det var mörtk ute, så Eiffeltornet lös jätte fint. Efter det så drog vi till hotellet.
Nästa dag hade vi bestämt oss för att åka på en rundtur med bussar som åker runt i Paris och berättar om de olika ställena. Så det gjorde vi. Eftersom man satt på taket av bussen som inte hade något tak, så dog man seriöst av värmen. Solen sken på jätte starkt, så brände faktiskt armarna.
Men under bussturen kunde man gå av på ställen man ville stanna kvar på, sen kom det en ny buss var sjunde minut som man sen kunde hoppa på när man ville åka vidare. Vi stannade först vid Tiumfbågen och sedan vid  Eiffel tornet igen.
Mamma och Amanda tänkte åkte upp i Eiffel tornet, men eftersom köerna var flera meter långa, så blev det inget av det. Vilket vi också visste om att det skulle vara. Att åka till Eiffeltronet tidigt på morgonen var mycket bättre då det inte var så långa köer.
Vid Eiffel tornet fanns det även som en stor fontän som folk badade i. En jätte stor. Så där stannade Amand och jag medans mamma och Tomas kollade på något annat. Vi hoppade även i med benen i vattnet eftersom det blev jätte varmt.
Det var även ett skateboard gäng på fem-sju killar vid 16 års åldern som smått sykade oss vid fontänen. Riktigt gulliga var dom när dom hälsade på oss samt gav oss leenden. Dom vinkade även och när jag vinkade tillbaka till dom blev dom superglada och gav oss tumme upp. Haha. Och precis innan vi skulle återvända hem igen, kom även en av dom fram till oss och pratade lite. Sen åkte vi hem med bussen igen.
När vi kom fram till gatan där vårat hotell var, åt vi på restaurang och var ute en stund.
Sedan den trjede dagen, åkte vi hem tråkigt nog. Då var det endast att vakna upp, ta tunnelbanan till ett buss ställe och ta bussen till flygplatsen och flyga hem.
När man kom hem i Sverige igen var alla människor som vanligt så trista. I Frankrike är alla så glada, hälsar och ler. Gillar Franska människor mycket mer än Svenska! Köpte även ett litet Eiffel torn i Paris.
 
Super duper långt inlägg. Men kunde inte blogga under dagarna i Frankrike eftersom mitt internet var helt fucked up. Bilder från Paris kommer även i nästa inlägget :)
 
 
 

-

 

Frankrike

Morgon morgon. Sitter nu i bilen påväg till Skavstad för att sen flyga till Frankrike :)
 

WE CAN'T STOP

Hej! Kom hem från frisören för ett tag sedan och är nu framför datorn. Blev riktigt nöjd med håret :)
Men tidigare idag, i morse, drog jag och Amanda till gymmet. Efter det har jag inte gjort mycket. Men drog som sagt till frisören sen.
Igår var det fotbollsträning tillsammans med dom yngre tjejerna och imorgon blir det fotbollsträning igen fast själva. Har även tre fotbollsmatcher nästa vecka.
På torsdag, eller imorgon natt klockan fyra, åker vi iväg till flygplatsen för att sedan flyga över till Frankrike. Riktigt kul och spännande :D
Inte mycket mer att skriva om.. Hejdå!
 
 
 
 
 
 

Hos frisören 💇

 
 

Teen Choice Awards

Hej!
Sitter nu framför datorn med livestreams uppe på skärmen, redo för att kolla på Teen Choice Awards som börjar snart. Måste ju se om man ser Justin, Miley och Selena :)
Som sagt, så var det match idag i Vadstad. Som tur var så klarade vi oss undan regnet under matchen. Phu! Men matchen slutade 1-0 till oss, vilket var bra! På vägen hem åt vi sedan på McDonalds med en stor del av laget, där vi hade kul.
Imorgon så blir det att åka hem till mamma. Vi ska även boka en frisör tid så att jag kan klippa & färga håret så jag kan ha mitt löshår! Wihu.
Och så är det fotbollsträning imorgon också. Blir att börja tidigare eftersom vi ska spela med dom yngre tjejerna innan. Blir typ att spela lite match mot dom. Det gör vi för att dom yngre ska lära sig lite av oss. Men det blir kul, tycker jag :)
Nu har jag inte tid att blogga. Hejdå och godnatt!
 
 

Iväg för match i Vadstena ⚽

snyggaste foppa-tofflorna i know

DREAM ON

God kväll.
Sitter nu framför datorn, lyssnar på musik och sjunger med som en galning. Underligt att ingen här hemma verkar höra mig? Haha. Men det är ju bara bra om dom inte gör det.
Idag blev det att inte göra så mycket. Solade lite, hängde med o handlade och kollade sen på skräckfilm. Glömt vad filmen hette, så shit the same.
Imorgon så är det match mot Vadstena och jag är super taggad på det. Första matchen efter vårat lilla sommar uppehåll vi hade. Så kommer bli riktigt roligt!
Och ska jag vara lite glädjedödare, så börjar faktiskt skolan om en vecka.. jag orkar inte. Fast ändå så är jag rätt så sugen på att plugga. Konstigt nog? :s
Nope. Hej då folket!
 
 
 
 

25/1-12 ♥

Ledens för så lång text. Tror faktiskt ingen kommer läsa. Men whatever
 
Bara för att jag saknar datumet 25/1-12 så sjukt mycket. Då jag träffade Jedward ♥
Kommer ihåg hur jag satt i bilen påväg till Linköping där jag snart skulle få träffa två av mina största idoler, Jedward. Snacka om att jag var pirrig. Den dagen, innan vi skulle åke, hade vi fixat med presenter och ett litet plakat vi skulle ge dom när vi träffade dom.
När vi väl var framme i själva arenan, mötte vi upp en tjej från NT (eftersom vi hade vunnit träffen med dom från tidningen) samt en fotograf. Vi pratade lite med dom och gick sedan, tillsammans med lite fler tjejer, uppför en trapp och vidare på övervåningen tills vi gick in i en av dom flertal dörrarna som fanns där.
NT tjejen sa åt oss att sätta oss ner vilket vi gjorde. Amanda och jag satt närmast dörren såklart.
Ett flertal gånger öppnades dörren och varje gång stannade hjärtat på mig, jag trodde det skulle vara John och Edward. Men det var det inte. Det kändes som väntan på att dom skulle komma var sjukt lång.
Men tillslut öppnades dörren igen och två precis likadana personer hoppade in helt galna, John och Edward.
Fick smått panik när dom kom in där. Dom såg ut som två serie figurer. Även om jag sett dom på konserter tidigare, så såg dom annorlundare ut så nära.
Men dom pratade lite först sen gick dom till mig och Amanda.
Edward satte sig på samma stold som Amanda och började signera saker samt prata med oss medans John stod bredvid mig. Det blev som en dröm alltihop så kommer inte ihåg precis vad som hände. Men sen tog John i min Jedward-tröja och frågade vart jag fått den ifrån. Och jag svarade att jag varit på en av deras konsert i Stockholm tidigare där jag köpte den. Han frågade sen om jag ville ha en autograf på den ville jag självklart. Så han tog upp en penna och skulle börja skriva, men då snodde Edward pennan av John helt random, så det blev ingen autograf.... Edward då.....  Men sen blev det mer prat med dom och så. Dom råkade även signera sitt egna plakat dom skulle få av oss. Menmen. Dom frågade även om vi ville ha en bild och tog min mobil. Så dom stallde upp sig bredvid mig och vi tog bilder. Var så sjukt pirrig att jag var nära på att dö, då. Seriöst.
Sen skulle dom vidare till alla andra som var där. Men innan dom gick, sa dom att dom kommer tillbaka till oss sen. Under tiden dom var vid dom andra, tog jag tusentals kort på dom samt filmade massor.
John och Edward pratade också med dom andra tjejerna om vilka idoler dom hade. Vilka personer dom älskade. Och då frågade någon vilka Edward älskade, då pekade han på Amanda och mig sa: '' Those girls there, i love them'' och då flippade jag och Amanda ut. Det var sjukt! Och det bästa var att jag fick med det på film. Jag är sjukt lycklig över det!
Och sen som lovat, kom dom tillbaka till oss. Eller, John kom till oss medans Edward snackade med två tjejer.
John dansade fram till vilket var supergullet och vi gav honom ett av paketena vi hade. Ett inslaget. Och han kände på det och funderade en stund. Men sen gjorde han en min som visade att han visste vad det var. Han sa sen: '' Choklet''. Och det var vad det var. John och Edward älskar Marabou, så vi slog in en varsin Marabou choklad till dom. John tänkte även sno Edward paket med choklad, men då kom Edward precis.
Sen stod Jag, Amanda, John och Edward i typ en ring och pratade. Plakatet som dom råkat signerat, berättade vi att det var deras. Så dom tog emot det.
Sedan pratade jag endast jag och Edward med varandra medans Amanda och John stod bredvid och lyssnade.
Eftersom Amanda och jag skirivt våra Twitter namn på plakatet, så undrade han vad mitt Twitter namn (JB_MC_JW) betydde. Då förklarade jag att det bettyde Justin Bieber, Miley Cyrus och Jedward. Och när jag sa '' Jedward '' ledde han mot mig och gjorde typ ett ''aww'' ljud. Guuuuud!
Sen blev det kramkalas. Deras kramar var verkligen speciella. Helt underbara. Kommer fortfarande ihåg känslan.
Efter träffen med dom, blev det konsert.
 
Gud. Börjar smått gråta när jag tänker på dagen. Så underbar dag.
Har även inte tvättat tröjan sedan dess eftersom dom kramade mig samt höll på tröjan. Och den kommer heller aldrig bli tvättad. Den hänger fint i mitt rum.
Saknar dom också sjukt jäkla mycket. Kommer dom till Sverige igen, kan jag lova att jag kommer vara där ♥
 
Edward säger att han älskar oss :') ♥
- ignorera att jag var den fulaste människan på jorden det året. -
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hej!
Jag vaknade vid elva i morse. Åt sen frukost och drog till gymmet med Amanda. Vi var där i ca en timme.
Så kom hem för endast en liten stund sedan.
Har precis också tömt diskmaskinen vilket vi lovade pappa att göra. Och nu ska jag duscha och sen gå en promenad med snobben tillsammans med Amanda till affären.
Senare vet jag inte vad som händer?


Gym dax 💪

 

✾ ♡ ✽ ☆ ❥ ✿ ♕ ✾ ♡ ✽ ☆ ❥ ✿ ♕ ✾ ♡ ✽ ☆ ❥ ✿ ♕ ✾ ♡ ✽ ☆ ❥ ✿ ♕ ✾ ♡ ✽ ☆ ❥ ✿ ♕ ✾ ♡ ✽ ☆ ❥ ✿ ♕

 
 
 

Paris, Frankrike om åtta dagar.

God morgon.
Vaknade typ för en timme sedan och sitter nu framför tv:n med datorn. Har även ätit frukost, duschat och tagit på mig kläder.
Ikväll blir det fotbollsträning vilket jag är supertagg på! Så det lär väl vara vad jag kommer att sitta och vänta till idag.
Och om åtta dagar, så åker jag till Paris, Frankrike tillsammans med mamma, Amanda och Tomas. Det är bara som en resa man är borta på över en helg, så vi blir ju inte borta så länge. Men ändå super kul! :)
 
 
 

STARS DANCE

Är sämst på att blogga, i know.
Men som sagt, så åkte jag hem från Öland i torsdags. Sen när vi kom hem drog jag och syster till mamma. Och i helgen vet i tusan vad jag gjort faktiskt?
Igår var det fotbollsträning vilket var super kul, som vanligt. Träning imorgon med.
Men idag vet jag inte vad jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Kanske blir att ta lite bilder med Amanda.. idk?  haha, videon xd 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

They Key app

Oh Gud. Laddade precis hem en app. Den heter The Key  och är en app om Justins nya parfym. Och då finns det en alarm klocka i den som man ska ställa in tiden tills man vaknar. Och när alarmet ringer, kommer en melodi sen säger Justin " did we meet in your deams?" + andra saker. Var nära på att dö! Kommer älska att vakna upp på skolmornarna eftersom jag kommer höra hans röst varje morgon. Oh my god  ♡