Problem

Hej! Vilken super kul dag jag haft idag! Hade fotobollsturnering med alla åttor. Så vi körde tjejer mot tjejer och killar mot killar. Både tjejerna i klassen och killarna i klassen vann båda matcherna vi körde. Inte för att det var på blodigt allvar plus att man inte vann något, men det är ju alltid roligt att vinna. Inte sant? På vägen hem från Najen till skolan så dog man seriöst av värmeslag och hunger. Men vi överlevde visst på något konstigt sätt. Sedan blev det att sitta och kolla på film i någon timme så att man höll på att somna. Men eftersom vi sedan skulle göra en uppgift om filmen som betygsattes, så fick man hålla sig vaken. Hemskt tråkig film om friluftsliv.
Igår var det fotbollsträning och det var super kul då vi hade fått med massor med nya tjejer från skolan och lite överallt att vara med och testa på. Eftersom vi behöver folk i laget så hoppas jag på att dom vill fortsätta spela.
Nu ska jag göra lite läxor. Har ovanlgit lite läxor! Känns konstigt men riktigt skönt. Sedan ska jag dra till sången.
 
Ni får även en låt som jag blivit lite obsessed av. Ariana Grandes nyaste låt, Problem
 

ain't no reason

Ojsan! Har inte bloggat på mer än en vecka nu.. this ain't good. Men ska bli bättre på det! Fast min vecka har väl varit som vanligt. Inte hänt så mycket som jag har att berätta om.
Idag så blir det match mot kustbollen. Riktigt taggad! De senaste gångerna vi haft träning och match har det gått riktigt dåligt för mig. Men så är det ju ibland, en visst tid kan det gå sämre. Får hoppas det går bättre idag. Är även riktigt taggad på skolan. För på tisdag så har vi som en liten fotbollsturnering bara vi åttor. Är så sjukt himla glad! Hur jäkla kul lär inte det bli? En stor del av vårat fotbollslag går typ i min klass och vi lär äga. Längtar riktigt mycket till på tisdag!!! Sen är det ju ledigt på torsdag och fredag då det är första maj och sånt. En riktigt skön vecka alltså.
Ni får lite bilder från veckan som varit! :)
 

bara för att det är påsk

Godkväll! Blev visst tre inlägg idag. Bättre det än bara ett i veckan som det kan bli ibland.
Vilket underbart väder det har varit idag! Lite mer än 17 grader, how wonderful? Nu får bara sommaren komma helt så vädret kan vara såhär bra varje dag! Så imorse gick jag en väldigt lång promenad, alldeles själv, utan hunden. Det brukar inte ske, men riktigt skönt. Efter det blev det att äta påskmat med familjen. Jag är absolut inte mycket för påskmat, julmat och sånt. Menmen. Vi satt ute i solen och åt. Så försökte mig till att sola lite också. Efter maten drog jag till en kompis en stund, sedan hamnade jag här. Har gjort läxor i några timmar nu, så har gett upp. Fick även påskägg idag! Det är ju påsk idag...eller nått? Eftersom jag inte äter godis fick jag bland annat tuggumi, läkerol och nötter. Och bara för att det är påsk så festade jag till det lite med naturgodis. Så får se till att äta upp det tills imorgon. Imorgon blir det nog först en promenad till pappa för att fixa med lite grejer, sedan vandra vidare en bit. Efter det ska jag på två träningspass med mamma och till sist ska jag göra läxor. Så ser min morgondag ut. Glad påsk förresten! :)
 
 

don't tell us how to live our lives

Godmorgon!
Har för en stund sedan ätit frukost och sitter nu framför datorn. Tänkte snart göra lite läxor så det är klart. Så man slipper gå och tänka på dom under dagen. That's smart. Igår så åkte jag hem till mamma då jag ska vara här i veckan och kvällen igår gick till att kika med Binta, Ejlitz och Khader. Vi hade riktigt kul då vi alla var helt muppiga. Haha.
Idag får jag se vad som händer! Har kanske lite planer för dagen, we'll see.
Jag har inga nya bilder. Så ni får bild från våran kik konversation
 

ni får två låtar


all i see is gold

 Hej! Igår på fotbollen blev det tredje världskriget mellan mig och Fanny. Blod och skador. Haha. Vi båda körde stenhårt vilket inte slutade så värst bra. Först så stämplade Fanny mig stenhårt på tån så min stortå är blå och gör riktigt ont! Jag som hade tänkt gå ut med hunden nu på morgonen, men skorna klämmer på tån så det går inte alls... Sedan gav jag igen på Fanny då min boll jag sköt iväg råkade komma precis på Fannys näsa så hon fick världesn näsblod! Blödde seriöst överallt. Fast vi bara skrattade åt det som tur var. Ja.. det gick farligt till igår. Vi fick även våra nya fotbolls kläder igår som vi beställt. Dom är jätte snygga! :) Idag blir det nog bara göra läxor och ha tråkigt. Får se om det går att träna med min tå. Jävla Fanny asså....
 
 

♡ small tattoos ♡

bara för att jag tycker att små tatueringar är super fint!
 
 
 

we can run away for the weekend

Hej! Onsdag idag vilket innebär att jag har fotbollsträning idag. Så sitter som alltid och väntar på att den ska börja.
Men idag så gick jag upp vid tio. Vaknade redan vid klockan sex i morse helt random då jag gick upp och släkte min lilla lampa jag hade tänd då jag skrämde upp mig innan jag skulle gå och sova. Jag läste massor med spöksaker på mobilen, så blev att sova med tänd lampa. Haha. Vet inte varför jag läser sånna saker precis före jag ska sova. Så typical jag. Men var förut ute med hunden och tog en timmes lång promenad. Riktigt skönt i solen. Hunden blev riktigt trött, men det behöves en lång promenad för honom då han är en liten tjockis. Har precis också pluggat klart, så vet inte riktigt vad jag ska göra tills fotbollen börjar!? Får väl ta och hitta på någonting :)
 
 
 
 

It's hard to say that I'd rather stay awake when I'm asleep

Hejsan! Sitter just nu och pluggar lite på ett so prov vi ska ha om några veckor, men kände för att ta en paus från det ett tag och bloggar lite istället. Idag började ju faktiskt påsklovet. Riktigt skönt. Vädret utomhus är ju också helt underbart! Får hoppas att vädert är såhär och solen lyser hela dagen då vi har fotbollsträning senare idag! Mycket roligare at spela fotboll när det är fint väder. Vi har börjat träna en gång till i veckan, så samanlagt blir det nu tre gånger i veckan. Det gillas. Annars ska jag inte göra så mycket mer idag. Bara massor läxor som måste göras.
 

match

Hejsan! Kom hem från matchen för några timmar sedan. Vi var och körde i Igelfors där vi mötte Boxholm. Det gick verkligen inte bra! Det blåste så in i tusan så bollen ville absolut inte den vägen som vi ville. Den flög sin egna väg. Plus att det var första serie matchen, så vi alla var nog lite nervösa. Så vi var inte så duktiga som vi brukar vara. Jag var absolut inte bra. Det kan bero lite på att jag har världens träningsverk sen i fredags då jag gick på ett cross fit pass på aktiv.  Min coola gympa lärare höll i passet och han kör verkligen hårt. Så har träningsverk i hela kroppen. Men matchen slutade i alla fall lika, 0-0. Så ändå rätt så glad över det.
Just nu ligger jag i soffan och väntar på syster och pappa som kommer hem med kina mat. Så sugen!!! ♡




48 dagar kvar ♡

Hur galet? Endast 48 dagar kvar tills jag ser drottningen herself, Miley Ray Cyrus! Är så galet taggad på det att det inte finns ord för det! Jag tycker konserter är bland det roligaste och underbaraste sakerna som finns att gå på, och att då samtidigt se sina största idoler går inte att beskriva! Har liksom väntat på detta sedan 2006 och om endast 48 dagar så går min dröm i uppfyllelse. Gud, this ain't real!
När jag tänkte på konserter så började jag tänka på Justin & Selenas konserter jag var på, gud vad jag känner att jag saknar dom och all den kärlek som var under konserterna. Älskar hur alla är hur lyckliga som helst, gråter och bara sjunger med

can't turn back, now I'm haunted.

Ledsen allesammans! Jag har inte bloggat på typ en vecka nu, men jag har faktiskt haft mycket att göra under mina dagar. Skola, läxor, fotboll, träning och så mycket mera. Men lär väl bli bättre eftersom jag har påsklov denna vecka, så kommer säkert uppdatera mycket bättre då! Men förra veckan har jag bland annat varit i stan och handlat kläder, jag har färgat håret och spelat två matcher. Vi spelade super duper bra på båda matcherna! Riktigt kul. Och vi börjar våran serie imogon, mot Boxholm! Lär bli hur kul som helst eftersom vi spelar riktigt bra. Också kul att börja spela massor med matcher igen. Vi möter riktigt bra lag i våran serie i år, men det lär bara bli skoj med bra motstånd!
Har inte bestämt att göra så mycket under lovet. Har rätt så mycket läxor att göra, så antar att hela lovet går upp åt att göra dom...tråkigt nog. Nej, men något kul lär jag väl hitta på :)
Har inga bra bilder, så ni får två fotbollsbilder från veckan som varit!
 

this is what i live for

God kväll! Underbart med fredag! 
Kom hem från Linköping för cirka två timmar sedan där jag tränade med ÖFF. Tycker det var riktigt kul idag! Vi körde endast en övning i början och spelade match mot varandra resten av tiden. Mycket roligt med hårt motstånd och super bra lag. 
Har inte hunnit gjort så mycket mer efter skolan förutom fotboll då jag nästan åkte direkt efter. Hann inte med några läxor idag vilket inte känns så himla bra. Men får ta igen det imorgon och plugga på ännu mer!
Antar att det blir att åka in till Norrköping och shoppa lite nu i helgen. Och på söndag blir det träningsmatch mot Hjulsbro i Linköping. Ett super trevligt och bra lag! Så riktigt taggad på match mot dom :) Gud vad kul det är med fotboll! Cirka tio år och jag har inte tröttnat än 



ÖFF dags ✌️




Träna

Hejsan! Ska om en stund dra mig iväg till Aktiv för att gå på några pass tillsammans med Elin och Jocke. Kul!
Som ni säkert redan läst i mitt förra inlägg, så var jag ju ledig idag. Så passade då bra att städa mitt rum då det verkligen behövdes. Jag har även suttit med mina läxor en hel del. Har även varit ute då jag gick hem från mamma då jag sov där inatt. Var ju hos Elin igår kväll och kollade på Forrest Gumpt tillsammans med Elin, Binta och Ejlitz. Så istället för att gå hem till pappa på kvällen, så gick jag till mamma som bor nämre och sov där.
I morgon är det fredag igen! Först blir det skola och sedan efter skolan måste jag hem direkt och byta om till fotbollskläder. Ska iväg till Linköping för att träna med ÖFF. Lär väl bli kul! :)
 


 
 

Fotbolls time!

Hej! Bloggar lite fort nu då jag snart ska dra iväg till fotbollsträningen. Taggad till tusen.
Men kände att jag inte bloggat på några dagar och ville blogga nu. Men mina dagar jag inte bloggar har väl inte varit så speciella. Var bland annat på sång igår. Annars har det varit som alltid!
Efter fotbollen ska jag dra till Elin tillsammans med Binta och Ejlitz där vi ska kolla på Forrest Gump. Vi är lediga imorgon pga att vi var i skolan på öppet hus på kvällen. Så vi får ledigt en dag. Och då fick vi en hemma uppgift att kolla på Forrest Gump och sen ska vi svara på frågor om filmen sen. Och när vi ändå är lediga imorgon och har en uppgift om att kolla film, kan vi väl göra det lite roligare och göra det tillsammans :)
Nej, nu hinner jag inte sitta här mer!