October is coming

Hej! Kom för ett tag sedan hem från träningen med IFK och har nyss duschat och ätit kvällsmat. Det blev en riktigt kul träning! I dag kom jag hem tidigare från skolan eftersom min snälla gympaläraren tillät mig skippa elevens val. Eftersom vi hade 3 timmars håltimme innan elevens val, så tyckte han att det var onödigt för mig att vänta i skolan och kunde gå hem då han endast skulle hålla i en timmes tränings redovisning under lektionen. Så det var riktigt bra då jag hann göra klart alla mina läxor samt vila lite hemma, innan vi begav oss till fotbollsträningen. Imorgon blir det fotbollsträning med mitt Torstorps lag och jag är super taggad. Annars händer väl inte så mycket mer i morgon. Skola och plugg. Imorgon är det oktober och jag är riktigt taggad då jag har blivit helt besatt av höst, Halloween och allt! Haha :)





One last time

Hej bloggisen! Jag ska alldeles strax gå och sova, men känner att jag måste skriva ett inlägg innan! Har suttit och pluggat nu en stund efter fotbollsträningen. Riktigt kul med träning. Har även varit på sånglektion idag.
Igår så blev det att åka in till Norrköping för att handla lite. Jag fick med mig lite prylar som ni säkert får bilder på i ett annat inlägg, någon annan gång. Känner inte för att fota och hålla på nu, när jag snart ska sova. Vi träffade även på Jockeboi i stan, två gånger! Haha. Men igår var det också en väldigt sorlig dag då vi i laget samt våra föräldrar hade möte. Vi berättade bland annat om att jag och Amanda kommer byta fotbollsklubb, till IFK Norrköping, efter våran sista seriematch på söndag. Vi pratade även om saker som kommer ske med resten av laget under året. Vi i laget satt med tårar i ögonen under hela mötet. Jag insåg verkligen hur mycket laget och fotbollen verkligen betyder för mig! Jag är så himla ledsen över att lämna Torstorp! Detta är något bland det värsta jag kommer göra. Jag har spelat fotboll i över 10 år, och alla dessa år har jag spenderat i Torstorp. Tillsammans med mitt lag. Och nu ska jag helt plötsligt byta. Jag kommer framförallt sakna Najen något enormt! Jag och Amanda kör våra sista träningar på Najen med laget denna veckan, sedan är det IFK som gäller för oss. Jag är riktigt glad som fått chansen att spela med IFK och gå vidare, men det är himla jobbigt att bara lämna det gamla. Vad som än händer, så kommer jag alltid vara en Torstorpare ♡ Men under vintern ska i alla fall jag och Amanda vara med och träna fys med laget på onsdagar. Det känns jätte bra.
Nu blev det ett litet sad slut på inlägget, menmen. Nu ska jag i varje fall sova, så godnatt ♡
 
 

Break up. Make up. Total waste of time.

Tjenare! Känns som att denna dagen bara flög förbi. Gick upp vid sju i morse för att göra mig redo för match mot Östria Lambohov i Vikingstad. Laget spelade super bra och vi vann med 1-0! Underbart att åka hem som serieledare. Nu måste vi bara vinna den sista serie matchen nästa vecka, så vinner vi serien! Fast det tråkiaste i dag var att jag själv inte tycker att jag spelade något vidare bra. Det är någon match väldigt sällan som jag är riktigt seg och inte riktigt kommer igång, och idag var den en sådan dag. Mina lagkamrater och tränare säger inte att jag var något sämre, men jag känner själv så. Så jag var riktigt sur efter matchen, även om vi tog hem en seger. Roligare när man känner att man spelat bra och gjort något bra på planen, menmen. Nästan direkt efter att vi kommit hem, duschat och fixat oss, så drog jag och Amanda ut till Najen för att kolla på match. Jesper, min bror, spelade två matcher i två olika lag. Hans båda lag vann vilket var riktgit kul! Och eftersom Jespers lag vann sin serie, så skulle deras lag äta på en Thairestaurang. Så vi följde med och åt där. Thaimat och liknande är seriöst det godaste som finns! Så har efter det bara pluggat lite snabtt på lite läxor och suttit framför tvn.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får se.
 

best mistake

Godkväll! Sitter nu i soffan i vardagsrummet och har nyss kollat klart på UPP som visades på Disney Channel. Jag älskar verkligen Disney filmer & Disney Channel! Har inte gjort alls mycket idag eftersom vi hade ledigt från skolan.Vaknade lite efter tio i morse och gjorde inte så mycket under dagen. Tog en promenad med mamma till affären och sen vid klockan fem hade vi fotbollsträning. Efter träningen åkte jag hem till pappa, så ska vara här i veckan. I kväll blir det att lägga sig tidigt då jag måste upp redan vid sju i morgon bitti. Vi har nämligen samling klockan nio för att bege oss iväg till Östria Lambohov där vi ska spela match. Jag är super taggad på att spela match!
Igår så drog jag först med pappa och tränade axlar på gymmet. Sedan, lite senare, blev det några träningspass med Binta och Joseph. Så det blev att vara på gymmet ett väldans tag igår. Men det är bara kul.
Ha en bra kväll guys!
 
 

outlaw

Hejsan! Har precis pluggat klart på lite läxor, har bland annat NO prov imorgon. Känns skönt att ha provet så slipper man sitta och träna på det hela tiden. Var förut iväg på fotbollsträning, lika roligt som vanligt. Det tråkiga är bara att min vänsterfot är riktigt svullen och gör himlans ont. Fick ont i den under en match mot IFK för några månader sedan. Jag fastnade i makren och det bara knakade till i foten. Men det onda gick över sen, fast nu är det tillbaka igen. Men jag överlever, hehe. I morgon är det veckans sista skoldag då vi har studiedag på fredag. Riktigt skönt! Blir sedan att dra till gymmet efter skolan. Har inte tränat på självaste gymmet på riktigt länge, har endast gått på pass då det är enklare. Har ju inte så mycket tid att varken gå på pass eller träna på gymmet nu för tiden, men eftersom det inte är någon träning med IFK imorgn, så blir det gymmet. Ska nog gå på några pass med Binta senare i morgon också.
Igår så var jag och tränade med IFK som vanligt på tisdagar. Blev träning med damlaget denna gången då laget jag tränar med hade match. Så det var väldans kul!
Nu ska jag kolla lite på tv och sedan gå till sängs, ha det bra! Btw, så har jag inga bilder...
 

let the love begin

Hejsan! Jag har precis bytt om och ska strax åka in till Norrköping för en träning med IFK. När jag kom hem från skolan pluggade jag och la mig och sov. Var riktigt trött. Idag i skolande orienterade vi ju. Elin och jag körde den svåraste, på A nivå. Den första kontrollen höll vi seriöst på med i en halvtimme. Vi var helt fel och allt var konstigt. Men när vi väl hittade den så blev att mycket lättare. Jag var förvånansvärt riktigt bra och väl där så var det ovanligt kul med orientering. Så känner mig riktigt lättad att det är slut med orienteringen för ett tag framöver nu. 
Väl i skolan sen skulle vi ha slöjd, men eftersom alla bara satt och inte orkade arbeta, så släppte läraren oss tidigare så vi fick gå och äta. Blev även att stanna kvar i skola med några kompisar efter maten, även om vi fick gå hem. Vi kände att vi inte hade så mycket att göra hemma.
Fick även ett mail idag om att jag ska på ÖFF träning i Oktober. När jag blev uttagen till träningar med ÖFF förut så tycker jag att det aldrig gick så riktigt bra för mig. Jag visade aldrig vad jag kunde. Så jag blev inte uttagen som spelare till ÖFFs flickor 99 lag. Men nu så får man en ny chans att visa vad man kan! Det känns bra då jag själv känner att jag utvecklats sedan de tidigare träningarna med dom. 
Nu ska jag snart åka, så hinner inte skriva så mycket mer. Bye! :)



autumn

Godkväll alla! Har precis pluggat lite och ska snart kolla på Det Okända samt äta kvällsmat. Kom hem från fotbollsträningen för en stund sedan. Fy tusan vad det var kyligt! Känner verkligen att hösten är på väg nu. Jag vet inte varför, men jag är riktigt taggad på höst och Halloween! Inte för att jag gör något speciellt på Halloween, jag tycker bara om det! Och jag har aldrig förr velat ha höst. Såklart så föredrar jag sommar. Men känner mig rätt så taggad på hösten. Wiho. I morgon så är det dags för fotbollsträning med IFK. Lär väl antagligen bli lika kallt det. Men först blir det skola. Har endast idrott och slöjd, sedan slutat vi. Riktigt skön dag! Fast vi måste gå några kilometer redan vid klockan sju imorgon för att vi ska komma i tid där vi ska orientera med idrotten. Ja, vi får väl se om jag överlever eller dör av uttråkan. Haha, nejdå. Det ska väl gå bra, hoppas jag.
 
 

we can do anything we want

Hej! Dags för skola i morgon igen då. Jag längtar absolut inte tills på tisdag då vi ska iväg med idrotten till skogen på morgonen för att orgentera i okänd miljö. Orgentering är seriöst det tråkigaste som finns! Sitter hellre och har matte eller något, och då är det riktigt illa. Men man måste ju ändå göra sitt bästa då det är en del av idrottsbetyget. Blä!
I dag har det varit riktigt segt. Gick upp runt klockan tio och satte mig och plugga någon timme senare. Spelade sedan lite GTA vilket jag har blivit rätt så bra på, haha. Andra gånge jag spelar det. Blev lite mer plugg efter det, sen vid klockan halv fem drog jag till gymmet där jag gick på två pass, skivstång och box mix, tillsammans med mamma och Binta. Kul det.
Efter skolan imorgon blir det fotbollsträning och läxor. Det är väl det, i guess!
 

Colbie Caillat - Try

Bara för att jag tycker att låten och videon har ett bra budskap :)

wicked wonderland

Herregud vad jag har uppdaterat dåligt. Nästan en vecka sedan jag postade ett nytt inlägg.. Men som ni vet så har jag fotbollsträning fem gånger i veckan, nu när jag också tränar med IFK. Även en match under helgen. Jag ska sedan få till det med läxorna samtidigt och gå i skolan. Så hinner inte med mycket mer än det under mina dagar. Men nu har jag faktiskt tid för att blogga och jag har även umgåts med några vänner idag. Efter matchen idag, mot BK Zeros, som slutade 3-2 till oss. Så åkte jag in till Norrköping med Elin, Binta och Jesper där vi gick på bio. Vi kollade på The Maze Runner och den var faktiskt riktigt bra! Vi åt också på McDonalds.
Igår och i onsdags så var jag på fotbollsträning med mitt lag. På torsadagen och tisdagen var det träning med IFK. I månags var det ingen fotbollsträning så då drog jag och Binta på några träningspass på gymmet istället. Och i söndags var det match mot Lindö. Den slutade 1-1 vilket var lite tråkigt då dom gjorde offside mål. Men man kan ju inte göra så mycket åt det när det är domarns beslut som gäller.
Ja, just nu är jag ensam hemma. Vi får se vad jag hittar på!
 

that's what people say

Godmorgon! Det blev ett tidigare inlägg än vanligt. Det beror på att jag kanske inte har så mycket tid att blogga senare. För det första så har vi bortamatch mot Lindö efter fyra. Är super taggad på match. Sen när jag kommer hem måste jag plugga lite och så är det ju skola imorgon, så kan ju inte vara uppe så sent då. Så det får bli ett inlägg nu.
Vaknade lite efter nio i morse och har endast suttit framför tv:n samt ätit frukost. Kommer inte göra alls mycket nu innan fotbollen. Antar att jag bara kommer sitta och vänta tills den börjar. I natt så blev det ett Skype samtal med Binta. Vi har det lika kul som vanligt, haha. Så la mig runt klockan ett inatt, vilket jag inte hade planerat att göra.
I morgon skulle vi vanligtvis ha fotbollsträning. Men eftersom det uppstod lite problem så blir det ingen fotbollsträning, tråkigt nog. Så jag antar att det blir att gå på något träningspass på gymmet istället. Har även sånglektion imorgon. Ja, nu får jag bara sitta och vänta i en evighet tills det är dags att åka iväg till Lindö...
 Jag har även ändrat min header på bloggen, om ni inte märkt det. Bytte själva texten på mitt namn :)

live it up

Hej! Har precis ätit lite och sitter nu i mitt rum framför datorn. Var iväg till Norrköping idag, som sagt. Vi kollade på när IFKs damlag tog hem segern mot Madesjö. Det slutade med hela 6-0 till IFK! Riktigt bra! Innan matchen var vi inne i centrum och shoppade lite. Jag fick hem det jag hade bestämt mig att köpa; ett par svarta jeans, en ny foundation och hårinpackning. Så det blev ju bra! Vi åt även på Frozen Yoghurt, vilket jag tycker är super gott.
I morgon blir det ju match mot Lindö. Jag är riktigt sugen på att spela match då vi inte gjort det på ett antal veckor nu. Lär bli roligt så in i tusan! Jag beger mig nog också hem till mamma imorgon och stannar där under veckan.
Jag köpte en foundation från KICKS för 330:- som ska vara riktigt bra för finnig hy. Den är oljefri vilket gör att den inte täcker porer och sådant så att finnar uppkommer. Den är även matt vilket gör att hyn inte ser glansig ut.
 
Det blev ingen bild på byxorna då jag aldrig fick till en bra bild. Men jag kan tipsa er om dom! Jag har också ett par likadana i ljusblå som jag haft ett tag nu. Dom är super duper bra & riktigt snygga, om ni frågar mig! Dom är super flex vilket gör att dom är riktigt bekväma att bära. Dom kommer från BikBok och kostar 499:-. Det finns både i hög & låg midja. Bara ett litet tips :)

♡ 35 frågor och svar ♡

Ja, eftersom jag har super tråkigt så får ni 35 frågor och svar! Frågorna hittade jag på någon sida, så kanske inte dom bästa. Men whatevs.
 
1. Hur gammal är du?
Jag föddes den 21 Mars 1999. Alltså är jag femton år.

2. Hur gammal känner du dig?
Mycket mindre än femton i alla fall, haha.

3. Vad har du gjort i dag? 
Idag har jag gått i skolan, pluggat lite och tränat fotboll

4. Vilken film såg du senast? 
Harry Potter, fy.

5. Vem ringde du senast? 
Jag ringde till pappa.

6. Är du besatt av någonting?
Jag är typ besatt av musik.

7. Beskriv platsen du befinner dig på just nu?
Emh...jag är i mitt rum. Vet inte vad jag ska skriva mer.

8. Vilken färg är dominerande i din garderob?
Det är nog svart och vitt.

9. När vaknade du i dag?
Klockan sex

10. Vilken är din favorithögtid?
Jag har nog ingen favorit högtid. Jag gillar endast julen för att jag får julklappar och midsommar för att det är på sommaren. Men jag tycker nog om Halloween! 

11. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Jag skulle nog vilja befinna mig i USA, det skulle vara grymt!

12. Hur vill du tillbringa din pension?
Hm, denna frågan var svår. Men vill ju helst bo utomlands, så någonstans utomlands, antar jag.

13. Vad lyssnar du på just nu? 
Cool Kids - Echosmith. 

14. Har du någon gång brutit ett ben?
Nej, jag har aldrig brutit något.

15. Vem är din favoritkändis?
Justin Bieber, Miley Cyrus och Selena Gomez är mina favoriter. Men jag lyssnar självklart på hundratals andra!

16. Vad är du på för humör just nu?
Inget speciellt. Normal, typ.

17. Snarkar du?
Det tror jag inte att jag gör.

18. Vilket stjärntecken är du född i?
Väduren.

19. Vilket är ditt favoritgodis?
Jag äter ju inte godis, men jag älskar choklad! Finns nog inget godare! Laktris är också riktigt gott.

20. Vilket är ditt bästa ämne i skolan?
Jag älskar idrott! Det är det absolut roligaste ämnet. Jag tycker nog om alla ämnen egentligen, fast idrott är min favorit.

21. Vilken är din favoritaffär?
Hollister är nog min favoritaffär. Tycker även om BikBok riktigt mycket.

22. Senaste filmen du såg på bio?
Jag vet inte riktigt, men jag tror det var The Hunger Games: Catching Fire.

23. Har du blivit sydd någon gång?
Nej, det har jag inte.

24. Har du någon gång badat naken utomhus?
Haha, nej. Det har jag inte. Om man inte räknar med när jag var liten bebis.

25. Vad åt du till frukost?
Jag åt yoghurt och en macka.

26. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover?
På golvet, bredvid sängen. Då kan jag laddade den samtidigt som jag har den nära så att jag hör alarmet på morgonen.

27. Vad var det sista du åt? 
Tacos

28. Är du blyg?
Jag är väl rätt så blyg när jag träffar nya människor och är på ställen där det är mycket folk. Men när jag är med mina vänner så är jag helt muppad.

29. Vad heter du i andranamn? 
Elisabeth

30. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? 
Jodå, det har jag nog.

31. Vilken är den roligaste sporten

Fotboll, helt klart! Det finns inget roligare!

32. Har du några husdjur?
Japp. En hund som heter Snobben, två katter som heter Gustav och Saxon och en hamster som heter Håkan.

33. Vill du gifta dig?

Har faktiskt tänk att vara singel hela livet, haha. Så inget giftemål för mig inte.

34. Har du någon gång ringt polisen? 

Nej, det har jag icke

35. Har du, eller har haft, något smeknamn? 
Haha jo, min mamma kallar mig Snorpan. Det har hon gjort ända sedan jag varit liten. Och min mamma gjorde misstaget att kalla mig det när vi var i skolan en gång. Så nu blir jag kallad Snorpan lite då och då av mina klasskamrater också. Hur snyggt låter inte Snorpan? Haha.

 


 


break your heart

Tjenare! Äntligen helg igen, hur underbart är inte det!? Fedagar är det absolut bästa som finns. Efter skolan idag så blev det en extra fotbollsträning, bara en timme denna gången. Drog sen hem till pappa där jag ska stanna nu under helgen, vad jag vet om i alla fall. I morgon blir det antagligen att dra in till stan för att kolla på lite fotboll, IFKs damlag spelar nämligen match. Så vi kanske åker in lite tidigare och shoppar innan. Hoppas på det! Need some new stuff. Sedan på söndag så blir det match mot Lindö. Jag är extremt taggad på den matchen då vi inte mött dom på sjukt länge! Och förr, när vi har mött dom, så har vi aldrig vunnit. Någonsin. Så skulle vara riktigt kul med sen seger mot just dom nu flera år senare. Skulle sitta riktigt fint det. Ja, jag har inte så mycket mer att skriva. Ni får ha en bra fredag i alla fall :)
Bara för att jag swagstar runt i min Miley tröja.
 
 

like the cool kids

Hej! Insåg just något lite kul. Det är faktiskt fler folk som kollar in min blogg när jag inte skriver några inlägg, än när jag faktiskt uppdaterar med inlägg ofta. Så dåliga är mina inlägg, liksom. Nej, men bara lite strange. Haha.
Har nu duschat, pluggat och ätit lite efter att jag kommit hem från fotbollsträningen med IFK. Utvecklingslaget, som jag tränar med, hade inte träning idag vilket vi inte visste om. Så jag fick vara med och träna med damerna i a-laget där min storasyster testtränar som målvakt. Tycker att träningen där var riktigt rolig och tjejerna i laget är super trevliga! Så det gjorde inte så mycket att 'mitt' lag inte var där, haha. I morgon blir det en extra fotbollsträning med mitt riktiga lag då vi ska spela match mot Lindö på söndag. Vi har inte spelat match på några veckor nu och vi ska justera lite i laget, så vi måste träna på det inför matchen. Blir alltså en riktigt rolig fredag! Eller, fredagar är ju alltid kul. Men en lite extra roligare fredag. På lördag sedan är det den enda dagen på veckan som jag inte har någon fotbollsträning. Då får jag se vad jag hittar på.
 

☺️

Hej vänner! Har precis pluggar klart nu efter att jag kommit hem från fotbollsträningen. Så sitter nu framför tv:n i vardagsrummet. Har inte gjort så mycket annat idag än detta. I morgon är det dags för träning med IFK igen. Det är tidig träning då vi måste åka redan vid fyra. Så blir att snabba sig hem efter skolan imorgon. Vi ska även rösta på ett parti i 'skolvalet' imorgon. Riktigt kul ändå! Fast vet inte riktigt vilket parti jag ska rösta på, så får ta och tänka på det tills imorgon. Haha.  Ja, ni får ha det bra! Nu ska jag kolla lite på tv och sedan gå till sängs.



you don't have to try so hard

Godkväll allesammans. Ska alldeles strax hoppa i säng, men känner att det faktiskt är dags för ett inlägg. Jag har varit superdålig på att blogga. Men som sagt så har jag inte så himlans mycket tid för bloggen nu för tiden. Bloggen är minst viktigast vilket gör att den kommer i sista hand. Jag har precis kollar klart på några matte videor som våran lärare gjort åt oss samt ätit kvällsmat. Varför jag gör det klockan halv tio på kvällen beror på att jag nyligen kom hem från IFKs fotbollsträning. En riktigt skoj träning! Fast det var lite segt i benen då vi på elevens val spelade fotboll och sprang intervaller sista lektionen. Smått segt, men det fick funka ändå.
I söndags hände inte mycket förutom att jag drog på några träningspass. Jag testade på ett nytt pass, Box Mix, vilket var hur kul som helst! Något bland det roligaste passen jag gått på faktiskt. Sedan på måndagen, igår, så blev det fotbollsträning. Eftersom regnet bara öste ned så blev det att spela inomhus. Det var faktiskt kul att få spela inne då man inte gjort det på ett väldans tag. Men föredrar nog att spela utomhus. Mer plats att röra sig på och bollarna är mycket roligare utomhus. Plus att chansen att skada knäna är mycket större inhomus.
Imorgon blir det vanlig fotbollsträning igen med mitt lag. Taggad. Lite plugg blir det tråkigt nog också.
 
 

Bilder från Stockholms resan med niorna.

Tröjorna jag köpte från Hollister och BikBok!

that's how superheros learn to fly

Hej bloggen! Jag har varit riktigt dålig på att blogga de senaste dagarna, jag vet. Men sitter nästan aldrig framför datorn nu för tiden och att blogga över mobilen gillar jag inte riktigt. Whatevs, ni får ett inlägg nu.
Idag var jag, tillsammans med laget, på en mässa här i Finspång där vi representerade Torstorp. Vi hade riktigt kul och folket som var där var jätte trevliga. Vi var uppdelade i två grupper, fem i varje. Så vi stod cirka fyra timmar var. Btw, så tog vi kort med Super Snälla Silver Sara och Pansar från gladitaorierna.
I morse var jag absolut inte sugen på att träna, men då de två fotbollsträningarna vi haft denna vecka är dem ända gånger jag rört på mig. Så kände jag att jag faktiskt behövde träna. Så gick på två träningspass på gymmet. Feels pretty good. Igår kväll så förvånade hela min familj då jag sa att jag skulle spela GTA. Spel är absolut inget för mig, om vi säger så. Men jag lovade mina vänner att spela online med dom, och det gick väl rätt så bra ändå. Haha.
I torsdags var jag i Stockholm tillsammans med alla nior på skolan. Vi hade det super roligt!! Först var vi på naturvetenskapliga museet, det var väl lite segt. Men filmen på Cosmonova var kul och framförallt shoppingen. Det fanns inte så mycket att handla, men kom hem med två tröjor. En från Hollister och en från BikBok.
Ni får lite bilder från dagens mässa.
 

i'm not your robot

Jag ligger i sängen och ska strax sova, har rätt så ont i huvudet. Men jag skriver ett inlägg innan jag somnar. Idag på fotbollsträningen hade vi träniningsmatch mot flickorna i åldersgruppen under oss, dvs 00;orna. En riktigt kul träningsmatch! Vi båda lagen var riktigt duktiga. Det är det enda jag gjort idag förutom skolan.
I går så var näst intill alla Torstorps lag i Kuddby för att heja fram vårat a-lag till en seger. Och såklart vann dom! Grabbarna spelade super bra! Så nu blev det en första plats i Östergöta cupen. Finfint det. 
Imorgon bär det av till huvudstaden tillsammans med alla nior. Det blir först naturvetenskaps museet(i guess) sedan blir det cosvonova och slutligen egen tid på stan. Gud, riktigt taggad på att handla lite kläder! Och såklart kul att åka iväg, tillsammans med klassen :) Så riktigt excited för morgon dagen. Nej, nu måste jag sova. Godnatt!!




🌸

Tisdag, min nya favorit dag. Har haft det riktigt kull i skolan idag då vi endast hade en vanlig lektion. Slöjd. Men det är inte det som gör tisdagar till bra dagar, det är att vi har både gymnastik och elevens val på samma dag! Och jag fick mitt förstahandsval, Kost & Träning. Super kul! Och såklart fick vi spela favorit leken, killerboll. Hur kul som helst. Och nu sitter jag hemma och ska strax bege mig till Kuddby, tillsammans med ett flertal lag från Torstorp, där vi ska kolla på när Torstorps a-lag ska spela final i Östgöta cupen. Vi får verkligen hålla tummarna och hoppas på att dom vinner!!! Så riktigt spännande lär det bli.
Igår så blev det att dra på sånglektion efter skolan, efter det blev det fotbollsträning. Sedan pluggade jag resten av kvällen.