Sover över med Elin

Hejsan!
Röd dag imorgon vilket betyder ledigt! Så är just nu hos Elin och ska sova över här. Kuligt! :)
Vi har spelat lite COD... om det nu heter så? Men jag stod för det mesta och borrade i väggen med mitt gevär än att döda. För försökte jag skjuta någon så dog jag på sekunden. Sjukt dålig är jag!
Igår så var jag också på min sista danslektion. Uppvisning på söndag. Rätt så pirrigt att uppträda för så mycket folk. Men det är även kul på samma gång.
Har väl inte hänt så mycket? Jo. Faktiskt så har jag hittat min skåpsnyckel som varit borta under början av 2013 tills nu. Har bott i Elins skåp hela tiden & kände att hon börjat tröttna på mig. Så blev ju bra att nyckeln dök upp.
Har inte mycket mer att skriva....

6-0 till oss (:

Hej!
Har precis pluggat lite snabbt på franska glosorna & kollat lite på matten eftersom vi har matteprov någon gång i veckan.
Gick upp vid elva i morse och åkte någon timme senare till Vadstena för att spela våran första match för säsongen, och den gick SUPER bra! 6-0 till oss! Snacka om en bra start på säsongen :)
Och vi ska ju börja med båda fotbollsträningarna utomhus nu. Så sjukt chill att börja spela ute igen! Att spela inne är absolut inte lika kul! Men det tråkiga är att den ena träningen är på måndagar då jag har dans... Så får hoppa fotbollsträningen på måndagar. Men min dans slutar snart, så då kan jag vara med på båda träningarna.

Nu blir det väl att sitta vid datorn ett tag till och sen kolla lite på TV. Sen dax att sova.
Så säger hejdå & godnatt nu! :)
hade ingen bild :s
 

Dop

Tjenare!
Gick upp vid nio i morse eftersom vi skulle iväg på dop vid tolv. Det var min kusin, Martin, som skulle döpa sitt barn Ella (mitt kusinbarn). Sen efter dopet i kyrkan blev det lite mat & fika. Trevligt.
Nu efter det har jag inte gjort så mycket. Spleade lite piano förut & sitter nu i soffan, ensam hemma. Mamma är iväg hos min moster med mina syskon & Amanda är ute.
Imorgon blir det att köra fotbollsmatch. Vet inte riktigt mot vilka? Men våran fotbolls serie har i alla fall börjat. Så det blir kul!
Japp. Nu ska jag ta & hitta på något.

Följ mig på Twitter @JedBieberCyrus :)

http://media.tumblr.com/tumblr_mcem0dhrw81qjxdrl.gifimage

Lite bilder från stockholm



Justins turné buss :')

videofyMe

La upp videon när Justin lämnade Grand Hotel på videofyMe. Både bra & konstigt att man inte hör mitt skrik i videon.
Justin!!!!

Fridayyy

Hej!
Har för en stund sedan duchat eftersom vi hade gympa sista lektionen. Och nu så sitter jag vid datorn.
Skulle bli fel om jag sa att det är underbart med fredag eftersom jag endast gått en dag i skolan. Men det känns ändå skönt med helg eftersom det har varit så mycket under måndagen, tisdagen & onsdagen. Och jag var inte i skolan i torsdags eftersom vi kom hem vid tre på natten och kände inte sånt stort intresse för att endast sova tre timmar och sedan upp till skolan. Så skippade skolan och sov ända till 15:20 den dagen.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Sitter just nu & lyssnar på Justin & drömmer mig tillbaka till konserten. Saknar honom redan något
enormt
Vet inte vad som händer under helgen heller förutom att vi har fotbollsmatch på söndag.
Japp. Ni får ha en bra helg (:
 

Några bilder från Believe konserten igår :') ♥

Kan fortfarande inte fatta att jag sett honom på riktigt. Det är helt sjukt. Och så himla nära också! :') ♥


 
 
 
 
 
 
 
 

Oförglömlig dag ❤

Denna dag. Denna underbara, sjuka, fantastiska dag. Kan inte förstå det själv. Att jag sett Justin tre gånger på tre dagar. Och idag var det den bästa dagen av dom alla. Den mest känslomässigaste dagen någonsin! Den underbaraste dagen.
Jag var så sjukt jävla nära Justin så det inte vet klokt. Han såg så overklig ut på nära håll. Som en seriefigur som ändå var på riktigt. För det kändes liksom overkligt att kunna se honom.
Jag grät så mycket idag. Skulle sjunga med i hans låtar. Men rösten bröts och jag bara brast ut i tårar. Det var underbart! Men ändå en av den västa känslan eftersom tårarna också var för att detta kanske var sista dagen någonsin jag träffar denna fantastiska person.
Och den första konserten jag var på var han absolut inte lika glad som han var idag. Han ledde så mycket mot oss. Det fick mig att bli så jävla lycklig också. Han hade också setts dansa ut i one piece till sin turné buss från hotellet för att han var så glad. Gud! :')
Och Amanda & jag stod näst intill längst fram. Var kanske två rader framför oss.
Det var så trångt. Folk svimmade. Det puttades. Man fick verkligen svårt att andas. För mig var allt detta värt för att se Justin. För Amanda med. Men tillslut orkade hon inte längre så hon brast ut i tårar och gick lägre bak. Allt detta skedde innan konserten äns börjat. Jag brast också ut i tårar. Haha, sen när konserten var slut så berättade jag till Amanda om att jag började gråta eftersom att hon gjorde det. Då började vi tjuta igen. Både för det & för Justin.

Nu sitter jag i bilen påväg hem. Blir troligtvis ingen skola imorgon eftersom det är så långa köer, klockan är tolv och vi är fortfarande i Stockholm.
Bilder & allt kommer imorgon ❤
Underbaraste dag ❤ :')


Köar

Hallu!
Sitter nu och köar i Gold Circle kön. Har suttit här sedan halv sex. Och vi får typ komma in i Globen runt 17:30-18:00.
Så ligger här med mamma och Amanda i kön. Har även sovit liiite. hehe.
Skönt att det är rätt så soligt idag så att man inte fryser helt ihjäl.
Ja. Bara längtar tills fet börjar. Har stor chans att nudda Justin idag. iiiih!! ❤


Såg Bieber igen ❤

AAHHHHH!!
Jag, mamma & Amanda tog tunnelbanan in till sjävla Stockholms centrum & sitter nu och käkar på McDonalds. Vi har även shoppat lite.
Sen (omg) drog vi till Grande Hotell där Justin bor under Sverige besöket.
Och hans turné buss var utanför en av ingångarna. Så vi bestämde oss för att vänta tills han skulle komma ut. Så efter tre timmars väntan kom han äntligen ut. KAN NI FATTA!?!?!? OMG! HAN GJORDE ÄVEN PEACE TÄCKNET TILL OSS ALLA!! :''') ❤ Filmade även allt. Asså. Dööööööör!! :') ❤


Bästa dagen i mitt liv :') ❤

hejjjjjjjjj!
Jag är just nu så sjukt lycklig & helt förvånad. Kan fortfarande inte få in mitt huvud att jag på riktigt sett Justin. Så jävla sjukt!!!!! Det var så overkligt när han kom ut där på scenen, sjöng som en ängel & så helt galet perfekt ut! Oh my god! Overkligt! :') ❤
Men nu så ska jag berätta för er om dagen igår.
 
Det började med att vi åkte hemifrån vid halv nio. Snacka om att man var pirrig. Jag hade sjukt ont i magen under hela bilresan.
Sen kom vi fram runt elva tiden där vi packade upp täcken, filtar & allt och satte oss i kön.
Efter fyra timmar av sittandes i väntan på att det skulle bli dags. Så blev det en jävla rusningar och alla lämnade sina saker och sprang fram långt fram i kön. 
Det var rätt så mycket folk före oss precis när vi kom. Men efter rusningen så kom vi längst fram i våran kö. Proffs? Skulle tro det! ;)
Sen stod vid upp i ungefär tre jävla timmar. Det var trångt. Kallt. Och alla klagade. Det var verklighet sjukt jobbigt.
Vakterna plågade oss med väntan på att få komma in.
Men till slut fick vi börja röra oss innåt. 
Dom hade även roppar ut att om man hoppar över staketet eller springer,  så stannar dom hela kön och vår kö får komma sist in. Så  att om någon jävel hoppade över eller börjar springa så skulle jag döda den gladeligen. 
Men som tur är så lydde alla regeln och vi kom.
Eftersom Amanda & jag är proffs. Som jag nämnt tidigare. Så kom vi näst intill längst fram inne på konserten också. Kanske två personer framför oss.
Det är seriöst krig där inne. Jävla bitch ungar som håller på att klaga att det blir för trångt där framme & att dom får puttar osv. Men liksom, va trodde dom när dom ställde sig där framme? Att dom skulle bli helt orörda? Seriöst, vill man ha utrymme så får man väl ställa sig längst bak. 
Kriget & tjafset pågick redan innan Justin kommit ut på scen. Han var också två timmar försenad. 
Och värmen där i folkmassan var HEMSK! Men jag var ändå sjukt lycklig av att äntligen Justin skulle komma ut på scenen vilken sekund som helst.
 Och sen sen så kom han ut. OH MY FUCKING JDNKSKSKF GOD! 
Ni kan inte föreställa er hur jag reagerade. Det var totalt sjukt! :')
Tjöt, skrek, var lyckligast i världen.
Och sista låten så tog ha av sig tröjan. hihihihih ❤.❤ Och jag bara skrek "AMANDAAAAAA!!" som att hon liksom inte själv såg att han tog av sig tröjan. 
Ja. Och imorgon är det dax för nästa konsert då vi står LÄNGST FRAM!  Panniiiiik! ❤
Seriöst bästa dagen i hela mitt liv. Älskar Justin så jävla mycket ❤
 Det sägs även att Justin grät lite när han berättade hur tacksam han för över oss Beliebers. Döööööör. Hur söt få man vara? ❤
 
Eftersom ståplats var väldigt långt bort från scenen, så fick jag inga visar bra bilder. Bra bilder kommer på Onsdag. ❤ :')

Happy! :D ❤

Nu ska jag berätta det jag skrev igår att jag skulle meddela er om idag.
Jag har precis köpt biljetter till Selena Gomez konsert i augusti! Jätte lycklig!! ❤
Satt med iPaden i bilen nu & köpte. Sjukt grymt! :) ❤

Nu bär det av mot Stockholm!

 

Da outfit (y'

Håller nu på att packa. Har precis valt klart vad jag ska ha på mig & hur jag ska ha håret osv.. Fick bli en Bieber tröja imorgon ändå (;
 

Jag är bara SÅ redo! :) ♥

Hejsan!
Matchen gick väl inte så vidare. Men det berodde på att vi endast var åtta spelare när vi igentligen skulle spela nio-manna. Så vi fick köra åtta-manna & hade ingen avbytare. Så vi alla blev sjukt trötta.
Men whatever. Skit i matchen nu. Jag har ju väldens bästa dag imorgon att tänka på! :) wihoo!
Nu ska jag pröva kläder & se hur jag ska se ut imorgon. Eftersom jag endast har massor av försmå Bieber tröjor, så får jag gå i en vanlig tröja på första konserten som är i morgon. Sen när konserten är slut så ska jag köpa en ny Bieber tröja på Globen där dom antagligen lär sälja Justin prylar. Så blir att ha en Bieber tröja på andra konserten då jag även ska vara längst fram. Golden Circle. Fösta konserten, imorgon, så har jag Parkett Ståplats. Alltså näst längst fram.
Imorgon så ska det hända en till kul sak som jag kommer meddela er om imorgon. Eller, det kommer bli kul om det sker. Annars så blir det ju inte lika kul (;
Och NU så är Justin här i Sverige. I morse så var han inte här ännu när Elin sms:ade. Så sjukt hyper att han är i samma land som mig & är så himla nära. iiiiiih!
Och igentligen så hade Amanda & jag tänkt åka med mamma inatt till Stockholm för att komma i tid till klockan sju då man får börja köa. Men mamma hade visst jobb till klockan åtta imorgon. Så får bli att åka direkt till Stockholm när mamma slutat jobbet och börja köa. Och Amanda & jag är sjukt jäkla grymma på att komma längst fram inne på själva konserten. Så att vi ligger längre bak i kön är inget problem för oss ;) Vi har våra moves & knep där inne i folkmassan.
 
Nu måste jag fixa med kläder & allt så jag inte får panik imorgon för att jag inte bestämt vad jag ska ha på mig!
 
 

Fotbollsmacth!!

Tjenare.
Som sagt så gick jag upp någong gång vid åtta i morse eftersom Elin väckte mig. Sedan kollade jag på TV 4 där dom pratade om Justin näst intill hela tiden. Så där satt jag fastklistrad & kollade. Och nu är det snart dax för fotbollsmatch mot killar 00. Och efter det åker jag direkt hem till mamma för att göra mig i redo för morgon dagen då det bär av till stockhol. HELT JÄVLA SJUKT!
Hinner inte skriva mer!!!!
 
Bara kolla på honom. Hur perfekt får man vara? o.o

Oh my god!!!!! 😭💗

 
omg. jag dör.
vaknade av ett sms från Elin någon gång nu vid åtta att Justin var här i Sverige. OMG KAN NI FATTA HUR JAG FLIPPADE UT!! SITTER  & TJUTER & DARRAR SOM TUSAN. :''') DETTA ÄR TOTALT SJUKT!!!!!! 💗KÄNNS SÅ KÄVS OVERKLIGT. JAG KOMMER DÖ! 😭 
JDJDKDIKDLWLLÖZLXNZNSÖAÖNFNN!!!!!!!!

😋

 
Hej. Vilket super väder det är ute! Soligt & skönt :)
Vaknade först vid klockan sex i morse. Men somnade om igen och vaknade sedan vid åtta igen då jag gick upp. Väldigt tidigt. Men jag gick upp, åt frukost och gick sedan ut & sprang.
Och nu är Malle & Jesper här eftersom vi ska fira pappa som fyller år idag. Blir att grilla & fika lite.
Och imorgon är det först fotbollsmatch och sedan packa & sedan åka någon gång under natten mot Stockholm så vi kan köa utanför Globen för Justin konserten. Omg! Kan inte fatta att det ändast är två dagar kvar. Sjukt!!! 

Fredag

Vaknade vid tio i soffan. Pappa och jag hade suttit och kollat på ett maraton av The Big Bang Theory och båda senare somnat. Så ska inte sitta uppe alls länge till. Tänkte bara kolla datorn lite snabbt & sedan lägga mig. Rätt tidigt. Men nu för tiden så brukar jag inte vara uppe alls så sent. Förr var typ fyra den vanligaste läggnings tiden för mig på helgerna. Men nu är det bara tråkigt & jobbigt att lägga sig sent. Och så är det tråkigt att sova bort dagarna eftersom man sover så länge på morgonen sen. I och för sig så ställer ju jag väckar klockan på elva. Men vill gå upp tidigare än så.
Och är vädret skapligt imorgon så kanske jag drar ut och springer lite. Inte gjort det på ett tag nu. Kanske beror på alla läxor, prov & redovisningar vi haft som jag måste ha tränat på. Har även lite läxor nu med. Gjorde en del av det när jag kom hem från skolan, men har rätt så mycket kvar. Men det ska jag göra nu under helgen så jag kan åka iväg till Stockholm på måndag till onsdag för Justin konserten :D
Japp. Blir även fotbollsmatch på söndag mot killarna 00 vilket lär bli kul. Ska även fira lite kalas imorgon eftersom pappa fyller år. Grattis till pappa! :)   Så då kommer det lite folk.
Ja. Nu ska jag snart sova. Godnatt!
 
haha. mamma verkar också tagg för Bieber konserten (;

#thatPOWER


Tårta

Hej igen.
Nu är jag hemma i alla fall. Pappa kom vid tre och körde hem oss. Och jag typ dog av hunger. Hann inte äta i skolan idag eftersom jag hade utvecklingssamtal. Fast precis innan utvecklingsamtalet så fick vi en bit tårta & muffins av lärarna eftersom dom lovat klassen det om vi skötte oss bättre. Vilket vi gjort, så vi fick det.
Och sen efter att jag tog något att äta hemma, så somnade jag och sov ända till klockan sex. Och nu har jag nyss tränat på mina  Engelska glosor jag har imorgon.
Känns skönt att vara klar med alla läxor, redovisningar & prov vi haft. Haft mycket läxor nu, denna vecka.
Och imorgon så är det ju fredag. Sjukt skönt! Och nästa vecka blir det att vara ledig måndag, tisdag & onsdag eftersom jag ska iväg på Bieber konsert. Oh my god! Blir ju att få lite läxor nu jag måste göra under helgen eftersom jag inte är i skolan på de tre dagarna, men det är det värt att göra eftersom jag ska se underbara Justin.
Japp. Hade inte mycket mer att skriva. Jo. Vi har ju match mot Torstorps killar 00 på söndag! Kommer bli skoj (:
Will.I.Ams nya låt Fall Down ft. Miley. Hennes röst är ju så underbar!

Sitter i skolan

Hej. Sitter nu i skolkorridoren & väntar på Amanda som slutar 14.20.
Har även lite sällskap av Dejana här som väntar på sin kompis.
Och jag vill bara dö. NO provet som vi hade nu sista lektionen gick seriöst as dåligt. I alla fall vad jag tror. För vad jag känner så känns det inte som att jag skrev ett ändra rätt. Men idk? Och får jag F så är jag säkert absolut inte den ända i klassen som får det. Alla verkade ha stort problem med provet. Så det var verkligen svårt & konstigt.
Men seriöst, jag kommer dö om jag får F. Mitt första F i så fall. Skulle seriöst börja gråta! :'o

Sen efter att Amanda slutar så ska vi vänta till klockan tre då pappa ska komma och hämta oss eftersom vi inte vill gå i regnet.
Ja.... Hejdå alla.


Justin ♡

Asså omfg! Kan ni fatta? Bara fem ynka dagar kvar tills min dröm slår in. Att träffa min älskade idol (samt framtida man) Justin Drew Bieber. Det är så jävla sjukt! Att äntligen få träffa någon som man verkligen älskar och som man endast sett på tv & på datorn. Kan inte beskriva hur jag känner mig just nu alltså. Galen, panik. Har liksom velat träffa honom i flera år nu.
Och att sedan se honom live kommer kännas så jävla overkligt. Kommer att kännas precis som en dröm. Ni kan nog aldrig förstå hur jag känner alltså. Gud. Obeskrivlig känsla.
Älskar Justin något OTROLIGT! ♡

Bara fick ett liten panik ryck & var tvungen att skriva lite..


kik

Hejj!
Har precis gjort lite läxor & sitter nu här vid datorn.
Jag har sjukt ont i ryggen, benen & armarna sedan elevens val igår. Fy.
Men skoldagen var väl kul. Några små ungar som började mucka med Elin över kik. Och dom bjöd typ in femtio pers till. Så Elin bjöd in mig & några fler från klassen & det blev värra kriget på kik. Haha, idiot ungar.
Vi tränade även på vårat no prov medans vi bråkade med dom. Vi kallade dom typ jävla centralrörelse, jävla atmomer & massa. Dom fattad nog inte ett skit dx
Ja. Nu vet i tusan vad jag ska hitta på.

Apr. 17, 2013


Det var ett tag sedan!

Hejsan!
Inte bloggar på åratal. Men har massor läxor att göra osv.. Har snart NO prov på torsdag. Franska glosor & SO redovisning imorgon och engelska glosor på fredag. Så sitter nu & pluggar till allt.
Har kommit hem från skolan för en stund sedan.
Alltså gud. Erik, våran gympalärare, han dödar oss på elevens val lektionerna.
Idag skulle vi göra först typ armhävning i 10 minuter, knäböj i 10 minuter, armhävning i 10 minuter, situps i 10 minuter osv.. sjukt ont i benen redan nu. Vad jag kommer ihåg så gjorde jag runt 200 knäböj & 300 situps. Så snacka om träningsvärk imorgon. Och så är det ju fotbollsträning ikväll vilket inte lär gå så bra.
Har även anmält mig på ett dans läger i sommar. Håller på i en vecka.
Inget läger man sover över på. Men man är där & dansar två danspass om dagen. Vilket kommer bli sjukt kul!
Men nu har jag inte tid att sitts & blogga. Nu måste det pluggas.

Förresten så dansade näst intill hela min klass jenka i skol korridoren. Och sen dansade vi in i personal rummet och tänkte att det skulle bli lite kul. Men dom bara bitch blickade oss ;o


läxor

Hej!!
Sitter nu hemma & pluggar. Lite engelska, franska, so, no & musik.
Skolan har ju börjat igen efter påsklovet.....
När jag kom hem från skolan så sov jag typ lite mer än en timme i soffan & sen efter det bara gjort läxor.
Igår var jag på fotbollsträning. Och på söndag blir det fotbollsmatch mot killar 01 & nästa söndag efter det, macth mot killar 00. Så kul! Och så kör vi ute vilket är sjukt skoj!
Nu måste jag fortsätta med läxor! Bye!

2-1

Det ska alltid bli dåligt väder när vi har match. Antigen så regnar det eller som idag, snöar.
Ja. Matchen slutade 2-1 till Igelfors. Igentligen 1-1. Vet inte riktigt vad som hände, men en från Igelfors tror jag typ tog bollen från våran målvakt när hon hade den och gjorde efter det mål.
Och det är väldigt förvånat att Igelfors inte vann med mer än vad dom faktiskt gjorde. Vårt lag idag, bestod mest dels av 99:or och endast fyra damer från Torstorps damlag. Och att en av damerna skadade sig så de bara var tre.
Så vi måste verkligen varit super bra idag. Vilket jag också känner! Det var super skoj!
Och var även jätte nära på att göra mål. Men bollen vek sig precis vid målet.... väldigt retande.
Nu har jag precis duschat & ätit lite. Så nu blir det att inte göra sig i ordning så värst mycket eftersom vi ska till mamma, och då jag för hoppningsvis inte träffar på någon jag känner eftersom jag kommer se hemsk ut.
En liten kul sak som hände idag på fotbollen, var att en från Igelfors typ höll i mitt lillfinger bakom min rygg. Haha. Ingen aning hur det gick till.
 
 
 
 

Match!

god morgon!
Pappa ringde och väckte mig vid typ elva. Jag hade igentligen mitt mobil alarm på vid elva, men det visste väl inte han. Så han ringde & sa att jag var tvungen att dra ner & äta frukost & sen ska vi åka & hämta fotbollskläderna hos mamam eftersom vi har match vid halv två.
Tror nog inte att vi har så stor chans att vinna idag eftersom vi kör mot ett damlag. Och igentligen skulle vi vara med och spela med Torstorps damlag mot Igelfors damer. Men nästan inga damer är med från Torstor, så det blir typ mitt 98-99 lag mot igelfors damlag. Menmen.
 
Haha, så typical jag asså. Mamma måste till och med gömma ljusen för mig eftersom jag hela tiden petar i dom så att dom förstörs xd
Bara för att Selenas nya låt är massa bra! ♥

Dagen igår.

Tjenare! :D
Alla har gått hem för en liten stunde sedan eftersom många av dom skulle bort osv...
Men dagen igår började med att alla kom & vi drog ner & åt på grillen. Sedan handlade vi godis & sånt.
Sen när vi kom hem så... vad gjorde vi? Nej, men vi gjorde väl allt möjligt. Sedan kollade vi på film. 100 feet tror jag den hette. Den var väl rätt så spänande & bra.
Sen så stack Wilma ut & vi blev lite nyfikna på vad hon gjorde, så vi sprang ut bara i pyjamas shorts mitt i natten. Och typ en bit bort var Wilma & några från våran klass hon mött.
Sen gick vi hem & körde kurragöma eftersom vi hade så tråkgit. haha. typical oss. Sen la vi oss & snackade om gamla minnen & skit sedan låg & mellanstadiet. Och då så började vi helt plötsligt köra nudda golv. Ja....
Sen typ resten av kvällen satt vid datorerna & gjorde allt möjligt. Så vi la oss kanske vid fem-sex och vaknade vid nio.
 
Bilderna fick ni i förra inlägget!
Nu så ska jag göra mig i ordning och sedan dra hem till pappa igen. Och så blir det fotbolls macth imorgon.
 

Bilder från dagen

Låter bilderna tala. Skriver om dagen imorgon (:

-

Hejsan! Håller nu på & gör mig i ordning för att snart dra till mamma eftersom jag ska sova över med Binta, Elin, Ejlitz, Issa, Wilma, Fanny & Emma där. Kommer bli sjukt skoj! :) Vi har inte sovit över på sjukt länge nu!
http://25.media.tumblr.com/ea7934a6c5f93e681414e76a96397d99/tumblr_mjpdyxhOGJ1rl36vfo1_400.gifhttp://media.tumblr.com/tumblr_m0bt3ysbyy1r2uv3co1_500.gif
Så får bli en snabbt, kort inlägg nu eftersom jag inte har tid att sitta här och blogga!
Hejdå! (:
 
 

USA ♥

Suttit & kollat lite i amerikanska butiket. Varför kan det inte finnas sådanna snygga kläder i svenska butiker också? ;o
Får jag, så ska jag fan i mig beställa lite kläder från usa.
Önskar att man bodde i USA. Vilken jävla dröm!
 
Gjort ett litet fint collage av några av de kläder jag hitta :)

♥.♥

Hej! Har precis gjort mig i ordning för kvällen & ska nu lägga mig i sängen och kolla på pll.
Blev att inte göra alls mycket idag.
Först tog jag lite bilder med Amanda. Sen hängde jag med pappa och handlade. Och sedan har jag inte gjort så mycket mera.
Imorgon har jag bestämt mig för att dra ut & springa någon gång på morgonen. Har inte gjort det på några dagar nu ju...
As tråkigt inlägg. Men har ju inte så mycket att berätta om.
Godnatt!
 
Bara för att Justin är så sjukt jävla överdrivet snygg i sin nya photoshoot, så får han stå för bilderna! .
Och förresten. Bara 19 dagar kvar till Believe konserten! omfgggggggg! KAN NI FATTA!!?!? DÖENDE! :')
 

Tog lite bilder med syster :)

 

 

God kväll!

God kväll!
Har bara suttit framför tv & nu vid datorn efter dansen. Älskar hur det blivir ljusare ute nu! :) Märkte det när jag åkte från & till dansen. Förr var det kolsvart då.
Nu, resten av kvällen, har jag tänk mig att kolla på Pretty Little Liars. Vet inte hur länge jag blir uppe ikväll?
Och imorgon vet i tusan vad jag ska ta & hitta på. Vi har tråkigt nog ingen fotbollsträning imorgon eftersom tränarna tyckte att vi skulle ta lite vila. Vilket inte jag tyckte...
Ja, nu säger jag godnatt eftersom jag inte kommer blogga mer. GOD NATT! :)

Pluggar

Hejsan.
Sitter nu & pluggar. Är väl rätt så ok. Har ju inget annat att göra, så, så tråkigt är det ju inte. Ska även på dans idag. Så blir att pappa skjutsar in mig dit. Annars har det alltid varit mamma. Men nu kan hon inte. Så blir också att åka med pappa hem sen eftersom det är veckan vi ska vara hos honom.
Måste nog plugga nu så att jag blir klar! Bloggade bara lite sådär fort. Så blev inte så långt. Men blir säkert att jag bloggar mer senare. Hejdå!