i don't care and it feels so fucking good to say, i swear.

Hej! Idag och imorgon är det ledigt från skolan vilekt är hur skönt som helst. Då har man två hela dagar på sig att sitta med inlämningsuppgifter som måste göras och prov som måste tränas till.
  Har idag endast suttit hela morgonen och skrivit om The Rolling Stones som jag ska hålla en redovisning om på musiken om några veckor. Har inte hunnit med så mycket mer än det nu på morgonen. Tänkte gå ut med Snobben förut, men allt jäkla regn asså.. Hoppas det går över snart! Ska senare idag till gymmet och träna.
  Igår hände inte så jätte mycket, jag gjorde lite läxor och tränade på gymmet. Men i lördags hände det ialla fall lite mer. Först hälsade vi på Julie, min storasyster, som precis flyttat. Så blev att fika och prata lite där. Efter det åkte vi in till Norrköping då vi skulle kolla på Mockingjay. Då vi var inne i stan lite tidigare, så gick vi lite på stan där jag köpte mig en tröja. Filmen var väl rätt så bra. Eftersom det finns part 1 och part 2 av Mockingjay, så var väl part 1 bara en slags mellan film. Det hände inte så mycket saker. Antar att part 2 kommer vara mycket bättre. Fast självklart var den bra! När vi kom hem från bion så hängde jag med pappa ned och träna på gymmet.
  Imorgon ska jag på öppethus på De Geer vilket gör att jag inte kan gå på fotbollstränigen. Så jag får gå på extraträningen vi har på onsdag, då jag ska följa med IFKs flickor 99 på cup på söndag. Japp.
  Ha det goodie!
 
 

 
 

Mark Ronson - Uptown Funk ft. Bruno Mars

Tycker låten och musikvideon är riktigt skön :)

arana fucking grande

Hej! Först, innan jag skriver något annat, så vill jag bara berätta hur jäkla excited jag är eftersom jag precis köpt biljetter för att se Ariana fucking Grande!!! Herrejösses, fick panik när jag såg att hennes konsert biljetter till Sverige var släppta! Så ringde mamma sådär sju gånger samt messade henne nonstop tills hon svarade. Så nu blir det konsert den 21 Maj 2015! Så sjukt taggad, you'll never know! ♡
  Idag har jag inte gjort mycket alls. Kom hem från skolan och åkte hem till pappa nästan direkt. Har efter det suttit hemma i myskläder, gjort läxor och kollat på tv. Underbart då det är fredag. Och ännu underbarare är det att veta att det är ledigt på måndag och tisdag också. Is this real life?
  Under helgen blir det till att hitta på lite saker. Imorgon så blir det bio i Norrköping med familjen där vi ska se The Hunger Hames: Mockingjay. Jag tycker riktigt mycket om The Hunger Games och speciellt Jennifer Lawrence som har huvudrollen! Sen på tisdagen blir det ingen fotbollsträning för mig, då De Geer har öppet hus. Det är antagligen skolan jag ska gå på.
  Under veckan som gått har jag gjort det vanliga, gjort läxor och tränat. Jag har även haft, och fortfarande har, en frukstansvärd träningsverk. I tisdags hade vi WOD (workout of the day) på idrotten. Vi skulle göra massor chins, burpees och knäböj. Efter det hade jag elevens val där jag valt kost och träning, så blev mer idiot träning. På kvällen sedan var det fotbollsträning där vi bland annat hade fys. Så höll bokstavligen igång hela tisdagen och det resulterade till en riktigt träningsverk i både armar, ben och rygg. Men träningsverk känns bra då man känner att man gjort något.
  Nu har jag inte mer att skriva. Så ni får ha er en bra fredagskväll! :)
 
 

something big is happening

Hej! Söndag idag då. Kom hem från Skärblacka för ett tag sedan eftersom min syster körde träningsmatch med IFK dam. Dom mötte såklart Skärblacka. Slutade 6-1 till dom vilket var super!
  Innan vi åkte för att kolla på match, var jag på gymmet och tränade lite. Så åkte direkt från gymmet till Skärblacka. Förutom det så har jag bokstavligen gjort läxor hela dagen. No, musik, engelska och franska. Som vanligt så får man allt på samma gång, prov och skrivuppgifter.
  Imorgon blir det skola och läxor. Ska försöka dra mig till gymmet också. Känns bara som att det är så ont om tid efter skolan när man har läxor som måste göras också.
  Nu ska jag strax äta kvällsmat, titta lite på tv och sedan gå och lägga mig. Japp, ni får ha det bra! :)
 
 

meltdown

Oj, en hel vecka sedan jag publicerade ett inlägg. Riktigt illa. Nu när jag faktiskt inte haft så mycket läxor och har tid med att blogga, så gör jag inte det..Japp. Jag får väl berätta lite kortfattat om min vecka som gått. Inte för att jag riktigt kommer ihåg så bra vad jag gjort.
 I måndags så antar jag att jag tränade på gymmet, sedan på kvällen kollade jag på fotbollsgalan då självaste kungen var där. Zlatan! Så super grym. På tisdagen tränade jag för första gången med IFK inomhus. Var lite seg i början av träningen, men blev bättre åt slutet. Eftersom Torstorps träning började när IFK träningen slutade, så var vi med och tränade med Torstorp med. Himla roligt! Så blev sammanlagt fyra timmars fotboll i sträck den dagen. På onsdagen och torsdagen tränade jag också på gymmet, inte mycket annat hände. På fredagen sen, igår, så var jag i Linköping och tränade med ÖFF. Det gick så himla bra för mig igår och träningen var så super rolig! Nu känner jag mig riktigt taggad på en till ÖFF träning!!
  Idag blev det ingen sovmorgon då jag, tillsammans med mamma, Binta och hennes mamma, drog in till Norrköping för att gå på gymnasiemessan. Åh gud, vad jag har fått nog av allt detta gymnasieprat. Men fick ju hem lite kataloger och hittade lite intressanta skolor och linjer. Bland annat en linje inom träning där man efter tre år direkt får jobb på ett gym som personlig tränare. Tänkte även på att välja samhäll då man kan läsa ämnen som man komme behöva göra i polis högskola för att ja, bli polis. Väljer jag samhäll, ska det vara i en skola där jag kan lägga till fotbollsträningar två gånger i veckan. Har även tänkt på ett fotbollsgymnasium där man tränar elitfotboll. Men känner då att det blir så himla mycket fotboll, hela tiden! Både på fritiden och under skoltid! Därför tycker jag att det  räcker att välja till fotboll och ha det endast två gånger i veckan. Ja, först måste jag välja linje och det är svårt. Och sen gäller det ju att välja vilken skola! Wish me good luck, guys.
 Det var väl vad som hänt under veckan! Ha en bra helg :)
 

Fifth Harmony - Sledgehammer


If you could take my pulse right now, it would feel just like a sledgehammer

Godkväll!
  Fredag idag! Skönt. Men skoldagen idag var väl inte så himlans rolig. Vi var som sagt på CNG där det handlade om teknik och vi skulle göra en bana som skulle transportera en blomma. Riktigt segt och långtråkigt då det var himlans svårt att komma på något bra. Men tillslut fick vi till det och den blev väl okej. Senare ska vi få reda på vilka grupper som vann i de fem olika kategorierna som fanns, och jag är riktigt säker på att vi inte är vinnare. Haha. Men eleverna som höll i det hela var riktigt sköna och trevliga. På vägen hem sedan blev det ett oväntat snökring... typ helt dyngsur.
  Efter skolan packade jag för att åka hem till pappa. Direkt efter sedan, drog jag till gymmet och tränade. Har efter det inte gjort något speciellt. Har kollat på tv.
  Imorgon blir det antagligen att åka in till Norrköping då vi ska kolla på Jesper som spelar cup där. Annars har jag inget planerat förutom gymmet och lite läxor.
  Ha en bra helg!!!!! 
Haha, vårt bord såg kaotiskt ut..
 
 
 

Selena Gomez - The Heart Wants What It Wants

Selenas nya låt & video. Riktigt bra, tycker jag ♥

snow

Tycker att bilden jag tog på vägen till skolan var riktigt fin! :)
snow

vi har allt att vinna

Hej bloggen!
  Kom nyligen hem från gymmet. Gick på två träningspass samt sprang lite på bandet. Jag är rätt så trött i benen just nu! Och jag måste bara påpeka att det snöar! Snacka om att jag blev surprised när jag vaknade i morse och såg att det var helt vitt ute. Jag hade hört att mamma snackat om att det skulle bli snö någon dag. Men det belv ändå en överraskning. Lite roligt med snö, men man lär ju tröttna riktigt fort.
  Skoldagen idag var bara till klockan tolv då det var utvecklingssamtal. Bland annat så hade jag utvecklingssamtal idag. Såklart är jag lika duktig som alltid. Haha. Vid fyra idag skulle jag även ha en extra sånglektion, men självklart så glömde jag bort den och missade den. Pretty smart.
  Jag har typ glömt bort vad jag gjorde igår. Haha, vilket minne man har då. Fick sitta en stund och tänka på vad jag hittade på under gårdagen och kom på att jag var på gymmet och gick på två pass. Sen har jag ingen aning vad jag gjorde resten av dagen!
  I tisdags var jag inne i Norrköping tillsammans med mamma och Amanda. Vi kollade efter innefotbollsskor och hittade äntligen ett varsit par. Hade själv önskat att det fanns lite fler skor, det var faktiskt riktigt dåligt. Väldigt dåligt då innesäsongen börjar nu. Men jag tycker dom jag köpte såg bra ut. Ett par turkosa Nike innefotbollsskor. Efteråt blev det även att äta sallad på Lindahls.
  Imorgon börjar jag klockan nio då vi ska vara på CNG. Där ska vi göra någon teknik sak och jag kan ju inte riktigt medge att jag är så taggad på det. Teknik är inte riktigt min grej. Men vem vet, det kanske är jätte kul!?
 
 

one day at a time

Dagens!
  Är hemma tidigt idag då vi fick sluta redan vid elva idag eftersom alla lärare ska ha utvecklingssamtal. Men kom hem lite efter tolv då jag åt i skolan samt umgicks lite med vännerna innan jag begav mig hemåt. Så var en super chill dag i skolan då vi endast hade idrott och slöjd! Gud vad idrott är kul! Speciellt när vi kör bollsporter på lektionenera. Tycker alla bollsporter är kul att spela; fotboll, basket, handboll, innebandy what so else.
   Idag ska jag in till stan vid klockan sex då vi IGEN ska försöka oss till att hitta ett par nya innefotbollsskor. Det blev inte så jätte mycket till uppehåll med fotbollen då vi ska dra igång på tisdagar nu, innomhus.
   Igår hade jag tänkt ta det lite lugnt då jag hade ont i benet. Men jag tycker verkligen dagen blir helt värdelös om jag inte får träna! Så jag drog till gymmet och gick på ett zumba pass. Det gick bra! Vi har också kommit fram till att vi tror att det är en muskelbristing jag har i benet. Så då fick jag nog ingen smäll på benet vilket jag antog då jag trodde det var en lårkaka. En muskelbristning får man bara låta läka om det inte är ett blåmärke eller är svullet, vilket det inte är på mig. Så jag får bara låta det gå över. Vilket det nästan gjort.
  Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Blir väl lite läxor.
- Hare gött! :)
 

what are you waiting for?

Godkväll alla!
 Fy tusan vad jag har ont i mitt lår! Under finalmatchen som vi spelade idag, så fällde jag en spelare så det blev frispark. Och när hon ramlade så antar jag att jag fick hennes knä rakt in i låret. Kunde knappt springa efteråt och har även ont nu när jag går och sådär. Men sånt får man ta. Bara lustigt att det inte är något blåmärke eller något?
  Matchen spelade vi klockan tolv idag mot Värnamo. Vi båda lagen har vunnit i våra grupper och skulle spela en sista match för en första och andra plats i hela cupen. Tråkigt nog, 40 sekunder innan avblåsning, så fick Värnamo in ett mål så det slutade 2-1 till dom. Alltså hamnade vi på en andra plats. Det tråkigaste med finalmatchen var att vi egentligen kunde köra så mycket bättre. Men det har sammanlagt varit fyra matcher denna helgen, så såklart är vi trötta. Men jag är nöjd ändå, även om jag själv känner att jag inte spelade så värst bra i någon av matcherna.
  Imorgon är det skolan igen. Det känns som att denna veckan varir super lång! Men det har ju bara varit skönt då lovet känts längre. Gjorde inte något jätte speciellt under lovet, det bestod ju mestades av fotboll. Alla dagar förutom på onsdagen var jag på fotbollsplanen.
  Jag glömde nästan berätta om fotbollsgalan jag var på igår, här i Finspång. Det var riktigt kul och trevligt! Men tråkigt nog så vann inte min Amanda priset i 'årets framsteg', även om jag tycker hon var mest värd det. Nu säger jag det inte bara för att hon är min syster. Av alla nominerade i den kategorien så förtjänade Amanda det mest. Men så blev det visst inte.
  Nu ska jag väl vara uppe ett tag till innan det är dax att sova. Hejdååå!
 På bilden åt vänster är det vi i IFK (oranga) och Lindö (gula)

it's awesome

Goddagens!
Har duschat och ätit lite efter att jag kom hem från Norrköping. Vi spelade match klockan tolv mot Vaxholm. Den slutade med hela 10-0 till oss! Hur awesome! Själv gjorde jag två mål. Det gick mycket bättre att spela för mig idag, även om jag inte tycker att jag körde precis super duper bra. Så känns ändå bra. Även riktigt skönt att få göra mål! 
  Igår blev det lite mys med skräckfilm tillsammans med familjen då det var halloween. Fast behövde ju tråkigt nog lägga mig lite tidigare då jag gick upp vid halv nio i morse.
  Imorgon är det sista matchen. Finalerna. Antar att vi kommer spela om första eller andra plats. Egentligen är det en match till idag, mot Västervik. Men den är jag inte med på då det blir så ont om tid när vi ska på fotbollsgalan här i Finspång i kväll klockan halv sex. Så jag får verkligen hoppas på att tjejerna vinner matchen ikväll!!! Då blir det garanterat en match om första och andra plats imorgon.