tisdag 31 mars 2015

Godkväll folket!
  Satte mig för någon timme sedan för att plugga och känner att det räcker. Fast den mesta tiden när jag pluggar går åt till att kolla på mobilen och att hitta en bra låt att lyssna på. Allt annat blir liksom intressant när man gör läxor!
  Idag blev det inte riktigt som planerat. Jag drog in till sjukhuset i Norrköping tillsammans med mamma för att kolla upp mitt skadade lillfinger. Vi antog att det inte skulle ta så värst lång tid. Men väl där tog hur lång tid som helst! Först fick jag röntga fingret. Efter det fick vi vänta i en evighet på ett papper som jag skulle ta med mig ned till doktron. När jag fick pappret, gick jag till doktorn som säkert inte kom på en timme. Där fixade han lite med mitt finger för att sedan röntga det igen. Och så fick jag göra allt igen. Röntgen, vänta på pappret och till sist gå till doktorn igen. Haha. Men det slutde med en skena som ska sitta på fingert i 6 veckor då den leden som håller fast lillfinger toppen hade gått av. Det är visst farligt att spela vollyboll! Och det är lite roligt att jag spelat fotboll i över tio år och aldrig riktigt skadat mig. Men när jag spelar vollyboll en gång så ska fingret typ gå av. Haha. Och eftersom att det tog sådan tid på sjukhuset så hann jag inte kolla på U19s match mellan Sverige - Ryssland.
  Imorgon är det fotbollsträning. Men det blir att ta det lite lugnare då doktron faktiskt avrådde mig från att träna/spela fotboll. Det är riktigt lätt att ramla/bli fäld och då ta emot sig med handen så det kan bli knasigt med skenan och fingret. Det blir även lite problem med gymträning och gympalektioner. Jag kan ju inte använda vänsterhanden så super bra... Det känns som att de vill ta död på mig. Det finns ju inget roligare än fotboll, gymmet och gympalektionerna! Men jag får väl överlever med att ta det lite lugnare under de 6 veckorna.
Nu ska jag ut och sätta mig framför tv:n en stund. Ha en bra kväll!
 Det som står ut på sidan är alltså det som nästan gått av från själva fingret.
 

låttips!


måndag 30 mars 2015

Hej!
  Jag har precis pluggat klart på lite stuff som måste göras och ska alldeles strax byta om till fotobllskläder då det är träning ikväll. Men jag hinner att skriva ett lite inlägg innan dess.
  I morse blev det en tidig morgon då jag hade tid på sjukhuset. Skolsystern hade sagt åt mig att kolla upp mitt lillfinger som jag skadade på gymapeltionen för några veckor sedan. Så idag hos doktorn fick jag besked om att jag ska röntga fingret imorgon för att se hur det ser ut. Haha, så det kan gå när man spelar vollyboll! Efter sjukhusbesöket drog jag ned till gymmet för att tränade ben samt springa lite på bandet. Körde inte på så hårt då jag har fotbollsträning ikväll!
  Igår hände det inte så jätte mycket då jag endast var på gymmet och sedan gjorde lite läxor. Det blev även att kolla den nya Beck filmen med familjen.
  Imorgon ska jag som sagt in och röntga mitt finger. Sedan blir det att dra och kolla på P19s landskamp mellan Sverige - Rysslan tillsammans med laget. Vi får hoppas på att det inte är lika kallt som det var förra gången!! Fy.
Ha det bra!
 

lördag 28 mars 2015

Goddagens!
 Kom inte hem för så väldans länge sedan då vi var iväg till Eskilstuna för en träningsmatch mot Triangeln. Det slutade tråkigt nog med en förlust. Men som alltid, så var det jäkla kul att spela!
  Igår kan man ju säga att påsklovet började. Super skönt med lite lov! Men som under alla andra lov, så finns det ändå plugg som måste göras.. Igår så blev det också en återträff med gamla laget i Torstorps IF. Vi hade bestämt sen några dagar tidigare att äta tillsammans på Perfect. Så vi hade det riktigt trevligt och roligt igår! Jag kollade även på matchen mellan Sverige - Moldavien på tv:n. Moldaviens målvakt sköt ju bollen rakt på Zlatans huvud så att den gick in i mål. Haha, så snyggt! Men snacka om surt för Moldavien.
  I torsdags blev det ingen fotbollsträning då vi i laget var iväg för att kolla på matchen mellan Sverige och Litauens P19. Det var sjukt kallt ute men det var roligt att kolla på! Matchen för dom slutade 1-1.
  Imorgon ska jag inte hitta på mycket. Blir väl att dra till gymmet och sedan plugga. Sedan på måndag blir det fotbollsträning som vanligt!
Ha en bra helg! :)
 
Bilder från idag:
Bilder från återträffen med laget igår:
Bild från Sverige - Litauen matchen:

on my cloud

Godkväll!
  Jag har precis kollat färdigt på en tre timmars lång film som vi har som läxa tills på torsdag, Shindlers List. En riktigt intressant och lärorik film om nazisterna och judarna under hitlers tid.
  Efter skolan idag drog jag nästan direkt till gymmet där det blev att träna biceps, triceps, axlar och lite mage. Jag har inte varit på gymmet på sjukt länge, så det kändes riktigt bra! Fotbollen tar ju upp all tid annars. Efter gymmet blev det lite läxor samt att kolla på filmen.
  Imorgon är det dags för fotbollsträning som vanligt. Antar att det inte lär hända så mycket mer än det. Sedan på torsdag ska jag, tillsammans med laget, se på P19s landskamp mellan Sverige - Litauen. Det kommer bli riktigt roligt och coolt att kolla på!
  Ja, jag ska väl alldeles strax hoppa i säng. Så godnatt allesammans!
 

 

match bilder

 Några bilder från dagens match!
 

i'm good

Godkväll! Jag har precis pluggat färdigt för idag och ska strax sätta mig framför tv:n. Det känns som att denna dagen bara har flygit förbi!
  Idag blev det att köra träningsmatch mot Värmbol FC. Det var ett riktigt hårt motstånd vilket resulterade till att vi förlorade rätt så stort. Värmbol är även påväg upp till ettan, så de är alltså riktig bra. Men det var ändå kul att spela och det är bra träning att möta duktiga lag. Fast jag är lite sur på mig själv som var riktigt seg idag! Det beror säkert på att jag åt så mycket igår på min födeseldag.. jag gick säkert upp minst tio kilo igår...
  Igår, som sagt, så blev det lite kalasfirande. Jag fick mig lite presenter samt så blev det lite fika med familjen och några släktingar. Så nu är man 16 år då.
  Imorgon är det måndag vilket betyder skola och natinella prov i no. Vi ska göra en labb. Men det ska väl gå bra, får jag hoppas! Sedan blir det fotbollsträning på kvällen.
  Ha det bra!
 
 
 
 

we build our own house

Hej!
  Idag är det den 20de mars vilket betyder att det är min födelsedag imorgon. Men det blev att fira lite redan idag med familjen hos pappa då dom inte kan vara med och fira mig imorgon.
  Under veckan som gått har jag endast gått i skolan och tränat fotboll. I skolan håller vi bland annat på med de nationella proven. Jag tycker faktiskt det är riktigt skönt då vi framförallt missar lektioner på grund av proven samt att man inte kan träna till dom. Man kan ju inte göra så mycket liksom, så jag känner att det får gå som det går. Så jag känner mig inte så nervös när det gäller nationella prov.
  Imorgon är det somsagt min födelsedag. Då blir det lite kalasfirande hos mamma. Sedan på söndag är det träningsmatch hemma mot Värmbol FC. Super kul! 
Ha en bra helg folket! :)
 

no need for dreaming

Oj! Det har gått ungefär två hela veckor sedan jag uppdaterade senast. Som alla andra gånger, så har jag faktiskt tänkt på att skriva ett inlägg. Men det har liksom aldrig blivit av!
  Under veckorna har det antagligen sett ut som vanligt, skola och fotboll. Har även varit inne och handlat lite i stan några gånger. Riktigt praktiskt när jag tränar i Norrköping att innan dra och handla lite på stan. Jag var även på bio med lite vänner en helg, det blev Fifthy Shades Of Grey. Tänkte att det var så många som snackade om den filmen. Vissa tycker den är jätte bra och vissa tycker den är urdålig. Själv tycker jag nog att den var helt okej. Binta bjöd även in sig själv hos mig en helg och sov över.
  Idag var det träningsmatch mot IFK Nyköping hemma. En riktigt rolig match och vädret var helt underbart! En perfekt matchdag. Matchen slutade 2-1 till oss vilket var super kul då det var första träningmatchen! Efter matchen, drog jag in med familjen till stan där vi åt samt handlade lite. Jag köpte bland annat ett par låga vita converse samt lite träningskläder. Hemma sedan har jag endast pluggat.
  Imorgon är det dags för skolan igen samt fotbollstärning vid 18:00. Mycket än mer så kommer det inte att hända.
Ja, det var allt jag hade att berätta. Ni får ha det bra!
 
Jag och Amanda gav mamma fotografsjobb idag.


 

♡ GRATTIS JUSTIN ♡

Ett stort gattis till uderbataste Justin som fyller hela 21 år idag! Helt ärligt så vet jag inte om jag ska vara glad eller om jag ska gråta. Man bara blinkade så blev den 16 åriga killen 21.... Massa kärlek till Justin
 
 
 Min video från när Justin hade konsert i Stockholm 2013. Dessa minnen ♡

i want you to know

Hejsan alla!
  Satt och kollade på tv:n när jag kände för att publicera ett nytt inlägg. Så begav mig till min dator där jag sitter just nu. Det är seriöst iskallt i mitt rum nu eftersom jag sänkte värmen på mitt element förut. Jag skulle ju kunna höja det, men när jag gör det så blir det bara för varmt.... Det kan aldrig vara något mittemellan liksom.
  Imorse drog jag iväg till Åby där vi 99:or i ÖFF laget spelade match mot ÖFFs 00:or. Matchen var riktigt rolig och den slutade med 3-2 till oss. Fast vem som vann är ju inte så värst viktigt då det endast var en träningsmatch. Men jag sköt i alla fall in ett mål och tycker själv att min insatts var rätt så okej. Fast känner att jag kunnat gjort lite bättre ifrån mig, men men. Det var ju som sagt endast en träningsmatch.
  Imorgon är det dags för skola igen. Varför går helgerna så snabbt? Men jag ska väl överleva. Eftersom allt går så fort nu för tiden, så är ju sommarlovet inte så värst långt borta egentligen. Och väl i skolan så är det faktiskt riktigt kul. Det är bara en grej att klaga över att det är söndag och dags för skola imorgon. Det blir även fotbollsträning imorgon.
  Jag ska väl inte vara uppe så väldans länge till. Så godnatt på er! :)
Vi körde i rött.