Gokart

Hej!
Är snart framme på campingen igen efter att ha varit ute och ätit och åkt gokart. Gokart är seriöst bland det roligaste som finns!!  Vi har typ åkt det varje år vi varit här. Super skoj.
Och när vi kommer fram, ska vi troligen äta glass och bada.
Igår så regnade det så blev att dra till Färgestaden och handla. Så köpte en kjol och en parfym. Men innan vi åkte dit, badade vi i poolen. Det var iskalt! Så där var vi självklart själva på grund av regnet och det kalla vattnet.
När vi kom hem från Färgestaden umgicks vi med lite folk och drog oss ut till poolen där ett band spelade. Då slutade regnet som tur var. Vi spelade även golf. 
Under natten hade jag, Amanda. Joel och Putte sjukt kul. Vi var rädda för Jimmy.... haha. (Ingen & inget jag kan skriva om här) så vi sov med alla fönstren stängda samt beväpnade. Joel hade en jävla gaffel bredvid sig. Vi sa, hellre att vi sover med igenstängda fönster och dör av värmen än att ha Jimmy klättrandes i fönstret. Smått sjuka är vi. Haha.
Nej, nu mår jag illa av att kolla i mobilen samtidigt som jag åket bil. Så hejdå!
 
 
 
 

Ekerum.

Sitter nu ute på ekerums restaurang (?) tillsammans med familjen & mer trevligt folk och lyssnar på musik eftersom det är en gubbe som uppträder med olika låtar. Tidigare idag åkte vi crosskart. Jätte kul! Vi var även i Borgholm och handlade. Jag handlade bland annat en klänning :]
Igår, när vi kom. Badade vi först & sen spelade jag & jepsper lite fotboll. Jao, vet inte riktigt vad som sker imorgon? HEJDÅ!
 

Påväg till Öland!

Godmorgon! Gick upp vid halv sex i mors för att göra mig redo för bil resan till Öland. Så nu sitter jag i bilen och lyssnar på musik i väntan på att komma fram. Så kul! :)
Och i veckan nu blir det kanske inte så mycket  inlägg, idk? Det märker ni ju! 
 

In da car

Hellu. Som rubriken redan avslöjat, så sitter jag i bilen. Blev att dra iväg till Vinmerby lite spontant tillsammans med pappa, Amanda och Patrik. Vi ska nämligen kolla på när Jesper spelar match idag. Han är på cup i Vimmerby. Och när vi ändå inte hade något att göra idag, kan vi ju lika gärna åka dit. Några timmars bilresa blir det ju, men whatever.
Igår, så var jag i Norrköping och dansade sista gången inför EM. Som jag nämnde i förra inlägget, så var det Norge och Danmark som körde, vilket betydde att det var slutsålt och massor av folk. Matchen var också sjukt spännande. Det blev 1-1 och slutade med att dom fick köra straffar. Även om jag inte riktigt visste vilket lag jag hejade på, var det väldigt pirrigt när dom stod där och skulle skjuta straffarna. Men tillslut vann Norge.
Innan dansen igår, shoppade jag kläder med Amanda och Patrik samt åt på McDonalds.
På söndag bär det av till Öland. Till Ekerum. Så kul! Där är vi varje år. Så är verkligen jätte tagg på att åka dit :)
 
 

Allsång

Hej.
Sitter just nu och kollar på fotboll. Eller, nu är det halvlek. Det är Sverige - Tyskland damer. Tyskland leder just nu med 1-0. Så surt. Sverige måste verkligen vinna så att dom kommer i final om första eller andra plats! Men det är inte kört än, dom har en hel halvlek kvar. Dom har haft väldigt många & bra chanser på mål. Så det lär säker bli ett mål, hoppas jag.
Haft fotbollsträning innan. Var jätte kul men vädret var jätte varmt och kvavt. Så svettig som tusan blev man. Me som sagt, super kul.
Tidigare var jag, mamma & Amanda i slottsparken där vi åt mat. Sen åkte vi till grillen och tog oss en glass. 
Och igår så var jag ju i Stockholm på Allsång På Skansen tillsammans med mamma, Amanda och Patrik. Jätte kul men super klat. Vi stod typ och väntade på att det skulle börja i åtta hela timmar. Men under de åtta timmarna så var det rep & sånt, så det fanns nästan hela tiden något att kolla på som kunde underhålla en under väntan. 
Robin Stjernberg, Magnus uggla, Brun utan sol, trollkarlar, Rolandz och Nic "Hej Hej Monika" Schröder, uppträdde. Haha. 
Fast den bästa var nog Måns. Hihi. 
Han sjunger ju så bra och ser väldigt bra ut. Han ser bättre ut på riktigt än på tv osv.
Så var verkligen super kul att vara där. Var ju också väldigt OK artister.
Var det i och för sig någon som kollade på programmet och såg oss? Vi syndes jätte nära i kameran. Så mobilen blev smått bombad av sms från vänner som såg mig. Hihi :)
Måste även ha varit tittar rekord eftersom nästan hela gården där hemma satt framför tvn för att se oss. Haha.
Imorgon blir det sista dansen inför dam EM. Norge - Danmark spelar då. Hört att det är väldigt många som köpt biljetter till den matchen. Så blir fler folk att dansa för. Vilket lär bli jätte roligt :D
Är också lite smått avundsjuk på Amanda... När jag kom ut från duschen kände jag hur det luktade en parfym vars lukt jag känt innan och försökt ta reda på vad det är för någon. Och då så hade Amanda fått den parfymen jag velat ha. Och det var en Victoria Secret parfym!! Så den ska jag se till att också köpa!
 
 

.

Idag fyller en av min största förebild samt idol, 21 år. Selena Marie Gomez ♥
 

Fotbollsträning ikväll!!

Hej.
Kom precis hem från att ha varit ute och cyklat. Cyklade hem till pappa tillsammans med amanda & putte för att vi skule hämta fotbollskläder till ikväll eftersom vi har fotbollsträning då!! Äntligen börjar fotbollen! Har väntat på denna dag i några veckor nu. Förstår inte varför vi ska ha uppehåll... det är ju på sommaren man ska vara ute och spela fotboll. Men whatever. Nu börjar den igen i alla fall :)
Igår var jag med mamma, amanda & putte vid älgsjön där vi badade, solade, fikad och käkade korv. Så där var vi nästan hela dagen igår.
Imorgon blir det att dra till stockholm för att gå på Allsång På Skansen tillsammans med mamma, amanda & putte. Kommer bli jätte kul! Så ni får titta på tvn och se om ni ser oss.
Var ju även i stan i lördags. Bilder på vad jag köpte kommer någon annan gång. ok.
 

#

Hejsan. Ledsen för att jag inte bloggat på typ en vecka. Till och med mamma har klagat på mig. Då är det faktiskt illa, då måste jag till och börja blogga!!
Men ja. I måndags och torsdags så dansade jag inför dam EM. På måndagen så spelade Frankrike - Spanien och på torsdagen spelade Spanien - Ryssland. Kollade på båda matcherna och man blir verkligen sugen på att bara springa ut på planen och spela själv. Vi har ju haft uppehåll från fotbollen några veckor nu och det har verkligen varit sämst. Men den börjar nu på måndag. Så jag är verkligen super taggad och glad för det. Skanat fotbollen!
I onsdags så var även jag, pappa och amanda i Linköping och kollade på Gyllene Tider. En överraskning vi hade ordnat till pappa som han listade ut lite i förväg. Och det var super kul att få höra dom live :)
Dom andra dagarna har jag inte gjort så vidare mycket. Solat för det mesta.
Imorgon drar jag in till stan med amanda för att handla lite kläder. Luv it.
Sen den 23:de blir det Allsång på Skansen och den 25:de sista dansen inför dam EM.
Nu ska jag kolla skräck film med amanda och patrik samt äta lite glass. Hej då!
btw, har även fått hem mina Nike Free Run+3 :D
 
 

Dansat för dam EM

Hejsan!
I fredags så var det dam fotbolls EM match. Frankrike - Ryssland. Så då dansade vi från DA först på en scen i en park i Norrköping. Vi dansade till låtarna; In med bollen, Champione och Winning Ground. Verkligen jätte kul men jätte varmt. Sen efter danserna dansade vi som i en parad upp till själva fotbolls arenan.
Så vi i DA dansade i grupp tillsammans medans fotbolls åskådarna gick med oss. Vi dasnade då till Jalla Dansa Sawa. Och på vägen dit hann vi spela om låten fem gånger vilket betyder att vi körde om dansen fem gånger. Så vi hoppade och dansade i en kvart i värmen... Sen väl uppe vid arenan dansade vi om alla fyra danser.
Efter det blev det att kolla på matchen mellan Frankrike och Ryssland. Frankrike vann med 3-1. Super coolt att få kolla på landslag. Verkligen en upplevelse. Och Frankrike, som vi hejaed på, var väldigt duktiga!
 
Och igår så blev det att sola och bada vis Sjöänga.
Min äldsta syster, Julie, frågade om jag, Amanda och Patrick ville med henne dit och bada, vilket vi såklart ville. Så där spenderade vi en stor del av dagen. Och sen på kvällen kom Elin samt hennes föräldrar och bror för att äta lite mat med oss. Så det var ju kul :)
Idag ska jag inte göra mycket alls. Tror det blir att dra till gymmet med pappa och Amanda senare för att pappa ska fixa oss ett bra tränings schema att träna efter. Och så ska vi hem till mamma idag.
Och imorgon så blir det dans igen. Likadant som i fredags. Är super duper taggad på att dansa! Det är verkligen jätte kul :D Och då kör Frankrike - Spaninen då det också blir att stanna och kolla på deras match. Coolt!
 
 
 

Regn 👎

Hej! Idag har det varit regnigt och tråkigt. Jag som ville dra till en strand, bada, sola och bara ha det gött. Men nej nej, idag blev det en tråkig dag inomhus. Fast lite kul blev det ändå, eftersom mitt löshår kom idag. Så nu har jag det hemma :) Nu ska jag bara fixa mitt hår hos en frisör. Klippa samt färga det i löshårets färger.
Blev även att kolla på film tillsammans med familjen idag. En skräckis. Den var väl inte den bästa, kan jag ju medge. Men gick att kolla på.
Igår var jag vid Älgsjön med pappa, Amanda, Putte, Jesper & Malle. Vi solade, badade och fikade. Sen när vi drog hem så blev det att hoppa studsmatta med en vattenspridare under, tillsammans med Amanda och Putte. Super kul. Åkte sen med dom två till godislagret för att dom skulle köpa godis. Där köpte jag även en Justin tidning. På kvällen sen drog vi och tog ett Kvällsdopp på Bönnergården. Och efter det åt vi på en pizzeria.
Nu kollar vi på dam fotboll på tv:n. Sverige - Danmark. Heja Sverige!
På fredag blir det även att dansa före Ryssland - Frankrike fotbolls match. Damerna. Kommer bli super skoj! :D
Nepp. Nu ska jag kolla på matchen.
Hej då allesammans :)


skakig!!

Oh my god. Sitter typ och tjuter. Världens skakiga är jag just nu.
En av Mileys bästa vänner samt hennes fotograf, Vijat Mohindra, favoritade mitt tweet på Twitter för några minuter sedan! Jag seriöst håller på att dö :''') Och jag liksom skrev tweetet för åtta timmar sedan & han har hittat det nu. Tänk om han säger till Miley nästa gång dom träffas typ: '' En random tjej drömde om oss en natt''
Okej, gaaaaaad :')
 

Älgsjön & hoppa stuttsmatta

 

Pappas överraskning, Allsång på Skansen & löshår.

 
 
Ledsen för låååångt inlägg
Hejsan!
I morse så blev det att dra ut på en jogging tur. Inte tränat på några dagar. Så kändes bra.
Sen hemma solade jag samt lyssnade på musik. Drog sen hem till pappa eftersom det är veckan jag och Amanda ska vara hos honom.
När vi väl var hos pappa drog jag  ut med Amanda och Patrick till en sjö för att ta ett kvällsdopp. Men eftersom vi såg en igel i vattnet, så ändrade vi oss snabbt. Har inte badat i en ända sjö/hav under lovet. Endast i en pool. Får se om det lär bli ett dopp under sommaren? Fast det tror jag nog eftersom vi ska till Öland och där blir det att bada i havet.
Idag fick även pappa reda på en överraskning jag och Amanda har planerat för honom som vi haft hemlig för en stund. Vi har köpt tre biljetter till pappas favorit band, Gyllne Tider. Så han blev super super glad över det. Så dit åker vi den 17/7. Känns bra att göra något en  annan verkligen uppskattar :)
Jag ska även på Allsång På Skansen tillsammans med mamma, Amanda och Patrick 23/7, så ni får hålla utkik på TVn!!!!
Jag beställde även nyss löshår! Ombre/ dip dye löshår. Tycker själv att det är supersnyggt. Så ska sen, när jag får löshåret, färga mitt riktiga hår så att det kommer passa in. Wiho! Jätte glad över att jag äntligen bestät löshår.
I veckan ska jag nog också dra in till stan någon gång för jag behöver VERKLIGEN köpa nya kläder. Och så är det dans på fotbolls EM på fredag. 
Japp. Nu ska jag kolla på TV. Hejdå!
PRECIS som på bilden nedan, kommer mitt hår bli. i'm hyyyyper! :)))
 
 
 
 

Inköpt från Ullared

God kväll!
Som sagt, så åkte jag tillsammans med mamma, mormor, Julie och mammas kompis Elin, till Ullared i natt vid fyra. Gick upp vid tre men åkte vid fyra.
Jag köpte inte alls mycket. Men blev lite i alla fall. En kompis kommenterade också att jag skulle göra en haul och visa vad jag köpt. Men jag tycker att jag inte hade så kul saker och så ville jag lägga upp det på bloggen NU, och jag ser hemsk ut just nu. Så ledsen, det får bli ett vanligt tråkigt inlägg.
Vad jag köpte: Nitväska, iPhone skal, lösnaglar, rosa nagellack, sololja, Pepsodent White Now, Star Nature parfym, blommig filt och en lila fönsterlampa. Blev tyrvärr ingen bild på den.
Nu ska jag sitta vid datorn en stund till. Ska väl sen inte lägga mig så sent eftersom jag är jätte trött nu, gick ju upp vid fyra inatt. Hejdå & godnatt
Blev ockå att posera lite med kartong Ola-Conny & Morgan ;)
 
 
 
 
 

Ullared

God kväll!
Idag så blev det att dra till en badplats tillsammans mamma, amanda, tyra, titus och patrick. Själv solade jag mest men badade även lite också.
Igår så firade vi ju min syster, amanda, som fyllde 16 år. Så grattis! ♡ Lite folk kom och vi fikade och så.
Imorgon eller igentligen inatt (?) klockan 4 åker jag med mamma, mormor, min syster Julie och min mammas kompis Elin, till Ullared. Blir väl skoj!
Nu ska jag kolla på tv och sen inte lägga mig allt för sent, eftersom jag måste upp inatt.
HEJDÅ!


Bad.

Hej! Igår som sagt så var det lite kalas firande hos min min låtsas pappas, pappa. Vi fikade och hade det trevligt. Sedan efter det åkte jag med mamma, titus, amanda och putte till en badplats med en pool. Så där badade och solade vi.
Idag, snart, så ska jag följa med mamma och amanda till affären eftersom amanda fyller 16 år imorgon, och vi måste köpa saker till kalaset. Vid klockan sex sen blir det även att träna med Elin.
Och mamma ska iväg till Ullared på söndag och det blir kanske att jag följer med. Vet inte riktigt? Tycker Ullared så är rörigt & så mycket folk osv.. Men vi får se.
 
 
 

Just because this is fucking true

 

Binta & Ejlitz

God kväll! Just nu sitter jag med iPaden framför tv:n. Badade för en liten stund sedan.
Tidigare idag gjorde jag int alls mycket. Gick upp vid halv elva. Men sen gick jag ut på gården och mötte då Binta och Ejlitz som frågade om jag ville hänga på dom. Och såklart gjorde jag det.
Vi drog först till bergska för att spela fotboll. Men vi satt där och snackade istället för att spela. Sen gick vi till Malle eftersom Jesper som varit på bergska före oss, hade glömt lite saker där. Så vi var snälla och gick och lämna det. Sen drog vi till Bruksparken och gungade på den eorms gungan samt pratade massor. Sen drog vi hem.
Binta och jag kom också fram till att, vi passar inte att börja åttan. Vi är högst en sexa. Haha. Ja...
Imorgon blir det även att åka till björkvik för att fira min låtsas pappas, pappa. Så blir att fira och fika lite där. Sen får vi se vad jag hittar på. Kanske drar mig ut och springer eller nått?
Nu ska jag sitta en stund till vid iPaden. Och säger också godnatt nu, så, GODNATT! :)
 
perfektaste du! 👌♡
 

Nike Freee Run+ 3 beställda direkt från USA :D

 

Cykeltur

Hej! Idag hände inte så jätte mycket. Cyklade tillsammans med mamma, amanda, tyra, titus & patrick till vinbjörnsparken där vi åt glass. Vi såg ut som värra cykel patrullen där vi kom och cyklade. Sen resten av dagen vet i tusan vad jag har gjort... känns som dagen gick jätte snabbt idag? 
Mamma har även bokat resa till Frankrike. Så dit åker vi den 15:de augustin. Och samma månad åker vi till öland med pappa. Dit vi åkt varje sommar.
Imorgon vet jag inte vad som kommer ske.. Det får jag se då. Kort & tråkigt inlägg, i know. Men bättre än inget (;