Bästa fast kallaste dagen.

Hejsan! :]
WIHUUUUUUU! Så jätte jätte lycklig. Och jag ska berätta varför.
 
Det började med att i onsdags så fick jag & min syster reda på att Justin skulle ha en till konsert & släppa biljetter på fredagen.
Så vi försökte be mamma & pappa att ge oss pengar för att köpa Meet & Greet biljetter. Men dom kostade över 3000 styck, och dom tyckte det var för dyrt. Så vi bestämde oss för att vi skulle köpa Golden Circle för 850kr styck istället.
Så vi mailade våra lärare & frågade om vi fick vara lediga, vilket vi fick. Sen åkte vi in till Norrköping och kom fram klockan fem på morgonen. Vi hade på oss sjukt mycket kläder & såg ut som eskimoer.
Där var det kanske redan kanske fem människor? Så vi tog upp täcke, filtar & allt vi packat med oss och satte oss där utanför. Vi skulle få vänta i fem timmar innan dom öppnade.
Där frös vi näst intill fast. Sjukt kallt.
Sen klockan halv åtta som kom tre vuxna som jobbade på ticnet ut med varm o'boy, pepparkakor & skumtomtar. Super snälla.
Klockan blev sen nio & vi packade ihop våra saker för att sedan vara beredda på att gå in. Dom skulle öppna lite tidigare än tio.
Så vi stod där i en klump med folk. Sen efter en halvtimmes väntande vid dörren så fick vi gå in.
Det var tre köer, och Amanda & jag trängde oss förbi massa folk så att vi hamnade på andra plats i en kö.
Och eftersom alla biljetter i hela Sverige släpps vid tio, så fick vi stå där & vänta i en halvtimme.
Sjukt pirrigt & ont i magen hade vi. Vi frågade också tanten i kassan om vi hade stor chans att få biljetten vi ville ha & om det var större chans att få biljetter här än på datorn. Och hon sa att så pass långt fram i kassan som vi stod så var det en stor chans att vi fick det vi ville ha, och att det var större chans att få här än på datorn. Så då blev man ju lite lugnare.
Men sen blev klockan tio och dom framför oss började köpa biljetter.
Där stod man i panik och bara ville att dom framför skulle bli klara för att vi skulle kunna få biljetterna.
Och sen var dom framför oss klara och det var våran tur.
Vi sa vad  vi ville ha för biljetter och hon skulle bara säga 'ja' eller 'nej' om hon fick tag på dom. Annars får man testa att få en annan biljett.
Fyfasan så rädda vi var. Hon stod i tystnad och försökte få tag på dom. Jag var säker på att det skulle bli ett nej.
Men sen sa hon ja, och vi typ dog av lycka.
Så nu har vi en Golden Circle biljett till konserten den 24/4 & parkett ståplats till den 22/4. Kommer bli dom bästa dagarna i mitt liv :') Så sjukt lycklig. Och att sitta & frya ihjäl var verkligen värt för detta.

 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback