nothing really matters

Hej! Vaknade upp för en stund sedan då jag visst somnade i soffan. Sov nästan i två timmar.
  Dagen idag har väl inte varit något speciell. Jag vaknade runt elva och drog lite senare till gymmet tillsammans med pappa. Har efter det inte gjort så himla mycket.
  Igår tränade jag fotboll på morgonen och det var super kul! Vi spelade endast match då vi måste träna inför DM. Lite senare, efter träningen, åkte jag och pappa upp till Aleceum där Jesper spelade atlascup. Umgicks där lite med Bina och Ejlitz som bland annat var där.
  Imorgon antar jag att det blir att träna lite på gymmet. Sedan på onsdag är det nyår! Riktigt taggad då det blir att umgså med mina vänner. Året har ju bara flygit förbi!!
 
 
 
 

wait on me

Hej! Lördag idag då, trevligt. Men lite tråkigt då jag måste lägga mig tidigit ikväll då det är fotbollsträning klockan tio till tolv på morgonen imorgon. Alltså måste vi dra redan vid nio. Kul med fotboll igen, men tråkigt att lägga sig tidigt.
  Idag har jag inte gjort mycket alls. Jag var och tränade på gymmet med pappa i morse, efter det har jag inte gjort något alls. Jag har ingen aning vad jag fördröjt tiden med, om jag ska vara ärlig. Suttit med mobilen och bara slöat mig. Haha, jag har förresten laddat hem en karaoke app där man sjunger med random människor runt hela jorden. Igår satt jag med den i två timmar, på riktigt. Sjukt kul att sjunga, fast det låter nog inte lika bra...
  Imorgon är det somsagt fotboll. Sedan får jag se vad jag hittar på under dagen. Om jag orkar, kanske jag drar på ett träningspass på gymmet på eftermiddagen. Box Mix, det är ju super kul! 
  Nu ska jag nog sitta en stund vid datorn och sedan sätta mig framför tv:n tillsammans med familjen.
 
Jag har fixat min kamera som var lite muppad. Nu lär det väl endast komma massor med olika systemkamera bilder. Tog bilden nedan nyss då jag inte har några andra bilder att lägga ut!
 

♡ SNOW ♡

Bara för att det börja ösa ned med snö precis innan jag skulle lägga mig igår. Så tog några bilder som jag tycker blev rätt så fina! :)
 

julklappar

Fick detta i paket samt pengar :)
Detta vann jag på julklapps spelet!
 

bed of lies

Hej! Min dator har inte mycket batteri alls och Amanda har min laddare. Smart ass. Så jag skriver ett inlägg lite fort. Vad jag fick i paket får ni i nästa inlägg! Men julen firade jag hos mamma tillsammans med mina syskon, min kusin, moster, mormor, mammas kille samt hans föräldrar. Riktigt kul och trevligt! Vi åt, kollade på kalle anka, öppnade paket samt spelade julklapps spel.
  Under dagarna jag inte bloggat, har jag endast tränat på gymmet. I tisdags knasade jag till det så jag antar att jag fått muskelbristning i låret. Segt då vila låret är det enda man kan göra för att det ska bli bra. Så får inte träna benen och hålla på med dom för mycket. Måste ju läka då jag ska träna fotboll på söndag. Vi ska även vara med i DM i Januari!
  Igår gick jag på en promenad med Snobben ute i kylan. Riktigt mysigt då det hade kommit lite snö.
  Idag var jag inne i stan med mamma och Amanda. Ännu den här gången hade jag tänkt att inte köpa något, men självklart köpte jag något ändå. Kunde inte stå emot en tröja som jag sett och velat ha super länge. Igentligen var det inte i den färgen jag köpte, men en tjej snodde precis den sista tröjan i frägen jag ville ha. Sorgligt nog, haha. Men tycker min tröja var fin, ändå. Amanda köpte en likadan i vit så vi kan låna varandras lite. Det räddade mig då jag hade beslutsångest om jag skulle ta en vit eller ljusblå. Köpte även BB cream och täckstift.
Hoppas in hade en super bra jul! :)
Tröja från Åhlens för 596:-
Täckstift från Apoteket för 52:- och jag tycker det är riktigt bra! Det är bra om man har finnar som man vill täcka. Det torkar samtidigt ut finnarna samt innehåller inget som orskar mer finnar.
Dream Pure BB cream från Kicks för 119:-. Den är till för de med ojlig hy och innehåller inget som orskar finnar.

i don't work hard when it's easy, i put in work when it's hard.

Godkväll människor! Kände att det är dags för ett inlägg. Kom nu också på att jag ska lägga ut vad jag fick när vi firade lite tidigare jul hos pappa, men det lägger jag ut tillsammans med det jag får under den riktiga julen hos mamma. Yas.
  Idag har jag varit på gymmet och tränat. Känns super bra att träna igen! Var även på två träningspass igår. Jag har ju inte tränat under nästan en hel vecka! Ingen fotboll eller gym alls då jag varit förkyld. Jätte tråkigt! Men nu är jag bara smått snorig och känner att det går bra att träna med. So i'm back on track. Har annars idag följt med till affären, suttit framför tv:n och kollat lite film med pappa. Gårdagen såg väl liknande ut, gymmet och tv:n. Snacka om att inte ha något liv. Men har inte mycket annat att hitta på.
  Imorgon ska jag träna och efter det lär jag väl inte hitta på så mycket mer. Ja, det är vad jag har att skriva! :)
 
 

santa tell me

Hej! Äntligen är jullovet här! Hur himlans underbart är inte det?
  Idag blev det en sväng in till Norrköping. Framförallt så behövde jag och Amanda köpa några julklappar, men det blev även lite annat som fick följa med hem. Jag hade faktiskt tänkt att inte köpa något annat än just julklappar, men det sket sig ju nästan direkt. När vi kom hem sen så blev det en liten tidig julaftonhos pappa. Eftersom vi är hos mamma på jul, så fick vi öppna pappas julklappar idag! Bilder på det får ni i något annat inlägg :) Har annars inte hittat på så mycket mer idag. Har suttit en stund framför tv och kollat då dom visar throw back Disney på Disney Channel. Absolut bästa!
  Igår kollade vi på skolans cabaré och det var super kul! Sång, dans och massor med skechers. Riktigt bra! Drog efter det och åt med mamma och mina syskon samt min moster och kusin. Vi firade lite att det äntligen är jullov. Trevligt, trevligt.
  Har inte så mycket mer att berätta. Spenderar antagligen hela kvällen framför tv:n. Men ni får ha det bra, vänner!
 
Dagens inköp (tog bild med de köpta kläderna på, tänkte att det kunde va lite skoj):
Tröja från BikBok 179:- (blev ingen bild framifrån då jag inte fick till någon bra! men den är helt rak på framsidan)
Skor från DinSko 399:-  (klacken är mörkbrun, syns knappt)                    Bh:ar från Cubus 99:-/st
Tränings tights från GinatTricot 129:-

you just want my money.

Hej! Sista skoldagen är gjord. En riktigt rolig skoldag, om ni frågar mig. Som jag nämnt i tidigare inlägg, så skulle vi nior ha dodgeboll turnering och det var jätte kul! Vi var två lag i min klass; mitt lag kom på först plats och vårt andra lag kom på andra plats. Hur jäkla mycket pownade vi inte? Mycket skoj! Det blev även en film med klassen på eftermiddagen. Efter skolan har jag inte gjort något alls. Det känns konstigt att inte ha läxor att göra eller att åka iväg på fotbollsträning. Gick inte på träningen idag på grund av min förkyldning. Så har faktiskt varit en riktigt skön dag. Jag blev även riktigt glad idag när jag fick höra att jag har A i franska! Känns massa bra.
  Imorgon så blir det att kolla på cabarén som några elever i skolan håller i. Kuligt! Men kommer faktiskt bli lite segt med jullov då jag inte riktigt vet vad jag ska hitta på under cirka tre veckor... Ja, jag får väl se till att hitta på något i alla fall.
Where's the snow at tho?
 
 

like i can

Haljo! Dagen idag var riktit tråkig, faktiskt. Det ända vi gjorde var att baka pepparkakshus, eller pepparkaks husbil, för min grupps del. Jag hatar att baka och laga mat! Fy tusan! Jag lagar högst nudlar. Det är faktiskt det ända jag kan laga, när jag tänker efter... Ändå har jag B i hemkunskap vilket jag tycker är lite konstigt. Det ända roliga med mat är att äta det! Men vi hade ju tävling med våra pepparkakshus och vi kom faktiskt tvåa vilket förvånade oss alla. Då var vi ändå riktigt bra, vilket vi själva inte trodde.
   Imorgon är det dodgeboll turnering mellan oss nior och jag är så jäkla galet taggad! Det är så sjukt kul! Så morgondagen lär bli himlans rolig. Det är sånthär man ska göra, inte hålla på och baka! Excited!!!!!!
   Jag ska igentligen ha fotbollsträning idag. Även om min förkyldning har blivit bättre sen igår, så är det bättre att vänta tills jag blir ännu bättre. Inte kul om jag skulle förvärra det. Så det blir ingen fotboll för mig idag. Istället blir det att skriva färdigt sista svaret på min no uppgift och sitta lite vid datorn.
  Jag måste bara tillägga att jag är så himla hyper eftersom det snart är jullov! Hur skönt? Eftersom fotbollen har lite uppehåll då, ska jag köra stenhårt på gymmet vilket jag ser riktigt fram emot! Fast nackdelen med jullov är att den endast är ett halvår kvar tills vi slutar nian... lite tråkigt faktiskt. Jag får hoppas att vårterminen känns riktigt seg och långt.

these are the lies

Hej bloggen! Sitter i soffan med både jacka och filt på mig. Kom hem för en stund sedan efter en match med De Geer gymnasiet i Jönköping. Det var kallt ute, kallt i bussen och kallt i fotbolls arenan. Det var fasiken kallt överallt! Så nu kan jag äntligen värma mig. Men dagen idag har varit riktigt rolig! Bara lite segt att åka buss i två timmar dit och sedan två timmar hem. Men det funkade. Det har väl varit lite segt med min förkylning då jag gått runt och snorat, ätit halstabletter och nyst hela dagen. Men under matchen kände jag inte av förkylningen så mycket, vilket var super skönt. Så körde på. Jag körde inte så jätte bra som jag hoppats på, men det kan ju bero på att jag inte känner mig helt frisk. Matchen slutade sorligt nog med 4-3 till Smålnads skolan. Men jag tycker att vi hade bollen mer än dom, fast att dom gjorde mål på de chanser dom fick framför mål. Jag själv var super nära på att göra mål, men självklart ska den flyga över. Ja, jag försökte mitt bästa i alla fall! Efter matchen sedan drog vi till en skola där vi fick mat och åkte sedan hemåt. Det har varit en bra dag! Även om jag fick gå upp redan vid fem i morse.
  Imorgon blir det också roligt då vi nior ska hitta på något tillsammans. Jag tror att vi skulle baka pepparkakshus som vi ska designa och tävla med. Inte riktigt min grej att baka och hålla på, men får hoppas att vi hittar på något mer än bara det! Det är även fotbollsträning samt teori imorgon. Jag får se hur jag känner mig imorgon, om jag drar på träningen eller inte. Eftersom jag spelade match idag, finns det stor risk att förkylningen blir värre. Att hålla på o träna och sådär när man är förkyld är inte bra! Men vi får se, helt enkelt. Jag har ju så himla svårt för att vila och inte hålla igång, haha!
 
 

decisions

Godkväll! Är riktigt sur då jag känner att det gör ont i halsen och att jag är super snorig. Värsta tajmingen till att jag ska iväg till Jönköping imorgon med De Geer och spela fotboll... så sjukt störande! Jag som vanligtvis aldrig brukar vara sjuk, förkyld eller känna mig dålig. Men nu, då jäklar ska man bli förkyld. Får väl försöka överleva med det. Jag är i alla fall riktigt nervös inför imorgon. Men det ska väl gå bra, får jag hoppas! :)
  Idag har det varit en super skön skoldag. Vi kollade på en skräckfilm som tog upp både no och engelska lektionen. Dom andra lektionerna har varit riktigt chill dom med då vi har spelat lite och sådär. Dagarna innan lov är helt underbara! Nästan så att man inte vill gå hem från skolan, haha. Efter skolan gjorde jag klart ett no hemmaprov som vi har. Det gick super snabbt så det hann inte bli tråkigt. Annars har jag bara slappat och tagit ett bad.
  På onsdag har vi en dag där vi nior ska hitta på något tillsammans och på torsdag har vi klassdag. Som sagt så är dagarna innan lov så himla roliga! Jag tror att under någon av dagarna ska vi köra lite dodgeboll turnering mot varandra och det är seriöst bland det roligaste som finns! Plus att min klass är bäst när det gäller idrott, trust me. Så är riktigt spänd på dom dagarna. Sedan på fredag avslutar vi skolterminen med cabare som vissa elever visar upp. Det är riktigt roligt att kolla på och jag ser fram emot det också! Jag har alltså bara super bra dagar framför mig!
 

nothing can stop me now

Hej folket! Jag vet att jag uppdatera så sjukt segt och ändå är det folk som kikar in på bloggen, riktigt roligt! Men har absolut fullt upp under dagarna. Men snart är det jullov vilket betyder ingen skola och mindre fotboll. Då får jag all tid i världen! Fast lär väl säkert inte blogga för det, haha. Men ska dra en liten förkortning på vad jag gort.
  Under veckan som gått så har jag spelat fotboll alla dagar i veckan förutom idag. Under torsdagen åkte vi även in till stan tidigare då jag köpte lite kläder. Annars har jag endast gjort läxor. Varför jag spelat fotboll så mycket beror på att vi hade träning under måndagen, tisdagen, onsdagen och torsdagen. På fredagen testtränade jag för elitfotboll på De Geer och det gick hur bra som helst! Är riktigt glad över det! Jag försökte verkligen mitt bästa och det gav bra resultat. Få bara hoppas på att jag blir en av de 20 eleverna som får komma in på elitfotboll. Så det blev en heldag där vilket gjorde att jag inte var i skolan i fredags.
  Igår var det billerud cupen i Skärblacka. Vi hade delat upp oss och anmält två IFK lag. Det gick super bra för oss i gruppspelet då vi vann det, men sedan under kvartsfinalen möttes vi, IFK lagen. Riktigt tråkigt då det handlade om att vinna eller försvinna. Så mitt lag åkte ut på straffar vilket resulterade till att det andra IFK laget, där min syster var med, fick spela final mot Eneby. Tråkigt nog förlorade IFK på straffar och hamnade på andra plats. Men det var en riktigt rolig cup i alla fall!
  Idag var vi inne i stan då vi bland annat skulle skjutsa Amanda och mina småsyskon, då blev det att åka in till centrum en stund också. Så blev lite shopping. Hemma sedan, åt vi lite julbord som dom hade i lokalen och efter det drog jag till gymmet och tränade lite lätt.
  Fick en kul nyhet idag. Jag ska nämligen med De Geers elitfotbolls lag och spela match i Jönköping på tisdag. Det handlar väl om att tränarna vill se oss spela lite mer. Riktigt kul! Hoppas det är ett tecken på att jag verkar intressant. Så blir att hoppa skoldagen på tisdag också!
 
Haha, riktigt stange moment när jag och syster blev tvungna att tacka varandra efter matchen när vi möttes. Vi har ju alltid spelat i samma lag förut!
 

bra låtar


don't call me your friend, if I hear that word again..

Okej, jag har verkligen varit urdålig på att blogga! Men har haft rätt så mycket att göra på sistone så that's the reason. Men ska väl försöka komma ihåg lite vad jag gjort under mina dagar :)
 I söndags var jag ju med i Mirum cup tillsammans med IFKs 99or och det gick sjukt jätte bra då vi vann hela cupen! Själv tycker jag att jag gjorde väldans bra ifrån mig då jag fick till ett par mål. En riktigt kul dag, helt enkelt. Tjejerna var super sköna och vi hade riktigt roligt. 
  De andra dagarna har jag tränat fotboll på tisdagen, onsdagen och torsdagen. Under tisdagen hade vi ett riktigt jobbigt fyspass och jag kan än känna av träningsvärken i magen. Men träningarna har gått riktigt bra och varit super roliga. 
  De andra dagarna har jag bara varit hemma och gjort läxor samt varit på gymmet. Typical. Jag är också riktigt taggad till på fredag. Eftersom jag bestämt mig och vill välja till elitfotboll när jag börjar på De Geer, så skickade jag in en blanket som jag skrivit på. Och dom som har hand om elitfotollen på De Geer väljer ut spelare som dom tycker verkar intressanta för att komma på en test träning på fredag. Och jag fick svar att jag var välkommen dit! Riktigt kul! Nu gäller det bara att jag gör bra ifrån mig på träningen och blir intagen. Hoppas hoppas!
  Idag har jag varit i skolan och bland annat haft idrott som jag älskar så mycket. Vi hade även musik där jag endast kan chilla runt då jag redan är klar med ett arbete vi håller på med. Kändes super bra när läraren sa att mitt arbete låg på A nivå. Har efter skolan bokstavligen legat i soffan och kollat på tv, sovit ett tag och kollat på tv igen. Mina typical fredagar.