Väntar.

Sitter nu och väntar på att klockan ska slå fem, då mina friends kommer. Vi ska fira nyår tillsammans vilket lär bli mycket skoj. Vi har inte direkt planerat något vi ska göra, endast att vi ska äta tacos och käka godis. Men vi kommer säkert på något, vilket vi alltid gör. Hoppas ni också får en jätte rolig nyårsafton! :)
 

No life.

Hej! Denna dag har varit totalt onödig. Jag har inte tränat, jag har inte fixat mig och har endast gått runt i myskläder. Fy! Men jag har gjort lite nytta i alla fall, jag städa faktiskt mitt rum i morse. Så nu kan man äntligen gå in i rummet utan att fastna med fötterna i min kläd hög. Det är bra. Följde med mamma till affären vid åtta, annars har jag inte gjort ett skit. Jag har seriöst, bokstavligen, suttit framför Twitter hela jäkla dagen! Inget liv, jag vet. That's how i am, guys.
I morgon är det nyårsafton vilket är sjukt eftersom året gått så himla fort! Det var ju nyss 2012!? Det kan knappast bara vara jag som tycker det? Men nyåret blir att fira med mina vänner Elin, Binta och Ejlitz hemma hos mig. Blir antagligen att äta tacos. Jag ska också äta godis för första gången på året! Delicious. Men efter nyårsafton ska jag inte äta godis mer. Jag ska fortsätta som jag gjort detta år; inget godis, läsk, glass, chips osv. Det går ju så bra och är knappt sugen på det alls, och det är ju inget man igentligen behöver äta. Så varför göra det då jag kan stå ifrån det. Japp. Nu ska jag sitta ett tag vid datorn och sedan ska jag nog ta och bada.
Ha det bra vänner!
Bilder från i somras. Har inte tagit några nya bilder. Så får bli dessa.

Jennifer Lawrence

Ville bara göra detta inlägg eftersom att jag tycker Jennifer Lawrence är en riktigt bra människa och förebild för många. Hon är så himla ''vanlig'' om jag ska uttrycka det så. Hon är emot hur det sägs att man ska se ut i Hollywood och bryr sig inte om vad folk tycker om henne. Hon är också riktigt rolig i sina intrvjuer. Jag tycker riktigt bra om Jennifer :)
 
 
 
 
 

Justin Bieber docka [✓]

Hello guys! Sitter framför min dator med musik i lurarna. Har precis ätit.
Var iväg på två tränings pass med mamma förut, spinning och puls gympa. Spinning är bland det tråkigaste som finns, enligt mig. Men det är väl bra träning det också, så följde med på ett pass spinning. Men puls gympa är sjukt kul! Älskar att hoppa runt och göra lite övningar till musik. Nästan som att dansa ibland, men ändå träning.
Idag drog jag tillsammans med mamma, Amanda och mammas vän samt hennes familj in till stan. Det var lite saker som dom skulle köpa där, plus så hade jag bestämt att gå in på ToysRus. Dom säljer nämligen Justin Bieber 'barbie dockor' där. Har velat ha en i åratal, så blev att köpa en nu. Dom har ju inte funnits här i Sverige så himla länge. Så nu blir det att ställa den på min lilla Justin hylla jag har i rummet, mycket fint! :) Efter lite shopping blev det att äta på McDonalds och sen åka hem.
I morgon vet jag inte riktigt vad som händer..Måste nog städa mitt rum. Det ser ut som ett bombnedslag med kläder! Men så går det när man ska välja outift..
That angry blick, haha xd
 

Mina julklappar:

Några dagar efter, men här är mina julklappar :) Blev inte bild på alla, menmen.
 
- Justin Bieber ljus
- Nagellack
- 2000 kr
- Presentkort på Sminkshopen 300kr (två st)
- Armband
- Sport BH
- Trosor
- Britney Spears 'Midnight Fantasy' parfym & bodylotion
- Jordgubbs bodylotion
- Presentkort på Stadium 200 kr
- Tre Victoria Secret (Cocconut Passion, Mango Temptation & Pure Daydream)
- Victoria Secret bodylotion (Cocconut Passion)
- Deoderant
- Trisslott
- Mileys konsert biljetter (förtidig julklapp)
- Believe movie biljett (förtidig julklapp)
- Prydnadshjärta
 
 
 
 

Aggro Santos - Love Like This (7th Heaven Club Mix)

Ni får en bra låt. Den är sämst i början innan han börjar sjunga vid 01:15

28:e December

God eftermiddag allesammans!
Idag vaknade jag vid halv ett, så sjukt tråkigt! Mitt alarm ringde vid nio men jag stängde av det och tänkte att jag säkert endast skulle sova någon timme till. Men nej, det blev tre och en halv timme till... En helt onödig och tråkig dag. Fast så tråkig blev den faktisk inte eftersom jag och Elin drog till gymmet, och då hade hon med sig mina julklappar som hon köpt. Blev riktigt spännd på att få gå hem och öppna dom! Och smart som jag är, så tänkte ju inte jag på att ta med hennes julklapp som jag köpt.. Men men. Det blev att träna biceps & axlar samt mage, sedan drog vi hem.  Så öppnade nästan nyligen Elins paket, och där i fanns det ett hjärta där det står 'Världens bästa vän' på och en Victoria Secret. Så himla gulligt av henne! Tack, Elin ♥ 
 
 
Igår så var jag i stan på mellandags rean tillsammans med familjen. Köpte två tröjor, ett mobil skal, ett halsband och en ring. Sedan efter det drog jag och syster hem till mamma där vi nu ska vara denna vecka.
Igår hände det även en väldigt tråkigt sak. Jag har gått vidare i ÖFF och skulle vara med och spela med dom igår, det var en träningsmatch mot ett spanskt lag samt två matcher mot Smålands tjejer 99. Men vi hade inte fått något mail om det.. Men det finns ju inte mycket att göra åt nu. Men hade varit kul att vara med!
Vad jag köpte i stan:
'Love' halsband från GinaTricot. Vet inte riktigt priset, men runt 30:- kanske.
Ring från BikBok. Kostade säkert runt 30:- också.
Kortare tröja från Monki 150:-
iPhone skal från MediaMarket för 170:-
 
Köpte även en vanlig långärmad, svart tröja. Men har tappat bort den någonstans här hemma. Så vet i tusan var den är? Men den kommer från Cubus och kostade nått på 100:-
 

TRÄNAT

Hej alla bloggläsare!
Dagen började vid elva, då jag stallt larmet på min mobil så att jag skulle vakna. Så gick upp, åt frukost och drog en timme senare till gymmet med pappa. Blev endast att springa idag. Skulle springa i 40 minuter, men började verkligen må riktigt illa och få världens håll. Och efter ett tag brukar ju hållen gå över, men det försvanna aldrig. Så blev endast 30 minuter. Pappa sa sedan att det kunde bero på att jag inte fått i mig så bra med mat och socker osv, så vi drog hem sen efter att han var klar samt köpt en banan, vilket gjorde att det blev bättre. Så nu mår jag bra igen! Invigde även mina springthights.
Idag ska jag nog inte hitta på så mycket. Blir väl en tråkig dag hemma.. Men man vet ju aldrig vad som kan hända. Fast igentligen så känner jag inte för att göra så himla mycket, så rätt så skönt att bara ta det lugnt idag.
 
Hoppas ni alla hade en kul jul igår, det hade i alla fall jag! Kom fullt av gäster till oss, vi åt julmat, öppnade paket och hade riktigt trevligt. Bilder på mina julklappar får ni sen :) Hejdå!
 
 

Min julafton i bilder ♥

 
 
 
 

♥ GOD JUL ♥


23:e December

Igår, som sagt, så blev det att fira lite jul hos mamma. Blev att äta, öppna paket och spela bingo på uppesittarkvällen. Riktigt mysigt :) Vad jag fick i julklapp tar jag kort på någon annan gång då jag fått alla mina presneter både hos pappa och mamma osv.
 
 
 

Mashup of 68 songs

Brukar vanligtvis inte gillar när man mixtrar med låtar och sådär, men tyckte denna 'Mashup' var rätt så cool eftersom det är 68 låtar med i den!

Fira lite jul

Morgon morgon!
Har precis duschat och tänkt fixa mig lite, men hamnade på något lustigt vis framför datorn och loggade automatiskt in på bloggen. Riktigt konstigt.
I dag blir det att dra hem till mamma för att fira lite jul där. Det blir att öppna paket och ha uppesittarkväll. Tycker inte uppesittarkvällar är så värst roliga, stör mig endast då man ska spela bingo. Vet inte varför, men det är bara störande. Men får väl stå ut. Mest tagg för julklappar!
Finns inte mycket mer att skriva. Hoppas ni får en rolig dag, eller nått! :)
 

Stan helt oplanerat

Hejsan! Drog till stan helt oplanerat idag där jag gjorde några inköp.
Dagen började först med att jag tränade på gymmet med Elin. När jag kom hem blev både Joel och Amanda tvungna att åka in till stan för olika orsaker, så jag hängde på dom. Blev bland annat att äta på McDonalds och att shoppa. Fick med mig ett par skor, ett ''guld'' halsband och ett par super coola träningsbyxor. Riktigt nöjd med mina inköpt, framförallt skorna. Amanda och jag hade lite problem med om vi verkligen skulle lägga ut våra pengar på dessa skor som vi verkligen blev förälskade i, och så blev det tillslut!
Nu när jag kom hem för några timmar sedan, har jag städat mitt rum lite snabbt och klätt granen. Julkänslan bara ökar :)
Kängor: Scorett 1400:-
 
Träningsbyxor: Kappahl 299:-
Halsband: Glitter 99:-
 
 

We'll be sitting on top of the world

Hej! Denna dagen har verkligen varit super tråkig. Jag gick upp vid tolv och har endast suttit i pyjamas framför tv:n hela dagen. Vanligtvis gillar jag inte att gå upp så sent och inte heller att göra aboslut ingenting, men så fick det bli idag.. Så har ju inte så värst mycket att skriva om precis. Sitter nu lite framför datorn och ska vid klockan tio kolla på 'andar finns dom'. Jag verkligen älskar spök program! Jag tycker sånt är riktigt intressant.
 
I morgon har jag inte bestämt något jag ska göra. Ska nog dra och träna lite. Sedan på måndag blir det stt fira lite jul hemma hos mamma eftersom vi ska fira jul hos pappa på själva julafton. Spännande med paket!
Ha en fin lördag.
 
 

Tyga - Wait For A Minute (Explicit) ft. Justin Bieber

perfektaste du!

JULLOV

God kväll!
Inte bloggat så mycket, det beror på att jag inte har min iPhone. Jag brukar blogga mycket över den, men nu har jag endast en super dålig låndemobil. Den är verkligen sämst. Så får bli sämre uppdatering tills jag får den.
Idag så började jullovet, tråkgit nog. Jag var tagg till lovet, men nu vill jag ha skola igen! Det har inte äns gått än dag och jag vill redan ha skola haha. Nej, men det blir säkert bra med lov. Man måste ju få vila från läxor och allt tänkande ett tag.
Slutet på skolan firades med en cabaré som ett flertal elever i skolan gjort. Massa olika sketcher, sång och dans. Riktigt kul att kolla på det och dom är verkligen riktigt duktiga! Har bestämt att jag ska vara med på cabarén nästa år. Sedan efter cabarén drog jag med mamma och syskonen o fikade på ett café.
 
Igår var det klassdag vilket var riktigt roligt! Vi hade bokat gympasalen i två timmar, och de två timmarna bestod mestadels av killerboll. I ruled the game asså! Var så sjukt nära på att vinna hela skiten men blev då preics prickad...ja...tråkigt. Elin och jag bjöd även klassen på vanilj bullar som vi bakade i onsdags. Vi gjorde det endast för klassen, är vi inte gulliga eller?
Under hela gårdagen var jag så otroligt jävla taggad eftersom jag skulle kolla på Believe efter skolan!!!!! Filmen var fucking perfect, om jag ska säga det så. Fanns scener i filmen då jag bara kände för att ill tjuta, vilket jag typ gjorde. Jag grät som mest då han pratade om Avalanna och brast ut i tårar och sa att han saknade henne. Mitt hjärta liksom krossdes av att se honom gråta.. 
Justin är så himla sanslöst fin! Hans ord, hans personlighet, hela han! Gud. Hjärtat slår dubbla slag bara av att tänka på honom. Åh. Nej, nu får jag sluta prata om Justin. Men ska bara säga att även om du inte är en Belieber, så ska du kolla på filmen! Jag lovar att en hater som går in på bion, kommer komma ut som en Belieber, trust me.

Från Believe.
 

Believe 3D imorgon!!!

Bara för att jag är riktigt riktigt tagga inför morgondagen. Believe 3D dags!!!! Trailern är perfekt, ryser av att se den. Kommer ju bli sjukt i biosalongen sen och plus att det är 3D, galet. ♥

Klantig som tusan.

Hej! Åh, så klantig man får vara då...Jag har nämligen spräckt skärmen på min iPhone och så funkar den inte alls. Det hände idag i matsalen. Det är andra gången som jag spräcker min iPhone. Men pappa sa att vi ska fixa en ny iPhone, så det dröjer nog inte så himla länge tills jag får en ny.
 
Idag var i alla fall en super kul dag i skolan, mycket skratt. Det var även sköna lektioner där vi kollat på film, spelat spel och fikat. Gillar veckan innan till exempel jullov eller sommarlov, då man oftast inte gör så mycket utan bara tar det lugnt och har roligt. Fick även idag reda på lite betyg, till so och no. Riktigt nöjd och glad blev jag då jag fick höra mina betyg!!!
Efter skolan vid fyra, drog jag med Elin och Jocke till gymmet. Haha, blev nästan som ett PT pass för Jocke som precis skaffat gymkort. Elin och jag fick gå runt och visa honom hur maskinerna fungerade och hur man skulle göra :) 
I morgon antar jag att det blir till o träna. Vanligtvis har jag ju dans på tisdagar, men nu är det uppehåll. Annars ska jag väl inte göra så mycket mer i morgon?
 
 
 

IN REAL LIFE

Tjohejsan! Sitter nu framför datorn och äter kvällsmat, har tränat fotboll. Sjukt kul! Fast gick till en början lite segt då jag endast några minuter innan åt julbord i lokalen på gården, men det gick bra ändå!
I helgen har jag inte gjort mycket alls, endast varit hemma och tränat lite. Har längtat till skolan jätte mycket! Jag tycker faktiskt skolan är super kul, speciellt när man är med klassen. Så hur ska jag stå ut under hela jullovet!? Kommer säkert avlida av uttråkan. Är också riktigt taggad till skolan eftersom det är ju rätt så chill lektioner eftersom det är sista veckan. Vi ska bland annat ha en klass-dag då vi bestämt att kolla på film och spela killer boll i gympasalen. Så jävla kul med killer boll! Trust me, det finns ingen roligare boll-lek än killer boll. Det var faktiskt mitt förslag. Godkväll!
 
Jag har aldrig några roliga bilder som jag tagit själv, jag vet. Men ska försöka bli bättre på det!
 
 

Dansuppvisning - video


BANGERZ TOUR 2014

Hej, what's up people!? Inte bloggat på ett tag nu igen.
Men under de dagarna har jag inte bloggat, har jag varit i stan, haft dans uppvisning och gått lucia. I stan köpte jag ett par höga, svarta jeans från Cubus för 399:-, en grå kortare tröja från BikBok för 199:- och en stickad tröja från BikBok för 299:-. Underbart med nya kläder! Samma dag hade jag också dansuppvisning i centrum, inne i Sprialen. Riktigt kul att visa upp våran dans!
Men något som jag verkligen måste berätta är att JAG HAR FÅTT TAG PÅ BILJETTER TILL MILEYS KONSERT!!! I more, då jag var i skolan, stannade syster och mamma hemma för att fixa biljetter. Vi skulle igentligen köpt golden circle, men dom tog slut på cirka två minuter, så fick bli parkett ståplats. Såklart hade jag föredragit golden circle, men bara jag får se min största insperation på riktigt efter sex år, spelar det ingen roll vart jag sitter eller står. Detta kommer bli helt galet!!!! Kommer sjunga med som bara den!! Älskar verkligen konserter något enormt. Och nu är mitt liv komplett, jag har (kommer) träffa alla mina idoler. Justin, Miley, Selena och Jedward! Fast nu måste jag bara fixa backstage träffar med dom alla, då kan jag dö lycklig. SÅ SJUKT GLAD, MILEY! :'D ❤
 
 

♡ Miley till Sverige ♡

 Galet! Miley släppte precis datumen till hennes Bangerz turne i Europa, och gissa vad!? HON KOMMER TILL SVERIGE! Den 30 Maj 2014 i Stockholm! Gud, blir så himla glad och helt pirrig. Har väntat på detta enda sedan 2006 & nu ska hon äntligen komma! Gud! Jag dör! Nu måste jag bara få tag på meet & greet biljett :') ♡



Kläder 🌸

God kväll! 
Sitter nu framför tv och har precis ätit efter att ha varit på ett tränings pass. Sprang i 40 minuter. Inte så jäklarns jätte snabbt. Gjorde det endast för att förbränna & inte för att träna kondition, så sprang lite mer än 6 kilometer. Sedan gick jag crosstrainer i cirka 25 minuter. Så rätt trött i benen. Men känns super skönt! 
Något som också är riktigt skönt är att jag inte har några läxor alls! Förr kund jag inte göra något utan att tänka på att jag måste hem och plugga. Men nu har jag inte ett skit att göra! Nu kan jag ta det lugnt efter skolan och inte vara så stressad och ha ont i magen över läxorna. Varför kan det inte alltid vara såhär?
Skolan idag har ju varit som alltid. Har haft lika skoj som alltid och alla lektioner har varit lika långtråkig, som alltid. Men vadå, endast två veckor kvar innan lovet! Jag står ut :) 
Och imorgon ska jag till stan för att dansa. Blir att åka in tidigare med mamma för att shoppa lite kläder (jippi jahooooo). Sjukt kul! Älskar att handla kläder! Vill hitta massa fina kläder som jag kan köpa!!! Wonderful!!!
Bara för att jag blivit smått besatt av Barbara Palvin, så fin!!!!

it's automatic

Dagens, alla! :)
Så sjukt kallt det ska vara då! Sitter smått och fryser ihjäl i mitt rum.
Men tidigare idag så var jag med familjen vid Löfstad slott på en julmarknad. Fanns inte mycket att köpa, men bara kul att gå runt och titta lite. Sedan har inte mycket annat hänt under dagen. Endast suttit hemma framför tv:n.
Igår, som sagt, så var jag med på ett lucia uppträdande. Gick riktigt bra faktistk! Blir att gå hem tidigare från skolan på tisdag och fredag, då jag också ska iväg och gå lucia på några arbetsplatser.
I morgon antar jag att det inte blir någon fotbollsträning eftersom stället vi ska träna på, ska vara stängt(?). Och vi hade tänkt träna ute, men nu har ju snön kommit. Så blir inte vidare lätt.. Så får se vad det blir att göra imorgon. Måste in till stan! Behöver verkligen nya kläder. Har inget att ha på mig!
 
 
 

Uppträda.

Hej. Inte bloggat så värst mycket nu på senaste tiden, men haft mycket läxor att göra klart som nu faktiskt är klara! Underbart!
Har inte gjort något så speciellt som jag har att dela med mig om här på bloggen. Endast vanliga skoldagar.

Senare idag blir det att uppträda med kören (som jag endast varit med i för att träna på uppträdandet) på en julkonsert. Vi ska gå lucia tåg och sjunga några låtar på scenen. Sitter just nu och kollar igenom låtarna lite sådär snabbt, kan dom inte så jätte bra. Men det ska väl gå! Det passar ju även bra att det börja snöa idag. Både lucia och snö, vilken julkänsla! Nej. Ska nog packa lite nu eftersom jag drar till pappa efter julkonserten. Och så måste jag fixa lite med lucia saker och så :)



Believe 3D

Morgonen idag blev hundra gånger bättre då jag fick detta sms av mamma. Believe 3D!!! ♡




 

Vart är snön?

Dessa bilder tog jag & min syster förra året, den första December...Vart är den mysiga snön någonstans?
 
 
 

Denna bild är galet hot

 

All I Want Is You

Tjenare!
Precis pluggat lite. Det är himlans tråkigt, men jag peppar mig själv med att tänka att jag ska göra det bästa jag kan, även om det är tråkigt och jobbigt eftersom det är så få veckor kvar tills det är jullov! Då får man ta det lugnt och inte ha en enda jäkla läxa att göra.
Men igår så hade vi i klassen myskväll. Vi åt tacos, kladdkaka och lekte massa lekar. Haha, man kan inte tro att vi är åttor. Men vi hade super kul! Blev även att sova över med Ejlitz.
 
Idag så har jag haft fotbollsträning och endast pluggat. Så inte gjort mycket alls idag.
Men i morgon blir det skola och läxläsning. Antar att jag drar till Aktiv också. Sedan ska resten av dagen gå upp åt att plugga. Ja, inte så jätte mycket att skriva..
(myskvällen)
 Det är December vilket betyder att det är dags att nörda sönder Justins julmusik. Älskar denna låten! :)

♡ Hello December ♡