A place in this world

Hej! Söndag idag då vilket betyder att det är skola imorgon. Känns ändå rätt så okej faktiskt. Idag har jag varit på Najen och dömt Torstorps flickor födda 03/04. Det gick riktigt bra! Jag gillar nog att döma tjejer mer än killar då tjejerna tar det lite lugnare och kör snällare spel. Så det var kul. Efter det blev det lite plugg och sen drog jag till gymmet där jag gick på ett skivstångs pass. Och nu hamnade jag i soffan framför tv:n. Igår hände det inte så mycket under dagen, men vid klockan sex drog vi in till stan där vi kollade på när IFKs damlag spelade match. Dom spelade riktigt bra vilket ledde till att dom vann matchen! 



We're ready

Hej bloggen! Sitter nu i vardagsrummet och kollar lite smått på tv:n samt på mobilen. Pluggade lite förut, så himla tråkigt! Men det måste ju göras. Var förut även på gymmet tillsammans med Binta. Vi var på ett zumba-step pass. Efter det drog jag hem till pappa. Det är vad som hänt idag efter skolan. I morgon skulle vi ha spelat match mot BK Zero, men eftersom dom lämnade WO (dvs att de lät oss vinna matchen då de inte kunde spela) så blir det ingen match. Lite tråkigt då jag såg fram emot matchen, men ändå skönt då vi har chans att hamna i a-serien nu. Det får vi reda på, på måndag. Så får väl se vad jag hittar på imorgon istället. Ni får ha en bra fredag :)


Everyday is a chance to get better.

Tjenare! Har precis kommit hem och duschat efter att ha tränat ett pass med IFK. Träningen idag var riktigt rolig då den mestadels bestod av match. Älskar träningsmatcher. Jag som igentligen hade tänkt plugga lite på provet vi har om cirka två veckor, får vänta. Känner inte att jag har lust med det just nu. Ska blogga klart, äta lite och sedan hoppa i säng för veckans sista skoldag imorgon. Vi har skolfoto imorgon vilket jag inte är så taggad på. Men man får väl genomlida det, antar jag. Det värsta är att vi missar en gympalektion på grund av det...kunde det inte varit matte eller någon annan seg lektion? Efter skolan blir det att dra på ett zumba-step pass på gymmet. Det är ett riktigt roligt grupptränings pass. Sedan får väl resten av fredagen och helgen gå åt att plugga. Rolig helg... Idag blev jag även tillfrågad att döma småtjejerna. Jag tackade ja, så då blir det att döma på söndag. Riktigt kul att få döma tjejer då jag endast dömt killar innan. Ledsen för ett rätt så långa inlägget, men jag tror ni överlevde! :)
 
 

Fotboll dags ⚽️




you hit me like a heartattack

Godkväll! Kom hem från fotbollen för ett tag sedan och har nu suttit ett tag och läst regler inom baseball. Vi fick som uppgift att göra det från våran gympalärare då vi ska spela baseball under några lektioner nu. Förstår väl det rätt så bra. Var tidigare idag på musikskolan och pratade med min sånglärare, som jag nämnde i förra inlägget. Förutom detta, har jag bara varit i skolan. Igår var jag och tränade med IFK för första gången, det gick väl riktigt bra, antar jag. Ska dit och träna i morgon också, nästan direkt efter skolan. Så får bli att skynda sig hem imorgon. Efter fotbollen antar jag att det blir att plugga lite på no provet vi fått..
 

let's do this

Hej! Kör ett litet inlägg över mobilen. Sitter just nu i bilen på väg in till Norrköping. Nu ska nämligen jag också testa på att träna med IFK Norrköping. Så både Amanda och jag ska dit idag. Både pappa och deras tränare tyckte att jag kunde testa på då jag ändå följer med Amanda när hon ska träna. Lite spännande detta. Så vi får väl se hur det går. Spelade fotboll igår också då det var träning med mitt lag. Och imorgon så blir det vanlig fotbollsträning igen efter att jag har gått till musikskolan där jag ska fixa lite med tider till min sång.



Ariana Grande - Just a litte bit of your heart

Bjuder er på en låt som jag börjat lyssna på. Känner att jag lägger ut många Ariana Grande låtar nu för tiden, men har börjat gilla hennes musik riktigt mycket faktiskt!

I know I'm not your only, but at least I'm one.

Godkväll! Kom hem från gymmet för en stund sedan. Var på två pass tillsammans med Binta och mamma, skivstång och spinning. Jag får alltid ångest när jag sitter på spinningcykeln och börjar cykla. Jag undrar alltid vad jag gett mig in i. Haha, spinning gillar jag inte alls. Men jag överlevde passet, fast det var knappt. Tidigare idag tog jag en promenad ut till Najen där min lillebror var inlånad för att spela match med de äldre pojkarna. Det blev tyvärr en förlust för dom. Förutom det, så har jag inte gjort något mer idag. I morgon är det dags för skola igen samt fotbollsträning på kvällen. Det är tack vare fotbollen som jag faktiskt överlever måndagarna. Man har ju liksom något att se fram emot under skoldagen. Igår kväll hade jagt tänkte ta det lugnt, men det blev ändrade planer då Binta frågade om jag ville med ut och spela fotboll. Så vid cirka klockan åtta igår drog jag ut med Binta, Armend, Jesper och Goldy och spelade lite fotboll. Riktigt kul faktiskt!
 
 

really don't care

Hejhej! Ska alldeles strax äta lite, men jag hinner skriva ett inlägg innan dess.
Var förut iväg till Åby där jag hejade på min lillebror som spelade cup. Det gick väl riktigt bra för dom. Men det regnade så in i tusan och jag frös nästan ihjäl. Efter att vi kommit hem har jag inte gjort mycket alls. Jag har även haft ont i huvudet hela dagen idag. Det var värst i morse men har som tur bara blivit bättre och bättre under dagen. I morgon vet jag inte vad som sker, det får vi se då.
 

so why do we try

Förlåt mig för den dåliga uppdateingen. Men som sagt, så är det skola. Allt som jag kunde göra under skoltid på sommarlovet måste ju skjutas upp till efter skolan nu när den är igång igen. Men idag var det ett litet 45 minuters disko efter maten på skolan. Haha, alla klasser var med på diskot i gympasalen. Efter skolan följde jag med pappa till gymmet och drog sedan hem till mamma, där jag är nu. Igår cyklade vi i nian cirka 5 mil sammanlagt fram och tillbaka. Vi skulle på en slags utflykt för gympabetyget. Jag gillar verkligen inte att cykla! Jag hade seriöst hellre gått den vägen.. jag kommer aldrig mer cykla i hela mitt liv. Det blev mycket jobbigare eftersom min cykel helt plötsligt började muppa sig och blev lite trasig. Plus att jag tränade ben på gymmet dagen innan samt hade fotbollsträning. Vi var även sist dit och sist hem då vi på vägen puttade ned varandra i dikena, hälsade på kor och snodde äpplen. Haha, kändes som att vi aldrig kom fram dit vi skulle! Under de andra dagarna har jag inte gjort så mycket. Så ni får nöja er med det jag berättat guys.
 

School

Hej alla! Jag vet, jag har varit riktigt urdålig på att blogga nu dom senaste dagarna. Man märker ju att skolan börjat i alla fall. Jag har inte lika mycket tid för bloggen då. Men det ska nog gå bra ändå.
Just nu sitter jag i bilen påväg till Norrköping där min syster, Amanda, ska på målvaktsträning med IFK Norköping. Bland annat med IFKs a-lag vilket är lite coolt. Efter skolan har jag endast hunnit träna på gymmet, sedan begav vi oss iväg.
Igår så var det första skoldagen. Rätt så kul att börja skolan ändå. Men efter skolan drog jag och tränade tillsammans med Elin. Sedan åkte jag ut till Najen och kollade på när Torstorps a-lag spelade match. Umgicks med Amanda, Binta, Ejlitz och Anna där. Dom vann med 4-1.
I söndags var jag i stan tillsammans med mina storasystrar, Amanda och Julie. Blev att shoppa lite kläder och smink. Vi åt även på Spicy Hot. Godaste någonsin. 



still your king

Godkväll! Sitter nu ensam hemma framför datorn, lyssnar på musik och äter nötter. Riktigt nice faktiskt. Det enda jag gjort idag är spelat match. Vi mötte Vikingstad/Östria Lambohov och matchen slutade med 2-2. Det är så störande när det blir lika! Fast bättre det än om vi hade förlorat, förstås. Det regnade före matchen vilket gjorde att det blev riktigt blött på planen. Det blir seg att spela då, tycker jag. Men det blev självklart kul ändå. I morgon åker jag och Amanda till stan där vi ska shoppa lite. Det behövs verkligen lite nytt! Och klantig som jag är, så har jag spräckt skärmen på min mobil... Ja, stör mig riktigt mycket på mig själv ibland...
Haha, jag och Amanda fick dessa söta tvåler av Julie :)
 

Öland - dag 5

Hej. Kom hem för några timmar sedan. Riktigt skönt att vara hemma igen. Ska strax äta lite kvällsmat och kolla lite på tv:n innan jag går och lägger mig. Vi ju match mot Vikingstad/Östria Lambohov imorgon. Men innan vi åkte hemåt så stannade vi vid Böda, som sagt. Vi låg på stranden och badade ett tag. Efter det åkte vi till Burger King där vi åt lite, sedan åkte vi raka vägen hem. Det är vad som hänt idag. På söndag måste jag in till stan för att shoppa lite saker som behövs innan skolan. Sedan på måndag är det dags.. skolstart. Jag ska inte säga att jag absolut inte vill att skolan ska börja. Jag har inga problem med att gå upp tidigt på morgonen och gå till skolan. Gå på lektioner och så. Det jag tycker är så jobbigt är alla läxor och prov man måste plugga till på sin fritid. Det jag mest ser fram emot är ju klassen. 



Öland - dag 4

Hej! Kom nyss hem från en heldag på Ölands djur- & nöjespark. Det blev väl lite roligare än vad jag förväntade mig. Men tycker ändå inte om sådanna ställen. Vi var först och kollade på alla djuren ett tag. Sedan blev det att gå runt lite på nöjesparken. Själv åker jag näst intill inga karuseller då jag tycker det är riktigt läskigt. Men någon liten karusell här och där blev det iallafall. Vattenlandet tog vi sist och det var det stället jag gillade mest eftersom jag fick sola. Det blev super varmt och helt underbart väder. Så det blev lite sol och bad. På vägen ut gick vi ett sista varv genom djurparken, på ställen vi inte varit. Sedan begav vi oss hem. Riktigt skönt!
Imorgon så blir det att åka hemåt. Men eftersom vädret ska vara så himla bra då också, så åker vi först och solar o badar på Böda innan vi beger oss hem. 










Öland - dag 3

Hej! Sitter nu ute och solar på altanen. Super varmt och skönt ute! Har precis ätit lite och duschat efter att vi kom hem från stranden. Blev att sola lite där också. Innan vi åkte till stranden, så var vi i Borgholm där vi kollade runt lite i affärerna. Dets finns inte alls mycket snygga kläder och så. Men kul att gå runt och kolla.Och i morse så var vi och åkte gokart, igen. Vi hade bestämt att vi skulle köra dubelkart, dvs en gokart där man kan sitta två. Så att mina småsyskon skulle få åka med mig och Amanda. Men det blev inget bra, så vi åkte normala gokarts istället. Fast på en annan gokart bana. Nu vet jag inte riktigt vad vi hittar på. Imorgon blir det i alla fall Ölands djurpark samt vattenlandet och nöjesparken. Kan inte säga att jag är så taggad på det... Inte min grej liksom. Men jag överlever.






Öland - dag 2

Hej! Idag har det varit ett riktigt tråkigt väder. Regn och kallt för det mesta. Men i morse drog vi till en gokart bana och då var vädret i alla fall rätt så okej. Super kul att äntligen få köra gokart igen! Efter det begav vi oss till en fyr. Inte lika kul det, kan jag ju medge. Men min mamma och småsyskon ville dit. Vi åkte sen till Böda camping där vi tänkte att vi skulle sola och bada. Vädret var toppen just då. Men väl där så blev det helt grått på himlen. Så det blev inte mycket till sol och bad. Men det var en riktig fin strand och jag hoppas på att åka dit någon gång när vädret är bättre. Vi slutade dagen med att åka och äta planka på en resturang. Och nu sitter vi här, i stugan. Vi ska antagligen kolla på någon film ikväll igen, som vi gjorde igår. Mysigt det. 








Öland - dag 1

Hejsan! Sitter just nu i våran stuga på Öland som vi lånat av några bekanta. Har precis duschat och sitter nu framför datorn. Vi kom från havet för en stund sedan där mina småsyskon tog ett kvällsdopp. Tidigare idag, när vi kom till Öland, åkte vi direkt till Ekerums camping eftersom vi skulle bada i havet. Så det blev att vara där ett tag. Sedan åkte vi vidare in till Borgholm där vi gick runt lite och åt. Efter det åkte vi till stugan. Imorgon blir det att åka gokart. Det är seriöst något bland det roligaste som finns! Så tagg till imorgon. Igår så tränade jag på morgonen. Sen spenderade jag kvällen ute med Binta, Armend och Joseph. Nu ska vi kolla på film och äta lite. Så, bye! :)
 





Mirror on the wall. Tell me that I’m beautiful.

Hej! Har sjukt tråkigt just nu. Men det blev ju som sagt att spela match idag. Riktigt varmt, men vi tog hem segern med 3-1 mot Åtvidaberg. Vårat smartass till målvakt aka min syster fick gult kort och åkte ut i några minuter...andra gången det händer. Men vi klarade oss ändå riktigt bra. Annars har jag inte gjort mycket mer idag. Ska senare äta tacos och kolla på Frozen. Alla på Twitter verkligen älskar den filmen, så jag känner att jag måste ta och se den också. Har faktiskt riktigt länge viljat se den. I morgon så drar jag antagligen till gymmet med pappa, sedan får vi se vad som händer. På måndag åker jag med familjen till Öland. Där har jag varit näst intill varje sommar ända sedan jag föddes. Så man känner sig ju liksom hemma där. Det blir väl kul.
 
Denna låt spelas riktigt ofta i mina lurar. Molly Sandéns låt Freak. Jag gillar verkligen musikvideon hon släppte till låten igår. Framförallt gillar jag den för det hon skrev på Instagram om att hon alltid varit osäker över sin kropp. Att hon har fått elaka kommentarer om sin vikt. Men nu bestämde hon sig för att vara helt naken i videon för att hon accepterar sig själv för den hon är.

Making every possible mistake

Hej! Fredag idag då. Även om man är ledig alla dagar i veckan nu under lovet, så är fredag ändå min favorit dag. Inte vet jag riktigt varför. Jag bara gillar fredagar, helt enkelt.
I morse var jag och tränade på gymmet och testade faktiskt på solariumet. Har aldrig gjort det förut då jag tyckt det verkat lite läskigt att ligga smått instängd. I början var det riktigt läskigt, men det funkade bra sen. Har inte tänkt göra så mycket mer idag faktiskt. Men i morgon så blir det att spela fotbollsmatch. Hemma match mot Åtvidabergs FF. Vi har ju haft uppehåll från matcher och sånt ett tag nu under sommaren. Men i morgon så drar det igång igen och jag är super taggad. Vi får hoppas på en vinst! :)
 
Jag brukar oftast inte gilla sådan musik, men vet inte. Tycker denna är rätt så bra!

where the fun got no end

Tjenare! Kom nyligen hem från gymmet. Var på två pass, spinning och step-styrka, med mamma och Binta. Jobbigt jobbigt. Mina tankar om att gå ut och gå eller springa sket sig, då jag istället följde med min syster till friösren. Jag sov även ut i morse, gick upp lite efter elva. Så det blev lite ont om tid då. Idag insåg jag också att jag verkligen inte gillar att gå runt i shorts. Det kanske är skönt när det är varmt, men jag gillar det inte. Så på sätt och vis vill jag att det ska bli lite svalare så att man kan gå i jeans. Hoppas det blir jeans väder tills skolan börjar! Fast ändå inte kallt.... the struggle is real. I morgon så vet jag inte vad jag hittar på förutom att träna. Det återstår att se, helt enkelt. Blir säkert en seg inne dag.
 
 

runaway

Hej! Ja ni, skolastarten bara närmar sig och närmar sig... så himla jobbigt. Men man får väl ta och stå ut, antar jag.
Idag blev det att dra iväg in till stan. Vi var endast i sportbutiker då min syster behövde fotollsshorts. Och jag som igentligen inte tänkt köpa något, kom ändå hem med en rosa Nike sportbh. Dom är himlans snygga! Nike är alltid snyggt. Det är, enligt mig, det snyggaste märket på alla sportkläder. Vi blev sen tvunga att fort köpa McDonalds mat och sedan åka hem i full fart då det var fotbollsdags. Jag bokstavligen slängde av mig mina kläder och sanbbt på med fotbollskläderna, haha. Men vi kom faktiskt i tid. I morse var jag också på gymmet.
I morgon antar jag att jag drar på träningspass tillsammans med Binta och mamma. Är det inte allt för dåligt väder ska jag nog gå ut och gå eller springa. Vi får helt enkelt se. Nu sitter jag och äter melon och ska strax kolla på tv med mamma. Ha det gött ni! :)
 

show you

Godkväll! Sitter just nu i mitt rum, framför datorn och lyssnar på musik samt är lite på mobilen. Kollad nyss på tv med mamma. Drog hem till mamma idag efter att jag tränade på gymmet i morse. Så nu ska jag vara här i veckan. Japp. Hände inte så mycket under dagen tills mot kvällen då jag följde med mamma på ett träningspass på gymmet. På vägen hem hamnade vi sedan hos min moster en stund och sedan fortsatte vi hemåt. I morgon blir det gymmet på morgonen, sedan följer jag med in till stan där min syster behövde akut köpa lite saker. Det blir även fotbollsträning på kvällen. Yas.
 

all i got

Gud, så varmt det är. Man dör ju av värmeslag vare sig man är ute eller inte. Men jag älskar det ändå. Sommarn är ju snart slut dvs skola om två veckor. Så man får ju njuta medans det varar.
Var på gymmet och tränade i morse. Sedan har jag solat lite och gått till mamma där jag hämta lite fotbollskläder till kvällens träning. Kul med fotboll, som alltid! I går så blev det att åka in till Linköping med pappa, syster och hennes pojkvänn där vi kollade på när a-laget spelade semifinal i östergöta cupen. Vi hade ju inget annat för oss. Dom vann och går nu vidare till final. Det var en riktigt spännande match! Vi åt också på McDonalds.
 
 

get out of my heart

Sitter just nu ute i solen och solar. Känner att jag börjar bli vitare oh vitare. Så dags att börja sola lite igen. Kom för en stund sedan hem från gymmet där jag tränade bröst tillsammans med pappa. Detta är det enda jag hunnit med såhär lågt på dagen i alla fall. 
Men ni ska veta min känsla när jag vaknade upp i morse, loggade in på Instagram och såg att Gabriel både kommenterat min bild, följt mig samt kollat på min video jag gjorde till honom. Snacka om att jag är lycklig som in i tusan nu ♡ 
I går så spenderade jag kvällen på Skype där jag snackade med Binta. Vi har inte gjort det på riktigt längd då hon varit borta, men nu är vi back in track. Haha. Och imorgon så blir det fotbollsträning och så antar jag att jag åker hem till mamma igen. Japp 



so sick of you

Hej! Har precis ätit och sitter nu i mitt rum. Var som sagt iväg till Lotorps marknad idag med familjen. Vi gick väl runt där ett tag, sedan drog vi och åt. Väl hemma sedan, stack jag till gymmet med pappa där vi körde ben. Förutom det, så har jag endast suttit framför tv:n under dagen. Riktigt tråkig dag. Detsamma blev det igår. Men men. Får hoppas på att det blir lite roligare imorgon!
 
 

Video made by moi

Inatt gjorde jag en lite video som jag ska ska skicka till Gabriel. Haha, snyggaste videon ;)

We're not cool. We are free.

Hej! Kom för en stund hem till pappa. Ska endast vara här över helgen och sedan dra till mamma på måndag igen. Har inte gjort ett skit idag. Gick och la mig sent inatt vilket ledde till att jag vaknade senare. Då blir dagarna alltid tråkiga. Jag kunde ju inte gå och lägga mig när jag blev så hyper av att Gabriel tog med min fråga i sin video! Haha. Men förutom det, så var jag hos frisören igår. Känns som att mitt hår är jätte kort! Men det behövdes verkligen klippas riktigt mycket då det verkligen var slitet. Har ju inte vairt hos frisören på sjukt länge! Jag färgade ju också håret, det känns inte som att det blev så stor skillnad mellan den gamla hårfärgen vilket är lite tråkigt. Men såklart så ser det mycket fräschare och bättre ut än innan. Absolut. Drog senare mot kvällen sen på ett step-styrka pass med mamma på gymmet. I morgon kanske jag tar och följer med mamma och mina syskon som skulle iväg på en marknad. Vi får se. Det blir nog också lite träning på gymmet. Jag har ju inte tränat på själva gymmet på två dagar nu.
Jag gjorde bilden svarvit då färgen på håret på bilden inte ser ut som det gör på riktigt. Så ni inte blir lurade, guuys.
 
 

♡ Gabriel Conte ♡

Herregud, jag håller på och dö just nu. Jag har under ett tag haft världens största crush på Gabriel Conte, en viner. Han ser så gudomligt bra ut och är helt underbar. Men till saken: Han ville att folk skulle ställa ' Would You Rather' frågor till honom på Twitter som han sedan skulle svara på i en video på youtube. Det var massor med folk som skickade in frågor. Men vet ni vad, HAN SVARADE PÅ MIN FRÅGA I SIN VIDEO! Jag freakade ut totalt och är seriöst helt darrig just nu. Låter säkert urtöntigt, men det är sant. God. Jag trodde aldrig att han skulle se min fråga. Seriöst. Han är liksom omg!!! ♡ Min fråga är den andra frågan Would You Rather be Justin Bieber or Barack Obama och han säger mitt twitternamn(omggggggg)
Gabriel ♡