i knew you before you were a cool kid.

Godkväll!
  Jag har precis kollat klart på melodifestivalen där jag hejade på Måns! Overall, så tycker jag nog att Eric Saade varit bäst. Fast vet inte riktigt då jag typ glömt bort alla bidrag.
  Idag tycker jag att dagen gått riktigt fort. Drog till gymmet i morse där jag endast gick på bandet i 40 minuter samt körde lite mage. Blev ingen vidare hård träning då jag har match med ÖFF laget imorgon. Det blir en liten träningsmatch mot ÖFFs flickor 00. Tror det kommer bli riktigt roligt! Så det blir ingen sen kväll för mig ikväll då jag måste upp rätt så tidigt. Men förutom gymmet, så pluggade jag en stund på förmiddagen och städade sedan mitt rum. Sjukt tråkigt att städa, men riktigt skönt när det är klart. Så har gjort lite nytta idag. Jag som vanligtvis inte äter glass och sådant, testade faktiskt på att äta proteinglass idag. Kändes lite fel att äta glass, men man måste ju testat. Var faktiskt riktigt gott! Det är även bättre än vanlig glass samt innehåller protein vilket är super!
  Igår var vi iväg till badhuset med klassen där vi hade klädsim. Simning och sådant är absolut inte min grej då jag inte är så vidare bra påt. Men jag tycker faktiskt att jag gjorde rätt så bra ifrån mig ändå! Förutom skolan, så hände det inte så mycket mer igår.
  Har inte gjort så mycket under mina dagar förutom det vanliga; skola och fotboll. Så har inte mer att berätta! Jo, var förresten och klippte mig i torsdags. Blev inte så stor skillnad då jag endast klippte lite av det slitna håret.
Ha det bra! :)
 

forget forever

Hej!
Sitter just ni i vardagrummet med datorn efter att jag endast suttit och pluggat efter skolan. Om jag inte haft läxor att göra, hade jag förmodligen dragit mig ned till gymmet en stund. Men kände att jag hade lite viktigare saker att göra. Så blev tårkigt nog inget tränande idag. Fast blev i alla fall att röra lite på sig idag då jag hade dans i skolan samt idrott... Vi spelade vollyboll och jag fick bollen på lillfingret så att det är helt rött, gör ont och är svullet....
  Under veckan som gått så var jag ju iväg och kollade på Micke & Veronica på bio med mamma och Amanda. En riktigt rolig film, faktiskt! Det blev även att shoppa lite innan. Vi var också iväg till min storasyster Julie under veckan, där vi åt lite och umgicks. I lördags spelade jag Trix Cupen i Norrköping vilket var riktigt kul! Vi gjorde riktigt bra ifrån oss och tog oss till slutspel. Vi hamnade på en femte plats av sexton lag! Vi var inte riktigt samspelta då det var spelare från både F99, U-laget och så. Men vi gjorde ju super bra ifrån oss ändå!
  Igår blev det endast fotbollsträning samt första dagen i skolan efter sportlovet. Ja, både kul och jobbigt att vara tillbaka i skolan igen.
 

not fair

Godkväll! Har inte mycket för mig just nu, så ni får er ett inlägg.
  Idag har dagen endast bestått av väntan på att fotbollsträningen skulle börja, som höll på från sju till halv nio. Så kom ju hem för inte så jätte länge sedan. Förutom fotbollen så har det bara blivit lite plugg. Wiho! Sportlovs känslan tho, läxor....
  Igår blev det såklart läxor och även lite gym. Blev att träna ryggen tillsammans med pappa. Sedan hände det inte så mycket under gårdagen.
  Imorgon ska jag och syster iväg och fixa ögonbrynen då vi fick presentkort på det i julas. Sedan drar vi två samt mamma på bio i Norrköping. Så blir väl en rätt så kul dag imorgon. Jag får se om jag kanske drar till gymmet också, det återstår att se. Ha det bra folket!
 

♡ soccer inspiration ♡

 
 
 

extra explosive

Okej, klockan är ett på natten och jag har verkligen inget att göra just nu. Så publicerar ett litet inlägg!
  Förutom fotbollsträningen vi hade idag klockan sex, så har jag inte gjort så himla mycket. Pluggade en stund, men annars har jag bara tagit det lugnt. Denna dag har endast bestått av väntan på att träningen skulle börja. Väl på träningen sen så körde vi tillsammans med damlaget vilket var riktigt kul! Fast gick riktigt segt för mig då jag har världens träningsverk i rumpan och i benen sen box mixen jag var på igår.
  I lördags var jag med som avbytare till damlaget som hade träningsmatch mot Älvsjö. Blev en vinst samt att jag faktiskt fick hoppa in de sista fem minuterna. Haha, vilken insatts jag gjorde! Nej, men det var väl kul att få testa på det i alla fall :)
 Imorgon har jag bestämt att jag ska plugga i alla fall. Sen får vi se vad som händer. Kanske drar ned till gymmet för att träna armarna. Ja, godnatt!
 
 

♡ sommar ♡

Gud vad jag saknar sommaren när jag kollar igenom mina gamla sommar bilder.
Nu får sommaren ta och skynda på lite, tycker jag!!
 

all about it

Godmorgon!
  Förlåt för att jag varit så dålig på att uppdatera. Men jag har inte så mycket tid för att blogga. Det kommer inlägg lite då och då, när jag har tid.
  Men nu är det ju sportlov kan man säga. Riktigt skönt! Men ändå riktigt tråkigt när jag har så mycket prov och stuff som måste pluggas till och så. Jobbigt att lärarna ska lägga läxor efter spotlovet, då måste man ju liksom plugga under lovet..
 Just nu är jag rätt så nervös då jag ska vara med som avbytare till damlaget som har träningsmatch idag. De behövde folk då många var sjuka och borta, och då fick bland annat jag hoppa in. Får se om jag sitter på bänk hela matchen eller om det blir något litet inhopp. De spelar ju också i ettan vilket gör det ännu mer nervöst. Men det ska väl gå bra!
  Dagarna som gått har väl varit som vanligt, förutom i söndags. Då var jag, Ejlitz, Natsima, Armend, Joseph, Jesper och Samir iväg till Jönsberska fotbollscup och spelade. Det var en skolcup. Jag kan ju inte riktigt säga att det gick så jätte bra. För det första så var vi inte så smaspelta, och för det andra så mötte vi endast lag med bara killar i. Så det blev ju mycket hårdare spel än vad vi tjejer som var med, är vana vid. Men det var ju bara på skoj det hela, så det var ju bara en rolig grej att göra. Under denna vecka så fick jag även min nya iPhone 6. Rikgit skönt då min förra iPhone 5 var helt spräckt.
  Nu ska jag fortsätta sitta i soffan och kolla på tv. Ha det bra och glad alla hjärtsan dag! :)
 

worth it

Hej! Fy vad jag har fått nog av snön nu... Våren, where you at?
  Har precis pluggat klart och ska strax iväg och träna, då jag har egen träning idag. Skulle egentligen ha tränat fotboll igår, men var så snöigt och dåligt väglag. Så vi hoppade tråkigt nog träningen. Så drog mig till gymmet istället där det blev 40 minuter intervaller på löpbandet samt mage.
  Idag i skolan fick jag reda på att jag fick dans som elevens val vilket är super kul! Det var mitt första val. Tänkte att jag inte kan ha sådan otur så att jag får mitt sista val som jag fick en termin i åttan.... bokklubb. Men förutom det, så har skoldagen varit som vanligt. Vi har haft ett grupparbete på slöjden i några veckor där vi skulle sy något som kan sitta på våra ljuddämpare i korridorerna. Idag blev vi klara med våran. Jag dör, bilden nedan... Har ni sett något fulare? Om vi får högre än F så blir jag förvånad. Haha.
  Imorgon är det fotbollsträning och så blir det såklart lite läxor också.
  Bye!
 

keep it real

Hej! Har precis skrivit lite på min religion inlämningsuppgift. Gav upp nu då jag känner att jag inte orkar skriva mer. Fast tycker att religion är rätt så intressant att läsa om.
  Har inte gjort något mer än detta då jag vaknade vid elva, kollade på tv en stund och satte mig sedan med läxorna. Ska vid halv fem ned till gymmet där jag ska på ett Box Mix träningspass. Men innan dess ska jag träna lite på mitt svenska tal jag ska hålla imorgn, i guess.
  Imorgon är det måndag igen vilket betyder skola och fotbollsträning. Japp! Fotbollen räddar som vanligt min söndagsångest. Man får ju nått roligt att se fram emot på måndagarna.
  Ha det bra! :)