!

Heeeej! Sitter nu och kollar på PLL. Gjorde ett litet break för att blogga. Det är så spännande!! :o
Ja. Men idag så var det typ något i lokalen vi har här på gården. Så jag var där & hjälpte min mormor som höll i det (inte för att jag gjorde någon så stor nytta. Jag bara klagade då hon ville ha hjälp xd) Där var jag runt tolv till typ halv två.
Sedan drog jag hem för att byta om till fotbollen som skulle börja vid tre. Fast vi åkte halv tre hemifrån.
Gick sjukt segt att springa på fotbollen idag. Var väl för att jag ätit så mycket...
Och nu så sitter jag i mitt rum och kollar pll. Ska nog snart dra upp & se vad resten av familjen har för sig.
Ja. Och idag behöver jag inte klaga på att det är måndag imorgon eftersom det är PÅÅÅÅSKLOV! :D
Hare gött!
Lite bilder från igår!

I'm home.

Hejjjjj. Kom hem för ett tag sedan. Fy vad vi har fettat! Ätit massa mat & fika.
Är ju fotboll imorgon, så blir bra att träna bort allt man ätit!
Och när vi kom hem så fick vi ett till ''påskägg'' av mamma. Amanda fick godis i sitt & jag fick som en äggkartong, så jag tänkte typ, Ok? Ägg?
Men när jag öppnade den så låg det typ som bad grejer i dom som var formade till ägg. Rätt så roliga :)
Och så fick jag  en tvål som luktar jätte gått. Mamma visste att jag gillade lukten, så hon köpte den till moi (y'
Ska nog ta & sova snart. Rätt trött.
Längtar också tills imorgon då jag ska möblera om lite i mitt rum :)
Godnatt!

Åker iväg.

Morgon alla! Inte driekt morgon då. Men whatever.
Men har gjort i ordning mig och ska när som helst åka iväg till min låtsas pappas föräldrar för att äta lite påsk mat och så. Blir väl trevligt :)
Sen när vi kommer hem från dom så blir det säkert ganska sent, så blir nog inte att hitta på så mycket hemma.
Bajj!

Påskägg! :D

God kväll. Säger man äns så? :o
Idag blev det att fira lite påsk med mamma, Amanda & mormor.
Efter att jag kom hem från Fanny så pluggade jag typ i en & en halv timme. Blev klar med en del av läxan, så det var ju gött.
Sen åt vi lite mat & fikade lite daimtårta. Då bjöd vi hit mormor så hon fick lite fika. Och så fick vi påskägg.
Eftersom jag inte äter godis, så fick jag strumpor i påskägget av mormor. Haha! Kul att få strumpor.. Men det var väl gulligt :) Sedan i påskägget av mamma fick jag nötter & tuggumi.
Sedan efter det gjorde jag inte alls mycket. Började möblera om lite i mitt rum. Jag har världens idé som jag ska genomföra i mitt rum på söndag tror jag. Vi ska ju iväg imorgon & äta hos min låtsas pappas föräldrar, så där är vi  en stor del av dagen eftersom dom bor väldigt långt borta. Så då hinner vi ju inte imorgon och kunde inte görde det själv idag eftersom jag måste typ spika upp saker & skit.
Sedan kanske vid sex drog jag ut och sprang. Det blev inte lika långt som vanligt eftersom jag gärna ville komma tillbaka innan det blev så mörkt. Så blev en lite kortare sträcka.
Och så har jag tagit ett bad samt haft ansikts mask & ska nu kolla på Pretty Little Liars & senare ta något att äta medans jag kollar.
Japp. Ha en super fredag alla! :)
Bara för att bilden på mig & mamma var lite gullig
Mitt hår ser också hemskt ut. Men hade duschat & satt upp håret i en boll. Så ser lite sådär scary ut!

Sleepover.

Svejsan!
Kom hem från Fanny för en liten stund sedan. Blev att sova över hos henne & Binta.
Trodde vi skulle iväg & äta idag hos min låtsas pappas föräldrar, så gick hem lite tidigare. Men nu har de ändrat & vi ska åka dit imorgon.
Men igår drog vi först & åt pizza på Pappas eftersom vi var sjukt hungriga. När vi ändå var ute så drog vi till bhallen för att dom skulle köpa godis.
Sedan drog vi hem och kollade på film. På The Notebook. Binta & jag bara satt där & längtade tills filmen skulle sluta. Fanny blev typ sjukt arg på oss eftersom vi bara klagade. xd
Men kille i the notebook var faktiskt jätte söt! Så det var ju en bra sak. Han var söt när han var ung i filmen, inte när han fick skägg & blev äldre ;o då blev han ful!
Japp. Sedan satt vi också vid datorerna & gjorde inte mycket alls.
Nu blir det nog att bara ta det chill hemma. Ska senare nog fortsätta kolla på Pretty Little Liers & kanske dra ut & springa eftersom jag känner mig fet sedan pizzan & allt igår s; Måste även plugga lite.
Hejdå!

Påsk lov!

Wihoo! Nu börjar det efterlänktade påsk lovet! Så sjukt underbart!
När jag kom hem från skolan gjorde jag inte mycket. Så gick ut & sprang en stund. Så har duschat & ska hänga med mamma till viberga & handla lite när hon kommer hem från sin träning.
Har redan planerat lite grejer för påsk lovet. Först ska vi (fanny,elin,binta,issa,ejlitz&wilma) förhoppningsvis lana. Sedan ska jag, Elin, Binta, Ejlitz, Armend, Samir, Jesper & Anton dra in till Norrköping och köra laserdome. Om nu alla killarna var med på det? Vet inte riktig. Men kommer då bli sjukt skoj! Tjejer mot killar. Haha. Dom ska vi ta LÄTT (;
Och imorgon blir det att åka till min låtsas pappas föräldrar & äta påsk mat osv.. Blir väl trevligt det med.
Och så har typ Binta tjatat på mig att sova över med henne & Fanny hemma hos Fanny ett tag nu. Så får väl se hur det blir. Det är ju inte så att jag INTE vill sova över med dom. Men bara inte orkar? o: Fast blir nog dra ner till dom..
Byyyyyye!

Pretty Little Liars

Tog mig ett skumbad efter att varit ute & sprungit.
Och nu så sitter jag och kollar på Pretty Little Liars. Det var något weird på swefilmer sidan, så Binta & Ejlitz kom hem till mig en snabbis och hjälpte mig. Haha, snällt av dom (;
Japp. Blir sista inlägget för idag. Så godnatt!

Sista skoldagen imorgon (:

Hej. Sluta skolan tio i två idag och pluggade så fort jag kom hem. Pluggade SO.
Och efter det har jag inte gjort mycket alls. Spleat lite piano (y'
Ska snart dra mig ut för en springtur.
Är ju också sista dagen i skolan i morgon, sedan är det påsklov. Sjukt skönt! :D
Blir att sova hemma helt själv idag :o Har aldrig någonsin sovit hemma helt själv någon gång! Och det var inte menat att jag skulle göra det heller igentligen. Men Amanda hade lovat att ta hand om hunden & allt hos pappa eftersom han ska iväg, så hon sover där. Och mamma jobbar natt. Så igentligen skulle min andra storasyster Julie sova här hemma. Men hon kunde inte heller nu. Så blir ensam. Gillar ju att vara hemma själv, så blir väl bra (:
Jau. Nu ska jag snart göra mig i ordnign för att dra ut & springa. Bye!
 
Har ingen bild..

Fotbolls-time! (y'

 

Fotbollsträning ikväll (:

Hejsan.
Sitter nu vid datorn & typ inte gör ett skit. Lyssnar på musik & ja, bara är på datorn xd
Ska iväg på fotboll klockan åtta vilket är superkul. Men kommer bli sjukt jobbigt eftersom våran gympalärare dödar oss på vårat elevens val. Vi gjorde 100 situps, 100 chins, 100 armhävningar, 100 springrudor osv... Tio olika saker så det sammanlagt blev 1000 av allt. Liksom, vill han döda oss? o.o Men Binta & jag blev klara först av alla, vilket var chill. Så man fick gå hem så fårt man var klar. Så man lär ju vara sjukt trött i benen på fotbollen.
Jao.. inte mycket mer att skriva. Jo, det är ju påsklov nästa vecka. Börjar typ på fredag eftersom vi är lediga då.. Eller så börjar själva lovet på fredag? idk?
Nu ska jag sitta en stund till vid datorn & sen komma på något att göra. Hej då (:
Blev värra tjockisen på bilden

Dance

Halloj! Har precis duschat efter att varit iväg på dans. Nu blir det att kolla på finalen av Top Model Sverige samt äta lite kvällsmat.
Säger godnatt nu eftersom jag inte kommer blogga mer ikväll. (:


Hockey match.

Hejsan.
Vaknade typ tio i tio idag igen. Lite scary. Och något mer som är läskigt som jag börjar göra är att när jag vaknar så ligger jag PRECIS på kanten av sängen. Så rör jag mig bara en ynka centimeter till så ramlar jag till golvet. Så vaknade jag igår med. Typ hjärtningfight när man inser att man typ balanerar på kanten xd haha.
Men blev att, som igår. Gå upp, äta frukost & sen dra ut och springa. Väldigt soligt ute, så blir mycket roligare att vara ute då tycker jag (:
Var ju också på hockey match igår med Pappa, hans vänner, Amanda & Binta eftersom Patrik inte kunde hänga med. Det var Björklöven mot Vita Hästen. Vi hejade på Björlöven. Pappas favvo lag. Fast dom förlorade. Men det var kul att för första gången kolla på en mer riktig match. Jag har bara sett när min lillebror spelat macth.
Blev också att sedan äta på McDonalds.
Förrästen en weird sak som hände på matchen. haha. Det var typ vila? halvlek? vetifan vad det heter på hockeyn? Men då skulle jag, Binta & Amanda gå på toa. Då så mötte vi en kille som kanske var runt 20-25 år. Och han bara kollade på mig och sa '' Du har fint hår'' och jag tänkte bara, var han ironisk eller var det en komplimang? Han lät ju inte ironisk när han sa det :o
Så jag fick värra besväret med mitt hår resten av matchen så att Binta & Amanda fick damp på mig. Jag frågade hela tiden om mitt hår verkligen såg bra ut eller om det kanske var lite ruffsigt. haha.
Och idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på? Blir väl att bara ta det lungt hemma. Men man vet aldrig vad jag hittar på under dagen.
När jag var ute & sprang

♡ DREAMCATCHER ♡


Ingen skola idag ;)

Hello alla.
Vaknade vid tio i tio idag. Gick upp & åt frukost, sedan gick jag ut för att springa. Sprang samma runda som igår på 3 km.
Så nu har jag duschat & har på datorn & hör på musik samt letar kläder.... har ju inget att ha på mig ;o
Ska ju dra in till stockholm om 31 dagar. BIEBER KONSERT! Och ska ju på två konserter, så vi bor ju på hotell & de dagar då det inte är kosnert, ska vi gå runt & shoppa. Så får spara födelsedags penga & allt tills dess. Så snart får jag lite nya kläder (y'
Senare idag ska jag iväg med pappa, Amanda & Patrik på hockey match. Inte för att jag är så värst mycket för just hockey. Men vadå, det är väl skoj att åka och titta på någon gång ibland :)
Jao. Nu måste jag hitta kläder! Så ha en bra helg alla!
Förresten så har inte jag skola idag. Hela högstadiet var ju i skolan i lördags för vi hade öppethus, så vi fick ledigt idag. Chill! ;)
Fick bli en bild på min hund som jag tog igår. Har inga bilder xd
 
 

Vad jag fick:

- Locktång
- Systemkamera
- Drömfångare
- Massa pengar
- Tidning
- Läkerol & tuggimi
- Presentkort på en hårsalong där jag ska ta två hål till i ena mitt öra.
- Armband
- Ett annat armband man ska bygga ihop själv
- 2 ansiktsmaskar
- 2 maskaror
- pink grapefruit cream wash
- Läppglans
- Ögonfrans böjare
Verkligen glad för drömfångaren! Velat ha en super länge & så är dom så fina!

supersnygga kortet jag fick av Elin d;

Super bra kalas :D

Hejsan :D
Idag har det kalasats rejält! Det började i skolan då Elin, Ejlitz & Binta hade den lilla överraskningen till mig. Så var rätt spänd i morse för att få veta vad det var. Och sedan vid maten så höll vi oss kvar i klassrumet, vilket vi fått tillstånd av lärarna att göra. Och då kom dom fram med en stor prinsess tråta. Hur söta är dom inte?
Så vi fyra skippade maten och fetta oss med tårta istället. Dom sjöng även för mig. Haha, jag skulle ljuga om jag sa att det lät bra när dom sjöng. Men dom gjorde det i alla fall (;
Sedan drog jag hem vid tio i två. Vi skulle ha lite kalas vid fyra. Så pappa åkte och hämtade tårta. Prinsesstråta blev det. Andra gången idag det blev att äta tårta. Haha. Var inte värst sugen på det.
Och Elin hade lovat mig att komma & lämna ett paket till mig efter skolan. Så hon kanske kom runt halv fyra och lämnade ett paket med ett super snyggt struts kort till ;) Gulligt av henne. Så vi bjöd in henne att stanna och fika med resten av min familj & så som skulle komma. Och det ville hon.
Jag fick även två ansikts maskar & maskara av henne :)
Sen kom alla & vi fikade & hade det trevligt.
Senare stack alla. Och Binta & jag hade redan i skolan bestämt att vi skulle ut och ta en springtur efter mitt kalas. Så det gjorde vi. Vi kanske sprang ca 3 km? Super skönt att vara ute och springa igen. Var länge sedan. Har ju bara sprungit på band & det är inte alls lika kul som att springa ute. Så tror jag ska ta en tur imorgon också någon gång på morgonen. Blir sedan senare imorgon att dra på hockey med pappa, amanda och kanske hennes kille Patrik. Så blir ju roligt då också.
 
Ja. Faktiskt en av mina bästa födelsedagar. Jag har inte firat min födelsedag med mina vänner förr. Och nu så blev det mycket inblandat med dom. Så that's why (:
Bilder på vad jag fick kommer i nästa inlägg.

Bild efter springturen

Dag 4 - en bild på mitt drömhår.

Mitt dröm hår är Miley Cyrus gamla hår. Lite är ju också löshår, i know. Men så sjukt fint är det. Hela hon ser helt perfekt ut. Just love it

Ma birthday

Godmorgon allesammans (:
Då fyller man år igen då. För fjortonde gången 👍
Mina kompisar har fixat ihop någon överraskning till mig i skolan idag? Så sjukt spänd på att få veta vad det kan vara :)
Fick även lite söta sms från mina kära vänner nu på morgonen ❤


dag 3 - min bästa vän.

Min bästa vän... Snarare mina bästa vänner.
Ja, da people on da pictures

Jag fyller år imorgon! :D

Hejsannnnn.
Har precis duschat efter att varit på gymmet. Sprang bara idag. Var efter det ute med hunden, åt & sedan duschade jag.
Så nu sitter jag framför TV:n och kollar på Camp Rock 2 som visas på Disney. Så det blir väl att titta på. Redan sett, men mycket bra (:
Var idag iväg med mamma, Amanda, Tyra & Titus och fikade på Lindalhs typ precis efter skolan. För Amanda var först hos tandläkaren, sen fikade vi.
Och jag fyller år imorgon! 14 ååååår :D Sjukt skoj. Speciellt med paket ;) Och eftersom pappa börjar jobba tidigt imorgon & inte kan typ gratta mig på morgonen, så fick jag presenten jag skulle få då idag. Och det jag fick var en systemkamera! Velat ha jätte länge. Så tack till pappa :)
Blir även att ha lite kalas imorgon här med familjen. Kuligt.
Japp. Nu ska jag kolla TV! Hejdå!

Fika på Lindahls med familjen


Snart fotboll.

God morgon.
Vaknade vid nio idag eftersom jag la mig väldigt tidigt igår. Kanske typ halv elva-elva?
Men nu så har jag gjort mig redo för att dra på fotbollen som börjar om en timme. Eller den börjar om en & en halv timme. Men pappa kommer om en timme och hämtar mig.
Blir nog kanske att springa med laget först om det inte är för isigt & så, sen blir det fotboll. Blir kanske också att hänga med mamma & träna sedan vid fem.
Elin & jag kanske också ska gå på bio idag. På 'oz' eller vad den hette? :s Inte riktigt min smak på film. Men whatever, ändå skoj att gå kolla bio med vänner (: Och vem vet? Den kanske är bra.
Och så har ju båda laddarna till min iPhone gått sönder. Så nu ligger den här död & inte kan laddas D: Så ni som ska typ ha tag på mig. Sms:a inte. För kan inte se dom. Skriv på facebook eller nått... (y'
Jao. Hejdååååå!

Stan.

Hejsan.
Blev att gå upp en timme senare än vanliga skoldagar, vid sju, eftersom vi började vid nio. Sämst var det att ha skola på lördag. Men ja. Där var jag i tre timmar. Hade handledartid, matte & bild.
Sedan drog jag hem, och kanske en timme senare drog vi in till stan. Och där hittade jag INGET. Blir sjukt jävla irriterad på att det bara finns fula kläder! Ska beställa kläder på datorn senare, finns ju inget i affärerna.
Fast tog äntligen kort med min pojkvänn på cubus :') Har gått förbi den många gånger, men då har jag liksom inte varit med någon som typ kan ta kort.. eller nått. Så det var det ända bra idag.
Och har precis nu ätit tacos med mamma & småsyskonen sedan drog jag ner hit, till mitt rum igen. Orka va med dom.
Jao.. Blir fotbollsträning utomhus imorgon klockan tolv. Jävla helvete. Kan inte vara uppe sent eller sova på morgonen. Dö.
Ser ut som världens fetto hög, i know!

Plöggar franskaaa 👎


Dag 2 - Det här stör mig.

Ja.. Vad stör mig? Jo. Men det är väl folk som tror att dom är något. Bitchiga folk helt enkelt. Och ljudet från damsugare o.o fyfan så sjukt jobbigt!
 

Kommer bli sämsta helgen..

Sämst på att blogga. Men ska försöka bättre.
Har precis duschat efter att ha kommit hem från skolan. Vi hade gympa sista lektionen, sedan får de som vill vara kvar, fortsätta med typ ett slags gympapass där vi typ gör näst intill vad vi vill. Så där var jag och spelade Killer Boll med lite folk. Så sjukt kul!
I onsdags så var jag & mitt lag med och spelade match med damlaget. Utomhus. Super kallt & super halt. Vi var faktiskt jätte bra, ledde ett långt tag. Sedan så vände det & andra laget vann... menmen.
Blir även världens säsmta helg! Eller, helg? Det blir ingen helg!!! Imorgon så har vi öppethus i skolan, och man måste vara där! Från nio till tolv. Sedan på söndag så börjar fotbollsträning utomhus klockan tolv. Asså, döda mig. Man kan inte vara uppe länge på kvällarna eller sova ut på morgonen. Sämst helt enkelt!
Blir även att dra in till stan imorgon & shoppa lite kläder. Har ju ingenting ;o
Så nu ska jag bara sitta här vid datorn & sedan plugga lite till franska provet vi har på onsdag..

Dansat

Halloj.
Sitter nu & kollar på Top Model Sverige som alldeles snart slutar.
Har varit på dans idag då Binta hängde med & kollade, så blev ju lite skojigare.
Imorgon så blir det sportdag. Två gympalektioner i skolan & sen fotbollsträning. Kuligt :]
Blir nu också att plocka ögonbrynen & måla naglarna när programmet är slut... eller, ja. Mamma gör det på mig. Jag kan inte själv xd


Dag 1 - En nytagen bild på mig.

haha, ja. Det var igentligen inte menat att denna bild någonsin skulle upp på bloggen eller på någon annan sida. Jag bara lekte med kameran på datorn igår. Så detta är liksom den senaste, nytagna bilden :s
jäkla snygg xd

Dag 1-20

Kanske inte den bästa list-grejen, men jag hittade en & bara tog den. Och eftersom det får mig tvingad att blogga mer, eftersom man ska lägga ut en veje dag. Så blir det ju bättre bloggning ;) smart va? jag vet.
 
dag 1 - en nytagen bild på mig.
dag 2 - det här stör mig.
dag 3 - min bästa vän.
dag 4 - en bild på mitt drömhår. 
dag 5 - ett par snygga skor.
dag 6 - något jag är dålig på.
dag 7 - en bild på något jag vill ha.
dag 8 - vilken sport jag tränar.
dag 9 - en bild från sommarn.
dag 10 - något som får mig att må bra.
dag 11 - en bild som påminner mig om gammla tider.
dag 12 - en bild på mig när jag var liten.
dag 13 - en person jag saknar.
dag 14 - såhär vill jag se ut.
dag 15 - något jag är bra på.
dag 16 - tio saker jag gillar.
dag 17 - mina rädslor.
dag 18 - en bild på en snygg kille.
dag 19 - en vinter bild.
dag 20 - tio sanningar om mig själv.
 
 

ew it's monday tomorrow

Tjenare.
Drog hem från Elin halv tolv idag eftersom pappa ändå var ute & åkte. Sedan hemma gjorde jag inte mycket. Kollade på TV och somnade i soffan en stund. Blev sen att packa för en vecka hos mamma. Så mamma kom och hämtade syster och mig. Senda hängde jag med mamma & tränade två 25 minuters pass. Skivstång & funktionell träning.
Och nu så sitter jag i soffan och har precis kollat på det okända. Lite läskigt att vara hemma själv & kolla på det programmet :s ghooost. Men nu så kom Amanda hem, så är inte ensam hemma längre.
Blir väl att sitta framför tv:n med datorn en stund tills man ska sova.

Melodifestivalen

Ja. Då är har vi en svensk melodifestivals vinnare. Robin. Faktiskt en av dom jag hejade på. Robin, Yohio & Anton var mina favoriter. Så vart ju bra :)

Och nu så blir det att hitta på något med Elin. Sitta vid datorn kanske?
Japp. Hoppas ni har en bra lördag! Byebye.


Sova över med Elin.

jao.
Blir att sova över med min bro Elin idag. Håller på att packa lite nu & så.
Vaknade vid nio i morse, vilket är konstigt eftersom jag la mig vid tre inatt. Men lite senare efter att jag vaknat & gjort i ordning mig så hängde jag med pappa ut till min moster som bor på nån bondgård en bit bort härifrån för att hämta kött. Så det är vad jag typ gjort nu..... ska snart dra till Elin.

Känner mig så tjock!

Hej. DET ÄR FREDAG IDAG :D
Ja. Vi hade religion prov i skolan i dag som jag tränat massa på & jag antar att det gick rätt bra? Kändes så i alla fall.
Sedan hade vi gympa sista lektionen vilket jag älskar. Super chill att ha kul på sista lektionen sen vet man att det är helg efter, vilket gör allt mycket bättre :)
Efter skolan så blev det att dra ner för att kolla efter nya ute fotbollsskor eftersom vi snart börjar spela ute. Fanns inga bra. Så vi drar in till Norrköping inom en snar framtid och köper skor. Sedan handlade vi på Willys. Första gången vi var på Willys här i finspång. Coolit ;p
Och för inte så lång stund sedan så drog Joel, Jepser & Malle hem. Dom var här & hade lite fredagsmys med oss. Vi kollade lite TV & så..
Blir också kanske att sova med Elin i morgon. Vi skulle ju igentligen ha sovit över förra lördagen, men då var hon sjuk, jag fatta fel & allt blev helt weird. Men blir kanske i morgon :) kuuuul.
Och jag börjar typ fetta på :o Liksom, jag har ju varit förkyld vilket innebär att jag inte kunnat spela fotboll eller gymmat någonting alls denna vecka. Inte ens dansa eftersom dansfröken var sjuk... Tjockt va? :s Blir att ta igen allt nästa vecka. Det måste jag.
Nu ska jag sitta vid datorn & nörda musik.
HA EN UNDERBAR FREDAG!
 

Pluggar med hunden ;)


Utelåst -.-

Ja. Kom hem från skolan för en stund sedan & insåg att dörren var låst & jag inte hade någon nyckel. Amanda, som har nyckel, skulle igentligen komma hem före mig, men hon gick till sin pojkvänn. Så jag ringde pappa & han skulle komma hem om en timme. Så fick gå hem till farmor, där jag är nu.
Så blir att sitta här ett tag... Jag måste ju hem & plugga juu! D:


Stan.

Haj.
Idag så var det ju studiedag. Jätte skönt. Så vaknade vid elva & gjorde inte så mycket. Gick med hunden. Kollade TV. Pluggade. Sen åkte vi till Norrköping vid tre då pappa kom hem från jobbet. Vi skulle först och främst hämta ut Amandas iPhone 5 som vi lämnat in. Sen drog vi och shoppade lite kläder.
Finns seriöst inga snygga kläder nu för tiden 0.0 blir sjukt arg. Går in i varända affär och det är bara skit... Men hittade ett linne på BikBok för 149kr som jag köppte.
Sedan åkte vi hem och förbi Willys som öppnade idag. haha. Typ miljontals pers stod utanför affären och skulle in. Trodde knappast att det bodde så mycket folk här i finspång 0.0
Nepp. Nu ska jag nog snart dra ner & kolla lite TV.
Linnet är snyggare på riktigt än på bilden!
Typ blivit besatt av denna låt.

Pluggar.

När man är hemma och inte har något att göra, så kan man ju lika gärna ta o plugga. Har ju snart religion prov. Så pluggar religon, engelska & lyssnar på musik.
 

Förkyld!

God morgon.
Sjukt förkyld, så blev att vara hemma idag. Vill ju gå till skolan igentligen, för har ju gympa... Men det är ju inte så bra när man är förkyld.
Så nu har jag precis ätit frukost o sitter nu & kollar på Disney.
Ja.. Och imorgon är det studiedag. Så på Torsdag så går jag troligen till skolan igen.


Jedward :') ♡

OMG! Så sjukt söta John & Edward var på melodifestivalen idag :') Att se dom gör saknaden ännu värre.... Måste träffa dom igen. Krama dom igen ♡ Så underbara ♡
Men nu ska jag sova. Blir att gå upp tidigt imorgon igen. Klockan 07:55 för att kolla på Justin på TV:n vid 08:00. Vad gör man inte för att se Bieber?
Det håller på en timme. Så blir nog att lägga mig & sova en stund till när programmet är slut, om jag nu kommer kunna det... Kanske får värra damp attackerna :)))))))
Men godnatt alla.


Lite kalas.

Hello.
Blev att vakna tidigt idag för att hänga med mamma på först ett spinning pass som höll på i 25 minuter och sedan ett mage & rygg pass som också var 25 minuter.
Efter det så firade vi lite kalas eftersom mamma fyllt år i Tisdags. Så vi åt smörgåstårta & fika med familjen.
Sedan drog vi till Tomas. Där vi är nu & ska sova över. Sen imorgon blir det att åka till Norrköping och handla lite kläder. Nice.
Snart blir det tacos & melodifestivalen :)

Kanske ska skriva lite om gårdagen också?
Jo. Men vi kollade ju på bio Jag, mamma, Amanda & hennes kille Patrik. Vi kolla på 'Du gör mig galen' Den var väl okej. Efter det åt vi på en pizzeria.
Sen satt vi och tänkte lite på vad vi skulle hitta på, så vi kom på att vi skulle ha det lite läskigt. Så vi åkte iväg till löftaslott & kollade där. Det var bara utanför vi kunde kolla eftersom det var en låst grind in till sjävla gården.
Sedan åkte vi hem igen & gick och la oss eftersom vi skulle upp tidigt imorgon för att träna.


Grattis Justin ♥

God morgon :D
Klockan är sju och jag vaknade för en timme sedan. Vi börjar idag klockan nio eftersom vi ska åka direkt till badhuset & så, så nu har ju jag tid att blogga. Inte för att jag har något att skriva. Men ändå.
Blir att bara ha två lektioner efter badet och skridskoåkandet. SO & gympa. Fast enligt mig så har vi bara en lektion, för jag räknar inte gympa som en lektion eftersom det är såååååå kul!
Justins födelsedag är det ju idag. gud. Kändes som han nyss fyllde 18 ju :'o Så när jag kommer hem från skolan blir det att kolla på Never Say Never & nörda Bieber musik. Grattis till underbara Justin :')