Nike Pro Shorts

Dagens! Har precis pluggat klart på läxorna. Drog förut iväg till gymmet i snön tillsammans med Elin. Där drömde vi oss bort till sommaren och pratade om allt vi skulle hitta på i sommar. Bland annat att vara ute och träna mycket, springa osv. Så riktigt tagg för sommaren! Sola och bara ligga på stranden, så underbart! Men tiden går ju så läskigt snabbt, så det lär inte dröja så länge tills sommaren kommer.
Igår kollade jag på några filmer med familjen. Bland annat en riktigt super dålig komedi skräck film. Komedi skärck filmer är oftast riktigt dåliga, men denna tog nog priset. Fy!
 
Vill ha ett par Nike Pro Shorts. Dom är så himla snygga! Det finns ju i så många fina färger. Ska se till att köpa ett par till sommaren, då jäklar ska det tränas! :)
Tänkte även rekommendera om en tränings app som heter Träningspass. Det finnas massor av olika tränings appar, men i just denna fanns det många olika alternativ som; abs, ben, rumpa, helkropp osv. Själv har jag endast testat abs och tyckte att det kändes riktigt mycket då jag gjorde det, så antar att den är riktigt bra! Den är även gratis.
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback