Svar på frågestunden! :D

SÅDÄR. Nu är videon här. Typ 5 år senare. Men whatever...
Vi gjorde oss lite snygga med stora ögon ;D

i would.

Hejsan.
Inte bloggat på länge eftersom att internet hos mamma är SÄMST!
Faktiskt inte gjort så mycket i veckan... eller, jo. Min dans började i måndags (StreetJazz dans) och det var SUPER KUL! Så längtar stort till nästa måndag :D
Men har varit & tränat på gymet för ett tag sedan, duschat & gjort lite läxa. Vi har ju NO porv nästa vecka, så that's viktigt att träna på.
Blir väl att sitta vid datorn & kolla på tv. Ska nog också försöka att ladda upp videon med svarena på frågestunden nu. Så dom kommer FÖRHOPPINGSVIS i nästa inlägg snart :] wihoo!
Sitter nu & lyssnar på Justins underbara album Believe Acoustic som kom ut på spotify igår & ut i affärer idag. SÅ MÅSTE KÖPA ALBUMET! Hans röst = sååååå underbar :'] ♥
If I could take take away the pain and put a smile on your face, baby I would, baby I would ♥
 
 

Fredag :D

Hellu.
Först så vill jag bara säga att det är SJUKT skönt med fredag!!
Okej.
Blev inte ett dugg mycket att göra i skolan idag. Typ den enda riktiga lektionen vi hade var Engelska, som vi hade på morgonen.
Sen hade vi 1 timmes rast, sen en film ' Livet är underbart' som höll på i två timmar, mat, rast i 1 timme till & sen sist så skulle vi prata om filmen i våra klasser.
Det är ju förintelse dagen på lördag, så det är därför det var som det var i skolan idag. Filmen handlade också om det.
Sen när jag kom hem från skolan, så hängde jag med pappa till gymet. Tränade armar denna gång & sen så sprang jag på springband lite längre än 3km (y'

Hade tänkt att blogga igår. Men hann inte.
Fick reda på att en timme efter att våra skola slutade, så skulle det vara som en slags gympalektion i gympasalen. Och jag älskar ju gyma, så det var jag ju såklart med på.
Så blev att dra hem från skolan, äta något snabbt, packa gympakläder och sen dra till skolan igen där jag skulle möta Binta & Ejlitz och dra till gympasalen.
Vi körde alla möjliga lekar & sporter.
Det höll kanske på i nästan 2 timmar. Så jag drog ju hem sen och en timme efter det så var det dags för fotbollsträning.
Först hade vi fys & sen vanlig fotbolls träning.

Japp. Nu så ska jag kolla lite på TV. Och sen inatt blir det väl att träna på glosor & göra läxor.
Tro inte att jag ligger efter bara för att jag gör läxor osv på helgen. Jag vill bara jobba klart före & så.

Ha en bra fredaaaag! :D


The impossible

Har precis kollat på en film med pappa. Blev 'The Impossible'
Man fick verkligen tårar av att kolla på den! Så vill ni få lite tårar, så rekommenderar jag den. Den är också verklighets baserad.

Japp. Blir nog att sova snart.
Kolla lite mer på TV ska jag nog göra :]

Bara för att elin stalkar mejj på instagram:


vill ha sommar!!!!

Hejsan.
Har kommit hem från gymet för ett tag sedan, duschat & sitter nu här och bloggar (y'
Men ska snart dra ner för att göra mina glosor, äta något & sen kolla på TV.
Har inte mycket att skriva faktiskt.......
Eller jo. Videon med svaren på frågestunden kommer någon gång då jag orkar ladda upp den på vidofyme. Det tar lite tag att ladda upp den. Men den kommer säkerligen i helgen eller nått? IDK!
Och imorgon blir det att ha fotbollsträning. Eller, först så har vi ju fys en stund. Sen i slutet blir det lite tränings match. Super skoj! :D
Yess. Nu måste jag dra & göra mina glosor!!!!!!
VILL HA SOMMAR!
Hhahaha bilden från i somras i öland! 
Amanda & Jag var i vattnet och så skrek Joel att det var en haj där (bara för att retas) så jag & Amanda bara slängde oss upp på bryggan xd
 
 
 
 

Bieberrrrrrrr

Idag. Eller, igår, eftersom klockan är över 00:00. Så mötte jag på Bieber i stan :D
Okej... det var en kartong Bieber. Jag & syster visste att en sådan kartong sak skulle stå på kicks, så det första vi gjorde när vi kom in på Ingelsta var att gå raka vägen dit.
Vi ville jäääääätte gärna ha den. Så vi skulle fråga om man kanske kunde få den när dom skulle ta bort den. Om man inte fick den, så hade vi gjort upp en plan om hur vi skulle sno den xd Men den var bakom ett jävla glasfönster! ;o Så det sket sig ju.
Men sen så frågade vi ju tanten i kassan. Och hon sa att man var tvungen att köpa Justins 'Girlfirend' parfym och vara med & tävla om att vinna den..... jobbigt!!! Och jag har ju redan Justins Girlfriend parfym....
Så det blir väl att hitta någon bra sida & köpa en Bieber katrong sak själv. Kommer bli så fint i rummet :')
perfekt!

Snyggaste dagis fotot EVER!

HAHA, Bara för att jag just hittade detta dagis foto! Vad höll jag på med? :0
orka att den blev sne -.-'

Vad jag köpte i stan.


Stan

Hellu.
Drog till stan idag med mamma & Amanda för att först och främst köpa gympa skor som jag skulle ha till dansen & till gympan. 
Sen köpte jag en tröja från Gina Tricot, en tröja & två nagellack från Vero Moda och ett mobilskal från Glitter.  Vi åt sen på Chili & Vok. Gött!
 
Igår så blev det att vara med Binta & Ejlitz. 
Vi drog först ner till Åbergs för att fika, sen gick vi in på Kristallen för att bara gå runt lite eftersom vi inte hade något att göra & så var det sjukt kallt. 
Men vi bestämde oss för att vi skulle dra hem till mig & kolla på film. Och eftersom jag har godisförbud, så köpte vi lite kakor istället som vi skulle äta medans vi kolla film.
Vi kollade på 'Dead Silence' 
Sen lite senare så drog dom hem.
 
& nu så sitter jag i soffan & kollar på 'Ice Age' som visas på fyran.
Skulle igentligen dra & tränat idag. Men Amanda orkade, och inte så kul att dra ner själv, så fick inte bli nått. Men imorgon så ska vi! 
 
Det jag köpte får ni bilder på sen. Internet är sjukt segt, så tar 45 år att ladda upp bilderna!
 

TOMORROW IS FRIDAY!

Hej.
Blev att dra till Elin typ direkt efter skolan. Stack bara hem för att hämta min datorn först, sen gick jag till henne.
Vi skulle svara på våra frågestunder i video inlägg, så vi gjorde så att vi stallde frågorna till varann & en svarade. Videon kanske kommer imorgon eller nått?
Sen visade hon sitt ps3 spel som hon tror att jag bryr mig något om, som i själva verket är PISS tråkigt! Men jag fick väl stå ut med det. Vi åt även tårta som jag varit sugen på hela veckan. Har aldrig varit sugen på tårta någonsin förut? o.o
Men blev att dra hem vid fem för att äta något & sen dra till fotbollsträningen. Vi hade fys i början & sen vanlig fotbollsträning. Vi ska även åka på cup någon gång i Februrari. super skoj! :D Fast sämst att det bara är cup för 99:or, så våran målvakt (min syster som är 97:a) får inte vara med. Så vi ska ha någon annan i mål. Hoppas det går bra ändå!
Sjukt nice med fredag imorgon :D Vet inte vad jag ska göra i helgen? Kanske drar vi in till stan för att köpa skor till mig som jag kan ha på dansen som börjar nästa måndag. Ska även köpa kläder eftersom jag har kvar alla pengar jag fick i julklapp (y'

 

Hiiii :]

Hej alla.
Duschade för en stund sedan för att ha varit & tränat på gymmet. Sen gjorde jag läxorna tills nu typ. so, engelska & franska.
Har också värra träningsverken sedan vi hade elevens val i skolan i tisdags :o
Japp. Men nu så ska jag bara kolla på TV & inte göra så mycket tills jag ska gå & lägga mig.
BTW, glöm inte att fråga mig något i min frågestund i inlägget under detta :) suuuuper bra!

Eftersom jag inte har några bilder. Så tog jag en lite snabbt x) världens fina, iknow!

Bara för att jag längtar så sjuuuuuukt jäkla mycket till Bieber konserten :') ♥

 

 


FRÅGESTUND!

Ja. Har faktiskt tänkt att ha en liten frågestund eftersom en kompis till mig ville att jag gärna skulle ha en. Så why not? :]
Det beror ju också helt på hur många som kommenterar.. Är det typ två styckna så är det ingen mening att svara på dom. Det blir ju inget kul.
Och tror nog att jag kanske gör dom i ett video inlägg x) Vill göra det. Men hatar min röst & så känns det så weird att sitta & snacka i en kamera. Men ja, vi får se.
så FRÅGA PÅÅÅÅÅ! :D

fotboll.

Hejsan.
Kom hem vid 14.50 idag efter skolan och har bara  pluggat tills nu. Man säger att när man har kul så går tiden sanbbt. Tiden gick ju snabbt, men kul, det hade jag då rakt inte.
Sitter nu också och väntar på att fotbollen ska börja. Blir typ det tredje tränings passet idag.
Hade först gyma lektion, sen hade jag elevens val ( då har jag valt en gympa sak) och nu blir det fotboll. Fast det är ju bara kul :D
Har inte mycket mer att skriva.
bara för att jag hittade denna gamla bild från 6:an :] nöööörds.
 
 
 

Packar.

Halloj. Håller nu på & packar för att åka till mamma som kommer och hämtar mig & min syster här vid fyra.
Blev att gå upp vid halv 10 i morse för att sen hänga med pappa till gymet klockan 11. Det var super skoj. Så nu blir det att hänga med dit i morgon med :] *tumme upp*
Och så börjar ju skolan imorgon... that's really sucks. Men skoldagarna börjar gå ovanligt snabbt, så det blir väl inte så jobbigt med skola ändå.
Nu måste jag nog fortsätta att packa! Så hare bra :D

♡ I HEART IT ♡

 

gym.

Hejs.
I morse kom pappa hem med en sak till mig & syster. Gym kort.
Eller det var ju liksom inte riktiga gym kort ännu. Nu var det typ 'prova på' kort. Sen senare om man vill fortsätta så får man köpa kort.
Så imorgon klockan 11 ska jag och Amanda med pappa till gymet. ÄNTLIGEN. Nu ska jag för en gångs skull kanske bli lite smal ;]
Och så ska jag snart börja dansa. Den 28:de (tror jag det var) så är det den första 'träningen' eller vad man ska kalla det? Ska dansa Streetjazz. Kommer bli sjukt kul :D
 

Kär i min data bakgrund ♥.♥

 Håll med. Den är finast!

lite fail.

Ja, bloggen är lite fail än så länge. Håller på & gör om. Men ni får stå ut med att den är lite weird ett tag.

Jackan är hemma.

Beställt denna jacka från H&M för ett tag sedan. Och nu så kom den hem.
Lite för kallt att andvända den nu. Men sen senare till våren.

It's friday bitches.

Hejsan.
Inte bloggat på länge. Men liksom, har inte orkat. eller nått...
Fast nu har ju skolan börjat. Det är väl ok. Fast det är ju FREDAG idag :D Chill.
Jag har ju även ett nyårslöfte som ni, folket, inte vet om. Jag ska inte äta godis på ett år. Alltså så har jag godisförbud. Jag får inte äta godis eller typ chips, ostbågar & sånt. Har snart klarat 2 veckor utan godis! I'm awesome ;]
Japp. Ha en bra fredag alla :D
mitt ena öga ser helt fucked up ut.
 
 

hillu.

tjoho!
Har precis duchat & sitter nu i mitt rum & ska kolla på film idag igen xd Jag har blivit besatt av att kolla på film o.o Men vad ska man annars göra mitt i natten när man är här forever alone? PRECIS!
Kollade på ' John Tucker Must Die' igår. Faktiskt en jätte bra film! Så hoppas på att hitta en liknande film today again.
Och idag, som ni vet, så var jag borta typ hela dagen hos Ulla & Hans. Då jag även missade Bieber som var på MTV klockan 20:00. Och dom hade inte MTV ;'( diiiiie.
Och på Tisdag så börjar skolan D': snääälla döda mig nån! Orkar inte med skola.... Får ta & längta till sommarlovet :)
Jaooo.. nu ska jag kolla på film. Så bye :D
 
 

Eating

Hej!
Är nu & äter hos Ulla & Hans. Dom bor sådär, 1 timme bort från där vi bor. Fast det är bara kul eftersom jag ÄLSKAR att åka bil xd
Blir kanske nog sen att köra lite 'Just Dance' när vi kommer hem (y'
Hare gött folket!


:D

Hej alla!
Idag så har jag varit iväg till Norrköping för att mamma först skulle till Media Mark för att köpa mobil skal, sen skulle hon handla mat. Så jag & mina syskon följde med.
På Media Markt köpte vi ett Just Dance 4. Mest för att Justins låt 'Beauty and a beat' var med. Så jag & Amanda stod & dansade i en evighet när vi kom hem. Jag köpte också en fin Bieber kalender som snart ska upp på väggen. :')
Senare efter att vi dansat. Så åt vi tacos. Och sen möblerade jag om i mitt rum.
Blev mycket bättre nu (y'
Och imorgon bilr det att åka & äta hos Ulla & Hans. Vad ska man säga? Min mammas 'killes' föräldrar. That's trevligt :)
Nu så är klockan typ snart ett & jag har inte mycket att göra. Kanske kollar på någon film? :)
HAHA! och när vi var på Media Markt, så tog jag, Amanda & Titus kort på oss med, mobiler, iPads & datorer och satte dom som backgrunds bilder x)
 

Fiiiiilm.

Hellu.
Sitter nu, ensam hemma, och tittar på film. Kollar på Monte Carlo. Har sett den förut, men det är en sjukt bra film! :D
 
 

LOL

Tjuhu!
Vaknade vid halv 12 och har suttit med pyjamas i soffan hela dagen.
Jag och syster kollade på också på film. På LOL. Sjukt bra film som jag sett sådär, femtioelva gånger? Man tröttnar aldrig på den. Miley är ju med :] ♥
Och igår så var det fotbollsträning. Vi var bara 5st där... Och alla svar sjukt trötta efter nyåret så ingen orkade knappt röra på sig x]
Men resten av dagen lär jag inte göra så mycket. Fortsätta sitta i soffa, kolla TV & vara på datorn. Bajj!
En sjukt bra låt från LOL. Och Douglas Booth är snyyyygg ;)