Planvärd 🌸

Hej! Precis kommit in. Var ute och sprang. Klarade ca 3,5 km på 10 minuter. Snabbaste tiden jag någonsin gjort på den rundan :)
Gick ju upp tidigt idag. Redan vi fem, för att jag och Elin skulle vara planvärdar på Finspångs cupen. Där var vi till halv elva typ. Vi hämtade in laguppställningarna, gick ut med bollar & flaggor, höll koll på hur många mål det blev under matcherna osv.. Var väl rätt så skoj. Sedan när jag kom hem somnade jag en stund framför tv:n, sen drog jag med pappa till Lotorp för att kolla på pojkar 98-99s sista match i cupen. Dom hamnade på anda plats 👍 Dit kom också Binta & Ejlitz. Så hade lite sällskap med dom.
När jag kom hem sen solade jag en stund på studsmattan och drog sen ut och sprang.
Nu ska jag ta och ducha & se vad som händer sen. BYE!
 

Ja, godnatt då 👍

 

Nike Free Run+ 3

Hej!
Kom hem från djurparken runt halv sex. Dagen där var väl ok. Det jag nog mest gillade var delfinera. Tycker det är rätt så fascinerande hur dom kan förstå och komma ihåg alla trix dom ska göra. Jätte grymma är dom! Och såklart gillade jag bussresan också. Älskar att åka buss :D
När vi även var på djurparken så snackade jag lite med mamma om ett par träningsskor jag ville ha. Ett par Nike Free Run+3. Tycker verkligen dom är snygga. Speciellt om man har fina färger på dom. Och jag har bestämt att jag ska köpa ett par som är rosa och gröna. Super snygga! 
Nu sitter jag vid min dator som dör inom vilken sekund som helst. Sen blir det att äta lite grillat.
Ikväll blir det även att lägg sig tidigt eftersom jag ska vara på Najen klockan sju imorgon för att vara planvärd för Finspångs cupen. Blir väl ok. Fast hade inte skadat om det började lite senare... menmen. 
 
 

 
 

Djurparken ☺

Godmorgon! Just nu håller jag på att göra mig redo för att sedan dra till djurparken tillsammans med mamma och min syskon. Lär väl bli ok. Inte det direkt roligaste som finns att föra precis. Men whatever. Bara det jag vill meddela er om.

Städat huset.

Tjabadabadoo!
Har precis kommit hem från Jespers fotbollsmatch som slutade 2-2. Dom spelade bra.
Idag så vakanade jag vid tio och började städa huset vid elva. Pappa gav oss ett tusen spen var om vi städade hela huset, vilket vi gick med på. Så vi städade och hade oss tidigare idag då pappa var iväg och jobbade. Senare så drog vi som sagt på Jespers match.
Igår var jag även på a-lags match tillsammans med pappa och Amanda och mötte där Elin, Ejlitz och Binta. Så vi hade det skoj som vi alltid har då. Dom vann även med 6-0 eller nåt? haha, bäst.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på..
 

ingen bra rubrik..

Hejsan allesammans!
Gick upp vid tio idag. Gjorde inte mycket. Kollade på TV & gjorde det ett tag. Sedan gjorde jag mig i ordning & så. Sen hamnade jag här, vid datorn. Skulle igentligen tränat med Elin idag, men orkade inte. Tjockt i know.
Men blir nog att dra på a-lags match senare ikväll.
I måndags så skulle jag åkt till stan. Men jag bara kände att jag inte hade lust för det. Så struntade helt i det och hängde med pappa och träna istället. Sedan gick jag på a-lags match tillsammans med Binta och Ejlitz. Vi hade riktigt kul :)
Sen i tisdags så var jag ute och sprang på morgonen och senare under dagen drog jag tillsammans med pappa och Elin till gymmet. Brukar vanligtvis inte springa & gymma på samma dag. Men Elin ville ha sällskap, så followade henne. Och igår så var det fotbollsträning.
I helgen blir det att åka till kolmården med mamma, tyra, titus & amanda på lördagen. Inte ett dugg kul eftersom varje gång man är där är det ju samma tråkiga djur. Men ändå, har inte varit där på flera år.
Och sen på söndag blir det att vara planvärd på najen då Finspångs cupen ska hållas. Är väl där någon timme tillsammans med Elin. Så måste upp vid sju någon gång den morgonen.
Bara för att hans röst är underbar
 
 
 

inte bloggat på ett tag.

Hejsan! Inte bloggat på några dagar nu. Men ska bli bättre...hoppas jag.
I fredags så var det ju midsommar. Då blev det att åka til grytgöl där det var lite midsommar firande. Åkte dit med mamma, tyra, titus och ejlitz. Efter det så drog vi hem och åt lite mat. Sen hände inte så mycket mer den dagen.
På lördagen sen, åkte jag med mamma, tyra & titus till skärgården för att hämta upp amanda och putte som åkt båt och tältat där. Vi hade också tänkt att vi skulle ha badat och solat där. Men bara för att vi bestämt det så blev det kallt och målnigt den dagen. Så blev endast att åka dit, fika och sen åka hem.
Och igår så var det fotbollsmatch. Andra halvlek så ösregnade det verkligen ner. Och då menar jag verkligen ÖS regnade. Såg knappt något alls. Och planen fick massor av små vattenpölar, så det var nästan omöjligt att få med sig bollen framåt eftersom den stannade i vattnet. Men matchen slutade 1-1 vilket var väldigt surt.
Vi vann mot Vadstena med 6-0 förra gången och nu 1-1... vet inte riktigt vad vi höll på med igår. Vi var inte riktigt i topp kan jag i alla fall säga. Men Vadstena hade även tagit in några nya riktigt bra spelare, så det var också lite av anledningen till att vi endast gjorde ett mål och dom ett mål på oss. Menmen. Nästan match som kommer så är det mot dom, då ska vi allt se till att ta dom.
Just nu så har jag precis duschat & bytt om. Ska lite senare dra in till stand med amanda och handla lite kläder. Kuligt :)
 
 
 

OH MY GOD.

Sitter näst intill och gråter. Han är så perfekt! Hans leende, skratt, röst. Skulle igentligen gå & sova nu. Men tack vare denna video jag precis såg, så är jag allt för galen. Hjärtat stannade till för en sekund då han skrattade. Hur jävla perfekt får han vara? Spelar videon om & om igen. Gud! Älskar honom något jäkla otroligt, asså

🌸

Hej!
Just nu ligger jag jätte trött i soffan. Har precis kommit hem från affären där jag var med mamma och handlade lite matvaror osv. Är ju midsommar imorgon, så måste köpas lite saker till det. 
I morse så åkte jag ju till DA dance camp. Det var sida dagen idag. Det har verkligen varit super kul! Alla har varit super snälla och  roliga, danserna har varit jätte bra och allt har varit super, helt enkelt. Så vi hade som en liten uppvisning för föräldrarna. Vi dansade de olika keografierna som vi lärt oss i de olika dansstilarna. Innan föräldrarna kom så hade vi vanlig dance camp från 9.30 till 14.00 då vi bland annat dansade en ny dansstil, hip hop. Sedan vid 15.00 kom dom.
Så var super skoj att visa upp vad vi lärt oss under de fem dagar vi dansat.
Fick även reda på en sjukt cool sak. EM i Dam fobollen ville att vi skulle vara underhållning på deras fem matcher dom ska ha i Norrköping i Juli. Så där ska jag vara med och dansa. Kommer bli grymt ju! :D
Sedan när jag kom hem gick jag till pappa för att hämta mina hörlurar jag glömt där och cyklade hem. Ville vara ute eftersom det var så skönt väder. Jätte soligt. 
På lördag blir det också att åka till skärgården där vi ska hämta upp Amanda. Och när vi ändå är där ska vi passa på att bada & sola. 
Yes. Nu vet i tusan vad jag ska göra. Ska väl ligga i soffan ett tag till. 
 
btw, har hört av mina vänner att mina inlägg är allt för långa & jobbiga att läsa. Tycker ni också det eller? xd
 

Beslutsångest..

Hejsan!
Just nu sitter jag & lyssnar på musik i väntan på att fotbollsträningen ska börja vid halv sju.. ett tag kvar.
Men idag så var jag på da dance camp från halv tio till två. Vi dansade typ Hip Hop/jamajka (?) Cheerleader dans och Disco. Imorgon så är det ju sista da dance camp dagen då vi också ska visa upp olika koreografier vi lärt oss i olika dansstilar. Kommer bli kul! :)
Och som rubriken lyder, så har jag beslutsångest. Jag ska ju välja en dans till denna termin som jag ska dansa. Jag har redan valt StreetJazz. Men om det är möjligt, så kanske jag vill ändra till antigen Showdans, Modern dans eller Hip Hop/jamajka saken.. Så har det sjukt jätte jätte svårt just nu. Vad ska jag välja? D:
Ja, nu blir det att fortsätta att lyssna på musik i väntan på fotbollen. Samt tänka lite på vad jag ska välja för dans.. Hejdå!
btw, köpte ju även en tröja på Gina Tricot efter dansen igår.
 
 

dans

Godkväll alla!
Sitter nu i soffan framför tv:n och har precis ätit en macka och yoghurt.
Var först på dance camp idag. Var verkligen super jobbig dag. Vi dansade house dance vilket var super jobbigt, men såklart kul. Vi hade även en kille som undervisade oss i house stilen. Och jag tycker verkligen killar som dansar är grymma! Och sen dansade vi cheerleader dans vilket också var super skoj. Fast absolut inte alls lika jobbigt. Vi fick även testa på lite disco dans eftersom våran danslärare tyckte vi var så duktiga på cheerleading, så vi fick som belöning att dansa disco. Har även sjukt ont i mina knän från den moderna dansen vi hade första dagen då vi var på golvet och höll på. Har två stora fula blåmärken vid varje knä. Men whatever. Värt det eftersom det är så kul att dansa! :D Tror också det är modern dans imorgon, vilket är den roligaste dansstilen och koreografi vi fått göra under dagarna.
Sen när jag kom hem så var det snart dags för fotbollsträning eftersom vi skulle träna tidigare än vad vi brukar. Det berodde på att a-laget hade match under våran träningstid, och då får vi inte träna. Så vi tränade tidigare. Och eftersom vi endast var fyra på träningen, så hade vi bara skottövning och drog hem. Jag hade även sjukt ont i huvet och var jätte trött sedan jag dansat. Så var rätt så skönt att vi la av tidigt.
Efter det drog jag hem, gjorde mig i ordning och åkte till najen igen och kollade på när a-laget spelade match. Åkte dit med pappa & Amanda men fick sen sällskap med Elin, Binta & Ejlitz. Matchen slutade sen 2-0 till Torstorp.
Japp. Min dag. Imorgon blir det dance camp igen och efter dra en snabb sväng in till Maxihuset för att köpa en super fin tröja jag hittat på gina tricots hemsida. Eller ja.. det beror ju på om den är fin på riktigt & passar bra förstås. Annars köper jag den ju inte.
Men nu måste jag sova! Är supertrött! Fortsätt även fråga mig frågor i min frågestund som jag har i ett inlägg längre ner!! Godnatt!
hetaste bilden, i know... men har ingen bild så fick bli denna jag tog en gång då jag var rastlös. haha faktiskt så tog jag kortet för att jag ville se hur jag såg ut när jag hade ögonen i korss xd
 
 
 

DA dance camp

Hej. Kom hem från DA dance camp för ett tag sedan. Har duschat och ligger nu i soffan & kollar på tv.
Blev super trött efter dagen. Vi dansade först en timme, åt & sen dansade en timme till fast en annan dansstil. Vi ska dansa många olika dansstilar samt lära oss en keografi i varje dans. Så lär väl bli lite svårt. Men det ska jag nog se till att klara av. Vi gjorde också rätt mycket saker på golvet vilket innebar att man satt på knä osv.. och jag har ju haft väldigt ont i mina knän sen fotbollen. Och att sitta på knä är inte det skönaste då. Menmen.
Imorgon blir det dans igen & sen fotboll senare på kvällen. Två super kul saker på en dag. Japp.
Nu ska jag väl ligga och kolla på tv. Lär säkert somna. Hejdå :)
 

Mäseln

Hejsan svejsan!
Ska snart gå & lägga mig. Men kände att jag kunde göra ett litet inlägg innan.
Idag så åkte jag till stan som sagt. Handla fotbollskor & nya vita converse. Igentligen vill jag inte ha converse, men vad finns det annars för skor man kan ha? Jag tycker att converse är så tråkigt.. Som till exempel mjukisbyxor. haha, ok. weird. Men fick bli ett par converse ändå. Sedan åt vi på McDonalds.
När jag kom hem så hängde jag med pappa ner till gymmet och tränade där en liten stund. Efter det så smsade Binta & frågade om jag ville hängs på henne, elin, fanny & evelina till mäseln för att dom ville bada. Och jag hände med dom. Så vi cyklade dit, dom badade, vi pratade och sen drog vi hem igen.
Och som jag nämnde i inlägget innan, så ska jag ju på dans imorgon vilket är lite läskigt eftersom man inte känner någon och kommer se ut som en forever aloneare.
Naj, nu måste jag borsta tänderna och sedan gå & sova. Godnatt!
 
 
 

Iväg till stan idag.

Godmorgon! :D
Just nu så håller jag på att fixa mig eftersom vi ska vid klockan ett dra in till Norrköping & handla nya fotbollsskor. Mina börjar verkligen bli gamla & trasiga. Det blir antagligen också att äta i stan medans vi är där.
Igår natt så blev det också att spela Madagaskar på xbox tillsammans med Amanda & Putte. Rätt så weird spel. Men var väl skoj :)
Och imorgon så blir det att dra på dansläger. Det håller på i typ en vecka och är klockan nio på morgonen. Man sover inte där, man åker hem & dit osv... Kan ju inte säga att jag direkt är så tagg på det eftersom jag kommer vara där helt forever alone. Haha. Jag känner ingen där? Menmen... Jag får väl se hur det blir.
Nu har jag inte tid att blogga mer!
 
btw, glöm inte att fråga mig en fråga i min frågestund HÄR!
 
Dagarna börjar minska till Selena konserten. Wiho!! :D
 

Klassen :)

 
 
 

.

 Yes. Jag tänkte ha en lite frågestund igen. Hade det någon gång i vintras eller nått? Men nu blir det en ny.
Fråga på om allt! Bara att kommentera! Vet inte om svaren senare kommer att bli i en video eller bara skrivet i ett inlägg. We'll see later.
 
FRÅGA ♥

Sommarlov ♥

Hejsan. DET ÄR SOMMARLOV! :D
Igår så var det skolavslutning i kyrkan. Var väl rätt så kul att kolla på alla nior som sjöng & så. Efter det så hade vi bestämt sedan tidigare att jag, mamma, amanda, tyra & titus skulle åka och äta glass eftersom jag inte ätit glass på nästan ett halvår. Och jag har bestämt att jag endast ska äta glass över sommarlovet och sen sluta igen. För liksom, vad är en sommar utan glass? Exakt. Så vi drog & åt glass vilket var gott :)
Fick även mina efterlängtade betyg. Älskar verkligen att se vad man har för betyg i alla olika ämnen. Och jag är väl rätt så nöjd med dom.
Sen efter det så drog jag hem till pappa igen. Har även fått en ny cykel av pappa eftersom min förra blev snodd... Andra gången den blev snodd. Fast förra gången så hittade vi den. Men inte denhär gången, eller har inte ens försökt att leta, menmen. Så det var ju bra :)
Fick även två armband av mamma som en lite skolavslutnings present eftersom hon tycker jag varit dukitg i skolan. 
Klänningen jag hade igår hade jag även lånat av Fanny eftersom jag absolut inte hittade något att ha på mig. Så hon räddade mig lite där (:
Ni får också en super bra låt!
 
 
 
 

Sommaravslutnings klänning tills imorgon (:

 

9-0 ✌

Hej! :)
Sitter nu & solar & lyssnar på musik efter fotbollsmatchen. Vi vann med 9-0. Sjukt bra är vi! Jag gjorde också själv två mål vilket jag är rätt så glad över.
Men igår så blev det ju att va med Elin, Anton & Martin.
Vi gjorde mycket olika saker.
Först åt vi glass på grillen, sen drog vi till slottsparken, sen drog vi hem till Anton där vi spelade ps3 & efter det drog vi tillsammans till Najen eftersom Martin hade fotbollsmatchen, så den kollade vi på & hade kul där. Så det var en kul dag igår :)
Jag & Elin var ju också med och spelade match med flickor 00 i torsdags. Den slutade 4-1 till oss (;
Imorgon blir det antagligen att dra in till stan eftersom jag måste hitta något att ha på mig på avslutningen som är på torsdag! Gött med sommarlov snart :D
Naj, nu ska hag fortsätta att sola. Ha det bra!!


Match

Hellu. Precis kommit hem från våran match mot stångebro united. Blev 2-1 till dom. Väldigt nära att bli 2-2. Eftersom vi bråkar om den först plasten i tabellen så vart det ju rätt surt att vi förlorade.. Men vi ha två matcher mot dom kvar i serien, så vi har chans att ta dom då (; 
Fick också reda på att tjejerna 00 i Torstorp ville ha med mig & Elin som avbytare på deras match imorgon. Dom har lite folk. Så Elin & jag sa ja till det, så det blir match imorgon också. Det är även två till matcher denna vecka. Så många matcher på en gång. 
På fredag blir det väl att vara med Elin, Anton &  Martin. Blir väl skoj. 
Men nu blir det att chilla eftersom vi har två dagar ledigt + helgen. Jao. Hejd. :)

Ny design

Jao. Har nu skaffat mig en ny design. Tycker den blev rätt så gulligt. Don't ya think?
Och just nu så sitter jag i soffan, vid datorn & lyssnar på musik. Var även ute på en springtur tillsammans med Elin tidigar & så fick vi typ sluta två timmar tidigare idag eftersom vi endast skulle skriva en utvärdering på elevens val vilket tog typ fem sekunder. Och så blev jag super glad idag eftersom jag fick reda på att jag har B i gymnastik. Hade C förra terminen. Nu blir det att satsa på A resten av terminerna (:
Imorgon så är det ju sista skodagen för veckan. Wiho. Det är ju ockå sommarlov nästa vecka. Jätte weird känns det verkligen. Åren går så sjukt jäkla snabbt nu för tiden :o Och jag har lite smått panik eftersom jag inte har en enda blekaste aning om vad jag ska ha på mig på avslutningen nästa torsdag.. Ja, måste dra in till stan någon gång i veckan eller nästa.
Hejdå & godnatt alla ♥

We Can't Stop

Hejsan!
Håller just nu på med att göra mig i ordning för min älskade fotbollsträning som börjar snart.
Blev en kort skoldag idag. Vi började havl elva & slutade vid tio i tre. Så kan inte säga att skolan var så jobbig idag.
Vet faktiskt inte varför jag bloggar nu eftersom jag inte har så mycket mer att skriva. Men whatever. Ni fick ett litet inlägg i alla fall :)
Har ingen bild. Så ni fåren super bra låt. Mileys nya låt 'we can't stop' som hon släppte idag!! Redan besatt av den!

Hejj!

Hejj!
Kom hem från gymmet där jag var med Elin för en rätt så lång stund sedan. Har hunnit duscha & gjort mig lite i ordning.
Men i fredags så blev att dynga med mina muppar till vänner. Nog det weirdaste dygnet på länge.
Vi var ju först på marknaden, åt & sedan drog vi hem till mig där vi satt och snacka en stund. Sen fick vi slut på prat idéer, så vi drog ut igen. Vi drog till slottsparken och gungade på den enorma gungan där vi alla fick platts typ.
Så där hade vi skoj ett tag & sen gick vi bara runt lite på centrum. Sen när vi kom hem igen så gjorde vi vad vi oftast gör. Sitter vid datorn, mobilerna & typ pratar. Och sen så hände det sjukt mycket weird & kul som kaaaanske inte är så bra att skriva ut på bloggen. mohaha. Jobbigt att inte få veta va? :p
Idag vet i tusan vad det blir att hitta på. Ska ju till mamma idag. Och imorgon så får vi som har syslöjd börja typ vid halv elva. Hur chill? Vi har sovmorgon till kvart i nio varje måndag & sen så har vi slöjd som första lektion. Men våran syslöjdslärare ska vara borta & då får vi håltimme. Så jävla gött! Skolveckan är ju endast tre dagar också. Wihoo! BYE