Ella Henderson - Ghost


DAG 8

Mina dåliga sidor. Nu för tiden så är jag arg nästintill hela tiden. Speciellt när jag är hemma, då är jag arg på allt och alla. Haha. Jag kan också vara lite för ambitiös ibland. Ska jag göra något, så ska jag vara bäst på det. Jag pluggar stenhårt för att få det bästa betyget så att jag nästan pluggar lite för mycket ibland. Och får jag inte det betyget jag förväntat mig så är det bara skit. Själv tycker jag också att jag pratar lite för mycket. Då jag är med nära vänner så babblar jag på non stop. Någon som inte känner mig kan nog inte tro att jag är så pratig utav mig då jag är rätt så blyg mot folk jag inte känner.  Jag har också en förmåga att vara bitchig enligt mina vänner och de i klassen. Fast såklart är det inte menat att vara bitchigt, och mina vänner tar inte illa upp. Jag pratar oftast så fort att ingen hör vad jag säger. När framförallt mina familjemedlemar frågar om jag kan upprepa det jag sagt så blir jag bara sur och vägrar säga om det jag sagt. Okej, jag kanske är lite bitching ändå haha.
 
 

the ghost of you, it keeps me awake.

Hej! Sitter nu i vardagsrummet framför datorn och lyssnar på musik. Åt nyligen kyckling sallad som jag och mamma åkte och köpte efter att vi var på Aktiv. Vi var på två dansa mix pass. Förutom att tränat, så har jag inte gjort mycket idag. Bara skönt att få vara hemma och ta det lite lugnt efter cupen då man far omkring och höll på. Imorgon har jag inget planerat. Vi får se vad som händer, helt enkelt!
 

Film time

Blir att kolla på en film för mig själv. The Awkward Moment. Ingen aning vad den handlar om, men kollar mest för att Zac Efron är med. Dayum 😍



cup - dag 3

Godkväll! Sista matchen är avklarad och cupen är över. Både skönt och tråkigt. Har fullt med blåmärken och är super trött i benen, det kan jag nog tro om alla i laget. Men det har varit super roliga och intensiva dagar.
Sista matchen blev mot cupens ledare, Stångebro. Vilken match... galet. Min syster som är våran målvakt har ju sitt humör vilket ledde till att hon fick gult kort och blev utvisad i tio minuter. Vi har ju ingen extramålvakt i laget!! Så Isabelle som i alla fall kan målvaktsjobbet bäst fick hoppa in under de tio minutrerna. Vi krigade på och det gick ändå riktigt bra. Även om matchen slutade med 3-0 till Stångebro så spelade vi super duper bra! Det blev lite orättvist bedtömt då vi skulle fått en straff och lite annat, men domaren dömmer och man kan inte göra något annat åt det. Jag själv, klantig som jag är, nuddade bollen lite med handen och fick sedan in den i mål. Men eftersom jag tog hands så gilldes ju inte målet.. Men men. Vi hade räknat ut redan innan matchen att Stångebro skulle vinna mot oss. Dom är riktigt duktiga. Men vi kom ju tvåa i hela cupen av sex lag! Så jag är super glad över det eftersom vi i laget verkligen slitigt för varandra. Vi är bäst!
 
 
 
 
 

cup - dag 2

Phu! Två matcher avklarade idag med och det blev att ta hem vinst på båda. Vi mötte först Trostorps 00:or och vann med 5-0. Jag gjorde själv tre mål av de fem. Efter matchen åkte vi hem till Lovisa där hennes föräldrar bjöd oss på hamburgare. Riktigt trevligt och kul! :) Sedan blev det dags för match mot Linghem och vi vann med 4 eller 5-0 där jag typ gjorde 2/3 mål. Haha, noll koll känner jag. Men imorgon spelar vi sista matchen då vi möter Stångebro som är ett riktigt bollskickliga. Dom ligger först och vi ligger på andra plats. Så tar vi dom imorgon så vinner vi! Är så GALET TAGGAD! Vi ska ge allt imorgon, det kan jag lova!! :D




Fotbolls time




cup - dag 1

Hej! Hemma från matcherna nu och är helt slut i benen. Första matchen spelade vi i spöregn mot Lotorp och slutade lika. Det blev 3-3 där jag gjorde ett mål. Vi hade kunnat gjort ännu flera mål, men varför är inget jag skriver ut om här på bloggen. Vi spelade riktigt bra! Sedan blev det mat på Angela och eftersom våra matchkläder var helt genomblöta så var vi lite badass och hängde upp matchkäderna i bilfönstrena så dom torkade när vi åkte. Haha, såg riktigt snyggt ut kan jag medge! Sedan blev det match mot Rimfora. Vi var sjukt sega i början och jag var helt urkass. Men efter första halvlek då det stod 2-1 till Rimrosa, kom vi igång igen och det slutade med hela 5-2 till oss!! Jag kom igång och gjorde tre mål på raken! Kändes riktigt skönt då jag inte alls gjorde bra i från mig under första halvlek. Vi är helt grymma, tjejer!! I morgon ska vi tagga till och vinna matcherna imorgon också.
 
Kanske blir segt med mina 10 dagar nu under helgen då jag endast har chans att sitta vid dator nu på kvällarna. Så dom tar jag nog när cupen är över! :)
 

DAG 7

Eftersom jag missade dag 7 igår, så får ni den idag!
När jag var lite var jag jobbig, konstig & hade en svamfrisyr. Likadant som idag, så gillade jag att träna och hålla igång! Jag var alltid med på skol os och vann nästintill alltid guld i alla grenar jag var med i! Jag var även med i NT knatet (en springtävling) och fick pokal två år i rad. Så jag ha fullt av medaljer och pokaler hemma från när jag var yngre. Jag var inte lika blyg förr som jag är idag. Min storasyster, som jag alltid lekte med, lurade oftast på mig saker som jag sjävlklart gick med på. Som att klättra upp på klätterställnings taket så att det slutade med att pappa fick klättra upp och hämta mig. Jag tycker själv att jag var lite pojkaktig i sättet. Jag sprang runt på skolgården och körde jaga och spelade fotboll med pojkarna på rasterna. Jag lekte även oftast med killar, både under dagistiden och på lågstadiet. Jag kommer även ihåg en och samma dröm som jag säkert drömde om fyra gånger när jag var yngre. Den drömen döpte jag då till åskmonstret på grund av att den innehåll åska och ett läskigt monster. Logiskt, va? Haha. Men det är väl vad jag kan berätta om när jag var mindre. Ni får nöja er med detta.
 
Haha ni kan nog räkna ut vem jag är på dagis bilden! Haha. Det blev inte dom bästa bilderna. Men detta var vad jag fick tag på nu.
 

take me along

Hej! Idag lär det väl bli en rätt så seg dag då jag inte får träna. Eftersom vi har cup imorgon så är det bäst att ge allt då. Jag måste även äta kolhydrater då jag springer så väldans mycket på matcherna, det behövs redan några dagar innan match. Pappa tvingar mig ta ett uppehåll från mina löften med att godis och sånt. Inte för att jag ska vräka i mig massor med godis, men något sådant kan behövas när man ska spela flera matcher om dagen i tre dagar. Men nog om cupen. I morse vaknade jag redan vid nio då jag gick och la mig tidigt igår kväll. Under fotbollsträningen igår var jag på väg att få migrän. Det är i alla fall vad skolsystern sagt till mig att det var när jag var hos henne för länge sedan. Jag fick svårt att se och det blir ritkigt konstigt och jobbigt i ögonen. Men som tur var så hade vi tabletter där, så efter ett tag blev det bra med ögonen igen. Men efter fotbollen fick jag ont i huvudet och jag gick lag mig nästan direkt när jag kom hem. Som tur så sker sådanna saker typ en gång om året för mig eller nått. Så eftersom jag var uppe tidigt i morse, tog jag ut Snobben på en promenad och sen så blev det till att sola lite. Pappa köpte även hem jordbubbar, så har moffat i mig lite jordbuggar också. Jag försöker också ta ett beslut. ÖFF håller i ett positions läger från den 28de till 30de Juli då man lär sig mer om sin position. Jag måste ha ett svar till på söndag, men jag är rätt så säker att jag går på det! We'll see.
 

⚽️♡




even if i'm loud it doesn't mean i talking to you

Dagens! Har precis städat klart i mitt rum. Kände att det verkligen behövdes, så jag bestämde mig igår för att städa idag. Innan det solade jag lite även om det inte är det varmaste vädret ute precis. Men blir att träna fotboll vid klockan halv sju, så det är väl den som jag får sitta och vänta på. Jag vill också ut så kanske ska gå en promenad eller nått då jag inte har annat för mig. Har även träningsverk sedan pusträningen på Aktiv igår, det var ett riktigt jobbigt pass. Men riktigt kul!
 
 

DAG 6

Mina rädslor... Ja, dom är många och lustiga. Som ormar, krokodiler, hajar, maskar och sniglar. Jag kan knappt bada då jag är rädd för ormar, krokodiler och hajar i vattnet. Jag själv vet att det är omöjligt för framförallt hajar och krokodiler att finnas i svenska sjöar, hav och badhus. Men ändå kan jag inte låta bli att alltid tänka att jag snart möter på en haj i basängen i badhuset. Haha, helt sjukt men sant. Så jag kan absolut inte vara själv i djupt vatten utan att någon är med mig. Fatta då hur hårt hjärtat slår när jag ska i en sjö som är mörk och där man inte ser botten. Men ändå ska jag skrämma upp mig själv genom att kolla på läskiga haj & krokodil filmer... Jag blir på riktigt rädd och känner hjärtat slå bara av att kolla bilder på hajar. Nått seriöst fel med mig och hajar. Men om vi inte pratar om alla läskiga djur jag är rädd för, så har jag blivit sjukt höjdrädd under senaste åren. Jag blir nervös bara av att gå över broar som inte alls är så jätte höga. Mörker och spöken kan också vara riktigt läskigt ibland, även om jag tycker att spöken är riktigt intressanta ting. Jag tror verkligen på att ''spöken'' finns då jag både varit med om saker, hört från folk osv. Min rädsla är att behöva se ett. Fatta hur galet läskigt det skulle vara mitt i mörka natten! Fast min största rädsla är att det skulle hända något med min familj & närmaste.
 
 
 
 
 

♡ 🍓





best day of my life

Hej! Jag ska om en stund dra mig till aktiv för att gå på lite pass, men jag hinner skriva ett litet inlägg innan dess! Det har varit en riktigt seg och tråkig dag idag. Inte hänt något. Gick endat på en promenad med Snobben på morgonen, annars har jag bara tråkat. Jag längtar tills imorgon då vi har fotbollsträning och tills på fredag då finspångs cupen börjar! Kommer bli sjukt kul att få spela två matcher varje dag i tre dagar. Taggad till tusen!
Igår så var det fotbollsträning och vi hade riktigt tur med vädret. Precis innan träningen och precis efter träningen regnade det. Men aldrig under träningen. Sedan på kvällen kollade jag Brasilien - Kamerun. That's it ♡
 
 
 

DAG 5

 
Detta blir svårt att svara på. Jag tycker om många låtar och hittar jag en ny bra låt lyssnar jag sönder den tills den blir uttjatad. Så jag kan inte riktigt skriva några favoritlåtar då jag tycker om många låtar! Tråkigt svar, jag vet. Fast jag har ju vissa låtar som jag verkligen älskade förr, och när jag lyssnar på dom nu så blir det ju lite emotional moments. Så de låtarna är nog mina favoriter :) Old but gold.
 

surfboard

Hej! Sitter nu vid datorn i väntan på att fotbollen ska börja. Taggad på träning! Blev inget gym i morse då pappa drog innan jag vaknade, så tog en promenad med hunden istället. Annars har jag inte gjort så himla mycket idag. Jag försökte mig till och sola lite i blåsten. Det blev ju rätt så varmt när man låg i solen, men det kom kalla vindar. Vart är värmen!? Det är sommarlov och jag vill minst ha 30 grader och strålande sol typ!
 
 

DAG 4

Mina största drömmar är att bli artist och skådespelare. Enda sedan 2006 då jag såg Miley på TVn som Hannah Montana så har jag blivit så inspirerad av att göra det som hon gjorde. Hon var skådepselerska och artist. Och den insiprationen har hållt i sig och det är fortfarande mina drömyrken. Det skulle ju också vara hur kul som helst att vara modell! Jag har ju varken utseendet eller kroppen. Men det är också något som skulle vara kul. Att sattsa på en fotbollskarriär skulle ju inte heller vara helt dumt det heller. Men högst upp på listan över min drömyrken ligger nog artist och skådespelare. Men eftersom mina drömyrken är lite 'extrema' så har jag ett sistahandsval ifall jag inte får mina drömyrken, haha. Men då skulle jag vill ha ett jobb där jag reser runt mycket, får jobba utomlands och så! Det skulle vara riktigt kul.
 

 
 

all I know is tomorrow, today will be gone.

Hej! Dagen idag har väl varit rätt så skoj. Gick upp vid elva i morse fast hade igentligen tänkt gå upp vid nio kvällen innan. Eftersom jag inte hade något liv inatt så låg jag uppe till fyra och skypade med Binta och Joseph i flera timmar. Så kände att nio blev för tidigt att vakna. Men sedan blev det att dra ut och springa vid elva någon gång. Cirka 5 kilometer blev det. Drog sedan till bönern med Ejlitz, Binta, Anna, Jocke, John och Alex. Själv badade jag inte utan kollade på när de andra frös ihjäl i vattnet. Sedan drog jag till Najen med Binta och Anna då vi skulle kolla på min bror som spelade match. Och nu sitter jag här! Ikväll ska jag lägga mig i tid och gå upp vid nio. Följer sen med till gymmet och tränar axlar med pappa på morgonen sedan blir det fotbollsträning på kvällen. Hur mycket bättre kan morgondagen bli? Fotbollsträning ♡
 
 

the map that leads to you

Goddagens! Kom för en stund hem från gymmet. Följde med pappa och körde hans schema, så vi gick på bandet i 40 minuter för förbränning och sedan körde vi bröst och lite mage. Resten av sommarlovet ska jag ta tag i träningen bättre och äta mer hälososamt. Nu, första veckan av lovet, har jag tagit det lite chill och ätit lite onyttigare. Känner att det har varit okej då det är första veckan på lovet och man ska njut lite. Men nu är det andra veckan och nu är det slut med det, jag hade ju bestämde att äta glass på sommarlovet men nu har jag ändrat lite. Jag ska inte äta någon glass på sommarlovet mer. Lite tråkigt lär det kanske bli, men man måste ju jobba om man vill nå sina mål. Jag har bestämt att innan skolan börjar så ska jag nå någonting, så jag har skaffat mig en nedräkning. Jag har smyckat min mobil med lite insperation! Jag är inte ute efter att bli pinnsmal. Jag vill ha en tränad snygg kropp! It's time to be healthy
 
 
 

DAG 3

Såklart så är Justin min dröm kille. Ren perfektion hela han. Men jag kan berättar typ vad jag tycker om för slags killar, utseende och sådär. Bara för att jag säger att min dröm kille ska vara & se ut på ett speciellt sätt så betyder det ju inte att det är ett måste!
 
Jag burkar oftast gilla killar med mörkare hår, som brunt. Men det finns såklart gånger jag tyckt att t.ex en blond kille varit snygg. Jag tycker även om när killar är muskulösa. Inte överdrivet mycket, men lagom! Jag tycker om när de är mode medvetna och bär snygga och stiliga kläder. Dom ska också lukta gott. Killar som luktar gott är thumbs up! Något som jag konstigt nog tycker är snygg är killar med ''veiny'' armar och händer. Det är typ något bland det första jag kollar på på en kille, haha. Det är massa snyggt. Skulle också vara kul med en kille med samma intressen som jag: gilla att träna och spela fotboll. Jag tycker även killar som kan dansa och sjunga är o m g. Min kille ska vara roliga och får mig att skratta. Han ska vara super gullig, pålitlig och omtänksam. Jag gillar oftast inte killar i min egna ålder. Inte för att jag skulle vilja ha någon kille nu, men föredrar nog en kille som är några år äldre. Tråkigt nog så är ju dom snyggaste killarna 20+ typ.
 

Triangl Bikini

Bara för att jag tycker att dessa är så himla snygga!
 
 

Låttips

Detta är lite av vad som spelas mest i min Spotify lista!

DAG 2

 
Jag är en sådan person som gillar att vara hemma. Jag föredrar liksom att vara hemma istället för att vara ute och hänga med kompisar, haha. Så hemma är en av mina favorit platser. Men annars är det på fotbollsplan jag trivs som bäst. Speciellt på Najen. Dit har jag liksom gått och tränat och spelat matcher i 10 års tid, så det känns nästan som att komma hem när man kommer dit. Jag verkligen älskar att spela fotboll och det är det bästa som finns. Hur man krigar för laget under matcherna och ger allt för att vinna. Underbart! ♡
 
 
 

Midsommar

Glad midsommar på er! Idag blev det att följa med familjen till Vånga där det var lite midsommar firande. Där var även IFK Norrköpings målvakt, David Nilsson. Man fick köpa biljett och skjuta ett skott på honom. Gick bollen in, fick man gå vidare och skjuta på två andra killar från IFK. Jag gjorde faktiskt mål på David! Grym som jag är, haha. Men när jag skulle skjuta mål på den andra killen så sköt jag ribba... ja... Men det var väl trevligt i Vånga. När vi sedan kom hem så blev det att äta lite och fika paj. Efter det har jag endast suttit i soffan och kollat lite på fotboll.
Hoppas ni har en bra midsommar!
 

DAG 1

Ja ni, klockan är typ tolv och jag orkar inte tänka. Men ska försöka komma på lite random saker om mig.

• Jag är kissnödig hela tiden. Bokstavligen.

• Jag pratar snabbt, jag äter snabbt, jag skriver snabbt. Jag gör allt snabbt, helt enkelt.

• Jag sjunger nästintill hela tiden! Speciellt när jag duschar och när jag är ensam hemma. Jag har mina egna små konserter.

• Då jag inte har annat för mig burkar jag skriva olika berättelser som bara flyger upp i mitt huvud eller skriva egna låtar på mitt piano.

• Jag tycker oförklarliga saker och ting är riktigt intressant. Som spöken, konstiga händelser & ställen på jorden, allt möjligt som är mystiskt och läskigt!!!
 

Bilden #nomakeup cuz #dontgiveafuck
 

10 dagar

 
Eftersom jag tycker jag bloggar rätt så bra nu för tiden, så kan jag ju börja med den här 10 dagar grejen. Då blir det lite mer inlägg plus att man lär kanske känna mig lite bättre :D Så, let's do this! Nu ska jag försöka klara av alla tio! Förr har jag gett upp efter cirka två dagar...

                          Dag 1 – 5 saker ni inte visste om mig
    Dag 2 – Min favoritplats
  Dag 3 – Min drömkille
                                  Dag 4 – Det här ska jag bli när jag blir stor
      Dag 5 – Mina favoritlåtar
Dag 6 – Mina rädslor
      Dag 7 – När jag var liten  
       Dag 8 – Mina dåliga sidor
            Dag 9 – Det här är jag bra på
    Dag 10 – Mina bra sidor

 
 

Let the ocean take us away

Hellu! Gud så himla tråkigt jag har det... så får blogga lite. Var ju iväg till stan idag. Skulle köpa en bikini men hittade ingen, men köpte lite annat. Köpte ett par nya hörlurar till min mobil, ett linne från BikBok, en slags nagel sak som gör naglarna super fina, en olja till håret och en fotlänk. Efter stan drog jag på ett träningspass, step-styrka. Riktigt kul pass! Imorgon så är det ju midsommar. Jag vet inte riktigt vad min familj planerat att göra, men det får vi se imorgon! Nu ska jag sitta vid datorn en stund, sedan blir det att sova!
 

wild wild love

Hej! Bloggar lite snabbt nu eftersom jag strax ska sova då jag ska upp tidigt för att dra till stan. Men kom hem från Rimforsa för en stund sedan. Vi spelade match och vann med 4-2. Jag gjorde ett mål. Blev sedan att äta på MAX efteråt. Det har annars inte hänt så mycket annat idag. Har endast solat. Vi har haft tre matcher nästan på raken denna vecka, så vi får ta och vila oss lite. Sedan blir det Finspångs cup den 27, 28 och 29 Juni. Riktigt taggad då vi inte varit med i den cupen på väldigt länge! Kul!
Nej, ska nog fixa mig och hoppa i säng. Godnatt! ♡
 
 
 

little by little

Godkväll folket! Kom precis ned i mitt rum efter att suttit i vardagsrummet och kollat på fotboll. Brasilien - Mexiko. Spännande. Imorse, efter att Ejlitz och Binta dragit hem så tog jag en promenad till Najen och tillbaka. Efter det blev det att dra till Aktiv för att gå på ett bål & balans pass. Eftersom jag har ont i foten och att det är match imorgon, får jag inte träna så hårt vilket är tråkigt. Men bäst att vara hel och spara all energi till matchen. Man blir ju också tusen gånger mer taggad på att spela match när man kollar fotboll på tv:n. Blev ett rätt så kort inlägg idag, men har faktiskt inte mycket mer att skriva. Ha en bra kväll! :)
Ska även klaga lite i detta inlägg. Jag stör mig riktigt mycket på folk som lägger ut bilder på bland annat Ask.fm där det står att de ska bedöma utseendet på de som gillar. Jag själv skulle aldrig kunna lägga ut något sådant och sedan bedömma någons utseende. Aldrig. Många som lägger ut sånt är oftast ute efter likes, men jag tycker inte att man ska bedömma någons utseende sådär. Även dumt av de som gillar sådanna statusar/inlägg eller vad jag ska kalla det. Såklar, det är säkert kul att få höra att någon tycker man är fin/söt/snygg. Men inte lika kul att få höra motsattsen. Inte sant? Förstår mig även inte på folk som faktiskt kan ge någon det lägsta betyget. Nej till detta.
 
 

Sleepover

Godkväll! Har precis kommit hem från en spontan runda till Norrköping. Åkte dit för att äta på McDonalds, haha. Först så spelade vi match mot Ljungsbro, serieledarna,  och vi var helt grymma! Seriöst! Vi förlorade endast med ett mål som igentligen var ett ritktigt klantigt och onödigt mål vi missade. Men men. IFK Norrköping som vi mötte i lördags förlorade stort mot Ljungsbro, och vi förlorade ju mot IFK Norrköping. Men sedan förlorade vi endast med 1-0 mot Ljungsbro. Så hade vi spelat som vanligt så skulle vi lätt vunnit mot IFK. Det gick även riktigt bra med min fot. Efter matchen blev det att vara med Ejlitz och Binta. Vi drog ut och skulle äta något tillsammans, men tror ni att något var öppet eller? Nej... Så mamma kom med idén att åka till McDonalds. Så vi drog dit och åt. Normalt typ. Så nu ligger vi alla i mitt rum och det blir visst en övernattning i mitt hus ikväll. Roligt roligt.
 
 
 

hanging out

Hej! Har inte bloggat så mycket under de senaste dagarna, men har inte suttit vid datorn alls.
Men i fredags drog jag till mamma då vi köpte en hamster till mina småsyskon. Håkan. Haha, snyggaste namnet på en hamster. Sedan på lördagen spelade vi match mot IFK Norrköping. Vi spelade inte bra alls vilket ledde till att vi förlorade med 3-1. Jag har även riktigt ont i min vänstra fot som är riktigt svullen från matchen. Jag skulle fånga bollen, men fastnade på något konstigt vis i marken så att det knakade till i foten. Läskigt. Och riktgit smart då vi har match imorgon mot serie ledarna.. matchen man verkligen måste ge allt på. Jag får försöka det bästa jag kan! Men efter matchen gick jag på en riktigt lång promenad med mamma och lillasyster. Runt 8-9km eftersom vi gick till en pizzeria längre bort för att köpa kycklingssallad. Lördagskvällen spenderade jag sen med Ejlitz, Binta, Jocke och Jesper. Vi badade först vid bönern, sedan cyklade vi runt och hade det riktigt kul! Idag blev det näst intill likadant som igår. Jag var iväg till bönern med Ejlitz, Binta, Jocke, Jesper, Alex, Leon och John. Mycket kul det också. Vi cyklade också runt lite och var bland annat i slåttsparken vid lekparken och gungade i den stora gungan så vi mådde illa. Mår fortfarande illa, fy. Aldrig mer. Blä. Innan det var jag på Najen med Binta, Ejlitz, Jocke och Jesper eftersom Binta skulle dömma småtjejerna.
Nu sitter jag och syster o tjockar oss med digestive kex och nutella.
 
 
 

video från igår & idag

Binta hade visst gjort en video under dagen igår & idag, så jag kan ju lika gärna lägga ut den på min blogg också. Så kolla in den om ni vill! :D

sommarlov!

Hej! Är himlans glad då sommarlovet startade idag. Hur underbart som helst! Plus att det blev att spendera dagen med min bästa klass efter skolavslutningen. Vi köpte glass och drog till Bönern. Min första glass på cirka ett år då jag annars inte äter glass förutom på sommarloven. Man måste ju lyxa till det lite ibland. Vi hade det riktigt kul.
På onsdagen, igår, hade vi klassdag. Då vi var vid Mäseln och grillade och körde lite olika aktiviteter. Det var kul det också. Förutom att det började spöregna när vi cyklade hem. Och just då skulle såklart Binta få kedjehopp.. I'm not surprised.  Ni får lite bilder från igår och idag! :)
 
Dagens bilder från avslutningen & Bönern:
Bilder från igår på klassdagen:

 

now

Hej folket! Känner att jag typ alltid påpekar vädret i början av mina inlägg, haha. Men måste bara säga att vädret är ju helt underbart! Fatta vad skönt med sommarlov om två dagar med detta väder. 
Har nyligen ätit lite och var innan det på sista sånglektionen för sommaren. Ska senare ut och springa en tur med pappa. Det är så himla varmt nu, så vi väntar tills det svalnar lite mot kvällen. 
Igår hade vi hemma match mot Borens. Vi vann med 2-0 efter en seg match. Gjorde själv ett mål. Men fick jätte kramp i båda mina vader under matchen. Det krampade så att jag inte kunde springa, så fick byta av en liten stund. Hörde att kramperna kunde bero på att det bar brist med salt i kroppen på grund av att man svettades, sprang och så. Det var ju så sjukt varmt på matchen. Men jag vet inte riktigt.
I morgon har vi klassdag då vi ska vara på Mäseln och göra lite kul aktiviteter och grilla. Lär bli skoj!



Too bad you missed out on the way that I drive it

Dagens alla! Äntligen är det soligt och varmt ute igen. De har ju varit så grått och regnigt dom senaste dagarna. Så blev att vara ute en hel del idag. Jag var bland annat på Najen för att kolla på när min bror spelade match. Så blev att vara där ute ett tag. Sedan drog vi hem och jag solade en stund. Efter det drog jag ned till gymmet för att träna lite.
Igår då vi igentligen skulle haft match, var jag på kalas. Min mammas kompis hade lite födelsedagsfirande som vi var bjuda på. Sedan på kvällen blev det att Skypa med Binta och Ejlitz. Vi höll på med lite allt möjligt. Så gick och la mig lite senare än vad jag brukar göra. Men vi hade kul.
I morgon så blir det att spela matchen som vi skulle spelat igår. Trist att den är på våran träningstid då jag skulle föredragit att både ha träning och spela match kanske någon annan dag under veckan. Men men. Det blir kul med lite match. Det är även skola i morgon. Endast tre skoldagar kvar, sedan blir det avslutning på torsdag. Super skönt! Inga läxor och inget stress på flera veckor. Underbart.
Snobben får stå för bilden idag :)
 
 

Olika fotbollskor

Det har blivit något nytt mode med att man ska ha två olika färger på fotbollskorna. Jag tycker det är hur coolt & super snyggt som helst! Tänkte på det idag då jag skulle köpta fotbollsskor. Men eftersom det är så pass nytt så antar jag att man måste beställa sånna. Me wanttttt!!! :)
 

Why you gotta be so mean?

Godkväll! Det har varit riktigt skönt med ledigt idag. Så denna lediga dag gick åt till lite shopping i Norrköping. Vi åkte framförallt in dit för att köpa nya fotbollskor då mina gamla verkligen blivit utslitna och trasiga. Annars köpte jag ett par Nike träningsshorts, en Nike träningströja, lite smycken och en klänning som jag inte vet om jag ska ha på skolavslutningen eller inte. Svårt val.. Men jag har några dagar på mig att tänka på det. Imorgon skulle vi igentligen ha spelat match, och jag var SUPER taggad på att spela. Men för endast någon timme sedan fick vi reda på att matchen är inställd. Sjukt tråkigt. Får väl bli att träna på gymmet då istället. Igår hade jag fotbollsträning men annars hände det inte så mycket mer.
Jag älskar verkligen shortsen jag köpte!!

No celling

Hej! Sitter just nu framför tvn med mamma och äter någon äpple, nötter, kanel & turkis yoghurt grejs som mamma fixat ihop. Hon hade hört det av någon och det var väl rätt så ok. Var förut iväg till gymmet och gick på tre 25 minuters pass med mamma. Bål & balans, spinning och styrka. Riktigt jobbigt men kul. I morgon så skulle det vanligtvis vara fotboll, men det blir ingen. Så blir att dra på min gympalärares CrossFit pass han har på gymmet istället. Blir skoj det med, men skulle föredra fotbollsträning. Sedan blir det fotbollsträning med pojkar 00 på torsdag. Blir nog några träningar tillsammans med dom under några torsdagar framöver. På fredagen sen blir det ledigt. Lycka.
Smått besatt av denna låt ♥

23

Godkväll! Jag bloggar nu lite hastigt innan jag ska sova.
Kom hem från fotbollen för ett tag sedan så har duschat och fixat med läxor nu under kvällen. Finns inte så mycket att berätta om denna dag faktiskt. Men igår så blev det lite mer att göra då jag både dömde en cup för småkillarna på Najen samt spelade match i Ljungsbro. Vi vann med 4 -1 och själv gjorde jag två mål. Jag vet inte vad som flygit i mig, jag gör mål hela tiden nu för tiden. Känns riktigt bra då jag varit riktigt seg på att göra mål förut! I morgon ska jag sjunga och sedan antar jag att det blir att träna på gymmet med Elin. That's it. Godnatt :)
Ni får en selfie & en låt som jag blivit obsessed med igen efter Mileys konsert!

Bilder från Stockholm

Bilder på vad jag köpte och lite annat från Stockholm! :)