Domarkurss

Hej! What's going on? Själv har jag precis pluggat klart på mina läxor vilket är skönt.
Min dag idag har jag spenderat på Najen tillsammans med de flesta 99or från Torstorp. Vi var på domarkurss och hade det faktiskt riktigt kul och trevligt! Tvekade först lite på det och tyckte det skule bli långtråkigt att vara på kurssen i åtta timmar, men väl där så var det riktigt kul och tiden seriöst flög iväg! Vi fick lära oss massor med regler och även spela match mot varandra då en av oss samtidigt skulle döma i cirka fem minuter. Där åt vi även pizza och blev bjudna på fika. Skulle vara riktigt kul att få dömma en match åt de små någon gång :)
Efter det har jag inte gjort så mycket annat än att plugga och äta. Som vanligt alltså. Imorgon är det måndag vilket innebär skola och gympa. Me like. Sen efter skolan får vi se vad som händer och sker!
 
 
 
 

land of opportunity

Hej! Sitter just nu och gör lite läxor och lyssnar på musik. Var förut och handlade med pappa. Vekligen underbart väder utomhus! Så ska ta en promenad till mamma sen där vi ska fixa med lite saker. Sen idag blir det väl bara att ta det lite lugnt. I morgon blir det ingen sovmorgon för mig. Ska på domarkurss tillsammans med mitt lag & pojklaget 99. Där ska vi vara från nio till fem! Riktigt länge håller det på. Men det kanske behövs då vi ska lära oss allt som vi måste kunna för att sedan kunna bli domare och få dömma för de mindre barnen i Torstorp. Skulle vara riktigt kul att få göra det.
Ni får två låtar som jag nyligen lagt till på min Spotify lista :)

♡ random collage ♡

Bilder från WeHeartIt

just fucking dance

Hej! Sitter just nu genomsvett efter att ha sprungit på bandet. Bestämde mig för att springa 40 minuter, och på de minuterna kom jag 6,8km. Skulle kunna springa förevigt bara jag har bra musik i öronen. Tycker det är riktigt kul att springa! Det är också en sån skön känsla när man tränat klart.
Men sitter nu och väntar på att pappa ska bli klar med de sista maskinerna på gymmet, sen ska vi dra hemåt. Hemma sen blir det väl att plugga till en engelska redovisning vi ska ha och lite på franska glosorna. Annars ska jag bara ta det lugnt.
Föresten idag så hade vi dans på gympan och det var hur kul som helst då en danslärare från min dansskola var där och höll i det! Vi lärde oss en hel koreografi till en hel låt. Riktigt riktigt kul! Ville inte att gympalektionen skulle ta slut. Fast i och för sig så vill jag ju aldrig det.. Men sedan när vi kom till skolan igen blev det att göra ett litet uppträdande då våran fritidsledare ville se dansen vi lärt oss. Så tillsammans med Elin, Binta, Ejlitz samt några killar från klassen, dansade vi upp deb i korridoren. Och det var säkert ett tjugotal elever som kollade på. Och när vi var klara så klappade alla händerna. Haha. Förvånat men riktigt kul! :)
Ha en bra helg ♡



concentrate on the things that are making you smile

Hej vänner ♥ Sitter nu och försöker skriva lite på min no läxa. Går väl riktigt okej. Kommer bara inte på vad jag ska skriva mer, så bloggar lite fort istället. Men min dag idag har varit som vanligt. Skoldagen som vanligt, läxläsningen som vanligt och sen hem.. som vanligt. Men när jag kom hem så blev det att byta om till träningskläder och sedan följa med Elin till Najen. Hon skulle beställa en Torstorps dress & fotbolls träningskläder. Där var jag igår och beställde kläder, men jag gjorde henne sällskap. Vi skulle också vidare till gymmet sen, så kunde ju lika gärna följa med. På gymmet sen gick vi på ett mage-rygg pass, sedan mötte jag Jocke där och gick på ett pass Puls Gympa med honom. Har inte tränat på hela veckan då jag varit förkyld. Men nu börjar det gå över vilket är underbart då jag kan träna igen. Yes! Igår skulle det ha varit fotbollsträning, men istället pratade Sofia kost med oss. Vi har ju haft fysträningar tillsammans med Sofia tre onsdagar nu. Men igår avlsutade vi det hela med kost. Har varit riktigt kul att träna med henne, hon är super bra och super duktig!
Imorgon är det den bästa dagen på veckan, fredag. Man kan liksom inte vara sur på en fredag! Man vaknar på morgonen och vet att det är sista skoldagen på veckan, sen har man ledigt! Ett plus är ju att jag har gympa precis på morgonen. Det gör det hela flera gånger bättre :) Wonderful.
 
 
 

Våffeldagen

Hej! Idag blev det ingen sång för mig. Kände att det inte var någon idé att gå dit när man låter som en kråka. Men idag så var det våffeldagen om någon kanske missade det. Så efter skolan och läxläsningen gick jag direkt hem till mormor där resten av familjen var. Där blev vi bjudna på våfflor vilket var riktigt gott. Äter endast våfflor på våffeldagen då jag annars inte är så himla förtjust i våfflor. Men någon gång i bland kan det vara gott. Annars har jag endast pluggat och tagit ett bad. Men snart kommer mamma hem med kina mat till mig och syster. Guuuud så himla gott! Me in heaven asså. Wonderful! Min obsession för mat är stor, och absolut när det gäller kina mat osv. Högst uppe på listan.
bild i repris tråkigt nog.
 

att nå målen

Förut idag tänkte jag på träning. Jag kände verkligen att jag ville dra och träna, men det är ju inte bra att träna med förklydning. Och då kom jag även att tänka på att jag själv inte ser någon speciellt skillnad på min kropp när jag tränat. Såklart har jag säkert byggt upp massor med bra muskler på insidan, men inget som riktigt syns på utsidan. Och vad jag hört så går det inte att träna massor men inte bry sig riktigt om vad man äter, eller inte träna alls men äta nyttigt och bra. Lite av båda behövs, träning och bra mat. Jag försöker äta så nyttigt som möjligt och det fungerar riktigt bra vissa gånger, men ibland så går det inte alls bra. Jag äter inte godis och sånt då jag slutat äta det, men kakor och fika bland annat. Så för att komma ett steg ännu närmare mina mål har jag bestämt att jag bland annat ska sluta äta fika och naturgodis. Tro mig, har jag bestämt mig för att sluta med något, då gör jag verkligen det. Ska även försöka välja nyttigare alternativ av mat. Så som mörkt bröd istället för vitt bröd osv. Såklart så tycker jag först och främst att träning är till för att man ska må bra. Vikten är bara en siffta, man ska känna att man mår bra själv! Men det blir ju roligare då man ser att träningen ger resultat på kroppen där man vill att det ska synas :) LET'S WORK OUT ♥
 
 
 

ovanligt

Hej bloggen! För första gången på väldigt länge så är jag faktiskt förkyld. Ont i halsen, snorig och hes. Jag minns faktikt inte senast jag var sjuk eller förkyld? Inte så himla kul då jag igår bestämde mig för att dra ner och träna idag, men för att inte förvärra min förkylning så blir det inget gym för mig idag. Så efter skolan och läxläsningen har jag endast suttit hemma vid datorn, gjort lite läxor, ätit lite, suttit vid datorn igen, ätit lite igen, sen ätit lite igen och igen osv. Så såg min dag ut idag. Inte så himla intressant. Pratade förut med min sånglärare om att byta tid då det blev så stressigt med sång direkt efter skolan. Så har ändrat sången till tisdagar vid halv sju! Så imorgon blir det att sjunga om det nu är möjligt med min ljuva hesa röst. Haha, tror knappast det. Kanske så att jag skippar den om det blir värre. Vad finns det för mening att gå dit om det inte ens går att sjunga? Japp.
Jag har äntligen fått ett svar på vad jag är, jag är celesexual!
 
 
 

quit your job

Hej! Har gjort lite läxor och ätit för en stund sedan. Var ju och spelade match mot pojkar 00 tidigare idag. Den matchen slutade inte så himla bra, vi förlorade. Men tycker ändå att vi spelade bra. Längtar tills vi börjar serien och möter tjejer. Kommer bli sjukt kul!
I morgon så börjar skolan och jag har ingen söndagsångest för det. Faktiskt kul att träffa klassen och så är det gympa imorgon. Det är vad som räddar mina måndagar, för måndagar är aldrig kul. Sen vet jag inte vad som sker efter skolan imorgon, drar antagligen och tränar lite och sedan gör läxor. Vad som sen ska ske i veckan vet jag inte riktigt..blir väl en vanlig vecka. Förutom på söndag då vi ska på domarkurs istället för att ha träning.
Ja, det var allt jag hade att skriva :)
 
Hörde denna låten på en film, så sökte upp den och nu spelas den 24/7 i mina lurar.

MileyRayCyrus.se

Vill bara meddela om en riktigt kul och cool grej som jag tillsammans med sju andra tjejer gjort. (Sandy, Wilma, Nadja, Alexandra, Sabina, Emily och Avena) Jag drev förut en fan blogg om Miley Cyrus (kolla in den här), detsamma gjorde de andra tjejerna. Men Emily kom på en idé att vi skulle starta en blogg tillsammans och inte konkurrera mellan bloggarna. Så vi startade en blogg för en vecka sedan precis, MileyRayCyrus.se. Vi har redan över flera hundra unika besökare & över 600 sidovisningar! Hur coolt? Kolla gärna in den :)
 
 
 

we don't have to be friends, we don't have to be enemies

Hej! Denna dag tar nog priset i världens segaste. Har inte gjort något idag förutom lite läxor. Annars har jag gått runt i pyjamas hela dagen. Och nu är klockan redan åtta, liksom, vad hände med dagen? Jag har inte gjort något alls. Men men. I förrgår firades jag av familjen då jag fyllde år igår. Så fick massor med presenter och åt fika. Riktigt trevligt. Fick bland annat en klocka som jag blev riktigt glad över och ett skrivbord. Även massa småsaker och pengar. Bild på allt kan ni få någon gång då jag orkar. På min riktiga födelsedag, igår, åt jag på Hugos tillsammans med mamma, Amanda och Julie. Och imorgon blir det träningsmatch mot pojkar 00.
 
 

imorgon ♡

Hej! Sitter i soffan och känner bara hur underbart det är att vila benen. Vi hade våran tredje benträning med en PT från aktiv förut. Hon kör verkligen hårt & intensivt med oss, och det tycker jag är riktigt roligt! Man svettas sjukt mycket och tar verkligen ut sig. I love it!
Men förutom det har jag endast varit i skolan plus att jag stannade på läxläsning för att fixa med lite grejer. 
Imorgon ska jag fira min födelsedag. Fyller ju igentligen på fredag, men eftersom pappa ska bort då, kommer alla hit och firar mig imorgon! Sjukt taggad på presenter!! Men riktigt förvånat att jag redan fyller 15 då jag fortfarande känner mig som 11. Så på ett sätt är det riktigt tråkigt att fylla år, då man blir äldre. Men men :)

#love ♡





Nothing too crazy, if it makes you notice me

Godkväll! Ska snart fixa mig för att sova, men blir ett litet inlägg innan dess. 
Idag var det en vanlig dag i skolan. Vi hade bland annat gympa vilket var sjukt kul! Sedan vid 18:00 drog jag med pappa, Ejlitz och Binta till Najen. Vi kom tvåa i tävligen jag skrev i ett inlägg en gång att ni skulle gå in och rösta på. Så där fick Torstorp ta emot sina pengar, sedan blev det korv med bröd. Hade riktigt kul med laget och de andra Torstorps lagen som var där. När vi kom hem satt jag lite vid datorn och gjorde läxor.
Godnatt ♡


ok mitt rum ser hemskt ut, men det var finare innan jag blev tvungen att välja en outfit i morse...

skoldags ♡




But first, let me take a #selfie

Godmorgon! Visst blir man glad när solen skiner ute? Känns verkligen att våren typ är här. Fast det varar ju inte så länge till då jag hört att det snart ska snöa igen. Fy! Jag har blivit riktigt trött på snö.
Har ingen aning varför jag bloggar nu då jag precis vaknat och inte har så mycket att berätta om. Fast vi har ju match senare mot pojkar 01 i Torstorp. Lär bli riktigt skoj! Det fina vädret gör det också mycket roligare att köra ute då. Sålänge, medans jag väntar på matchen, blir det väl att göra lite läxor. Japp.
Just saying, jag har inte fått en kommentar på ett halvår! Det tar typ två sekunder av ditt liv att slänga in en kommentar om vad som helst. Det är väl inte så himla farligt? ♥
 

MAGIC! - Rude


Lördag is my shit

Hej! Lördag idag då. 
Blev att göra lite saker idag. För det första så gick jag hem till mamma i morse för att hämta lite saker jag glömde då vi åkte till pappa igår. Sedan följde jag med pappa in till Norrköping där han skulle fixa med lite saker. Sen när jag kom hem har jag endast gjort läxor. Och nu sitter jag i vardagsrummet och kollar Disney. Lär inte ske så mycket mer idag. Ha det bra :) 



Alli Simpson - Notice Me


En vecka kvar, vänner ♡

Gud så dålig jag varit på att blogga! Men har inte suttit vid datorn på en hel vecka vilket resulterar med att jag inte bloggar. Jag hatar att blogga över mobilen. Plus att jag känner att jag inte hinner sitta så mycket framför datorn. Men får väl bli lite bättre på det ändå :)
Veckan har varit lite speciell. För det första så hade vi lång helg då vi hade studeidag på måndagen. I onsdags var vi iväg med klassen till Norrköping för jobbcirkus och igår så var det öppet hus i skolan! Då skulle min klass ha gympa och matte. Blev seriöst super glad då mina lärare sa att vi skulle ha gympa. Så öppet hus började på kvällen och vi hade riktigt kul med föräldrarna som var med på våran gympalektion. Haha. Annars har det inte hänt så mycket annat. Imorgon blir det säkerligen en utråkig dag men på söndag sedan blir det att spela match mot pojkar 01. Riktigt kul lär det bli! Sedan börjar skolan igen.
Just a reminder att jag fyller 15 om precis en vecka, den 21de. Så glöm inte köpa tårta, presenter och allt till mig, oki!? ;)
Ni får lite blandade bilder!
 
 
 
 





♥ Miley Night ♥

Hej på er! How's it goin? Själv är jag super trött. Antar att det beror på att jag endast sov i fem och en halv timme i natt. Jag var ju iväg till Stockholm igår för att gå på Miley Night tillsammans med Amanda. Verkligen jätte kul! Drog hem innan maten i skolan, fixade mig hemma och sedan drog vi till huvudstaden. Blev att äta min älsklings mat när vi kom dit, wok. Efter några timmar var det dags för Miley Night att börja. Så gick in där tillsammans med massa andra Miley fans. När vi kom in fick vi ta en bild, sedan fick man 'mingla' runt där. Men inte långt efter kom Daniel Paris fram till oss. Daniel var själva värden och det var hur grymt som helst att träffa på honom! Faktiskt så smög vi lite på honom då vi såg honom utanför byggnaden innan det började hihi. Men han kom fram till oss tillsammans med en kameraman från MTV och frågade om vi ville vara med och tävla om konsert biljetter, vilket vi självklart ville. Man var tvungen att sjunga med i en Miley låt, sedan skulle dom välja ut en vinnare. Så jag tog på mig hörlurarna medans Amanda och Daniel valde en låt, det blev Wrecking Ball. Haha, jag sjöng glatt med även om det säkert lät hur hemskt som helst. Men Daniel verkade '''''tycka'''' det var bra då han på skoj tårkade en tår under ögat och sa att jag var bra, han ville sedan ha en kram. How wonderful är han inte!? Skulle göra allt för att ha en sån skön vän som Daniel! Riktigt gullig och rolig! Sedan under kvällen blev både jag och Amanda intrvjuade och fotograferade. Vi kollade även på Miley: The Movement & Miley Cyrus: Unplugged. Sedan fick vi en goodie-bag innan vi gick hem. Den innehöll två Miley affischer, ett eos läppbalsam, Bangerz CD, och lite smått & gott. Kvällen var hur kul som helst! Får hoppas på att något sådant liknande sker igen. Fast just nu är jag mest taggad på att få gå på Mileys konsert i Maj! :D ♥
Ritkigt kul att Daniel gillade mina bilder på oss på Instagram & favoritmarkerade mina tweets :)
 
 
 

chansen att vinna de sista två Miley Night biljetterna!

[MilezzCyruzz.blogg.se]
 
Hej! I samarbete med Sonymusic lottar jag ut de två sista biljetterna till Miley Night nu på onsdag 5 mars,
en till dig och en till din vän.
Information:
Eftersom att eventet är nu redan på onsdag måste detta gå snabbt, så VET du att du kan komma
då är det bara att följa nedanstående steg:
 
1. Gilla mig på facebook : Miley Cyrus Sverige < klicka på länken så kommer du dit.
2.
Dela inlägget om Miley Night tävlingen som finns på den facebook sidan
3.
Skriv ditt namn i ett mail
4. Skriv vart du bor (hur långt det är till stockholm)
5. Mobilnummer
6. Skicka detta till [email protected]
7. Du blir kontaktad på din mail reda i morgon om du vunnit så håll utkik!
När detta är gjort skickar jag all information jag fått utav dig till Sonymusic så att de kan skriva upp dig på gästlistan.
 

Nöjd för första gången.

Hejsan! Nyfiken på rubriken kanske? Då ska jag berätta för er. Jag har färgat håret för femtielfte gången och det är första gången som jag tycker det blev bra. Mitt hår började gå mot det gröna hållet, men nu köpte jag en mörkbrun hårfärg med lite röd nyans. Så blev faktiskt rätt så nöjd!
Har pluggat lite på franskan nu efter att jag varit på fotbollsträning och färgat håret. Har inte gjort en enda läxa under helget då mina läxor varit hos mamma och hon har varit borta så jag har inte kunnat komma in. Så har lite ont i magen för matten som jag måste göra och känner mig inte sådär jätte sugen på att lösa matte tal nu på kvällen. Men ska snacka med min lärare hur det ligger till och sedan ska jag plugga matten hemma imorgon. Det blir bra. Igår så var jag i stan och handlade kläder och lite annat. Behövdes verkligen då jag inte har några kläder alls typ. Fast det tråkigaste var att jag råkade köpa för små jeans. Döda mig. Jag testade inte jeansen då jag alltid haft samma storlek, men dom måste ha gjort om dom så dom är nu för små.. Jag som var så lycklig att jag hade nya svarta jeans och inte blekta gråa jeans som en gång i tiden var svarta. Men får väl åka in till Norrköping och byta dom någon gång. Får stå ut med mina fula jeans ett tag till.
En sak jag köpte var eos lip balm strawberry (den rosa). Tycker dom är riktigt söta pga av deras runda form. Både jag och Amanda köpte en varsinn och har fått någon slags besatthet att gå och ta på oss det på läpparna 24/7. Riktigt söta, luktar gått och smakar faktiskt ritkigt gått också. Haha. Dom finns att köpa på KICKS för 89:-
Amanda och jag hade faktiskt tänkt att baka en tårta igår eftersom Justin fyllde år. Men vi åkte iväg till stan och höll på, så slutade med att vi blev tårtlösa. Men kanske blir en några-dagar-efter-födelsedagen tårta eller nått? Haha.
 
 
 ni får en riktigt snygg bild på mig och ejlitz då jag inte har någon annan bild.
 

Grattis Justin ♥

Grattis till den personen som betyder mest för mig. Han som alltid får mig att le, han som får mitt hjärta att slå i 120 bara av att höra hans röst, han som får mig att tro på att allt är möjligt. Justin Drew Bieber. Jag kan inte förstå att han redan är 20 hela år! Jag är riktigt stålt över att säga att jag varit vid hans sida från slutet av 2009. Det finns inget som kommer få mig att ändra min syn på honom. Haters, media what so else. Jag vet precis hur Justin är, och der finns ingen person på denna jord som är som honom. Han är en av sju miljarder. På riktigt. Han betyder så otroligt mycket för mig. Grattis Justin, jag älskar dig ♥