lördag 28 mars 2015

Goddagens!
 Kom inte hem för så väldans länge sedan då vi var iväg till Eskilstuna för en träningsmatch mot Triangeln. Det slutade tråkigt nog med en förlust. Men som alltid, så var det jäkla kul att spela!
  Igår kan man ju säga att påsklovet började. Super skönt med lite lov! Men som under alla andra lov, så finns det ändå plugg som måste göras.. Igår så blev det också en återträff med gamla laget i Torstorps IF. Vi hade bestämt sen några dagar tidigare att äta tillsammans på Perfect. Så vi hade det riktigt trevligt och roligt igår! Jag kollade även på matchen mellan Sverige - Moldavien på tv:n. Moldaviens målvakt sköt ju bollen rakt på Zlatans huvud så att den gick in i mål. Haha, så snyggt! Men snacka om surt för Moldavien.
  I torsdags blev det ingen fotbollsträning då vi i laget var iväg för att kolla på matchen mellan Sverige och Litauens P19. Det var sjukt kallt ute men det var roligt att kolla på! Matchen för dom slutade 1-1.
  Imorgon ska jag inte hitta på mycket. Blir väl att dra till gymmet och sedan plugga. Sedan på måndag blir det fotbollsträning som vanligt!
Ha en bra helg! :)
 
Bilder från idag:
Bilder från återträffen med laget igår:
Bild från Sverige - Litauen matchen:



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback