Vinterptroffslägret

Goddag!Precis kollat igenom mina läxor lite snabbt. Orkade inte sitta o plugga så himla länge.
Idag har det varit bland den tråkigaste dagen i världs historien. Jag hatar verkligen dagar då man endast går runt hemma helt ofixad, i mjukiskläder, och bara sitter framför tv:n och gör ingenting. Och det var precis en sådan dag det var idag. Men ändå rätt så skönt eftersom jag varit borta tre dagar på vinterproffslägret.
 
På lägret sov vi i kärna skola i Linköping. Vi tränade två 1,5 timmars fotbolls pass om dagen. Snacka om att det var jobbigt! Det var verkligen hårda pass. Fast det var bra eftersom man lärde sig så mycket! Vi hade också mycket teori osv.
Mellan träningspassen var det mycket fritid och då hade vi jätte kul. Man fick lära känna så mycket nytt folk!
Hängde mest med Binta, Jesper och Joseph och även två killar vi lärde känna; Jonathan och Viktor.
Helt mupp var vi ibland!
 
Imorgon är det fredag. Älskar fredagar vare sig det är på en vanlig skolvecka eller om det varit ledigt innan.
Så i helgen vet i tusan vad som händer. Fotbollen börjar i alla fall på söndag. Innomhus. Så sjukt jävla kul det kommer bli! Även om jag spelat fotboll massa under uppehållet, så finns det inget som slår träningarna med laget! Just love it.
 
Det är ju även halloween idag, om jag förstått helt rätt? Så glad halloween!
 
 

Stan igår.

 
Hej!Precis tränat klart på mitt engelska prov. Är sjukt trött.
Men var idag i skolan, stannade på läxläsningen för att skriva ut mitt reportage och drog nästan direkt efter det till gymet med Elin.
Igår var jag i stan och handlade kläder och skor. Skulle igentligen ha shoppat och sedan dansa efter, men dansläraren var sjuk, då blev ingen dans. På ett sätt var det bra eftersom vi fick mer tid för att shoppa.
Imorgon så blir det att dra till badhuset med klassen. Åh så hemskt! Jag kan för det första knappt simma längre. När mina klasskamrater är på sitt femte simvarv är jag endast på mitt andra. Sedan kommer det säkert sluta med att jag är sist kvar där i vattnet.
Och för det andra så gillar jag inte gå runt i bikini inför alla. That's awkward. Så har smått ångest inför imorgon. Men det ska väl för hoppningsvis gå bra, får jag hoppas.
Imorgon vet jag heller inte om det är sång? Kommer inte ihåg om min sånglärare sa att hon inte kunde nu på torsdag...? På fredag  blir det iaf att träna med ÖFF och nästa vecka är det lov! Då blir det 3 dagar på vinterproffs lägret och sedan läxor resten av dagarna.

VAD JAG KÖPTE:
Dr. Martens från Scorett 1400:- | Vit t-shirt från Ginatricot 79:- | Stickad tröja från Vero Moda 199:- | ''Guld'' klocka från Glitter 299:-
 
Ska även köpa mig ett par nya Nike Free RuN eftersom mina förra var lite för små. Så tycker dessa var rätt snygga! :)
 
 
 
 

Rubrik

Hejsan!
Precis kommit hem från skolan och sitter och väntar in klockan. Klockan fyra ska jag och Elin ner till gymmet där sedan pappa ska hjälpa oss med vårat nya gym-schema.
På vägen hem från skolan blev det sjukt pinsamt! Tur att det är fredag så dom som såg det glömmer det till på måndag. Men det var så att jag skulle gå uppför en trappa med min cykel. Och vet inte riktigt vad som hände faktiskt, men cykeln fuckade upp så jag näst in till ramlade och det dunsade till och lät jätte högt. Och bakom mig gick det killar från nian. Sedan när jag kom upp från trappan försökte jag låtsas som inget hänt... haha åh så illa.
 
I helgen ska jag inte göra mycket. Blir att plugga under helgen.
 

:)

Hej!
Kom hem från dansen för en liten stund sedan. Riktigt kul på dansen eftersom vi kommit längre på koreografin.
Inte gjort så himla mycket idag.
Igår gick jag på två pass på aktiv o gjorde läxor.

På höstlovet sedan har jag nu anmält mig till ett fotbolls läger på tre dagar "Vinterproffs". Binta hänger också med. Så kommer säkert bli super skoj :)

Kort i inlägg. Men bättre än inget alls.
Nu ska jag kolla på Sverige - Tyskland! Spännande! :)


ÖFF.

Hej!
Preics pluggat klart på engelskan, franskan och no:n. Satt ett jäkla tag och plågades med det, men nu känner jag att det fick räcka för idag.
 
Var som sagt iväg till Igelfors för att spela med ÖFF idag. Vi var runt 70 spelare sammanlagt. Vi spelade Östra, Västra, Mellersta och Blandzon. Jag var med i Östra (Norrköping) och mötte Blandzon och Mellersta. (Sedan ska ÖFF välja ut ett antal spelare av Östra, Västra, Mellersta och Blandzon som sen ska bli ÖFF laget. Men det är ett tag kvar tills dess!) Men matcherna gick super bra! Vi vann båda matchera och vi spelade galant. Alla är super duktiga och riktigt roliga att hänga med. Mellersta, som är Linköping, var det hårdaste motståndet. Dom sägs ju ska ha de bästa tjej fotbolls spelarna i Linköping. Fast ändå tog vi dom! Var en jobbig match men det klarade vi.
Nu hoppas jag gå vidare och få fortsätta. Får hoppas att dom tyckte jag var duktig.
Det började 09:00 i morse vilket betydde att jag gick upp vid 06:45 i morse. Sedan var det slut runt 16:00.
Blir även att gå på ett fotbolls läger under tre dagar på höstlovet (om jag förstod rätt) Där har man ju chans att visa upp sig ännu mer så tränarna kan se vad man kan. Det ökar ju chansen att bli med i ÖFF laget, bland annat.
 
Igår blev det inte som jag hade planerat.
Jag hade ju bestämt att jag skulle plugga hela dagen igår, men vi blev bjudna på mat hos min låtsas pappas föräldrar. Så jag fick väl followa min familj dit. Så fick vara där ett tag och sedan plugga när jag kom hem.
 
Imorgon blir det skola. Faktiskt så har jag inga problem med att det är söndag och skola imorgon. Har ju gympa imorgon! Fast helt ok med skola förutom gympan också tbh.
Nej. Nu ska jag nog ta o sova. Underbarrrrrt. Älskar att sova. Så godnatt :)
 
 

Fredag..

Hej det är FREDAG!
Fast ändå inte så riktigt glad för att det är fredag, faktiskt. Hela helgen har jag planerat att jag ska göra läxor. Har tre prov på samma vecka. Riktigt kul, va? Not. Har No, Franska och Engelska + lite fler läxor.
 
Idag i skolan var det som usually. Hade hemkunskap sista lektionen och skulle göra raggmunk vilket absolut inte gick som tänkt. Precis som i femman, blev det endast svarta klumpar av det. Haha! Men det visade sig sen att Ejlitz och jag hade haft för hög värme på. Men men.
Sedan när jag kom hem sov jag någon/några timmar och gjorde sedan svenska läxa. Vi har intvjuat några på IUC och skulle göra ett reportage. Och det gjorde jag klart nu. Känns bra att ha något klart av alla saker som jag ska göra.
 
Igår gjorde jag inte så jätte mycket. Drog först till sången och sedan till Aktiv för att gå på mage-rygg och dansa mix.
I onsdags var jag tillsammans med laget i Linköping för att kolla på tabellens final match mellan Stångebro och Östria Labohov. Det slutade med att Lamohov vann med 3-0. Själv tycker jag att Stångebro var värda första plats. Men så blev det inte.
Sedan åt vi tillsammans på MAX. Riktigt kul hade vi! Laget är bäst :)
 
Imorgon blir det att göra läxor. Åh, döda mig. Ska börja på alla tre prov!
Och på söndag blir det ÖFF. Förra zonträningen så var det sista träningen innan dom skulle välja ut 20 spelare. Och jag blev en av de 20 spelare! Så på söndag möter vi Linköping och något mer lag. Sedan väljer dom ut ett antal spelare från alla lagen och sätter ihop ett ÖFF lag. Ett lag med de bästa flickor födda 99 i Östergötland!
Sedan (om jag blir uttagen) får vi möta Stockholm och sånt. Riktigt coolt faktiskt!
Så blir en hel dag i Norrköping för att spela fotboll på söndag.
 
 
 
 
 
 

Don't tell me you're my heartbreaker

God kväll!
Sitter nu framför tvn med datorn och lyssnar på musik. Justin Bieber - Heartbreaker.
Idag hände inte mycket. Kom på att det inte var någon dans idag. Så drog till gymet på två pass; mage-rygg och dansamix.
Gick även i skolan, såklart. Vi fick sluta tidigare eftersom vi gjorde en lätt sak på elevens val. Så vi blev snabbt klara och fick gå hem. Det tycker jag om!
Imorgon blir det antagligen att åka och kolla på finalen i våran fotbolls serie. Den är mellan Stångebro och Östira lambohov som ligger på första och andra plats. Vi kom på tredje plats. Så blir det spännande och se vem som kommer ta hem vinsten!
 
Liksom, bara lyssna på hans röst efter 3:06 le dead *_*

Zumba

Hej!
Sitter nu på Aktiv i väntan på att zumba passet ska börja. Tio minuter kvar.

Men idag så har jag varit i skolan, som vanligt. Hade bland annat min älskade gympa.
Vi fick även våra SO prov vi gjort, och jag fick ett B! Blev super duper glad! Och matte prov svaret vi fick, gick ju inte riktigt lika bra. Men jag är sämst på matte. Men blev ju godkänd i alla fall :)
Efter skolan, drog jag till cafet hemma på gården med Binta & Ejlitz. Där var jag ända tills jag skulle hit. Eller jag drog ju hem och bytte om först.

Imorgon är det dans & en vanlig skoldag.
 
snyggaste kläderna, eller vad? ;o
 

Säsongs avslutning.

Hej!
Kommit hem från Smedy för en stund sedan, där jag var på ÖFFs zonträning. Gick mycket bättre idag än de andra två gångerna jag varit där.
Har även duschat och packat eftersom jag ska dra till mamma och vara där denna vecka. När jag kommer till mamma blir det väl att plugga på Franska glosorna.
Tidigare idag, i morse. Innan jag drog till ÖFF. Var jag med laget på Najen för säsongs avslutning. Vi fick priser och åt hamburgare tillsammans, alla torstorps lag. Så nu var vi uppehåll från fotbollen i cirka fyra veckor innan vi börjar innomhus. Kommer sakna att spela ute. Och vill inte ha uppehåll... Men det är faktiskt bra, så vi kan vila upp benen.

Imorgon så blir det skola, som vanligt.
Har faktiskt inte sådan söndags ångest eftersom att vi har gympa imorgon. Inne gyma!!! Luv it!!!
Och, om jag förstått rätt. Så ska Justin varje måndag i 10 veckor, släppa en ny låt. Så jag kommer älska måndagar framöver.
 
Nej. Nu har jag inte mer tid att blogga. Hejdå mina vänner!
 
 
 
 
 

BANGERZ

Hej! Jag har inte bloggat på veckor igen, och det beror på att jag inte haft någon fungerade laddare.
Och visst, jag kan blogga över mobilen. Men tycker det blir så jobbigt att skriva på mobilen. Speicellt när man ska skriva långa inlägg. Men ska 'försöka' bli bättre på att blogga.
 
Förra lördagen var jag på konfermations läger. Vi gick längre än en mil och sov sedan över någonstans i Skärblacka. Var verkligen jätte roligt! Känner i stort sätt alla som går på konfermationen. Så vi alla hade jätte kul tillsammans. Resten av den veckan gjorde jag nog inget speciellt som jag har att berätta.
Har inte gjort så mycket under denna vecka heller. Bara det vanliga; göra läxor, spela fotboll, dansa och gymma.
 
Nu sitter jag i soffan framför TV med datorn tillsammans med Amanda, Joel och Patrik som också sitter med datorer. Världens nördar.
Men hade nyss match. Så får faktiskt ta det lite chill. Vi vann med 6-1 mot Vadsetna. Vi spelade super bra och matchen var jätte rolig! Var även den sista matchen för säsongen. Nu börjar inneträningen.
Och imorgon blir det avslutning på Najen då alla torstorpslag kommer och ska få priser, sedan blir det hamburgare och läsk. Efter det blir det att direkt åka till Smedby för att gå på ÖFF zonträning.
 
Är helt super besatt av Mileys album som släpptes igår, BANGERZ! Ska se till att köpa det då jag är i stan sen. Hennes röst är så perfekt!!
Så ni får mina tre favvo låtar från albumet: