Dygnaaaaaaa!

Hejsan (:
Kommit hem från finspångs marknaden för inte så länge sedan. Gick med elin, wilma, ejlitz, binta, issa & fanny. Och nu så är det dags att dygna med mupparna också (;
Sitter redan & har sjukt kul med dom. Så det lär väl bli ännu roligare inatt!
Köpte två Justin iPhone skal bara. Sjukt fiiiiiina ♥

Två nya hål i örat 😋

Hillu :p
Sitter just nu & kollar på tv. Efterlyst. 
Idag så drog jag hem till mamma efter skolan eftersom jag skulle ta två till hål i mitt högra öra. Var sjukt nervös eftersom jag kommer ihåg när jag tog mina första hål någon gång i sexårs, att det gjorde väldigt ont. Så jag förväntade mig ju det.
Men det gjorde inte ett dugg ont. När jag tog första hålet var jag så nervös att jag hoppade till när hon tröck hålet. Haha. Fick även tårar i ögonen. Även om det knappt kändes. Men ja.. Jag är ju lite weird ibland (;
Var även ingen fotbolls träning idag tack vare det jävla regnet som översvämmat planerna. Sjukt arg för det eftersom jag längtat efter träningen hela dagen. 
Men nu ska jag kolla tv. 
Hejdå & godnatt :)

Ingen skola 👎

Godmorgon. 
Idag blir det ingen skola för min del eftersom jag mår väldigt illa. Vilket jag gjorde i slutet av skoldagen igår & under resten av dagen. Förutom när fotbollsträningen var, då illamåendet gick över & jag antog att det var borta helt, så jag var med. Men efter fotbollen  kom det tillbaka. Så nu är jag hemma själv & ligger i soffan & kollar på tv.
Igår var det även sjukt skoj på Franska lektionen då vi körda fruktsallad(utan anledning) Vi garvade sjukt mycket & hade skoj. Våran franska lärare är ju så sjuk! Haha. En av de bästa lärarna helt klart.
 
 
Outfit från yesturdaj 👍

 


Ny hårfärg 👍

Tjenare alla! 
Jag gick upp vid nio idag eftersom Elin & jag sedan i torsdags bestämt att vi skulle träna rätt så tidigt på lördags morgonen. Så vi var väl på gymmet någon gång vid kvart över tio & var där i en timme & tjugo minuter nått sånt? Sedan efter det drog jag hem & gjorde i ordning mig för att sedan åka med mamma & Amanda för att köpa fika. Men då kom mamma på att vi kunde åka in till Norrköping och fika där eftersom hon ändå var tvungen att lämna in mina småsyskons Wii. Och så behövde Amanda skor. Så vi åkte in dit.
När vi var där köpte jag också lite. Ett halsband från glitter för 75:- & brun hårtoning. Så blev att tona håret när man kom hem. Mitt hår hade verkligen börjat bli halvt orange :s 
Ja. Nu kollar jag på tv med mamma & ska inte göra så mycket mer. Imorgon ska jag nog dra ut & springa i alla fall.
Trevlig helg alla :) 

~


Hur lösnaglarna blev :)

 

Shoppat (:

Hejsan! Blev att dra in till stan direkt efter skolan med mamma, Tyra & Amanda. Eller.. direkt & direkt. Jag var först tvungen att duscha eftersom vi hade gympa på sista lektionen, sen så åkte vi in till Norrköping.
Köpte väl rätt så mycket. Och behövde verkligen nya kläder. Har absolut inget att ha på mig! ;o
Så blev att shoppa en stund & sedan åt vi på McDonalds.
Idag så är det ju fredag också :D Sjukt nice! Vet inte vad det blir att hitta på? Ska i alla fall sätta på mig lösnaglarna jag köpte lite senare (y'
Köpte även ett silver halsband för 99:- från Gina Tricot & ett par svarta byxor för 199:- från Cubus som jag glömde ta kort på..
Örhängen jag ska ha när jag tar fler hål i mina öron. Från Gina Tricot för 75:-
 
Linne från BikBok för 99:-
Linne från H&M för 199:-
Ring från BikBok för 60:-
Lösnaglar från Kicks för 100:-

Dags för gymmet med Elin

hahaha. vilken jävla ful bild! xd

Don't step on my kangaroos

Hejsan! Sitter nu & pluggar lite. Har suttit med NO:n nu sedan jag kom hem från skolan & ska nu kolla igenom franska lite snabbt och sen träna på engelska provet.
Idag så hade vi friluftsdag vilket var kul! Man tävlade alla mot alla. Först gjorde man tävlingar inom klassen som alla klasser gjorde med sin klass. Sen samlade man poäng. Och den som fick mest poäng i varje klass fick möta de andra som hade mest poäng i sina klasser. Fast hade varit lite roligare med lagsporter. Typ brännboll osv..
Och snart är det dags för fotbollsträning. Det blir träning tidigare än vanligt eftersom vi ska träna med flickor 00 så att dom ska lära lite av oss. Och så blir det tränings match mot dom.
Igår var jag också på najen där a-laget spelade. Dom vann med 2-1 mot Lindö.
Dessa killar, The Fooo, var förband för Justin på hans konsert här i Sverige. Och har typ lyssnat på dom nu & typ blivit smått besatt av denna låt som dom bland annat uppträdde med.

Film & vindruvor (y'


spelade lika.

Tjaho! Sitter nu & pluggar på engelska provet. Vi ska ha prov om Irland. Tycker faktiskt det är rätt så roligt att läsa om det. Verkar som ett coolt ställe. Så grönt. Skulle vilja åka dit :D Men whatever.
Matchen slutade lika. 0-0. Phu! Jag hade förväntat mig en förlust. Men så blev det inte, som tur var! Vi är nu kvar på våran första plast i tabellen. Stångebro, som vi mötte, ligger tvåa & dom är det största hotet i tabellen. Så dom krigar vi mest mot. Så jätte glad att vi kom lika. Fast skulle ju inte skadat om vi gjorde ett mål eller två (;
Och det var ju så sjukt varmt idag så att man var nära på att dö där ute på planen!!
Men ikväll blir det att kolla på Eurovision Song Contest. Hejja Sverige! Inte för att jag tror att vi kommer att vinna två år i rad. Men man kan ju alltid hoppas.
Nae, nu måste jag fortsätta med mitt pluggande. seeeya!
 

Maaaaatch

Hej! Håller just nu på att göra mig i ordning för fotbollsmatchen. Först ska jag, pappa & Amanda dra till najen lite tidigare för att kolla på Jespers match. Sen när hans match är slut, börjar våran.
Efter fotbollen vet jag inte vad jag ska göra. Blir i alla fall att göra läxor. NO & träna till engelska provet vi har på fredag.
Och igår så var jag ju i badhuset med skolan... skönt att ha det gjort. Gillar verkligen inte badhus. Och gillar absolut inte att vara där med skolan eftersom jag typ står där med bikini & skäms över min tjockhet ;s
Men nu på onsdag så blir det jätte kul i skolan!  Vi ska ha friluftsdag vilket är super skoj :D Sen är det ju inte så många veckor kvar till sommarlovet. Kan inte fatta hur snabbt året gått? o.o Jag började ju nyss sjuan & nu så ska jag snart börja åttan... sjukt snabbt går det asså!
Men nu har jag inte tid att blogga! Måste fixa mig! (:
superbra låt
 

Grattis bro ♡

Hej!
Efter skolan idag så drog jag med Wilma, Ejlitz & Binta ner till café p2 för att fira Elin som fyller 14 idag! Grattis broder ♡ Så där fikade vi en stund & sedan drog vi ner till slottsparken för att sola. Så där låg vi & solade, tog bilder & lyssnade på musik. Sen blev vi sjukt sugna på att spela fotboll, så vi messade Armend & Jepser och dom kom och ville spela med oss. Dom tog även med sig Gustav & Kim. Så vi spelad med dom ett tag & senare kom det sex stora killar och skulle spela. Typ 18+ var dom väl? Så vi spelade match mot dom. Och det gick väl sådäääär.
Och nu sitter jag här hemma. Kollar på hockey. Har precist duschat & gjort läxor. Blir ju också att åka till badhuset på gympan imorgon. Wä! D':


Timme to städa

Hejjj! Ledigt idag! :D wihoo!
Jag gick upp vid halv tio idag. Så åt frukost & sedan drog jag ut & sprang. Så kom hem för endast en liten stund sedan. Och nu så har jag tänkt städa mitt rum & sen göra läxor. Jätte kul..... Sen efter det vet jag inte vad jag ska hitta på? 
Och igår så var det fotbollsträning vilket var jätte kul! Och imorgon så är det fotbollsträning igen samt fotografering. Man ska ta kort med laget & sen ensam. Fy för att ta kort ensam :s 
På fredag så blir det badhuset med skolan. Snälla döda mig!? Bada är bland det värsta som finns! För det första så simmar jag aldrig, så blir bara sämre & sämre på det. Orkan inte simma långt alls. Och för det andra så är jag så himla rädd för hajar!! Så simmar runt där med smått panik hela tiden. Även om dom inte finns där, är jag ändå så sjukt rädd! 
Ja. Nu måste jag börja städa rummet! Hejdå (:
 
Har ingen bild eftersom jag är på iPaden o min mobil är död & jag har ingen laddare här...

Believe Tour video ♥

Gjort en lite video.
Jag tog bara några små klipp från konserten & endast videor då han var väldigt nära :)
Guuuuuud vad jag vill tillbaka till konserten! Justin!!!!!
det var sjukt när han kom ut med vingarna. han kom liksom bara nämre & nämre. Var seriöst nära på att dö där.
och när han sjunger as long as you love me sådär sakta!! gaaad!  ♥

Justin ♡

Sitter nu & kollar på videor från Justin konserten. Kan fortfarande inte förstå att jag sett honom på riktigt. Dagarna jag såg honom känns som drömmar. Som något som inte inträffat på riktigt. Det är så jävla sjukt! Så jävla overkligt! Kan inte förstå att Justins äns finns på riktigt! Och någon som inte finns på riktigt kan man ju inte se på riktigt. Och så känns det för mig med Justin. Jag är hyper, glad, ledsen & allt. Glad för att jag sett honom men ändå sjukt jäkla ledsen eftersom jag vill tillbaka till konserten & vara vid Justin igen, vara i samma byggnad som honom, vara i samma stad som honom, vara i samma land som honom. Hoppas verkligen inte att det dröjer så länge tills han kommer hit igen. För saknar honom något jäkla enormt, jätte jätte mycket. Och då ska jag se till att träffa honom på tu man hand. Jag vill kunna berätta för honom hur mycket jag älskar honom & hur mycket han verkligen betyder för mig. Skulle betyda allt att få göra det. Att också få krama honom. Fast på något vis så vill jag inte träffa honom så eftersom jag skulle sakna honom så mycket efter det. Skulle sakna honom allt för mycket! Gud! Det är sjukt hur mycket en person kan betyda för en...
 
Justin är helt underbar & jag älskar honom så sjukt mycket. punkt slut
 

6-0

Hej!
Precis kommit hem från fotbollsmatchen i Åtvidaberg. 6-0 till oss. Sjukt bra var vi! Som alltid. Själv gjorde jag ett av målen. Det var även en plan med konstgräs. Och en plan som lagen i all svenskan spelar på, så det var rätt så grymt. En super bra plan.
Och nu så ska jag hänga med och skjutsa Amanda till Skärblacka eftersom jag inte har något att göra hemma själv.
Igår så var vi också på stranden. Vi solade & grillade korv. Så är rätt så röd nu.
Jag gick även på stranden & insåg sedan att det ringlade till bredvid mig. Då var de en jävla orm jävel som ringlade sig knappt en centimeter från mig. Fy fan. Skrek och sprang där i från. Så hemskt!!!

Japp. Nu måste jag snart dra! Hej då!!


Några bilder från dagen


Sol & musik (y'

Tjenare!
Sitter nu ute & solar & lyssnar på musik i det sköna vädret.
Vet inte vad jag ska hitta på att göra idag? Har i alla fall tänkt mig att dra ut & springa lite senare.
Har faktiskt inte mycket mer att skriva... Blir väl kanske något mer inlägg senare. Idk?


Fika

Hejsan!
Kommit hem från fotbollen för en stund sedan. Och såklart så regnade det bara för att vi har träning. Typiskt.
Men innan träningen, en stund efter skolan. Så drog jag, Elin, Fanny, Ejlitz & Binta ner till café p2 för att ta en fika för att fira Binta som fyller 14 år idag. Grattis Binta! ♡ Så där satt vi ett tag. Sedan drog jag hem och städade mitt rum. Har inte städat på flera månader säkert :o Städade lite. Sen drog jag ju på fotboll och mamma gjorde resten ;) Och igår så var jag även med Elin lite senare. Vi var ute ett långt tag och gjorde lite random saker som vi kom på då & då.
Är ju också ledigt på torsdag & fredag. Sjukt skönt!
Nu ska jag titta på tv, sitta vid datorn & äta ananas. Det är så sjukt gott!!!
Hej då!


Solar

Sitter nu på altanen och solar samt lyssnar på musik. Sköööönt med sol!
Har precis varit ute & sprungit. Hade elevens val i skolan då vi sprang två & en halv km & sen när jag kom hem så var jag fortfarande sjukt tagg på att springa. Så blev en runda på typ fyra km.
I söndags så hade jag dans uppvisning. Var jätte jätte jätte kul! :D Vet inte om man kan säga så mycket mer om den dagen? Vi dansade ju bara.
Imorgon så blir det sista skoldagen för veckan samt fotbolls träning. Wihoo!
Var ju också och kollade på fotbolls match igår. Kollade på vårat A-lag i som spelade. Dom vann med 2-0. Bra bra!
Ja. Nu ska jag fortsätta sola. Hare bra! (:


2-0

Hej!
Gick upp vid klockan åtta idag för att göra mig i ordning för matchen som började vid elva. Och matchen slutade super bra!! 2-0 till oss! Jag gjorde även ett mål på en hörna. Elin skjutet sjukt bra hörnor. Så tog ned bollen på bröstet och sköt in den :)
Efter det drog vi hem & duschade & drog sedan till Jepsers match. Dom vann också.
Och inte för så länge sedan så kom jag hem från mamma. Jag cyklade dit för att hämta en tröja som jag behöver ha imorgon till min dans uppvisning. Rätt så pirrigt.
Och nu så är Jesper, Malle & Joel här för att äta med oss. Grillat kött & potatisgratäng.
Inte mycket mer att skriva! Bye!


High School Musical

Hej! Kom hem från Elin för ett tag sedan. Vi satt typ och spelade COD i två timmar i morse!!
Och just nu sitter jag och kollar på klipp samt lyssnar på musik från High School Musical. Gud. Kommer ihåg förr när jag var världens fan av dom. Man får så många gamla minnen när man lyssnar på deras låtar :')
Haha. Man hade liksom ryggsäckar, kläder, pennor, mappar & sånt med dom på.
HSMs musiken är fortfarande jätte bra. Säkert filmerna också. Inte kollat på dom på flera år. Ska nog ta och göra det nån dag (: