Demi Lovato - Two Pieces

Låten och rösten, flawless. Har gillat denna låt super länge, tröttnar aldrig på den

Det är helg, mina vänner.

Hejsan! Nu är det helg igen. Känns som det nyss var helg, men jag klagar absolut inte. Endast bra att skoldagarna går fort. Har precis kollat på två filmer tillsammans med familjen, en super dålig båt film och sedan kollade vi på The Hunger Games: Catching Fire. Har ju redan sett den på bio en gång, men tycker den är riktigt bra. Tycker även om Jennifer Lawrence som har huvudrollen i filmen. Så det skadade inte så mycket att kolla på den en gång till.
Har inte så mycket att skriva om mina dagar förutom att dom varit riktigt roliga. Vi har också fått riktigt mycket prov och sånt vi ska plugga till, så helgen och hela nästa vecka får gå upp mot att plugga. Inte sådär jätte taggad på det. Fattar inte varför alla prov kommer samtidigt!? Både NO, SO och engelska prov. Dom gör säkert allt för att få det så krångligt som möjligt för oss elever. Men det ska nog allt gå bra!
I morgon blir det att gå upp tidigt eftersom jag bestämt med Elin att vi ska iväg och träna vid tio. Så blir inte världens sovmorgon, och jag tycker ju faktiskt inte om att sova bort hela dagar. Så det passar bra för mig. Så får se till att inte komma till sängs så sent ikväll. Ska väl inte vara uppe så himla super länge till.
Ja, ni får ha det bra! :)
 

the typical fotbollsspelare















oh no no, she's confident.

Godkväll! Inte bloggat på två dagar, men har inte mycket att berätta. Har endast varit normala dagar, som alltid. Men idag efter skolan och sången, drog jag med Elin till gymmet. Vi har inte varit där på ett tag, så kändes bra att gå dit. När viv var på gymmet pratade vi om smink. Vi bestämde att vi någon dag ska gå till skolan utan smink. Att upphöra med det helt. liksom, varför andvända smink? För att vara snygg? För vem i så fall. Jag har många vänner, både killar och tjejer. Och jag känner att dom knappast är mina vänner på grund av att jag skulle vara 'snygg'. Dom gillar mig för den jag är. Man oroar sig ju mycket för vad andra ska tycka om en, så man känner sig osäker utan smink. Man vill vara den som alla tycker ser bra ut, men varför? Det är ju liksom skola, man går inte dit för att se bäst ut. Man går dit för att göra sitt bästa. Strunta i att göra dig i ordning för andra, strunta i vad killarna ska tycka om dig. Vad alla ska tycka om dig. Man går i skolan och försöker göra sitt bästa, för att få bra betyg. För att sedan komma in på ett bra gymnasium och efter det få en utbildning. Strunta i att försöka vara snygg. Man vill vara snygg för att HAN ska gilla dig. Men skulle det inte kännas mycket bättre om han gillade dig för DITT utseende? Att han siktade på din personlighet när han visar att han gillar dig, och inte på ditt ansikte med smink?  Själv tycker jag att förhållanden inte är så viktiga under skolåren. När skolan är slut kan man göra vad som helst. Då kan du hitta någon som gillar dig för den du är och inte någon kräsen kille i skolan som endast går på utseende. Någon som är mogen som ser en för den man är. Jag tycker man ska strunta i att göra sig fin för skolan. Gör ditt bästa istället. Nu säger jag inte att man inte får ha smink, det får man absolut. Men det finns ingen mening med det.
Ja haha, skrev av mig lite. Men nu ska jag nog kolla lite TV, så hejdå :)
 
Delar med mig av Justins nya musik video. Holy jesus, så fin han är!! Riktigt avis kan jag ju också medge att jag är.
fick även mitt tangentbordsskydd idag!
 
 

I'm still good

Hej alla!
Idag har det varit en sjukt skön skoldag! Vi började vid 08:15 då vi skulle vara vid Kulturhuset för att lyssna på några folk som pratade om mobbning osv. Det höll på i sådär tre timmar, fast vi fick en paus i mellan. Det var bland annat en kille som förr blivit mobbad, som pratade. Så det var riktigt intressant att lyssna på, tycker jag.
Sedan när vi kom tillbaka till skolan igen var det mat och sedan elevensval efter det. Sen var skoldagen slut. Så endast en lektion idag. Men jag och Binta stannade på läxläsning då vi behövde lite hjälp med matten, och våran mattelärare var där. Så det var ju bra. Vi satt fyrtio minuter längre än vad läxläsningen igentligen är. Haha, vi skrattade riktigt mycket eftersom vi alla blev riktigt trötta och ville gå hem. Och nu är jag hemma. Har varit lite snabbt hos mormor och ätit och gjort läxor. Så nu ska jag nog bada och sedan blir det nog att göra lite matte. Har faktiskt lärt mig, på lördagen då jag gjorde matten så flöt det bata på. Jag kunde det helt random. Och det var på tiden att jag förtstod det eftersom vi har matte prov imorgon! Lär väl inte gå sådär super bra, men blir glad om jag bara får ett E. Matte är absolut inte min starka sida!
 
 
 

detta kallar jag perfektion

Skulle igentligen göra läxor, men fick syn på dessa bilder. Herregud så himelskt snygg! Förstår inte att en människa kan vara så perfekt
 
 
 
 
 
 

Society Killed the Teenager - Justin Bieber

tårar.

Katy Perry - This Is How We Do


this is how we do

Har precis duschat efter springturen, fyspasset samt fotbollsträningen vi hade idag. Gillar söndagar på grund av detta, annars är söndagar ingen favorit dag precis. Känns ju jobbigt att skolan börjar, men ändå då jag är i skolan tycker jag att det är kul. Det är väl bara så att man måste klaga på skolan på söndagen, så det blir så med automatik. Det jag tycker är sämst är att vi har matte prov någon gång, nu i veckan. Och jag kan absolut ingenting utav det. Vi har fått några repetionsövningar, men jag kan typ tre-fyra stycken. Resten är som kinesiska, don't get a fuck liksom. Får se hur det går. Jag önskar verkligen att jag var bra på matte! Det är det ända ämnet som jag har problem med, allt annat går ju jätte bra. Varför just matte? D':
Imorgon blir faktiskt en riktigt skön dag i skolan. Det är ju Förintelsens minnesdag vilket betyder att vi inte har några lektioner alls, endats kolla på film och prata om själva dagen. Jag tycker det är riktigt intressant att höra om vad som hände. 
Åh, har typ ont i magen för att jag nästan inte gjort något alls på matte repetionslvingarna som är tills imorgon. Men vad ska jag göra om jag verkligen inte kan dom!? Jag kan ju inte göra så mycket än vad jag gör, liksom.
Invigde mina ÖFF kläder på träningen idag.
 

Mitt brev till Justin

Haha, ville bara dela med mig av detta ''brev'' jag skrev till Justin för rätt så många år sedan. Engelskan och hanstilen kan jag ju inte medge var den bästa. Jag trodde på den tiden att brevet var skit bra.
 

so me

 

you're a bird on the water, i'm a fish on the ground.

Hej! Vist är det jätte underbart med helg!?
Idag så åkte jag in till stan tillsammans med familjen. Köpte en tröja, ringar och Proactiv. Hoppas verkrligen Proactiv funkar, riktigt intressant att se. Min kompis har sagt att det fungerar för henne, men hört från andra att det inte funkar alls. Men det får jag snart se. När vi kom hem från stan gjorde jag inte mycket, spelade lite Mario Cart med Tyra och åt fruktsallad med familjen. Sedan hamnade jag i mitt rum.
Igår så var det ju fredag, då stod Binta och jag i skolans caffeteria. Vi som hade prickat in så att vi inte hade någon gympalektion på fredagen. Men sen bytte dom precis schema, så vi hade gympa på fredagen vilket bettyde att vi missade den..Tråk. Men Binta och jag hade riktigt kul i caffan ändå.
Efter skolan följde jag med Elin till frisören där hon skulle göra ombré, blev tvungen att gå hem innan hon blev klar eftersom jag skulle iväg på bio tillsammans med mamma och Amanda. Så drog hem till pappa och packade, för skulle till mamma efter bio. Sen kom mamma, så Amanda och jag åkte med till bion. Hundraåringen som hoppade ut genom fönstret och försvann. Riktigt skojig film! Hört att folk sagt att den varit dålig, men då vet i tusan vad dom har för tråkig humor. Den var bra! Och nu kom jag tänka på att det är ju Robert Gustavsson som har huvudrollen i filmen, och jag är faktiskt med i hans film! Han har gjort någon Rolandz film, och då är jag med i en snutt från Allsång på Skansen när han är på scenen och sjunger. Ska se till att kolla på den filmen någon gång. Nu har min skådespelar karriär börjat, helt enkelt. Haha. I wish. Men efter filmen sen så åt vi på pizzeria Perfect.
Ha det bra!
 
 
 
 

♡ summer outfit inspiration ♡












Tangentbordsskydd [✓]

Har precis beställt hem detta superfina tangentbordsskyddet till min dator!
 
 

torsdag

Tjenare! Sitter just nu och väntar på att Elin ska svara på mitt sms, så vi kan dra ner till gymmet.
Efter skolan idag så drog jag hem till mamma eftersom jag har sång idag. Går jag hem till pappa blir det typ en omväg. Så var hos mamma en stund, gick till sången och är nu här, hos pappa. Så har precis bytt om till träningskläder. Malle kom även hem med mina ÖFF-träningskläder som vi beställt, kuligt.
Nu ska jag snart dra, så hejdå!
 
 

träning på linköpings arena

Hej! Idag blev det en hel del fotboll för mig, vilket jag tycker om. Som jag nämnde i mitt inlägg igår, så skulle jag träna med ÖFF på Linköpings arena. Och det var vad jag gjorde idag. Fick dra direkt hem från skolan, äta och byta om till fotbollskläder och dra iväg direkt. På träningen där var vi endast cirka sju stycken från själva ÖFF, sen tränade vi tillsammans med Linköpings tjejer 19år. Vi gjorde olika övningar och körde sedan match då vi blandade lag. Riktigt kul med riktigt motstånd. Några av dom ska även spela i allsvenskan, så kändes lite sådär awesome när man tog bollen från dom eller sprang ifatt dom. Så var en riktigt kul men super duper kall träning. Det snöade ju. Men det var lite varmare i själva arenan än vad det var utanför, som tur var. Kände att träningen där gick super bra vilket jag är jätte glad över. Annars brukar jag vara så seg på att komma igång och spelar inte mitt spel. Men det gjorde jag idag! Sedan efter träningen åkte vi vidare till mitt lag som hade träning, där jag igentligen skulle tränat idag. Så kom dit när det var sådär tjugo minuter kvar, så spelade de tjugo minuter tillsammans med dom. Också super kul. Så varit en bra dag idag!
Imorgon händer inte mycket. Ska på sång efter skolan, annars som sagt, händer det inte så mycket mer. Blir antagligen att träna med Elin och sedan plugga.
 
 
 

from the planet, earth

Hej! Har pluggat lite på läxorna och är glad att jag är klar. Hade riktigt ont i huvudet när jag kom hem från läxläsningen, så tog en tablett och la mig och sov i soffan en stund. Så det gick över som tur var. Inte hänt så mycket mer förutom skolan. Blev inte att träna på gymmet idag eftersom att jag somnade och det blev sent + läxorna.  Men i morgon blir det att åka till Linköping för att träna lite fotboll med ÖFF i två timmar. Blir väl roligt. Vi ska faktiskt spela på Linköping Arena vilket lär bli riktigt coolt! :)
Inte så mycket mer att skriva, så ni får nöja er med detta.
 

nothing even matters

Godkväll! :)
Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik. Har precis gjort klart mina läxor och innan det var jag iväg och tränade med Elin. Kuligt.
Skoldagen i dag var väl som vanligt, fast att vi fick fika på franska lektionen. Kladdkaka och någon slags fransk saft, mycket mumsigt. Efter skolan så stannade jag, Binta och Ejlitz på läxläsning. Men gjorde typ inte ett skit eftersom jag själv inte fattade något av matten och ingen lärare heller.. Smart. Så får gå någon gång då det är en matte lärare där. Fy, vad jag hatar matte! Idiot som uppfann den skiten. Jag kommer aldrig behöva andvända matte i mitt liv...typ. Plus och minus kan jag, och det räcker för mig. Ok? Hatar att jag har så svårt för matte, alla andra ämnen går hur bra som helst! Men just matte...Nej.
Imorgon blir det väl inte världens roligaste dag då Elin och jag har bokklubb på elevens val. Vi hade valt Kost & Träning igentligen, men fick vårat sistahands val som vi endats tog då vi trodde att vi aldrig skulle få vårat sista val. Men nu ser vi ju hur det gick med det. Sitta och läsa samt snacka böcker i två timmar! Jippi!!! No way. Men vi får väl stå ut helt enkelt.

 
 

Justin backpack

Skulle sjukt gärna vilja ha denna ryggsäcken. Den är riktigt ful, men skulle ju vara jätte grymt att gå runt med en sådan :)
 
 

Söndag

Godmorgon!
Sitter nu färdigklädd för en springtur. Ska vid klockan två dra iväg till fotbollsträningen där vi först ska ut och springa några kilometer och sedan träna fotboll. Lär bli riktigt kul.
Sedan idag blir det att träna lite på läxorna och inte göra så mycket mer, det är ju skola imorgon så får gå och lägga mig tidigt. Helgerna går så himla fort.
I går så kollade jag på film med familjen, The Dyatlon Pass Inciden. Den är baserad på en verklig händelse. Den var bra i början. Sedan blev det riktigt overkligt mot slutet. Men efter filmen så blev jag riktigt intresserad av Dyatlon Pass Inciden, eftersom det handlar om nio som dog på ett snö berg i Ryssland utan att någon vet varför. Dom hade fått skador innanför kroppen, men det fanns inga tecken utanför kroppen att någon blivit misshandlad eller något. Så sökte lite om det och blev sen att jag satt och läste om massa oförklarliga mystiska händelser och fenomen. Bland annat om Bermuda Triangeln. Haha, inget liv sådär på lördag kvällen.
Nej, nu ska jag inte skriva mer. I alla fall inte skriva mer om saker ni säkert igentligen inte bryr er så mycket om. Haha. Bara jag som tycker det är intressant.
 
Ha det bra!
 

it's like an angel singing ♥


Nike Pro Shorts

Dagens! Har precis pluggat klart på läxorna. Drog förut iväg till gymmet i snön tillsammans med Elin. Där drömde vi oss bort till sommaren och pratade om allt vi skulle hitta på i sommar. Bland annat att vara ute och träna mycket, springa osv. Så riktigt tagg för sommaren! Sola och bara ligga på stranden, så underbart! Men tiden går ju så läskigt snabbt, så det lär inte dröja så länge tills sommaren kommer.
Igår kollade jag på några filmer med familjen. Bland annat en riktigt super dålig komedi skräck film. Komedi skärck filmer är oftast riktigt dåliga, men denna tog nog priset. Fy!
 
Vill ha ett par Nike Pro Shorts. Dom är så himla snygga! Det finns ju i så många fina färger. Ska se till att köpa ett par till sommaren, då jäklar ska det tränas! :)
Tänkte även rekommendera om en tränings app som heter Träningspass. Det finnas massor av olika tränings appar, men i just denna fanns det många olika alternativ som; abs, ben, rumpa, helkropp osv. Själv har jag endast testat abs och tyckte att det kändes riktigt mycket då jag gjorde det, så antar att den är riktigt bra! Den är även gratis.
 
 
 

♥ fotboll ♥

 
 

Fredag

It's fucking friday guys! Riktigt skönt med helg. 
Hela veckar har väl varit riktigt rolig. Mycket med skratt och skoj med klassen, så skoldagarna har inte varit något problem. Jag har inte bloggat så jätte mycket, men har som vanligt inte gjort något så speciellt. Det roligaste jag gjort under veckan är väl fotbollträningen. Nästan så att jag kände att jag var i klass med Ronaldo på onsdags träningen. Haha, fast mitt lag verkade inte riktigt hålla med.
I helgen blir det att göra lite läxor. Glosor och sånt. Annars har jag inget planerat.
 
Har ingen ny bild, så ni får denna super duper gamla bilden på mig & syster :)
 

Ett försök med hemmagjort finnmedel.

Hejsan! Sitter nu helt stel i ansiktet eftesom jag testar ett finnmedel man kunde göra hemma. Såg tipset på YouTube & det är ett flertal kommentarer där folk säger att det fungerar osv. Så får hoppas på det! Det är äppel cider vinäger, bakpulver och citron.
Idag började ju skolan igen, så blev en vanlig dag i skolan. Drog sedan efter skolan till gymmet med mamma, först dansade jag zumba och sen gick både mamma och jag på step styrka.
Jag färgade också håret igår.. Det blev fucking svart. Det hade varit okej om det hade blivit jätte mörk brunt, men det blev svart. I don't like that. Fy, jag som tänkt att jag aldrig skulle skaffa mig svart hår... men, nu såg vi ju hur det gick med det. Inget fel på svart hår, bara det att jag inte passar i det alls! Jag har aldrig blivit nöjd när jag färgat! Får börja färga det hos frisören hädan efter så att det blir rätt någon gång i alla fall.
Nej, nu måste jag äta något och sedan blir det väl att gå och lägga sig! Natti :)
 

♡ Summer 2014, please come faster ♡

  ♡

      ♡

 • Inte mina bilder, tagna från WeHeartIt.
 

It was enchanted to meet you

Hej! Har precis pluggat klart på mina franska och engelska glosor. Väntar på att mamma ska komma hem, för ska lite fort åka iväg och köpa hårfärg. Mitt hår är typ orange, grön, guld aktigt (?) Alla säger olika. Men ska färga det mörkbrunt! Om det blir skit mörkt, fine. Bra min gamla hårfärg försvinner så långt bort som möjligt!
Men dagen idag tycker jag varit super rolig, och det beror såklart på fotbollsträningen vi hade. Vi har börjat med att springa cirka tre kilometer ute före träninge, sedan kör vi lite styrka och fys inomhus. Efter det blir det fotboll. Idag spelade vi låtsas match mot varann i en timme och en kvart. Endast små korta pauser. Så himla kul!
 
Igår var jag i Linköping. Mamma skulle till IKEA, så Amanda och jag handlade så länge i affären bredvid. Fick med mig en jacka hem (äntligen) och så en rosa tränings tröja. Så är riktigt nöjd med mina inköp faktiskt. Sedan åt vi på mitt favorit mat ställe, Chili & Wok
 
btw, i fredags åkte jag in med syster och pappa till stan och hämtade ut min färdiglagade iPhone. Jag fick stå ut i tre veckor med en riktigt seg mobil!! Super skönt att ha min mobil tillbaka.
              Jacka från Flash 899:-                                             Träningströja från GinaTricot 179:-
 
 

 

fotboll

Hej! Inte bloggat sådär jätte super mycket, känner jag. Men har inte haft lust med det.
Men idag så började skolan, var rätt så taggad på att få börja skolan igen. Jullovet var trist då det inte hände så mycket under dagarna. Så nu blir det som vanligt igen. Hade en riktigt rolig första dag. Känns som man inte sett klassen på jätte länge, men det är typ bara två och en halv vecka.
Just nu så sitter jag och väntar på att fotbollen ska börja. Vi har börjat träna på onsdagar också, vilket vi gjorde förr. Så har gått runt och tjatat om fotbollen hela dagen i skolan idag, så mina vänner tröttnade och sa till mig ett antal gånger.. haha. Så roligt! Är så himla glad!
 

Halsont

Tjenare! Så här mitt i natten bloggar jag. Men har inte haft lust att blogga under dagen.
Men idag har jag inte gjort ett skit, rent ut sagt. Det enda jag gjorde var att packa och åka hem till pappa, där jag är nu. Annars har jag endast suttit vid Twitter. Det känns även lite jobbigt eftersom jag inte tränat ända sedan fagen före nyårsafton. Men efter nyår så vet jag inte vad som hände, men har fått jätte ont i halsen och är snorig. Och inte en höjdare att träna när man är smått förkyld. Och så vill jag vara helt frisk till på söndag då det är fotbollsträning. Pappa sa att jag inte ska vara med på den, men han kan ju bara lycka till med att försöka hålla mig hemma. Mohaha. Jag ska spela fotboll, punkt slut.
That's it guys, inget mer att skriva. Ni får väl sova gott! :)
Bild från i somras, har ingen ny.

What's Hatnin'

Godkväll!
Blev att vara borta hela dagen idag. Först åkte jag, mamma, Amanda och Tyra till mammas kille, Tomas, föräldrar. Där åt och fikade vi. Sedan åkte vi hem till Tomas där vi inte gjorde mycket alls. Och nu är jag hemma, vilket jag varit en stund nu. Antar väl att det bara blir att kolla lite på TV nu på kvällen. Nej, inte mycket mer att skriva. Blir i alla fall att åka hem till pappa i morgon och stanna där en vecka och så börjar fotbollen på söndag igen. Ni ska bara hur veta hur lycklig jag är, fotboll!!!!!!!
Ha det bra! :)

Justin Bieber - Hold Tight

Asså, oh my god. Jag gråter. Jag är så jävla avundsjuk så att det inte är klokt. Jag skulle seriöst göra allt för att få va någon av dessa tjejer som är med i videon. Att vara så sjukt jävla nära Justin, oh god. Vilken jävla dröm ♡ Kolla bara på Justin, så himla underbar. Alltså, det är sjukt!!!!!!!!!! :'o

Justin och jag på samma bild!!!♥

Igår satt jag tillsammans med mina vänner och sökte på bilder från Justins besök här i Sverige, och då hittade jag en bild där både jag och Justin är med! How crazy!?!? Jag freakde ut igår, seriöst! Jag har en bild på mig och Justin tillsammans!! Det är ju typ som en meet & greet bild, fast att vi typ står fem meter bort från varandra (haha). Helt sjukt är det! :') ♥
Hans kläder, damn! How perfect!?
 

Mitt nyår :)

Hej! Har tänkt att berätta lite för er vad jag gjorde igår under nyår :)
Först så kom Elin och Ejlitz till mig vid fem (Binta skulle komma senare), så vi drog typ direkt till affären för att handla mat och godis. Det blev att äta hamburgare. När vi sedan kom hem satt vi endast och snackade samt åt godis och drack läsk, sedan åt vi mat. Vi satt seriöst i fem timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan kom Binta och då blev det mer prat. Vi fick även besök av Fanny, Issa, Dejana, Agnes och Vilma vid tio någon gång, så blev lite prat och skatt med dom. Sedan drog dom, och då vet i tusan vad vi uppehöll oss med ända tills klockan slog tio i tolv? Men då så drog i upp till skolans fotbollsplan där det var fullt av folk som smällde rakter, så blev att stå och kolla på det. Förr har jag alltid varit så himla rädd för raketer och står alltid och håller för öronen, men i år gick det riktigt bra! Vi träffade även på Fanny, Issa, Dejana, Agnes och Vilma där och önskade varann gott nytt år :)
När vi sen kom hem, åt vi tårta. Och då var det nytt år, så då blev det ingen läsk, något godis och så för min del. Men faktiskt så tyckte jag inte att det var så himla gott med godis och allt. Jag har älskat Cola förr, men nu tyckte jag det inte var så speicellt gott som jag brukar tycka det var. Så det lär gå lätt för mig att inte äta godis & allt.
Binta, Elin och Ejlitz gick sedan hem vid klockan ett. Så jag satt vid datorn sedan till klockan ca 03:30 och gick sedan och la mig.
Idag gick jag upp vid halv ett, så får bli en chill dag idag. Endast sitta hemma med myskläder.
Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton, det hade i alla fall jag! :)
 

♥ Min nyårsafton i bilder ♥

Gott nytt år! ♥
 

raket bilder

Blev att pussa pojkvännen vid tolv slaget