Sanna Nielsen - Undo

Börjat lyssna på denna låten och tycker den är riktigt bra! Denna låt tycker jag ska vinna och representera Sverige i Eurovision 2014. Ändå är Ace Wilder (Busy Doin' Nothin') min favorit. Men hennes låt passar tyvärr inte in i melodifestivalen om ni frågar mig.

~

 
 

en dag med blanade känslor

Hej bloggen! Super ledsen att jag inte uppdaterat på några dagar, men ser att ni fortfaranade kollar in lite ibland. Det gör mig riktigt glad. Men idag var jag inte i skolan då jag var på begravning. Riktigt hemskt att någon som har flera år kvar att leva går bort. Min faster. Vila i frid ♥
Men ett mail jag fick idag lite senare piggade upp både mig, min syster och pappa. Jag och Amanda har deltagit i en tävling som MTV och Sony Music Sweden håller i, en tväling om att vinna två biljetter till ett event som heter Miley Night. Man skulle motivera varför just DU skulle vinna, och mitt mail med min motivering vann. Jag blev en av fem vinnare (+ att alla får ta med sig en vän) Jag och Amanda freakade ut och pappa blev riktigt glad för våran skull. Miley Night kommer hållas i Stockholm på onsdagen den 5:de mars. Daniel Paris kommer vara 'värden' under själva kvällen då vi ska kolla på Miley: The Movement, Miley: Unplugged och tävla om Miley konsert biljetter. Det kommer säkert finnas massa kul saker att göra plus att MTV kommer vara där och filma under kvällen. Man ska vara klädd i Bangerz tema. Dvs en Miley outfit. Så i morgon bär det av till norrköping med Amanda för att köpa en super cool Miley outfit! Hur galet kommer det inte bli på onsdag!? Jag är super glad och super taggad ♥
Ni får ha en bra kväll och helg allesammans! :)
Btw, imorgon fyller Justin hela 20 år. Hur fort går tiden igentligen? Han var ju nyss 16 år!? ♥
 
 
 
 
 
 

Justin Bieber Feat. Blake Kelly - Broken

Älskar att Justin talar till haters och media genom denna låten.''I can not be broken, like I knew you were hoping''

All that I can say was...

Hej! Vilket segt lov det är. Såklart är det underbart att vara ledig, men det händer ju inte så mycket under dagarna. Jag går runt helt ofixad hela dagen och gör absolut inget. Tränar lite ibland, men inget mer.
Idag vaknade jag vid elva. Har efter det inte gjort mycket. Började träna lite på so provet vi har nästa vecka. Annars har jag bara längtat till uteträningen vi har ikväll! Vi ska börja utomhus en gång i veckan nu, how wonderful!? Så får vänta tills klockan sju. Antar att jag sätter mig framför datorn och lyssnar på musik en stund.
 

Fina vår outfits: Brandy Melville

 
 

Ace Wilder - Do It


Sportlovscupen

Hej! Första dagen på sportlovet, helt underbart.
Igår var jag iväg i Askersund på sportlovscupen. Riktigt riktigt kul! Cuper är bland det bästa som finns.
Vi mötte först Hjulsbro IK/Sturefors IF, Hällefors AIF och Laxå IF, dom tre matcherna vann vi. Sedan mötte vi IFK Askersund och Skyllbergs IK då vi förlorade båda matcherna. Men vi gick vidare till kvartsfinal där det blev riktigt knasigt. Domarna dömde med en regel som igentligen inte användes under cupen, så på grund av den regeln (som vi inte hade en aning om) fick Halsberg, som vi mötte, in ett mål. Det var inget annat än illska i vårat lag just då. Vi körde på stenhårt men fick aldrig in ett mål, även om jag tycker att vi var mycket bättre än dom. Matchen handlade om att vinna eller försvinna, så det blev ju att vi fick åka hem. Men innan vi drog hem så snackade våra tränare med dom som höll i cupen och dom sa att vi hade rätt, domarna hade dömt fel. Så vi fick stanna kvar en stund då dom redde ut om detta. Men vi fick i slutändan åka hem. Riktigt surt är det. Det hade varit okej om dom hade vunnit på rätt sätt. Men nu vann dom på en frispark som igentligen inte var en frispark, för den regeln vi 'bröt' mot fanns igentligen inte.. Menmen. Vi kom faktiskt femma av tolv lag. Plus att det var en cup för flickor från 15 till 18 år. Så vi hade ju riktigt stort motstånd. Så jag är riktigt stolt över oss, vi spelade sjukt bra! Nu får jag längta till Finspångs cupen vi har i sommar istället.
 
 

Påväg mot Askersund för cup!




♡ good-looking guys ♡

Justin Bieber
Zac Efron
Garrett Clayton 

smile

Hej! :)
Det regnar sjukt mycket ute, men det hindrade mig inte från att ta en promenad till mamma för att hämta min datorladdare som jag glömde där igår. När jag kom tillbaka hem igen, tog jag en promenad med Snobben. Han gnällde så mycket, så kände att han behövde rastas.
Just nu är jag ensam hemma, vilket jag varit hela morgonen. Alla är iväg lite här och där. Men super skönt att vara ensam hemma. Så sitter framför TV:n med iPaden och lyssnar på musik. Blir inte att träna något idag och gjorde det inte igår heller, sparar alla mina krafter och all energi tills imorgon då vi har cup. Är jätte taggad! 
Idag blir det nog bara att ta det lugnt hemma. Blir antagligen att kolla på melodifestivalen ikväll sen.
Ha en bra helg alla! :) 


 

just chillin'




glad alla hjärtans dag ♡






stuttering

Hej bloggen! Vill först och främst påpeka att det är fredag imorgon. How wonderful?
Har precis duschat efter ett gympass med Elin. Vi var även med och körde ett dansa mix pass också. Riktigt roligt!
Idag i skolan hade vi två prov, no och engelska. Känner att båda proven gick riktigt bra! Så kännes skönt. Det är även riktigt skönt att proven är över. Idag har jag inga läxor/prov jag måste göra, så hade inte någon ångest på gymmet för att jag måste hem och plugga. Som jag alltid känner. Och efter helgen är det ju sportlov. Då har jag endast ett so prov jag måste plugga på, men känner att det kommer gå galant. Så känner ingen stress för det, vilket är skönt.
Igår firade jag, Elin, Binta och Ejlitz, Fanny som fyllde 15 år! Ett stort grattis till Fanny ♥ Vi åt på O'lerys och hade det riktigt trevligt och roligt! Sedan drog vi alla på fotbollsträning där vi körde mot föräldrarna, riktigt kul det också!
I helgen, på söndag, drar jag, som jag nämnt tidigare, på cup med laget. Vi åker riktigt tidigt på morgonen, redan runt klockan sju. Det kommer även hålla på så pass länge att vi säker kommer komma hem någon gång på natten. Cupen är ju också i Askersund vilket är en bit bort från där vi bor. Så är sjukt taggad på cup! Det är bland det bästa som finns. Förlorar man en match så vet man att man har fler matcher som man kan taigen. Men kör man en vanlig match och förlorar den är det ju över sen. Då åker man ju hem super sur. Så det är vad jag gillar med cuper!
I morgon är det gympa på morgonen vilket gör mig super glad för morgondagen. Det värsta är hemkunskapen som vi även har på fredagar, men jag står ut. Det är ju trotts allt fredag, sista dagen i skolan.
 

yo

Hej! Då var det måndag igen då.
Dagen idag gick riktigt sanbbt. Inte vet jag varför? Men hade riktigt roligt på so lektionen då vi skulle argumentera om påven och hans regler. Jag och mitt "lag" skulle vara för hans regler, medans dom andra var mot dom. Haha, vi gick verkligen in för det och började nästan bråka på riktigt. Läraren fick stoppa vårat argument. Inte för att vi som var för påvens regler, höll med om dom på riktigt. Men man ville bara få rätt och äga ut de andra.
Vi hade även gympa idag. Kontidionstest inomhus. Riktigt jobbigt, men det gick riktigt bra!
Har nyss jobbat lite med läxorna. Vi har två prov på torsdag, no och engelska. Men kan båda riktigt bra, så känner att jag inte behöver oroa mig så mycket för läxorna. Nu ska jag äta lite fort och sedan dra mig ner till aktiv för att träna zumba. Kuligt!
 
Jag ser att rätt så många kollar min blogg dagligen, tycker det är super kul! Men kan ni inte kommentera lite också? Skulle tycka det blev mycket roligare :)
 
 
 
 
 

Söta sommar outfits: Forever 21

 
 
 [ Forever 21]

god morgon

God morgon! Fy vad det ska regna ute, hatar regn. Fast ändå rätt så bra då snön försvinner.
Just nu sitter jag i vardagsrummet och väntar på att fotbollen ska börja klockan tio över tre. Bara sådär hundra år kvar tills klockan slår tre..menmen. Antar att jag gör lite läxor under tiden jag väntar.
I morgon är det skola igen. Helgen bara flög förbi, som alla andra helger tråkigt nog också gör. Men eftersom det är gympa imorgon kan jag inte säga att jag inte längrar alls till skolan, för det gör jag. Gympa is da shit. Och så är det faktiskt bara denna veckan kvar, sedan är det sportlov. Så jag står ut.
Hejdåååå!
 
 












woman crushes ♥

 
 
 
 
 

läxor

Hej! Sitter nu med mina läxor och pluggar samt hör på musik i hörlurar. Tycker man att läxor är tråkigt kan jag ge er ett bra tips. Det blir super mycket roligare att plugga med bra musik i öronen. Vet inte om det funkar för alla, men det fungerar för mig! :)
Har inte gjort mycket nu under morgonen. Stallde mitt alarm på klockan tio,  gick upp, åt frukost, badade och nu sitter jag här. Lär inte hända så mycket mer heller förutom att jag nog ska dra och träna senare. Brukar träna på morgonen, men kände att läxorna behövde göras först. Senare i kväll blir det att kolla på melodifestivalen med familjen.
I morgon blir det fotbollsträning och sedan endast en skol vecka kvar innan det är sportlov! Hur underbart är inte det? Ser mest fram emot att åka iväg på cup med laget i Askersund. Den håller endast på över dagen. Men är super taggad på det!
Ha en bra lördag allesammans!
 
 
 
Ni kan gärna gå in och rösta på min fotbollsförening att vinna 100.000 kr. Olika föreningar är nominerade och den som fått mest röster vinner 100.000 kr. Gå bara in HÄR, gilla facebook sidan och rösta på min förening, Torstorps IF.
Klubben är idag trångbodda och en ev. vinst skulle bi ett viktigt bidrag till att kunna realisera vårt mål att anlägga en ny gräsfotbollsplan för 7-9-manna fotboll samt en förbättrad grusplan.
 
 

Brandy Melville

 
Jag har hittat en affär där det finns superfina sommar kläder, Brandy Melville. Antog att affären endast fanns i USA, men efter att ha läst lite så insåg jag att det finns en affär i Stockholm! Dit måste jag verkligen till sommaren och shoppa. Kolla bara hur sjukt fint det är i affären! I'm in love.
 
 
 

ett måste

Det är seriöst ett måste att köpa denna tröjan. Det är en tröja där Justins tattueringar är utsatta där dom sitter på riktigt. Gud, så fin. MÅSTE ha den!
 
 
 
visst är han perfekt? ♥_♥
 
 

love will survive

Godmorgon! Har duschat, ätit frukost och packat gympakläder. Så känner att jag fick en liten stund till att blogga nu på morgonen. Är rikitgt dålig på att blogga, känner jag. Men riktigt kul att det ändå är folk som kikar in på bloggen lite då och då, även om det inte finns något nytt inlägg :) Andledningen till att jag inte uppdaterar så mycket är alla läxor och prov vi fått nu, allt samtidigt. Fast inte mycket att skriva eftersom min vecka har som vanligt varit likadan som alla andra veckor. Inget speciellt har hänt förutom att jag i onsdags var iväg till Linköping och tränade med ÖFF.
Men idag är det ju fredag, vilket är underbart. Dagen kommer bli riktigt kul eftersom vi har gympa nu på morgonen. Så är supertaggad på skolan! Gympa är absolut det bästa ämnet som finns! Önskar att det fanns något gymnastik gymnasium där man har gympa typ 5 gånger i veckan. I would love it.
Nej, nu måste jag fixa lite till. Måste sminka på mig lite mascara. Tycker det är superskönt på gympadagar, då använder jag inte foundation då jag tycker det är sjukt jobbigt att ha på gympalektionen.
 

bedroom

Hej! Precis pluggat lite men gav nu upp, kände mig riktigt trött. Så tänkte att jag kunde blogga lite sanbbt och sedan sätta mig och kolla på tv tillsammans med resten av familjen.
Idag var jag i skolan och slutade en timme tidigare eftersom vi inte hade någon no, så gick hem till mamma där hon hjälpte mig med mina ögonbryn. Kan inte plocka dem själv. Efter det, gick jag hem till pappa igen och drog sedan direkt med Elin till gymmet. Efter det har jag inte gjort alls mycket, förutom att plugga då.
Imorgon blir det i alla fall läxläsning vilket betyder att jag stannar kvar en timme längre efter att skoldagen slutar. Efter det ska jag kanske träna med Elin, känner att jag måste fixa med läxor. Men vi får se hur det blir imorgon.
Ni får ha det bra! :)
 
Bara för att jag tycker att detta var den bästa låten som var med på melodifestivalen i lördags. Blev riktigt sur då han inte gick vidare. För att vara ärlig, så tycker jag nästan att låtarna i melodifestivalen bara blir sämre och sämre för varje år. Förr var näst intill alla bra! Nu för tiden är det knappt att det finns någon bra låt alls.

February

Hej! Bloggar över mobilen. Sitter just nu i soffan och kollar på Hitta Nemo som visas på Disney. Har precis varit iväg med familjen och käkat pizza. Trevligt. Innan det var jag med Elin, hemma hos henne. Vi tog bilder och hade super kul. Vi bestämde på gymmet att vi skulle ses efteråt, så det gjorde vi. Jag städade endast mitt rum först efter gymmet, sedan skjutsade pappa upp mig till henne.
Så nu sitter jag i vardagsrummet med familjen o väntat på att melodifestivalen 2014 ska börja! Det kändes som 2013s final var igår. Times fly.
Nu ska jag fortsätta kolla på Nemo, hoppas ni andra får en bra lördag! :)