idk

Ett inlägg såhär mitt i natten. Men har googlat för mycket läskigt så jag bloggar för att komma på andra tankar. Haha. Men i morse tränade jag på gymmet, sedan vet jag inte vad jag fördröjde tiden med då den bara flög iväg och det blev dags för fotbollsträning. Riktigt kul träning blev det, som alltid. Och är riktigt excited för morgondagen då jag ska till frisören. Ska klippa mig och färga håret. Men det största problemet jag har, som jag grubblat på länge är vilken färg jag ska ha!? Jag passar seriöst inte i någon färg alls vilket är riktigt tråkigt. Sjukt avundsjuk på dom som passar i precis alla sorters färger... Ja, life is hard.  Nej. Nu ska Binta och jag ha våra muppade konversationer över snapchat ett tag, sedan ska jag ta och sova!
 

all about the bass

Godkväll! Kom nyss in från att ha suttit ute med familjen och grannarna ett tag. Vi grillade lite och umgicks. Var förut idag iväg på ett skivstångs träningspass med mamma. I morse var jag även på gymmet med pappa och tränade axlar. Det är vad som skett idag. Igår så blev det först gymmet på morgonen och sen fotbollsträning på kvällen. Det var himla kul! Efter fotbollsträningen så firade vi Stacy, våran granne, som fyllde två år. Då var vi också ute och höll på. Imorgon så är det fotbollsträning igen, sen får jag se vad som sker.
 
 

cause this is how we roll

Hejhej! Har inte bloggat under några dagar nu, men har inte känt för det faktiskt. Men nu så. Dagen idag började med gymmet. Senare följde jag med familjen som skulle handla lite. Blev sen att gå på ett 25 minuters grupp pass på gymmet tillsammans med mamma. Hade inte bestämt att jag skulle gå på det, men jag följde med ändå. Så kom för en stund sedan hem och har precis duschat.
Igår så tränade jag med pappa på morgonen, sedan drog vi direkt till Lotor där alla Finspångs a-lag spelade fotbollscup mot varandra. Där var såklart Torstorps a-lag som vi hejade på. Där spenderade jag en stor del av dagen. Det var sjukt himla varmt! På kvällen sedan umgicks jag och familjen med våra grannar på uteplatsen. Trevligt. Och i fredags spenderade jag hela dagen på stranden vid Lien. Mamma och mina småsyskon skulle tälta där, men Amanda och jag följde bara med dit under dagen. Tälta är absolut inget för mig. Jag satt och åt vindruvo medans dom andra slet med att få upp tältet, haha. Sånt orkar jag inte med.
Ni får lite bilder som jag tagit under dagarna.
 
 

back to the earth

Hej! Kom för ett tag sedan hem från gymmet. Blev ett pass biceps & triceps samt att köra lite crosstrainer. När jag kom hem hjälpte jag till att flytta möblerna på altanen då vi tänkt måla om där. Svettigt i värmen. Senare ska jag nog ut och sola lite. Jag måste även städa mitt rum här innan jag drar till mamma imorgon. I morgon ska jag även till en sjö tillsammans med familjen hos mamma där vi ska grilla lite och ha det trevligt. 
Igår så var det somsagt fotbollsträning. Vi överlevde faktiskt värmen. Och eftersom killarna tränar samtidigt som oss så blev det lite träningsmatch mot dom också. Riktigt kul det!
 
 
 
 

tankar om träning

Jag har tänkt lite på träning. Man tror ofta att man måste sluta äta för att bli smal, för att gå ner i vikt. Visst, det funkar väl. Men man skadar ju kroppen. Jag läste om en tjej som ville gå ned i vikt. Hon var inte överviktig eller så. Men hon ville gå ned i vikt vilket ledde till att hon ibland kanske bara åt ett äpple på hela dagen. Hon tränade inget då hon inte ville ha några muskler. Men hon mådde riktigt dåligt av att inte äta, men hon ville så gärna gå ned i vikt! Men sen gav hon upp. Hon började träna på gym, äta regelbundet och nyttigt. Hennes kropp blev helt förändrad. Hon började bygga muskler. På grund av musklerna så började hon såklart gå upp i vikt. Men även fast att hon gått upp i vikt, så ser hon mycket "smalare" ut än vad hon gjorde när hon inte åt något alls. Hon fick en mycket snyggare och hälsosammare kropp. Hon mår också himla mycket bättre nu än vad hon gjorde förut. Så det jag ville få fram av detta är: vill man få en mer hälsosam kropp så är träning och bra mat svaret. Man ska inte gå efter vikten då man självklart kommer öka i vikt när man bygger muskler. Att inte äta kan ju även leda till att man kanske sover sämre om nätterna, och då blir man tröttare under dagarna och kan göra sämre ifrån sig i skolan. Är det värt det? Nej. Jag är ingen expert på träning och så, men detta förstår man. Och som jag tidigare sagt, jag tycker inte att man ska träna för att bli saml. Man ska träna för att man själv ska må bra. Att tycka träning är kul är ju också ett plus. Jag kan också säga att jag själv inte kollat min vikt på sjukt jätte länge. Den är inte viktig. Jag har alltid skämts över att berätta hur mycket jag väger, men nu känner jag; vad har jag att skämmas för egentligen? Vikten är bara en siffra.
 

all the way

Hejhej! Kom precis in och tog en paus från solandet. Underbart väder. Fast det värsta med att det är så varmt är fotbollen ikväll. Man nästan dör av värmen, men men. Är super taggad på träningen ändå. Såklart. Var på gymmet i morseoch körde ett axel pass. Efter det har jag bara varit ute i solen. 



Lukas Graham - Don't Hurt Me This Way


Grattis till Selena som fyller 22 år idag ♡
 
 
‘Teen Vogue
‘Teen Vogue

lucky strike

Goddagens! Kom nyligen hem från att ha varit ute och ätit med familjen. Var förut på stranden tillsammans med familjen och lite mer folk. Jag badade riktigt mycket idag, konstigt nog. Fast solade för det mesta. Innan stranden var jag på gymmet och tränade lite tillsammans med pappa. Det är min dag, allesammans.
 

then why in the world would you say it?

Hej! Kom hem från fotbollsträningen för ett tag sedan. Gud, så kul det var att spela. Vi har börjat med träning i två timmar istället för bara en och en halvtimme. Lycka. Idag hade vi lite teoripass första halvtimmen. Så är riktigt lycklig nu när jag fått träna lite fotboll, hehe. I morse blev det att gå upp redan vi åtta för att gymma vid klockan nio. Under resten av dagen har jag solat och bara väntat på fotbollsträningen samt kollat vine. Jag är smått besatt av vine då det finns så mycket underbart roliga människor där. Önskar jag vän med dom alla. I morgon blir det att gymma på morgonen och sedan dra iväg till stranden. Det är väl vad som kommer ske imorgon. Sedan på onsdag är det dax för fotbollsträning igen. Längtar redan tills dess. Wiho! Fotboll är lycka.
 

it's a love robbery

Hej! Känns som att dagen idag bara flög iväg. Inte vet jag varför. Började i alla fall dagen med ett benpass på gymmet. Sedan har jag bara varit hemma. Har varit ute och solat lite då och då under dagen, men det är det enda. Vilka tråkiga dagar jag haft de senaste dagarna. Men i morgon blir det kul igen då det är fotbollsträning. Jag har inte tränat fotboll på över en vecka! Har varit så sugen på att spela, så ni ska bara veta hur excited jag är inför imorgon. Ska även till gymmet på morgonen och träna rygg. Jag kom också på att skolan börjar snart! Det är väl en månad kvar, cirka. Gud. Jag orkar verkligen inte med läxor och prov. Varför går sommarlov så fort?
 
 

♡ USA ♡

Jag vill så gärna till USA! Helst skulle jag vilja bo där och gå i skola där. Det verkar så mycket roligare och coolare än här i Sverige. Att bo någonstans i Californien hade varit en dröm. Helst i Los Angeles. När jag säger att jag vill bo i USA tror oftast folk att jag tror att allt är så mycket bättre där, att jag trot att jag kommer bli rik, att jag tror att jag kommer få bo i ett stort, lyx hus. Men i själva verket skulle jag nöja mig med ett jätte litet hus. Jag vill inte dit för att få ett lyxigare liv eller så. Jag vill bara uppleva USA, liksom. Gå i skolan där, leva där, se landet och så. Hur grymt som helst. Plus att jag älskar palmer och sommar vilket det är på många ställen i landet. Det är riktigt coolt med country ställen också. Detta skulle verkligen vara en dröm ♡
 

crazy something normal

Godkväll! Ligger i sänge och lyssnar på musik samt nördar mitt nya spel jag laddade ned. Jag är helt besatt av spelet, på riktigt. Haha. Det är Kim Kardashians spel. Faktiskt riktigt kul. Jag brukar inte gilla spel och sånt, men detta tyckte jag om. Idag har jag inte gjort något. Tog en promenad med Snobben, och det är det enda som skett idag. Har annars suttit framför tvn och såklart spelat på min mobil. Skulle dragit till gymmet och tränat ben idag med pappa, men vi hoppade det och sparar det tills imorgon. Så imorgon blir det att träna. Blir väl en tråkig dag imorgon också.
 
 

Hearteyes

Justins överdrivet snygga Instagram bild. Åh gud 😍👏



Camping - dag 5

Hej! Kom hem klockan två i natt. Det blev att åka hem igår. IFK spelade två matcher igår. Den första vann dom vilket ledde till att de gick vidare och fick spela mot ett lag från Norge. Men tråkigt nog så blev det ingen seger där. De norska tjejerna var jätte duktiga. Så det blev att packa ihop och åka hem. Även om jag inte var med och spelade i Gothia Cupen, så var det riktigt roligt att vara där. Har också blivit riktigt sugen på att spela fotboll pga cupen. Riktigt fuskigt att se alla andra på fotbollsplanerna. Jag missade ju träningen i onsdags. Så längtar så in i tusan till fotbollsträningarna.
I morse sov jag ut och drog sedan till gymmet. Känns bra att träna igen. Har ju inte gjort det på cirka en vecka. Har även blivit rätt så mycket onyttig mat och skit. Fy. Så rätt så bra att få komma hem ändå. Eftersom jag vaknade lite efter tolv så känner jag att dagen är helt förstörd, så blir riktigt tråkigt idag. Bara sitta hemma i soffan framför tvn.
Bye. 



Camping - dag 4

Sitter just nu i husvagnen med musik i öronen. Resten av familjen kollar på sagan om ringen... förstår mig inte på sånna filmer. Så jag bloggar istället. Idag blev det shopping efter IFKs match mot ett engelskt lag. Dom vann denna match med vilket betyder att dom går vidare till finaler och så. Super duktiga tjejer!! Så i morgon blir det att gå upp tidigt för att kolla när de spelar. Nu är det vinna eller försvinna för dom. 
Men som sagt, så blev det att gå runt i lite affärer idag. Som jag har längtat efter att handla!!! Men hittade inte så mycket kläder. Blev ett svart linne från BikBok, lite smink från TopShop och en parfym där jag glömt affären. Bilder på saker a kanske ni får när jag kommer hem då jag inte har lust att ta upp det och fota och hålla på här. Det är vad som hänt idag! Peace ✌️



Camping - dag 3

Hejsan! Idag blev det att kolla IFK vinna mot ett Tyskt lag. Bra match. Efter det drog vi till Liseberg. Jag är absolut ingen person som åker karuseller och håller på. Jag vågar till och med inte åka vissa barn karuseller vilket är riktigt illa. Men jag gick i alla fall spökhuset och åkte en karusell i vattnet. Håller inte riktigt ordning på vad alla karuseller heter. Och jag som inte äter godis vann också en stor daim karton på ett spelhjul... Ja, familjen blev ju glada i alla fall. Vi hade även tänkt shoppa lite, men det sparar vi till imorgon! I går så var vi på öppningen av Gothia Cup. Det var massor musik och underhållning. Riktigt fint när de olika länder som var där, presenterades med flaggor och olika parader. Så kul att flera ungdomar får världens olika länder kommer hit för att göra det dom verkligen älskar, spela fotboll. Att man kan spela tillsammans  utan att ens förstå varandras språk. Fint. Blev också riktigt glad över att det kanske är ungdomar från andra länder som inte har chans att åka iväg på resor och sådant vanligtvis. Så det är säkert riktigt kul för dom att få komma hit. Och jag som älskar amerikaner var helt faschinerad över dom när dom stod och pratade med varandra, haha. 








Camping - dag 2

Sitter nu i yttertältet med familjen. Kom nyss hem från en dag vid cupen. Kollad först när syster spelade med IFK, dom vann med 4-0. Dom spelade riktigt fint. Sedan begav vi oss runt där. Dom har ju byggt upp med massor saker och ger ut gratis prylar och sånt. Så gick in på Intersport där jag köpte ett par gråa shorts. Sedan kollade vi på när elit lagen spelade, Linköping och något lag Tyskland. Åt efter det mat på en Thai resturang och har varit iväg och kollat på lite andra matcher och så. Vid klockan åtta ska vi bege oss tillbaka då det är invigningen av själva cupen. Så det lär bli riktigt häftigt med raketer och artister som uppträder. 




Camping - dag 1

Hej! Jag har varit lite seg på att blogga, men har typ inte orkat. Fast ska försöka bli bättre påt. Sitter just nu i en husvagn på en camping i Göteborg och kollar fotboll. VM final mellan Argentina och Tyskland. Vi kom hit på eftermiddagen idag. Tråkigt nog så har det regnat näst intill hela tiden. Får hoppas på att vädret blir lite bättre imorgon då vi redan vid klockan åtta ska vara på Gothia Cup för att kolla på när Amanda spelar med IFK Norrköping. Lär bli riktigt kul att kolla på. Vi kommer vara i Göteborg i en vecka för att kolla på cupen. Det är därför vi är här. Men vi hittar säkert på något mer som Liseberg och shopping. 
Under dagarna jag inte bloggade så sov jag hos mamma där vi skulle grilla och ha det lite trevligt med grannarna. Umgicks även med Binta och Ejlitz på kvällen. Vi fick världens skrattryck i affären vid kassan så att alla trodde vi var helt dumma i huvudet eller nått. Alla var helt tysta och vi stod och skrattade.... Sedan igår så hände inte mycket förutom att mina "låtsas" kusiner kom över och åt mat med oss. 


Ariana Grande - Break Free. Ett låttips :)

Miss movin' on

Hej! Sitter nu i mitt rum och lyssnar på musik. Har hittat en ny låt som jag sitter och spelar om och om. Men idag så blev det att träna lite på gymmet på morgonen, sedan tog jag hunden på en promenad. Blev en lite extra promenad senare då jag begav mig till mamma där hon skulle hjälpa mig med mina ögonbryn. Jag kan inte sånt själv... Vid fem sen följde jag med till min systers fotbollsträning i Norrköping. Det var hennes sista träning med IFK innan det är dags för Gothia cupen på söndag! Så det blir att åka in till Göteborg då. Jag ska visst bo med familjen i en husvagn på en camping... det är inte min grej asså. Men jag överlever. Jag måste ju vara med och heja på syster i mål samt hela laget! I morgon blir det att grilla lite hos mamma tillsammans med grannarna där. Det är vad jag planerat inför morgondagen. Pappa har även bestämt att han och jag ska ha en träningsfri dag imorgon, men det klarar jag nog inte av. Någon slags träning ska det nog allt bli ändå.

I've been longing for daisies to push through the floor

Godkväll! Kollade nyss lite på början av matchen mellan Argentina och Holland, men bestämde mig för att blogga istället. Idag har jag varit lite överallt känner jag. Först så blev det att träna rygg på gymmet. Efter det åkte jag med familjen till älgsjön där det blev sol och bad. Vi åkte hem, fixade oss och begav oss till Norrköping där Amanda skulle träna med IFK och nu ikväll så var jag ute och sprang en runda med Elin. Har varit ute näst intill hela dagen idag! Men igår så drog jag som sagt och badade med Elin, Ejlitz och Binta efter fotbollsträningen. Vid sjön träffade vi på Jonathan som flyttade till Finland när vi gick i 5:an, så var riktigt kul att träffa honom nu 4 år senare! Vi tvingade honom att hänga med oss någon gång denna vecka. Haha. Imorgon har jag inte mycket bestämt, vi får se vad dagen har att erbjuda!
 
 
 

plant life

Hej! Ska snart dra iväg på fotbollsträning, men skriver ett litet inlägg innan dess. I morse blev det gymmet med pappa. Vi tränade bröst. Sedan drog jag med syster och hennes pojkvänn till stranden. Där var även mamma och familjen, så umgicks med dom. Det är allt som hänt idag. Antar att jag följer med Binta, Ejlitz och Elin till någont badställe efter träningen. Och imorgon ska jag nog til gymmet på morgonen igen, sedan ska jag senare gå på ett CrossFit pass som är rena mordet. Så sjukt jobbigt! Blir nog att åka till Älgsjön imorgon också. Känns som att jag är på stranden hela tiden, hehe. Men det är bara kul.
 

You were my clarity, I swear

Hejsan. Gud så skönt det är med värme! Nu känns det äntligen att det är sommar på riktigt. Vi får bara hoppas att vädret håller i sig såhär nu resten av sommarlovet. Men idag så blev det gymmet med pappa på morgonen, vi körde ett hårt benpass. Efter det drog jag hem och solade ett tag. Sedan tog jag ut Snobben på en promenad. Han smått dog av värmeslag, stackar hund haha. Lite senare åkte jag in till Norrköping med pappa och Amanda då Amanda skulle träna med IFK Norrköping inför Gothia cupen. Men vi åkte in tidigare för att shoppa lite innan. Jag hade inte tänkt köpa något, men jag kunde inte bara lämna kvar jackan jag hittade på Vero Moda. Den var super fin! Jag tvekade på att köpa den då jag inte ville slösa pengar på en jacka jag ändå inte kan använda nu då det är för varmt, men sedan köpte jag den. 599 kr på Vero Moda. Jag var helt in love i den!! Äntligen någonting att se fram emot i vinter: att få använda jackan. Annars är det bara skit!
Igår spenderade jag näst intill hela dagen på stranden med familjen. Skönt det. Sedan mot kvällen drog jag på två träningspass tillsammans med mamma.
I morgon blir det fotbollsträning. Den blev flyttad till tisdag. Är så super taggad på träning så att det inte är klokt!! Wihuuuuuu! Bild på jackan får ni någon annan gång!
 

backwards

Hej! Idag blev det lite kalas firande för min storasyster som blev 17år! Trevligt. Efter det drog jag mig ut på en springtur runt 4-5km. Och det är vad som hänt idag. I morgon blir det två pass på aktiv, spinning och skivstång. Sjukt tråkiga pass! Men det är ju bra träning, så får väl lida mig genom dom. Annars vet jag inte så mycket mer om vad som ska ske!
 

beach

Godkväll! Vaknade nyligen upp i soffan eftersom att jag råkade somna framför tv:n Blir hemma själv inatt. Skönt att vara ensam hemma. Men idag så var vädret äntligen bra, för en gångs skull! Så drog till stranden med familjen. Själv blev det endast att sola då jag tyckte att det var för kallt i vattnet. Hade även bara tänkt att sola. Sedan när vi kom hem drog jag på en promenad i rask takt och sen blev det att testa på en träningsapp som jag tog hem. Det var helkroppstränig på den och det var riktigt svettigt. Imorgon blir det att fira min storasyster Amanda som fyller 17! Grattis i förkott! ♡
 
 

DAG 9

Vad jag är bra på... jag är inte en sådan som säger till någon att jag är riktigt bra på nått eller berömmer mig själv. Och det gäller även här på bloggen, jag kan inte skriva ut vad jag själv kanske skulle tycka jag är bra på. Fel på mig, men så är det. Vilket roligt svar!
 
 

Owl City - Up All Night


daydream

Hej folket! Kom på att jag inte bloggade igår, men men. Jag tränade i alla fall fotboll igår. Det seriöst öste ner regn som en dusch, bokstavligen. Vi åt även gott på kvällen, kex med ost och frukt. I love that shit. Snackade sedan FaceTime med Binta en stund på kvällen. I morse drog jag in till stan med familjen. Hade egentligen inte tänkt köpa något, men jag kunde inte stå emot ett par perfekta byxor jag hittade. Har letat efter just sånna jeans as länge, så jag var bara tvungen att köpa dom. Dom är liksom "soft" i materialet. Dom kommer från BikBok och kostade 599kr. Vi åt även lite i stan. När vi kom hem drog jag med mamma till gymmet och gick på två pass, bål & balans och step-styrka. Väl hemma sen, kom Ejlitz och Binta förbi. Så vi tog en promenad och pratade om allt strange vi kom på. Vi i familjen har även planerat lite 'resor' nu i sommar. Nästa vecka 13-19:de så blir det att åka till Göteborg då min syster blivit inlånad till IFK Norrköpins flickor 19år som ska spela med i Gothia Cupen. Sveriges största cup. Den håller på i en vecka. Så vi måste följa med och hejja!!! Sedan i Augusti drar vi till Öland på lite semester. Kul det!

singing in the shower

Hejsan! Haha gud, gissa vart jag var i morse med familjen? I badhuset!! Fy, jag gillar verkligen inte badhus och tycker det är riktigt ofräscht i basängerna och så. Men jag följde med familjen dit då mamma tyckte att jag skulle följa med. Men sen fick jag nog och bestämde mig för att gå hem själv. Senare drog jag till Aktiv där jag gick på två träningspass och sen hamnade jag här, i soffan med datorn. Jag längra tills imorgon då det är fotbollsträning! Skoj det! Nepp, nu har jag inte mer att skriva :)