Myskväll ikväll :)

Morgon! Inte för att det är så mycket morgon längre, men jag sitter fortfarande i pyjamas och är ofixad, så känns som morgon.
Vaknade vi nio idag. Sedan vid tio gjorde jag läxor till typ tolv. Så sjukt tråkigt var det! Men det måste ju göras.  Senare idag blir det "mys kväll" med klassen vilket kommer bli hur kul som helst. Måste innan gå till mamma för att fixa lite innan dess. 
 
Men nu ska sitta framför tv:n en stund och låta min ansiktsmask sitta i 20 minuter. Sedan ska jag fixa mig. 
 

Vi är sjukt jävla bra, rent ut sagt.

 
Ska lägga mig och sova, men tänkte att jag måste skriva ett inlägg om cupen först. Vi var helt suveräna!
Vi kom på andra plats i våran grupp och hamnade sedan trea av alla lag. I och för sig så var det bara fyra lag med, men vi spelade så himla bra! Om ni frågar mig så var vi lugnt värda en första plats. Första matchen spelade vi 1-0 där jag själv gjorde målet. Sedan blev det 0-0, 0-1 och i finalen 0-1 vilket ledde till att vi hamnade på tredje plats.
Alla kämpade stenhårt och vi hade grymt spel. Bara sådan otur att de andra lagen ska få in bollen på sånna tur chanser dom får. Men men. Jag är super glad ändå för vi gjorde bra ifrån oss. Och våra ledare avslöjade att vi var med och spelade i en 97/98 cup, vilket gjorde oss ännu mer glada för hur bra vi hade spelat mot folk som var typ två år äldre! Nu måste jag verkligen ta och sova. Godnatt!
 
 
 Fotboll är ju så himlans galet kul! Det bästa som finns!

Nu kör vi tjejer!


Gör mig redo för cup.


CRAZY BUT TRUE

Goddagens folket!
Har precis tränat på franska glosor. Skulle igentligen träna lite på engelskan också, men eftersom jag inte har den med mig hem så kan jag inte göra det. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska nog sitta vid datorn en stund och lyssna på musik, sedan blir det spinning med laget. Kommer dö. Har sån sjuk träningsverk i benen och rumpan sedan elevens val då vi skulle göra 100 utfallssteg, 100 chins, 100 dips, 100 armhävningsupphopp(?) och 100 sit-ups. Börjar tro att Eric är ute efter att smått döda oss ibland. Så får se hur det kommer gå. Men lite träningsverk hindrar mig inte. Bara en skön känsla att veta att man slitigt.
 
Dagen idag har varit mupp. Två gånger har jag nästan kvävt mig själv när jag brast ut i skratt. Först hade jag vatten i munnen och började skratta. Andra gången hade jag macka i munnen och började skratta. Så sjukt svårt att svälja när man börjar gapskratta, haha.
Förutom mina nära dödsanfall, så har väl skolan varit som vanligt. Jag stannade även på läxläsningen.
 
Denna helg kommer bli super kul!
Först så har vi fotbollscup i Linköping på fredag, så vi måste bland annat gå hem tidigare från skolan (hell fucking yeah) och så håller den på sent på kvällen vilket är nice. Sedan på lördagen är det 'myskväll' med klassen. Vi ska vara i en lokal där jag bor och äta tacos, kolla på film och käka godis. Riktigt kul kommer det bli eftersom alla i klassen är super skoj att hänga med! Så blir en helg att se fram emot :)
Sedan nästa vecka är det väl bara fyra veckor kvar tills jul lovet? Galet, eller hur!? Tiden bara flyger förbi! Sjukt tråkigt att veta att det endast är ett halvår kvar tills man börjar nian. Sedan är det ju dags för gymnasiet. Och eftersom tiden går så snabbt, är det ju inte alls långt kvar igentligen. Och jag som är så himla barnslig kommer ju aboslut inte platsa med gymnasie-elever. Vill föralltid gå i min klass med mina klasskompisar som är minst lika mupp och barnsliga som mig...tråkigt tråkigt.
Nu har jag skrivit allt för mycket känner jag!
 
himlen var super fin förut!
 
 

☻☺☻☺

 
 
 
 
 
 
 
 

ROLLER COASTER

Har väntat på att denna låt ska komma ut super länge, och nu är den äntligen ute. Min favorit låt så här lång av Justins #MusicMondays. Så himla bra!
• tryck på bilden för att komma till låten •
 

☻ WHY THE HELL NOT ☻

 

WE ALMOST GOT IT RIGHT

Hej. Kommit hem från fotbollen för en stund sedan, duschat och tränat på franska glosorna. Har inte så mycket läxor denna vecka vilket känns hur skönt som helst. Nu slipper jag gå runt och vara nervös och ha ont i magen för att jag har massor läxor och prov att göra. Som jag nämnt, så var jag på två kalas idag. Så har typ levt på fika idag, haha. Första kalaset var för mina småsyskon som fyllde åtta år och det andra för min låtsas bror som fyllde 16 år. Trevligt med kalas.
 
I morgon blir det skola och antagligen läxläsning efteråt. Sedan antar jag att det blir att träna lite och sedan dra till pappa där jag ska vara denna vecka. Och nu ska jag sitta en stund till vid datorn och sedan kolla på solsidan.
 
btw, håret ser mörkare ut på bilden än vad det faktiskt är...tror jag xd
 
 

♥ THE KEY SHORT FILM - JUSTIN BIEBER ♥

Hur kan det vara lagligt att vara så himla perfekt som han är? Får gåshud av att kolla på honom. Så galet. Asså gud. Blir tårögd  ♥

LÖRDAG

Hej. Vilken otroligt tråkig dag det varit idag!
Dagen började med att jag gick upp vid tio då jag inte gjorde något alls till klockan ett, då jag och Elin gick till gymmet. När jag kom hem drog jag och mamma till affären för att bland annat köpa hårfärg till mig. Jag köpte ljusare brun, men resultatet blev raka motsattsen. Fick jätte mörkt hår..Inte direkt jätte nöjd. Men det får väl duga. Orkar inte bry mig och alla sa att det blev bra. Dom ljuger säkert, haha. Bild på håret kan ni få någon gång då jag orkar.
 
I morgon blir det fotbollsträning och två kalas. För det första så fyller mina småsyskon 8 år, och min låtsas bror har fyllt 15 år för ett tag sedan och firar det i morgon. Så blir att gå på två kalas i morgon vilket inte gör mig så mycket eftersom man får fika. Höjdpunkten.
Nej nu har jag bloggat klart. Ha en bra lördag!
 
 

Grattis Miley ♥

Min absoluta favorit fyller 21 år idag, Miley Ray Cyrus ♥
Sjukt hur snabbt tiden går. Känns som det var igår nya Hannah Montana avsnitt visades på Disney.
Grattis vackraste du! ♥
 
 

Galet perfekt *_*

 
 

The Hunger Games: Catching Fire

Bonjour! Sitter nu i vardagsrummet helt ensam hemma och lyssnar på musik.
Var förut på bio med Elin och massa fler från klassen. Och som sagt, så kollade vi på The Hunger Games: Catching Fire. Tycker filmen var super bra! Var flertal gånger då man blev tårögd. En film jag kan rekommendera er.
Innan bion var jag och Elin iväg och tränade en stund. Vi köpte samtidigt biljetter till bion då.
 
I morgon ska jag nog inte göra mycket alls vilket är tråkigt. Hatar dagar då man bara är hemma och gör ingenting. Får hoppas att morgondagen inte blir en sådan dag..Men på söndag sen så blir det riktigt kul eftersom vi har fotbollsträning. Super taggad redan nu! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Life it way too short to take it slow.

 God kväll! Har suttit med mina läxor ett tag och är nu äntligen klar.
Skoldagen idag har, som alltid, varit som vanligt. Jag gillar skoldagen på torsdagar. Sen efter skolan drog jag med Elin till gymmet en stund och hamnade sedan vid mina läxor. Men nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver detta inlägg. Ska nog sätta mig vid tv:n en stund sedan.
I morgon blir det troligtvis att gå på bio med typ halva klassen, haha. Vi pratade nämligen om att gå på den nya Hunger Games filmen The Hunger Games: Catching Fire i skolan idag. Så får se hur många från klassen som hänger på. Jag och Elin har bestämt att gå på den i all fall. Mycket roligt. Att det är fredag i morgon gör det ju hela också mycket bättre. Tycker verkligen veckorna går sjukt snabbt! Det kan inte bara vara jag som tycker det? Känns som att jag skriver att det är fredag hela tiden...Men det är ju bara bra.
 
 
 
 
 
 
 

Sverige - Portugal

 
Phu! Sitter framför tv:n och kollar på Sverige - Portugal. Spännande! Sverige måste vinna med två mål för att gå vidare. Inte för att jag tror det kommer ske, men man ska ju alltid hoppas!
Idag så har jag varit och sjungit. Några tisdagar framöver ska jag sjunga eftersom vi tränar till ett jul-uppträdande och till lucia. Vi ska fira lucia på olika arbetsplatser. Jag var även iväg och dansade. Blir också ett dans-uppträdande på Sprialen i Norrköping den 11 Decemeber. Mycket kul!
 
Igår var det nog den bästa skoldagen någonsin! Jag fick tillbaka både mitt Engelska prov och NO prov, och såg att jag fått A på båda proven! Nästan så att jag började gråta, haha! Men är sjukt glad för det, verkligen.
Imorgon blir läxläsning, plugg och spinning med laget. 
Ha det bra people!
Elins och mina kakor som vi gjorde på hemkunskapen idag :p

Fråga mig något!

Fråga mig vad du vill på ASK! Har jätte tråkigt så vill ha fullt med frågor att besvara :) So let's go! http://ask.fm/noranordgren


God morgon!

God morgon. Vaknade för crika en timme sedan och har ätit lite frukost.
Idag så blir det fotbollsträning vid tre, vilket jag är jätte taggad på. Efter träningen blir det att dra hem till mamma och där måste jag börja plugga på ett kommande prov vi ska ha.
I morgon är det måndag vilket betyder skola. Rätt så taggad för i morgon eftersom vi har gymnastik och så ska jag gå på läxläsning. Jag tycker faktiskt läxläsning är roligt, haha! Sen antar jag att det blir att dra till gymet med Elin, som vanligt.
Nu har jag tänkt att börja städa lite i rummet så det blir rent tills nästa vecka då jag ska hit, till pappa, igen. Sjukt tråkigt att komma hem till ett stökigt rum!
 
 

Demi Lovato - Let It Go

Älskar verkligen Demis röst något enormt!

✽ S M I L E ✽

 

Nudlar ♡

Goddagens :)
Har varit iväg och tränat med Elin nån timme förut. Fick bli att köra ben & mage. Så sitter nu i soffan och tar det lugnt. Äter mina älskade nudlar och kollar på Disney. Ska inte hitta på mycket idag. Bara vara hemma.
Trevlig lördag!


♡ Believe trailer ♡

Oh gud jag typ gråter sönder. Äntligen har trailern släppts och jag måste bara se filmen i vinter! Han är så himla perfekt så det inte är möjligt ♡

Mysdag

Ledsen folket. Intete bloggat på en vecka! Men har haft massor av prov & läxor som skulle vara klara denna vecka. Och kommer bli rätt så mycket nästa vecka också, så får se hur det blir med att blogga. Men jag ska försöka :)
 
Det har nog inte hänt något så jätte speciellt denna vecka, som jag har att skriva om. Endast vanliga dagar.
Fast idag var det lite skoj i skolan eftersom det var mysdag. Så jag och mina vänner hade på oss One Piecer och toffsar. Så vi blev supersöta! Körde även jaga i korridorerna med hela klassen, sjukt kul! Men jätte varmt och osmidigt att springa med One Piece. Hade även hemkunskap som sista lektion där vi skulle göra prov och få baka kladdkaka som belöning. Men våran kladdkaka blev stenhård och bränd...Vi som var så sugna på kladdkaka. Men nej, det fick bli nån torr äcklig kaka istället. Men spela roll, det är fredag idag! Man kan inte vara annat än glad på fredagar. Inte sant?
Nu ska jag snart dra mig till vardagsrummet för att kolla på fotboll, Sverige möter Portugal. Ha en trevlig fredag!
 
 

Mjauw

Drar till lokalen på gården för att ha lite halloween firande med alla barnen. Jag blev visst en katt today :)
 

Iväg till stan för dans & shopping.

Hej! Ska nu iväg till stan med Amanda & Julie för att först shoppa lite o sedan ska jag dansa. Inte för jag har så mycket pengar just nu, men får se om det finns nåt att köpa i alla fall.
Kort o snabbt inlägg, blir kanske ett längre ikväll!


Lördagen i bilder

 

Snart fotbolls dax :D

 

Våran halloween video


Lördag.

Tjenare!
Kom nyss hem från kyrkogården. Var där och tände ljus tillsammans med familjen.
Innan vi åkte till kyrkogården, gick jag och hämtade min systemkamera hos mamma. Sedan hämtade pappa o resten av familjen upp mig och så åkte vi och åt på en pizzeria. Sedan begav vi oss till kyrkogården.
Nu sitter jag och väntar på att mina friendiosos snart ska komma. Lär bli en super skoj kväll! 
Inte så mycket mer att skriva. Hoppas ni får en kul lördag i alla fall! :)
 
 

L ☼ V E

 
 

We're better together

Godkväll. Precis kollat på två filmer tillsammans med familjen. En typ polis film (?) och en komedi. Så nu gick jag in i mitt rum och sitter framför datorn och lyssnar på musikkk.
Har sådan lust att spela fotboll nu! Vet inte varför? Bara blev jätte sugen på det!
Men idag så är det fredag och jag har inte gjort så jätte mycket. Vaknade typ halv nio, städa rummet, gjorde mig smått iordning och åkte sedan med Malle och köpte en halloween tårta. Vi blev så sugna på tårta så vi bestämde att åka och köpa en, haha. Annars har jag inte gjort så mycket mera under dagen.
Imorgon blir det att fira lite halloween med mina muppets; Elin, Fanny, Binta, Issa, Ejlitz & Wilma. Dom ska sova över hos mig och då ska vi hitta på lite mysko saker. Vet inte riktigt vad ännu, men det blir säkert skit bra :) as always. Blir kanske också att dra o träna på morgonen. Får se hur det blir med det. Får se hur pigg jag är imorgon.
Och sedna på söndag blir det ma lovely fotboll som jag saknat något jätte enormt! Wihu.