♥ Bilder från Bangerz Tour 30/5/14 ♥

 

♥ Bangerz Tour 30/5/14 ♥

Hej! Gårdagen var helt fantastisk! Jag såg Miley fucking Cyrus!!!!!! Hur galet är inte det!? Wiho! Hennes konsert var hur jäkla grym som helst och hon är helt fantastisk. Kan inte förklara med ord hur grymt det var. Tänkt att jag sett tjejen som jag satt och kollade på på tvn för åtta år sedan. Liksom, obeskrivlig känsla! Det var riktigt coolt.
Men nu ska jag berätta lite mer om dagen än att bara skriva hur uppspelt jag är. Haha. Men eftersom jag är en av ägarna av MileyRayCyrus.se, så hade TV 4 mailat oss dagen innan konserten och frågat om vi ville vara med i en intervju då Live Nation pratat om oss för dem. Coolt, i know. Men tyvärr så gick inte det vägen tråkigt nog. Men men. Sedan nästa dag så drog vi in till Stockholm. Jag, Amanda, mamma och Tomas. Vi kom dit cirka 7 timmar innan insläppet och vädret var verkligen inte på våran sida. Regnet öste ned och det var super kallt! Så Amanda och jag satt ihop krypta under filtar och paraplyn. Riktigt mysigt faktiskt. Vädret hindrade oss inte att sitta där. Efter ett tag slutade regnet och vi hade det riktigt kul och trevligt med alla Smilers och galna människor som både var i kö och de som bara kom helt random och livade upp oss med lite musik. Haha. Jag & syster köpte oss även en varsin Miley tröja! Men efter sju timmars köande så blev det insläpp och vi kom längst fram vid parkett ståplats. Vi hade de näst bästa platserna då vi inte fick tag på Golden Circle. Men vi såg jätte bra och hade det super kul under konserten! En helt galen sak som skedde under konserten var att jag hade fixat en bild som vi alla skulle hålla upp under konserten (kolla bilden nedan) och Miley sa till en som höll upp den bilden '' I like your sign'' och det är jag som har gjort den bilden!!!!! Jag smått dog. Det var även riktigt kul att det var så många som ville hålla upp bilden ♥ Vi sov sedan på hotell tills idag. Så dagen idag gick åt till shopping. Fick hem lite kläder och lite annat som ni får bild på senare. Amanda & jag träffade även på Linus Svenning på Stadium. Vi var först inte riktigt säkra på om det var han, så vi smått sykade honom. Sedan kollade åt vårat håll och såg att vi kollade massor på honom. Han förstod nog att vi hade svårt att veta om det var han eller inte. Haha. Bilder från konserten får ni i nästa inlägg!
 
Bilden jag gjorde och som Miley verkade gilla. Hähäh. Bilden kom även med på storskärmen under konserten! :) ♥

Fått mig ett par Nike Free Run

Har nu fått mig ett par nya Nike Free Run (gråa) då mina förra (rosa) var alldeles för små!
Älskar verkligen de färgerna på skorna under. Ska nog till och köpa mig ett par i någon av de färgerna :)
 

2 dagar kvar ♡

Åtta hela år har det gått och om två dagar går en av mina största drömmar i uppfyllelse, att få se underbaraste Miley. Att få se henne jag såg på Disney Channel år 2006, på riktigt. Åtta år senare. Detta är inte lite sjukt. Overkligt ♡
 Kolla jätte gärna in MileyRayCyrus.se som jag & några till tjejer driver tillsammans!

morning sun

Godmorgon! Känner att jag inte har så mycket mer att fixa med nu innan skolan, så tar och bloggar lite snabbt då jag inte gjort det på typ två dagar.
Men idag blir det veckans sista skoldag. Det är ledigt på torsdag & fredag. Så idag har alla åttor en dag tillsammans på Grosvad där vi ska köra olika sporter, lekar och sånt. Lär bli riktigt kul! Efter skolan blir det fotbollsträning.
I går hände inte mycket, vara bara iväg och tränade med Elin. Men i måndags var jag, Ejlitz och Binta iväg till Najen för att kolla alags match. Vi gick dit och hem. När vi gick dit var det hur varmt som helst, men när vi kom fram så blev det målnigt och iskallt...sämst. Men vi fick överleva i kylan.
Nu hinner jag inte sitta och skriva så mycket mer! Ha en bra dag :)
 
 
 

i will make you smile wider

Hej! Har precis kommit in från att ha spelat lite kubb med familjen. Vi bara fick för oss att spela lite kubb.
Idag har det varit en super dag! Först så åt hela laget tillsammans på Perfect, sedan åkte vi till Najen där vi skulle spela match. Vi mötte Åby och vann med 8-0! Jag själv gjorde typ 4 eller 5 mål och jag gör nästan aldrig mål. Så riktigt glad över det. Vi spelade mycket bättre och snyggare än vad vi vanligtvis gör, så matchen var super rolig! Även fast att det var varmt så att man smått dog, så ville jag inte att matchen skulle ta slut. Men när matchen var slut blev det att dra hem och sola.
Imorgon är det dags för skola igen. Känns helt okej då det snart är slut på skolan, så jag står ut några veckor till faktiskt. Skulle igentligen ha fotbollsträning imorgon, men eftersom alaget spelar så blir det ingen träning. Kanske blir att dra och kolla på deras match istället? :)
 

strawberries 🍓




this pictures will be the death of me

Jag måste bara dela med mig av denna perfektionen. Liksom, k o l l a  p å  h o n o m. Hur är det möjligt att vara så jävla snygg? Dör på riktigt. Justin, snälla gift dig med mig?
 

I like us better when we're wasted

Hej, har nyligen kommit hem från regnet som helt plöstligt började ösa ned. Var nämligen iväg och åt pizza med familjen efter att jag varit iväg och kollt på när Ejlitz dömde sin första match. Det gick riktigt bra för henne! Som tur var så var det super fint väder då vi kollade. Nästan lite för varm just då. Men jag ska inte klaga.
I morse blev det att sola en stund och sedan dra iväg på en springtur. Jag träffade även på en orm i skogen och sprang på som bara tusan, bort från den. Haha. Ormar är så läskiga.
Imorgon blir det hemma match mot Åby. Riktigt taggad på match mot dom eftersom vi nog har en stor chans att ta dom.
 
 
 

Dagens Hiss #2

 
 
Sommaren är den absoluta bästa årstiden på året! Det är ljust, varmt och man kan inte vara annat än glad då!
Ja, jag är ett Disney Channel freak. Men Disney var så MYCKET bättre förr då de bästa programen sändes. Som Hannah Montana, Magi på Waverly Place, Jonas Brothers,  Sonnys Chans, Rasten osv. Ni ska vet lyckan när jag ser de gamla programen sändas. Såklart, det finns ännu äldre Disney program. Men detta är liksom gamla Disney för mig.
 
Jag verkligen älskar folk som har drömmar och tror på dom. Liksom, visst. Det kanske låter hur sjukt som helst när någon säger att den ska bli världs känd, bli tillsammans med sin störsa idol, bli miljardär, rädda världen eller what so else. Men du har inte en blekaste aning vad den personen faktiskt tänkt och vad den kan göra. Jag blir ritktigt ledsen på folk som kommenterar saker som '' Det är omöjligt'', '' Det kommer aldrig att hända'' eller '' Ska DU?''. Jag har även tänkt att 'Haha, ska hen bli miljardär. Hen kommer ju inte ens få ett jobb' Men sen har jag faktiskt tänkt till att, hur ska jag igentligen veta? Detsamma gäller det när jag själv har drömmar, det kanske känns hopplöst och omöjligt, men man ska aldrig sluta drömma för vem vet vad som sker i framtiden? Dem som nu kanske lever de livet du vill göra, måste ju haft en dröm från början.
 
 
 
 

sommar ♡

Hejsan! Det är fredag och det har varit världens super väder idag. Allt är liksom perfekt då. Fredag & fint väder. Känner mig riktigt glad. 
Idag blev det att dra hem och sola direkt efter skolan & sedan blev det att dra till najen för att kolla på a-lags match. Vilken spännande och tjafsig match det var! Det slutade tråkgit nog med en förslut för Trostorp... Men då det stod 1-1 och Torstorp var precis med bollen utanför motståndarnas mål och sköt bollen, flög jag med automatik upp från bänken för att verkligen se om bollen gick in. Men det gjorde den inte. Sen kom jag på mig själv och kollade bak på alla som satt ned. Ett killgäng bakom mig satt och skratta samt ledde åt mig. Haha, gud. Jag bara flög upp från ingenstans... vilken inlevelse. Haha. Men imorgon ska jag nog ta och träna samt sola lite mer. Blir kanske också att dra till Najen igen för att se när Ejlitz dömer sin första match :)
Ha en bra helg ♡
 
 

the thing about love

Hej! Det känns som jag hunnit med massor med saker idag och det känns bra! Först så stannade jag på läxläsnign efter skolan. När jag kom hem blev det att sola en stund på grund av det super fina & varma vädret. Fick då för mig att dra mig ut på en springtur. Så jag drog ut och sprang vilket var riktigt skönt. Sedan drog jag på extra sången som var och sen blev det att dra och ta lagbild med fotbollslaget. Haha, jag och syster blev även stoppade av två gående poliser när vi skulle till Bergska där bilden skulle tas. Dom sa snällt åt oss, att jag som blev skjutad, skulle hoppa av. Så det hände en hel del idag. Och nu har jag pluggat klart lite sanbbt på en läxa. Så ska väl alldels snart fixa lite för i morgon då vi har bad med skolan. Me le crying. Och sedan ska jag väl sova.
Mitt golv ser ur sådär på morgonen när jag inte kan välja kläder...
 
 

kill the dj

Klockan är sent. Men har haft fotbollsträning och det blev att göra läxorna efteråt, så fick bli lite sent. Och ändå bloggar jag även fast att jag är klar o kan sova nu... inte vet jag varför? Inte har jag mycket att berätta heller. Men i morgon blir det en extra sång lektion eftersom det inte blir någon sång nästa veckan. Det blir även att ta bild med fotbollslaget. Blir seriöst aldrig fin på sånna bilder.. no no. Värdret idag har även varit super skönt så har solat lite vilket är helt underbart då man blir solbränd och fin. Vill ha sommarlov! Det är jätte få dagar kvar i skolan och jag så excitedddd. Sommar
Haha, tog även hem min återbruks klänning jag hållit på att göra på slöjden i en evighet. Ni får en bild på den. Rikigt snygg, eller hur? ;)
 

Dagens Hiss #1

Jag har tänkt börja med hiss inlägg. Tyckte det verkar lite kul då jag sett på andra bloggar där de hissar & dissar saker och ting. Men jag kommer endast hissa. Gillar inte att dissa. Jag börjar redan nu!
 
 
 
Det är typ det finaste som finns! Jag tycker att håret kan göra en persons utseende tusen gånger finare!
 
 Det tycker jag passar så himla fint ihop! I just luvv it.
 
 Själv tycker jag det är roligare att träna om man har fina träningskläder. Det är också kul med lite färg eftersom man oftast klär sig svart och tråkig.
 
 

 

baby can't you see

Hej! Har egentligen inte mycket att skriva om, men det får bli ett litet inlägg ändå. Idag har inte hänt mycket mer än det vanliga. Jag var iväg på ett tränings pass och sedan på sång. Där bland annat frågade min sång lärare om jag ville vara med och uppträda på en liten mini konsert som ska vara någon gång i Juni på musikskolan. Men jag är allt för blyg för det, känner jag! Jag har redan nekat några andra gånger hon frågat mig.. fast någon gång känner jag att det måste ske. Men vi får se vad som händer. I morgon blir det i alla fall att träna fotboll, så då blir morgondagen rolig. Annars har jag inte mer att berätta för er! Jag har inga bilder alls, så ni får inga bilder.
 

wild roses

Godkväll! Tar mig en paus från pluggandet och bloggar lite. Har varit iväg och spelat mot Vadstena idag. Matchen slutade 6-0 till oss vilket var riktigt kul. Vi spelade riktigt bra!
I morgon blir det fotboll igen då det är träning. Det är även friluftsdag på skolan vilket kommer bli hur kul som helst! Så lär bli en super bra dag i skolan och sedan fotboll på det. Hur mycket bättre kan det bli? Haha.
 

Gladiatorerna

Tjenare vänner! Vilken fantastiskt underbart skön dag det varit idag!
Det har varit super varmt och solen skinit. Och det var bra då jag tillsammans med mamma, mormor och lillasyster var iväg till Norrköping för att kolla på Superior Race. Där var det massvis med folk som sprang i en bana på 1 mil och på vägen var det massor med hinder. I slutet var det tre gladiatorer från gladiatorerna som skulle hindra dom. Super coola killar. Det var som själva gladiatorerna. Bland annat så var min super coola gympa lärare med och tävla och som vi hejjade på! Haha. Bäst. Efter det drog vi till McDonalds där jag testade på en jordgubb & banan smoothie. Sedan blev det att återvända hemåt och på kvällen då grilla tillsammans med grannarna. Trevligt. Jag bar även shorts ute för första gången i år. Dayum.  Och imorgon blir det match borta mot Vadstena. Så ingen sovmorgon för mig inte. 





celebrate

Firade förut Elins 15 årsdag på O'learys tillsammans med massa vänner. Grattis Elin 




♡ away we go ♡











Got me going crazy

Hej! Känner mig riktigt glad idag. Nu när jag kom hem från skolan insåg jag att jag nästan inte har några läxor alls att göra. Hur skönt som helst! Vi hade no prov idag som jag pluggat på i några veckor nu. Så äntligen var det slut med det!
Sitter just nu och tittar på min favorit kanal, Disney. Sedan ska jag dra mig ner till gymmet för att gå på tränings pass. Kuligt!
Igår var vi iväg till Linköping och körde match mot Stångebro. Matchen slutade 3-1 men vi blev inte sura över det. Vi spelade riktigt bra! Det är bara Stångebro som är så himlans duktiga. Deras passningsspel och bollhantering är hur fin som helst. Så vi gav dom en extra applåd i slutet. Där var även min ÖFF tränare helt random. Så försökte mig till att spela ännu bättre än vanligt, hahah. Har även riktigt riktigt ont på min armbåge efter matchen. Vi spelade nämligen på konstgräs och jag ramlade och gled så att det blev världens brännmärke på armbågen. Fy vad det svider. Men det får man stå ut med. Lite skador här och var. 





I'm ready to play





It's anger




Go ahead, make my day.

Hej! Sitter just nu framför tv:n. Var en riktigt skön dag i skolan då vi endast hade en lektion. Elevens val. För vi var iväg på någon brand grej. Så två brandmän höll i en föreläsning och sedan fick vi släcka lite eld. Blev roligare än jag förväntat mig. Plus att en av brandmännen så riktigt bra ut, hähähä. Blev sen att stanna på läxläsning med lite vänner. Sen drog jag hem, gjorde läxor, gick till sången och nu hamnade jag här. Imorgon är det studiedag vilket är hur underbart som helst! Då har jag tid att plugga på prov & läxor. Vi har även match mot Stångebro imorgon. Är riktigt taggad till den matchen. Dom är riktigt duktiga, men jag tror verkligen vi har chans att ta dom! 




bae 😍




hey you

Jag har inget liv så jag bloggar klockan ett på natten. Ska igentligen sova nu, känner jag. Men ligger istället i sängen och lyssnar på musik i hörlurarna. Kollade nyss på melodifestivalen då Österrike vann..no. Jag har inget emot han/hon som sjöng. Men låten var ju inte ens bra!? Sverige & Danmark var tusen gången bättre. Även Greklands låt som jag redan lyssnat sönder sedan några veckor tillbaks. Gillade även Frankrike och Island haha. 
Idag dömde jag min första match. Gud. Det var sjukt läskigt! Men då jag började döma så flöt det på och var inte läskigt alls. Bara lite osäker. Men antar att jag gjorde det rätt så bra då TIFs & IFKs tränare sa att jag var duktig. I hope you ain't lying to me guys. Fick även lite extra support av Ejlitz & Binta som kom för att kolla när jag dömd :) Efter matchen blev det att dra till gymmet och sedan läxor. Så såg min dag ut idag! Imorgon händer väl inte mycket alls. Får se vad som händer & sker. 



Imorgon gör jag det för första gången.

Hej! Ledsen för att jag inte bloggat på ett tag. Igen. Gud, jag får lägga av. Men har inte tid. Men känner att jag ändå får ta tag i detta & blogga lite ändå! 
Mina dagar jag inte bloggat, så har jag bland annat varit i stan i och shoppat kläder. Bland annat en ny bikini som jag är helt in love med! Sedan har det ju blivit lite träning, fotbollsträningen och matcher. Igår så var jag tillsammans med Elin, Ejlitz, Anna, Wilma, Armend, Joseph och Jesper på o'learlys för att fira Binta som fyllde 15 år! Vi åt, spelade bowling och hade det riktigt riktigt kul! 
Idag har jag varit i skolan. Drog sedan på ett Zumba-Step pass, packade kläder för att åka till pappa, kollade a-lags match och har nu precis pluggat klart. Japp. Och jag är riktigt nervös inför morgon dagen. Jag ska nämligen få döma min första fotbollsmatch imorgon!  Pojkar 04. Så det blir att vara domare. Riktigt kul men nervöst! 






or is the music to blame?

Hej! Kom nästan precis hem från Najen där jag var och kollade på a-laget som spelade match. Tråkigt nog så förlorade dom med 2-1. Men innan vi drog till matchen så åt vi pizza. Riktigt smaskigt.
Igår så var Elin och hennes familj här och åt, trevligt. Det var ju valborg igår. Så idag och imorgon har vi ledigt vilket är riktigt skönt. I helgen blir det att spela match på lördagen. Vi möter Kenty vilket jag tror lär bli ett rätt så hårt motstånd. Sedan någon gång under helgen antar jag att det blir att dra in till stan och handla kläder. Det behövs verkligen! Har annars inte så mycket mer att dela med mig av :)