Dansat för dam EM

Hejsan!
I fredags så var det dam fotbolls EM match. Frankrike - Ryssland. Så då dansade vi från DA först på en scen i en park i Norrköping. Vi dansade till låtarna; In med bollen, Champione och Winning Ground. Verkligen jätte kul men jätte varmt. Sen efter danserna dansade vi som i en parad upp till själva fotbolls arenan.
Så vi i DA dansade i grupp tillsammans medans fotbolls åskådarna gick med oss. Vi dasnade då till Jalla Dansa Sawa. Och på vägen dit hann vi spela om låten fem gånger vilket betyder att vi körde om dansen fem gånger. Så vi hoppade och dansade i en kvart i värmen... Sen väl uppe vid arenan dansade vi om alla fyra danser.
Efter det blev det att kolla på matchen mellan Frankrike och Ryssland. Frankrike vann med 3-1. Super coolt att få kolla på landslag. Verkligen en upplevelse. Och Frankrike, som vi hejaed på, var väldigt duktiga!
 
Och igår så blev det att sola och bada vis Sjöänga.
Min äldsta syster, Julie, frågade om jag, Amanda och Patrick ville med henne dit och bada, vilket vi såklart ville. Så där spenderade vi en stor del av dagen. Och sen på kvällen kom Elin samt hennes föräldrar och bror för att äta lite mat med oss. Så det var ju kul :)
Idag ska jag inte göra mycket alls. Tror det blir att dra till gymmet med pappa och Amanda senare för att pappa ska fixa oss ett bra tränings schema att träna efter. Och så ska vi hem till mamma idag.
Och imorgon så blir det dans igen. Likadant som i fredags. Är super duper taggad på att dansa! Det är verkligen jätte kul :D Och då kör Frankrike - Spaninen då det också blir att stanna och kolla på deras match. Coolt!
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback