now i'm on the outside

Hej folket! Jag har inte bloggat på några dagar, men jag har tänkt på att göra det. Fast det är bara det att jag inte orkat. Men men. Idag var det fotbollsträning och den slutade lite tidigare än vanligt då inte lamporna fungerade. Det blir ju riktigt svårt att se bollen i mörkret. På torsdagar är vi ju inte i arenan, utan på en konstgräsplan bredvid arnenan. Och eftersom ett äldre pojklag hade planen inne i arnenan, så fick vi tråkigt nog sluta.
  Igår var jag och tränade på gymmet. Jag slog ihop några dagar och tränade både lite ben, rygg och axlar. Har inte tränat på gymmet på riktigt länge, så kändes riktigt bra! Har saknat att träna där då fotbollen tar upp all tid nu för tiden. Men nästa vecka är sista fobollsveckan, sedan har vi uppehåll under hela November. Då jäklar måste det tränas på gymmet, och så måste jag fortsätta hålla uppe min kondition då det blir en hel månad utan fotboll. Jag lär dö av uttråkan nu hela November! Men det är bra med lite uppehåll och vila ibland. Det behövs.
  I tisdags var det också träning. Under träningsmatchen gick det inte så himlans bra för mig vilket fick mig på dåligt humör. Men så kan det vara ibland! Det kan ju ha berott på att jag höll på hela dagen i skolan i tisdags. På idrotten där vi spelade fotboll, massor av dans under rasterna och elevens val där vi sprang samt körde bollekar. 
  Imorgon är det favorit dagen, fredag, som också är sista skoldagen. Det är nämligen höstlov nästa vecka och ni kan inte förstå hur underbart jag tycker det är! Varje morgon har jag vaknat upp helt död och tänkt: ''Bara några dagar kvar nu, sen kan jag sova hur länge jag vill!'' Och äntligen är dagen kommen, haha.
Nej, nu har jag skrivit för mycket! Ha en bra kväll allesammans :)
Haha vi skulle skriva ut en hel Ferb på ett A4 papper i skolan, men det slutade med att vi fick ut tio halva huvuden på A3 pappren!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback