you we're so close my mr.almost

Hej allesammans! Det har gått fyra dagar sedan jag bloggade sist, rätt så okej ändå va? :)
  Jag hade egentligen tänkt skriva lite på en inlämninsuppgift vi har på so:n, men insåg att jag glömt min so mapp. Så lite svårt att veta vad man ska skriva om när man inte har sakerna här. Även fast att jag stör mig lite på mig själv för att vara så klantig, så känns det ändå bra. Jag slipper ju görat nu.
  Idag har jag varit lite här och där, känner jag. I morse så drog jag och pappa till Aktiv där de hade lite öppethus. Fanns inte så himlans mycket att göra, så blev endast en kort stund där. Lite senare åkte jag med mamma och Amanda hem till min storasyster, Julie, där hon bjöd på mat. Vi hade det riktigt trevligt och roligt. Efter att vi umgåts där en stund, åkte vi hem och jag drog till gymmet och tränade med pappa. Sedan hamnade jag här, framför datorn.
  Under veckan har jag inte gjort så mycket förutom att tränat. Fick även besked i torsdags att jag blivit antagen till elitfotbollen på De Geer gymnasiet! Jag är verkligen super glad över det! Man får lära sig så mycket och man lär bli riktigt duktig. Det står att elitutbildningen riktar sig till de bästa flick- och pojkspelarna i regionen. Hur swaggit låter inte det? Hehe.
  Imorgon hade det vanligtvis varit fysträning, men det blir ingen. Så ska väl dra mig ned till gymmet istället. Får även fixa lite med läxor och sådant imorgon, tråkigt nog.
  Ha en bra helg! :)
 

imma be cool

Okej, ännu en vecka utan något bloggande. Ledsen folket. Men jag känner faktiskt att jag inte har så mycket tid till att blogga när jag har skolan och fotbollen. Så ni får nöja er med de inläggen jag hinner med :)
 Kom för ett tag sedan hem från att ha varit på gymmet och tränat, då vi i laget har egen träning på tisdagar. Gick även på ett Step Mix pass efteråt. Gick ganska segt då jag är rätt så trött i benen. Hade fotbollsträning igår samt fysträning i söndags. Blev väldans mycket spring då, så inte konstigt att jag är trött i mina ben. Under träningen igår så öste det även ned med snö vilket reulterade till att bollen belv till en snöboll och blev mycket tryngre. Men träningen var rolig ändå.
  De andra dagarna har jag inte så bra koll på vad jag gjort. Tränat fotboll och på gymmet, har jag i alla fall gjort. Antar att inget speciellt har skett, förutom att jag, Ejlitz, Natsima, Armend, Jesper, Joseph och Samir anmälde oss till Jönsbergska fotbollscup den 8 februari i Norrköping. Vi möter andra klasser från andra skolor. Det lär bli hur roligt som helst! Vi får verkligen hoppas på en vinst. Vi alla är super taggade!
  I veckan ska jag se till att åka in till Norrköping och handla lite stuff. Är i behov av kläder, då jag känner att jag inte har något att ha på mig längre. Annars vet jag inte om jag kommer att hitta på så mycket denna vecka.
 
 

everytime you lie

Okej, folket. Jag har inte uppdaterat min blogg på ungefär en vecka och jag är ledsen för det. Jag har faktiskt tänkt på bloggen jätte mycket, men jag har aldrig tagit mig tid att skriva ett inlägg. Men nu när jag ändå sitter vid datorn och precis skrivit klart på en svenska redovisning, så kan jag ju ändå blogga lite.
  Ja, det ända jag har gjort är tränat fotboll samt tränat på gymmet. Det kunde ni inte räknat ut själva, va? Haha. Men i söndags hade vi blanda annat fyspass utomhus och det var riktigt jobbigt och svettigt. Det hade vi elva på morgonen och det var faktiskt skönt med en sådan tidigt träning. Vanligtvis är det alltid så mörkt när vi tränar då vi vanligtvis kör på kvällarna. Men under denna träningen var det faktiskt lite sol ett tag vilket kändes underbart!
  Jag antar att jag inte har så mycket mer att skriva? Dagarna ser ut som vanligt. Men jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera :)
 
Tog denna bilden en morgon, lite cool.
 
 
 

keep it real

Godkväll! Har duchat samt ätit efter att jag kommit hem från fotbollsträningen. Vi tränade ute, vilket var riktitg kul! Jag föredrar verkligen att spela utomhus. Det är mycket roligare! Förutom fotbollen så har jag inte gjort så mycket mer idag.
  Igår var jag iväg till Linköping med laget där vi spelade Distrikts Mesterskap för F17. Vi kom ända till kvartsfinalen men förlorade mot Borens IK efter förlängning. Borens IK vann sen DM. Jag kan själv säga att jag inte var så jätte bra, jag spelade helt okej, men jag är inte riktigt nöjd med min insatts. Men men. Jag gjorde ett mål i alla fall.
 Nu ska jag kolla lite på tv:n och sedan sova. Had det bra! :)
 
 
 

I'm gonna show you crazy - Bebe Rexha


it's going down for real

Hej!
  Jag har precis fixat klart med två snabba läxor, och sitter nu framför datorn. Hela dagen idag har jag varit jätte trött! Redan när jag vaknade i morse, så var jag trött. Så det gick ju inte så jätte bra på gymmet förut. Somnade i soffan i några timmar förut, så är väl lite piggare nu. Men känner mig ändå seg.
  Igår så var jag i skolan, sedan mot kvällen åkte jag och syster hem till mamma. På vägen hem så åkte vi och åt lite. Sen hände inte så mycket mer. I förrgår gjorde jag inte heller så mycket, förutom att träna fotboll.
  Imorgon ska vi vara med och spela Distrikts Mesterskap i Linköping. Så får hoppas att det går bra imorgon! Bara jag inte är lika trött som jag är idag.
Ha en bra helg! :)
 
 

justins calvin klein photoshoot!!!

Okej, let's take a moment och inte försöka dö över hur holy perfect han ser ut! Justin är en freaking Calvin Klein modell!!!!!!
 
 

flight

Hejsan!
  Japp, då var skolan igång igen då. Känns väl ändå rätt så bra då jag har något att göra. På jullovet hände ju inte så mycket. Så slutade vid två idag och har endast vilat i soffan sedan jag kom hem. Ska senare iväg till fotbollsträningen som håller på från åtta till tio. Super sen tid, men super kul ändå.
  Igår blev jag och syster tvunga att vakna tidigt då pappa fixat oss en tid hos en peronlig tränare, som också är min gymnastiklärare som alltså jobbar på gymmet där jag tränar. Vi fick hjälp och tips med kosten och vårat tränings schema. Eftersom vi nu tränar riktigt mycket, så är det bra att vi börjar äta rätt och bra. Kommer bli super! Igår blev det också fotbollsträning, teori samt lite prat om hur det kommer se ut med laget under säsongen.
  Nej, nu ska jag börja fixa lite inför träningen. Ha det bra! :)
 
 

please don't ask me to go

Hej! Ovanligt att jag inte sitter och bloggar mitt i natten, som jag gjort under de senaste två inläggen.
  Idag vaknade jag vid tolv, då jag nästan la mig klockan fyra inatt.... Jo, jag ligger med mobilen och skriver på twitter samt lyssnar på musik flera timmar i sträck. No life, right there. Men idag har jag i alla fall tränat på gymmet, städat mitt rum samt skrivit klart stödorden till min redovisning. Känns bra. Det är underbart att ha städat då mitt rum såg förskräckligt ut! Har även nu under kvällen kollat på den nya Beck filmen med familjen.
  Igår så tränade jag och sedan antar jag att jag inte gjorde så mycket mer? Har faktiskt glömt vad jag gjorde igår, haha.
Ha det bra folket!
 
Detta har varit standard outfiten under hela jullovet. Plus att ni får ignorera tröjan jag köpte när jag var typ 10....
 

shattering anything that has reflections of you.

Ja, mycket till förslag man fick i förra inlägget... Haha. Nej, jag hade faktiskt inte förväntat mig att någon skulle kommentera. Men worth a try, liksom.
  Som igår, så sitter jag och bloggar mitt i natten. Har inte så mycket för mig, utan sitter och lyssnar på Jonas Brothers låtar. Gud, dessa minnen asså. Dom lär alltid vara mitt favorit band!! Förutom det, så händer det inte så väldans mycket. Antar att jag strax ska gå och lägga mig.
  Har idag endast tränat på förmiddagen och sedan blev det att kolla på lite film med familjen. Morgondagen lär väl se likadan ut, plus att jag nog ska se till och öva lite på min musik redovisning också.
Godnatt allesammans!
 
Haha, idag får Snobben stå för bilden!
 

vad ska jag göra?

Jag vet faktiskt inte hur många som faktiskt läser min blogg, förutom min familj som utgör ungefär 99,95% av alla mina sidovisningar på bloggen. Jag är rätt så tråkig och jag vill ha förslag på vad jag kan skriva/göra på bloggen! Vad tycker ni skulle vara roligt!? Om ni har bra förslag, kommentera gärna! :)
 
 
 

hurricane

Mitt i natten sitter jag och bloggar... Men så blir det när man inte har så mycket att göra. Skulle ju igentligen kunna gå och lägga mig, men känner mig inte så himlans trött. Så sitter i sängen med datorn samt snapchatar med Binta. Typical.
  Idag har jag inte gjort så himla mycket, som vanligt. Gick upp vid elva, skrev lite senare på en redovisning och drog sen till gymmet där jag tränade ben. Efter gymmet så åket jag hem till pappa. Har efter det bara ätit och kollat på lite filmer som visats på tv:n.
  Imorgon blir det väl också att träna lite. Efter det ska jag väl inte hitta på så mycket, antar jag! Haha, mina inlägg är verkligen urtråkiga! Nu under jullovet händer ju inte så mycket under mina dagar. Men ni som läser får överleva!
 

NYÅR 2015!

Hej alla och gott nytt år! Tänk att det redan blivit 2015!? Själv är jag super trött då det blev att lägga sig klockan sex i morse och sen gå upp runt halv elva. Fy!!! Men under gårdagen så umgicks jag med Binta, Elin och Ejlitz. De sov även över hos mig.
  Först av allt drog vi till affären och handlade till kvällen; tacos, godis och läsk. Sedan lite senare kom Jesper och Joseph, som vi umgicks med. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde under hela kvällen. Men vi var ute en stund, kollade på raketer, lyssnade på musik och sen kollade vi på Frost, Bert och Sune. That nyårs feeling tho. Haha. Det var väl hur mitt nyår såg ut.
  Hoppas ni hade ett bra nyår! :)