Happy Halloween đŸŽƒđŸ‘»

Ă…Ă„Ă„hh, vad besviken jag blir pĂ„ mig sjĂ€lv. Matchen idag gick inget vidare för mig. Även om vi spelade 1-1 mot Älvsjö som Ă€r ett riktigt bra lag frĂ„n Stockholm, sĂ„ Ă€r jag super sur. SĂ„klart Ă€r det svĂ„rt att bara hoppa in i ett lag och spela match med dom. Jag har ju ingen aning om hur varje spelare spelar och dom har ingen aning om hur jag spelar. Även om vi har trĂ€nat ihop nĂ„gra gĂ„nger, sĂ„ blir det ju mycket annorlundare pĂ„ matchen sen. SĂ„ sjĂ€lv tycker jag inte riktigt min insatts var sĂ„ bra.  Jag fĂ„r hoppas pĂ„ att matcherna imorgon gĂ„r bĂ€ttre!
  Jag, pappa och Amanda Ă„kte in tidigare till stan dĂ„ vi först och frĂ€mst skulle kolla pĂ„ konstgrĂ€sskor samt innefotbollsskor. Dom man tycker ser bra ut finns inte i rĂ€tt storlek och de med rĂ€tt storlek Ă€r inte snygga. The struggle is real. SĂ„ det blev inga skor idag. Efter letandet av fotbollsskor Ă„t vi lite innan vi begav oss till arenan.
   IgĂ„r blev det fotobllstrĂ€ning. Den sista fotbollstrĂ€ningen. SĂ„ nu har vi lite uppehĂ„ll frĂ„n trĂ€ningar ett tag framöver. Jag gick Ă€ven pĂ„ en promenad med hunden. Det var min gĂ„rdag. 
  Idag Ă€r det ju halloween. SĂ„ glad halloween, allesammans! HĂ€r hemma har vi pyntat upp lite med halloween saker samt sĂ„ Ă„t vi tacos nyss. Japp. Ha det bra!
Vi fick spela med rött idag





She's in it just to win it. Don't trust her for a minute.

GodkvÀll! Jag Àr sjukt trött. Varenda kvÀll pÄ lovet har jag varit supertrött, Àven om jag vaknat vid tolv som jag gjorde idag. Strange.
  Idag gick dagen jÀtte snabbt! Jag gick som sagt upp vid tolv, nÄgon timme senare gick jag ut pÄ en promenad med Snobben och sen stÀdade jag mitt rum. Det var verkligen dags att stÀda det! Det sÄg förskrÀkligt ut! Sen efter att jag stÀdade klart, drog jag ned med pappa till gymmet. Jag trÀnade briceps, triceps och bröst samt sprang 40 minuter pÄ bandet. KÀndes bra!
  Imorgon Àr det fotbollstrÀning och det blir med flickor 99. Vi mÄste ju trÀna inför cupen pÄ fredag. Förutom trÀningen har jag inte planerat nÄgot speciellt. Kommer nog bara ligga i soffan och kolla pÄ tv under dagen. Finns ju inte mycket annat att göra. Plus att det Àr riktigt gött.
  IkvÀll ska jag inte lÀgga mig sÄ jÀtte sent. Senast tolv. Men som alla andra dagar jag bestÀmt en tid jag ska sova, sÄ har det slutat med att jag stannar uppe lÀngre ÀndÄ. Man kommer pÄ nÄgot att göra pÄ datorn och sÄ blir man pigg.
 

but i still get jealous

Det blir mÄnga inlÀgg om dagen. Det gillar vi! Jag har ju sÄ mycket tid nu nÀr det Àr lov, dÄ kan jag ju blogga!
  Kom hem frÄn trÀningen för ett tag sedan. Har endast duchat och Àtit kycklingsallad som vi köpte med oss hem. Idag trÀnade jag med flickor 99 dÄ jag tidigare idag blev tillfrÄgad att vara med dom och spela cup pÄ fredag, lördag och söndag. IFKs egna cup som dom hÄller i. Riktigt kul! SÄ blir en match pÄ fredagen, tvÄ pÄ lördagen och pÄ söndagen beror det ju pÄ vart vi ligger i vÄran grupp. JÀtte roligt dÄ jag aldrig spelat nÄgon match med IFK Ànnu. PÄ lördagen ska jag Àven pÄ fotbollsgalan som hÄlls hÀr i FinspÄng för alla FinspÄngs lag. Min storasyster, Amanda, har blivit nominerad under katigorien 'Ärets framsteg'. SÄ vi fÄr hÄlla tummarna pÄ att hon vinner priset! Och pÄ lördagen sÄ spelar jag en cup match som slutar precis dÄ galan börjar, sÄ fÄr jag skynda mig hem, fixa mig och sen dra dit. Lite stressigt, men det ska vÀl gÄ.
  Imorgon Àr det egentligen en extra trÀning med F99 för oss som ska vara med och spela i cupen. Men eftersom jag redan trÀnat mÄndag, tisdag och sedan pÄ torsdag nu, sÄ mÄste jag fÄ vila lite. Det blir ju fullt av fotboll under helgen pÄ cupen ocksÄ! Det trÄkigaste med cupen Àr att det inte blir nÄgot Halloween firande med Elin, Binta och Ejlitz som vi har bestÀmt under en tid nu. Men vi fÄr vÀl hitta pÄ nÄgot nÀsta helg istÀllet!
 Nu ska jag sitta vid datorn en stund. Have a good time! ♄
 

just so relatable

 
 

when all the leafs start their turning

Hej! DÄ var det tisdag idag dÄ. Jag vaknade vid nio i morse. Eftersom jag gick och la mig strax innan tvÄ i natt hade jag faktiskt förvÀntat mig att jag skulle sova lite lÀngre, men men. Jag vaknade och kunde inte somna om.
  Var förut ute pÄ en promenad med Snobben. Skönt att va ute och gÄ lite plus att det Àr underbart vÀder. Har annars trÄkat runt hÀr hemma samt skrivit lite pÄ min lÀxa.
  IgĂ„r innan fotbollstrĂ€ningen sĂ„ blev det att fixa till en pumpa. Jag Ă€r riktigt bra pĂ„ det, mĂ„ste jag sĂ€ga. Den blev ju riktigt bra! I alla fall vad jag tycker, hehe. Och trĂ€ningen sen gick riktigt bra. Eftersom det börjar nĂ€ra sig uppehĂ„llet nu, sĂ„ blir det lite mer kul pĂ„ trĂ€ningarna med matcher och sĂ„dĂ€r. SĂ„ riktigt roligt. Är Ă€ven riktigt taggad pĂ„ trĂ€ningen ikvĂ€ll!
 
 
 
 
 

pumpkin carving

 

chasing the sun

Var nÀra pÄ att skriva godmorgon men insÄg att klockan var ett. SÄ vi sÀger hej istÀllet!
Gick upp vid typ elva idag dÄ jag la mig vid ungefÀr tvÄ igÄr natt. Binta och jag hade riktigt kul dÄ vi satt och skickade massa videos pÄ snapchat. Jag höll mig Àven uppe eftersom jag inte kunde hjÀlpa men att go all in nÀr jag lyssnade pÄ lÄtar frÄn Grease. Har aldrig sett filmen eller tÀnkt pÄ att lyssna pÄ lÄtarna. Men jag fick nÄgot ryck inatt och kollade pÄ videor samt diggade till musiken. Haha. Allt möjligt kan ske pÄ nÀtterna.
  Senare idag Àr det ju fotbollstrÀning och jag har inte tÀnkt göra sÄ himla mycket tills dess. Kanske skriva lite mer pÄ min solenergi uppgift pÄ no:n som jag redan skrivit lite pÄ idag. Det Àr inget jobbigt eller trÄkigt arbete, sÄ det gör ju inte sÄ mycket. Faktiskt lite roligt nÀr man hittar bra saker att skriva om!
  Nu ska jag vÀl hitta pÄ nÄgot. HejdÄ!
 



words

 

why am i in such a hurry, always getting up too early.

Hejsan! Sitter nu i mitt rum framför datorn och lyssnar pÄ musik. KÀnner mig riktigt trött och konstig. Det började pÄ gymmet dit jag drog vid ungefÀr fyra. Gick pÄ tre trÀningspass och kÀnde mig lite strange efter första. Vet inte riktigt varför. Har inte gjort sÄ mycket förutom gymmet. Satt hela morgonen i soffan och kollade pÄ tv. SÄ en rÀtt sÄ trÄkig dag, men ÀndÄ sÄ bara flög tiden.
   Imorgon Ă€r det mĂ„ndag. Även om vi har lov, sĂ„ tycker jag det Ă€r sjukt trĂ„kigt med vanliga veckodagar! Jag vill ha helg varje dag. Vare sig det Ă€r lov eller inte. Men imorgon blir det fotbollstrĂ€ning som vanligt samt lite lĂ€xor. Ja, trĂ„kigt nog sĂ„ mĂ„ste det göras lite lĂ€xor Ă€ven om det Ă€r lov. Men jag fĂ„r försöka överleva.
  Vi har ju dragit tillbaka klockan en timme nu och jag Àlskar att det blir mörkt sÄ snabbt! Jag har blivit jÀtte lustig. Jag Àlskar nÀr det Àr grÄtt och trist pÄ himlen och nÀr det Àr kyligt. Men sÄ ska det vara pÄ hösten och hösten Àr underbar! Jag vill ocksÄ sÀga att vi svenskar Àr sÄ trÄkiga nÀr det gÀller Halloweeen. Jag önskar att vi var mer som amerikanerna som tycker Halloween Àr nÄgot stort och som verkligen firar det! Jag sjÀlv har blivit besatt av Halloween och hade Àlskat fÄ uppleve en Halloween sÄ som i USA!
 
 
 
 

SĂ€l planerar julbord

Jag har ingen aning om denna videon faktiskt Àr rolig, eller om det bara Àr min natthumor som börjar komma fram. Sitter nu och skrattar Ät denna video vilket jag ocksÄ gjorde igÄr natt. Haha.

New thang

Hej! Lördag idag och dagen spenderade jag i Norrköping dÀr det blev lite shopping. Alltid kul med nya saker. Blev en t-shirt, ett tÀckstift, ett par skor och ett par höga vita jeans som jag letat efter i sÄdÀr fyrtio Är! Dom Àr jag mest lycklig över. Finally! Blev Àven lite mat och frozen yoghurt dÀr. Inte bara att jag köpt nya saker idag, igÄr kom Àven min Hollister vÀst hem! Hur himland glad blev jag inte!? SÄ kul!!!!
   Förut blev det en spontantripp till filmis dÄ vi fick för oss att lÄna film. Jag kollade pÄ en av de tvÄ vi lÄnade, Gone. En ritktigt bra och spÀnnande film. Annars har jag inte gjort mycket mer nu under kvÀllen.
  Imorgon ska jag dra pÄ nÄgra trÀningspass pÄ gymmet, vad som hÀnder annars vet jag inte Ànnu.
 
Jag vill ocksÄ klaga lite i detta inlÀgg. Det Àr inget jag brukar göra, men this need to be said.
Det finns folk som absolut inte förstÄr sig pÄ finnar. Varför man har finnar beror INTE pÄ att man har dÄlig hygien. Utan pÄ Àrftlighet eller nÄgot med hormonbalansen att göra (för komplicerat för mig att fröstÄ eller förklara). Jag burkar fÄ höra av folk att: ''AnvÀnd inte smink sÄ gÄr finnarna bort!''. För det första sÄ anvÀnder jag smink som inte tÀpper till porer som i sin tur orsaka finnar. SÄ nej. Och för det andra sÄ skulle mina finnar knappast försvinna för det, Àven om jag hade sluta anvÀnda fel sorts smink. Har man problem med finnar och anvÀnder fel smink pÄ det, sÄ kan det sÄklart förvÀrra finnarna. Men bara för att man slutar med sÄdant smink, sÄ försvinner ju inte finnarna helt och hÄllet! Folk verkar ocksÄ tro att det Àr sÄ enkelt att fÄ bort finnar: '' Men anvÀnd bara krÀmer och tvÄler''. Jodu, jag har testat det mesta och hÄller stÀndigt pÄ med det. Det fungerar olika för olika mÀnniskor. För vissa kanske en produkt fungerar jÀtte bra, medans den knappt fungerar för en annan. Det Àr ocksÄ inte alltid att alla produkter fungerar över huvud taget.
SjÀlv tycker jag att det Àr sjukt himla trÄkigt att ha finnar. Men that's life. Folk kan pÄpeka saker och ting, men sÄnt strunat jag helt Àrligt i. Jag tar absolut inte Ät mig. Finnar Àr vanligt och inget man kan styra över eller rÄ för. Det enda jag stör mig pÄ Àr det jag nÀmnde ovan, folk som lÀgger sig i nÀr dom inte förstÄr. Det kÀnns helt Àrligt som att andra runt omkring har mer problem med mina finnar Àn vad jag sjÀlv har. Kinda fun, to be honest.
    Nu har jag klagat klart. Haha. Ha en bra lördag kvÀll :)
 
 
 

now i'm on the outside

Hej folket! Jag har inte bloggat pÄ nÄgra dagar, men jag har tÀnkt pÄ att göra det. Fast det Àr bara det att jag inte orkat. Men men. Idag var det fotbollstrÀning och den slutade lite tidigare Àn vanligt dÄ inte lamporna fungerade. Det blir ju riktigt svÄrt att se bollen i mörkret. PÄ torsdagar Àr vi ju inte i arenan, utan pÄ en konstgrÀsplan bredvid arnenan. Och eftersom ett Àldre pojklag hade planen inne i arnenan, sÄ fick vi trÄkigt nog sluta.
  IgÄr var jag och trÀnade pÄ gymmet. Jag slog ihop nÄgra dagar och trÀnade bÄde lite ben, rygg och axlar. Har inte trÀnat pÄ gymmet pÄ riktigt lÀnge, sÄ kÀndes riktigt bra! Har saknat att trÀna dÀr dÄ fotbollen tar upp all tid nu för tiden. Men nÀsta vecka Àr sista fobollsveckan, sedan har vi uppehÄll under hela November. DÄ jÀklar mÄste det trÀnas pÄ gymmet, och sÄ mÄste jag fortsÀtta hÄlla uppe min kondition dÄ det blir en hel mÄnad utan fotboll. Jag lÀr dö av uttrÄkan nu hela November! Men det Àr bra med lite uppehÄll och vila ibland. Det behövs.
  I tisdags var det ocksÄ trÀning. Under trÀningsmatchen gick det inte sÄ himlans bra för mig vilket fick mig pÄ dÄligt humör. Men sÄ kan det vara ibland! Det kan ju ha berott pÄ att jag höll pÄ hela dagen i skolan i tisdags. PÄ idrotten dÀr vi spelade fotboll, massor av dans under rasterna och elevens val dÀr vi sprang samt körde bollekar. 
  Imorgon Àr det favorit dagen, fredag, som ocksÄ Àr sista skoldagen. Det Àr nÀmligen höstlov nÀsta vecka och ni kan inte förstÄ hur underbart jag tycker det Àr! Varje morgon har jag vaknat upp helt död och tÀnkt: ''Bara nÄgra dagar kvar nu, sen kan jag sova hur lÀnge jag vill!'' Och Àntligen Àr dagen kommen, haha.
Nej, nu har jag skrivit för mycket! Ha en bra kvÀll allesammans :)
Haha vi skulle skriva ut en hel Ferb pÄ ett A4 papper i skolan, men det slutade med att vi fick ut tio halva huvuden pÄ A3 pappren!
 

no I'm not tryin' to be rude

Hejsan! Har precis duschat eftersom jag nyligen kom hem frÄn fotbollstrÀningen. Hade riktigt kul Àven om det kom regn. Jag Àlskar verkligen att spela fotboll! Förutom att det Àr sÄ jÀklarns roligt, sÄ glömmer man allt annat nÀr man stÄr pÄ planen. DÄ Àr det bara spelet som spelar roll. Om vi jÀmför med nÀr jag trÀnar pÄ gymmet, sÄ kan jag gÄ runt och tÀnka pÄ alla lÀxor som mÄste göras eller andra problem som jag har. Men sÄ Àr det inte nÀr jag spelar fotboll. DÄ finns det inget annat i tankarna Àn sjÀlva fotbollen. Det Àr bland annat en anledning varför fotbollen betyder sÄ mycket! 
   Imorgon Àr det tisdag vilket betyder idrott i skolan samt elevensval. Sen hem och spela fotboll. En riktigt bra dag, helt enkelt. Mer Àn detta har jag inte att berÀtta! Första gÄngen pÄ lÀnge det blev ett lite kortare inlÀgg.
  - Ni fÄr ha det bra :)
 

i'm happy

Hej alla!
Först vill jag bara berÀtta hur uppspelt och excited jag Àr eftersom jag och syster precis bestÀllde en varinn Arch Bay Vest frÄn Hollister! Jag har vairt sÄ super sugen pÄ att köpa en Hollister vest sjukt lÀnge, och nu har jag gjort det! Jag vill att den ska komma genast! Jag Àr sÄ himla glad.
  Okej, nu ska jag inte skriva mer om det. Men idag var det vÀl en rÀtt sÄ seg dag. Vaknade vid elva och gjorde inte ett skit tills klockan halv fem. Drog dÄ till gymmet med Binta och mamma dÀr vi gick pÄ nÄgra trÀningspass. Detsamma igÄr. Gick Àven dÄ upp vid elva och gjorde verkligen ingenting tills klockan Ätta, dÄ vi Äkte in till bion. FrÄn elva till Ätta var det nog min livs trÄkigaste dag. Men det blev kul sen dÄ vi Äkte in. Innan Ät vi pÄ McDonalds. Jag har verkligen börjat ogilla McDonlads. Det kanske Àr gott, men jag blir faktiskt lite Àcklad nÀr jag tÀnker pÄ vad det faktiskt Àr i maten. SÄklart gÀller det ju inte bara McDonalds. Det finns mycket mat som innehÄller massa konstigt. SÄ nu för tiden sÄ föredrar jag hellre andra matstÀllen.
  Annabelle var riktigt bra! Det var vissa gÄnger man blev riktigt rÀdd och det gillar jag. Fast vissa saker var lite för overkliga för min smak, vilket var lite trÄkigt. Men den var ÀndÄ bra och vÀrd att se. Och sÄklart blev den mycket bÀttre dÄ det var i en biosalong med stor skÀrm och högt ljud.
  Imorgon Àr det dags för skola. Sista skolveckan innan höstlovet. SÄ underbart! Efter skolan imorgon sÄ Àr det dags för fotbollstrÀning. Kul!
 
Arch Bay Vesten frÄn Hollister för 691:-
 
 

it just makes me happy

Hej hej! Jag ska nog gÄ och lÀgga mig snart, men blir ett inlÀgg först.
Idag Àr det fredag! SÄ himla jÀtte skönt! Det kÀnns som att veckorna gÄr riktigt sanbbt, vilket kÀnns bra. Jag har inte gjort nÄgot speciellt efter skolan. Har bara Äkt hem till mamma samt Àtit tacos och kollat pÄ tv. Hade tÀnkt kolla pÄ Arianas upptrÀdande pÄ idol, men hon kommer ju aldrig. Och jag som Àr trött orkar inte sitta uppe lÀngre. SÄ fÄr vÀl hoppa det.
  Jag Àr riktigt taggad tills imorgon dÄ jag Äker in till Norrköping med Binta, Elin och Ejlitz för att gÄ pÄ bio! Det blir skrÀckfilmen Annabelle. Jag Àlskar skrÀckfilmer! Och det lÀr ju bli hundratjugo gÄnger bÀttre nÀr det Àr pÄ en stor bioduk. AlltsÄ mycket lÀskigare! Fast det fÄr bli klockan tio pÄ kvÀllen dÄ det nÀstan var fullt den tidigare tiden. SÄ fÄr se till att hÄlla mig vaken. Men det tror jag nog kommer gÄ prima dÄ filmen verkar riktigt bra! Har Àven tÀnkt att jag ska ned pÄ gymmet pÄ morgonen och springa pÄ bandet en timme med pappa. Men vi fÄr se hur det blir med det. Eftersom jag inte fick nÄgon vidare sovmorgon förra helgen sÄ vill jag gÀrna ha det och sÄ Àr det skönt att fÄ vila benen efter all fotboll.
  Jag bloggade ju senast i tisdags, sÄ under onsdagen gjorde jag inte mycket alls. Var hemma och tog det lugnt. Sedan i torsdags, igÄr, sÄ var det fotbollstrÀning med IFK. Riktigt kallt dÄ vi var tuvgna att ligga i det blöta grÀset och hÄlla pÄ. Men det var roligt.
 
 

it's goin' down

Klockan Àr massor och jag bloggar..icke bra det. Men jag kÀnner att jag mÄste skriva ett inlÀgg. Andledningen till att jag bloggar typ tio pÄ kvÀllen Àr att jag varit pÄ fotbollstrÀning. Och eftersom jag var sÄ sjukt trött efter skolan, sÄ sov jag Ànda tills vi skulle till fotbollen. SÄ fick göra lÀxorna nu pÄ kvÀllen. Vi Äkte förrsten in lite tidigare till Norrköping för att kolla lite pÄ fotbollsskor. Eftersom IFK för det mesta spelar pÄ konstgrÀs, sÄ ska vi se till att köpa ett par konstgrÀsskor samt inneskor. Ska ta och hitta mig ett par fina!
I gÄr sÄ gjorde jag inte mycket alls. Hade sÄnglektion, och det var det enda. Kollade Àven pÄ andra avsnittet av Zlatans dokumentÀr pÄ kvÀllen. Han Àr verkligen en inspiration nÀr det gÀller fotboll! Riktigt intressant att kolla pÄ programen. Man vill bara ut och spela fotboll nÀr man sitter och kollar. Haha. Han Àr verkligen grym!
Nu ska jag hoppa i sÀng, sÄ godnatt! Och eftersom jag inte har nÄgra bilder, sÄ fÄr ni lite reletable bilder som jag satt och skratta Ät i helgen.
 
 
 

say something

GodkvÀll! Har precis pluggat klart och skriver ett litet inlÀgg nu, innan jag gÄr och sÀtter mig framför tv:n en stund.
Idag har hela dagen bestĂ„tt av fotboll. Jag gick upp klockan sex, fixade med allt och drog sen ivĂ€g till Örebro lite efter sju. Det har varit en super duper kul dag! Den enda som jag har att klaga pĂ„ Ă€r vĂ€dret. Fy tusan vad det har öst ned! Och att stĂ€ndigt gĂ„ runt blöt utomhus Ă€r ingen hitt. SĂ„ jag har frusit en hel del. Även om man bytt om 120 gĂ„nger, sĂ„ blev ju det ocksĂ„ blött sen Ă€ndĂ„. Men dagen började med lĂ€tt trĂ€ning frĂ„n 09.30 till 11.00, sedna mat vid 11.30 och till sist match mot Örebro. SĂ„ kom hem efter klockan fem. Vi var indelade i tvĂ„ lag i Östgötalaget. SĂ„ vi spelade andra matchen och vann med 5-1! Riktigt kul! SjĂ€lv gjorde jag ett av mĂ„let samt var inblandad i tvĂ„ utav dom. Det blev ingen match mot VĂ€rmland dĂ„ de inte hade fĂ„tt ihop ett helt lag. Men dagen var rolig och tjejerna i laget Ă€r riktigt hĂ€rliga!
 
Nu ska jag kolla lite pÄ tv, sÄ hejdÄ!
 
 

you got me daydreaming

Tjenare alla! Skönt med lördag idag. Inte för att jag fick sĂ„ mycket till sovmorgon i morse, men Ă€ndĂ„ skönt att fĂ„ vara ledig. Jag fick gĂ„ upp vid Ă„tta i morse eftersom vi skulle ha avslutning pĂ„ Najen. VĂ€l dĂ€r sĂ„ kollade vi först nĂ€r det minsta laget i Torstorp spelade. Det Ă€r himlans kul att kolla pĂ„ dom dĂ„ de alla springer efter bollen och tar samt tĂ€cker bollen frĂ„n sina medspelare. Dom kan Ă€ven helt plötsligt stĂ„ och kolla pĂ„ nĂ„got och vara helt borta frĂ„n spelet. Haha. Sen blev det prisutdelning och sedan hamburgare och lĂ€sk. Det Ă€r riktigt kul att alla lag samlas pĂ„ Najen och vi har en gemensam avslutning. Efter det drog vi hem och jag gjorde lite lĂ€xor. Har efter det endast legat och slöat i soffan. Det Ă€r bra med en lugn dag för mig idag dĂ„ jag imorgon mĂ„ste upp Ă€nnu tidigare Ă€n idag, för att Ă„ka till Örebro med Östgötalaget. DĂ€r sedan kommer vi ha trĂ€ning samt spela match mot bĂ„de Örebro och VĂ€rmland. SĂ„ det blir en lĂ„ng dag dĂ€r imorgon. Men det blir bara himla kul!
Jag mÄste bara berÀtta en sak. Ariana Grande ska upptrÀda pÄ Idol pÄ fredag! Jag fick reda pÄ det idag och seriöst slÀngde mig in för att se om det fanns biljetter kvar...men nej, det gjorde det inte. SÄ himla trÄkigt!! Hade jag vetat om det tidiagre, hade jag lugnt köpt biljetter till idol. Bara för att fÄ se henne. Struntar helt och hÄllet i sjÀlva idol, hehe.
Enjoy the lördag allesammans! :)
 

fredag is da shit

Hej! Jag ska alldeles snart gÄ och sova dÄ jag Àr riktigt super trött. Det Àr fredag och man har ju gÄtt en hel skolvecka, sÄ inte lustigt.
Efter skolan idag, hann jag endast Ă€ta samt vila lite snabbt innan vi Ă„kte in till Mjölby dĂ€r jag trĂ€nade med Östgötalaget. Det bokstavligen öste ned med regn i början av trĂ€ningen, men det blev bĂ€ttre senare. Men Ă€ven fasta att vĂ€dret inte var det bĂ€sta, sĂ„ gick set Ă€ndĂ„ riktigt bra för mig! Jag tycker att övningarna vi gjorde gick bra samt trĂ€ningsmatchen i slutet. Det som Ă€r lite annorlunda för mig Ă€r att jag som vanligtvis spelar höger forward, spelar vĂ€nster back nĂ€r jag trĂ€nar med Östgötalaget. Men dom tycker att jag Ă€r duktig pĂ„ den positionen, sĂ„ antagligen sĂ„ passar det mig bra nĂ€r jag trĂ€nar med dom. Fast jag föredrar nog att spea forward! Jag har faktiskt lĂ€tt att spela pĂ„ alla positioner. Förutom mĂ„lvakt dĂ„, haha.
Efter trĂ€ningen blev jag tillfrĂ„gad av trĂ€narna att spela match med dom pĂ„ söndag i Örebro samt sĂ„ fick jag lite beröm. Det kĂ€nns riktigt skönt och kul dĂ„ det mĂ„ste betyda att dom tyckte att jag gjorde bra ifrĂ„n mig idag! Efter trĂ€ningen sen, sĂ„ drog vi och Ă„t pĂ„ McDonalds.
Imorgon Àr det avslutning pÄ Najen. Det blir prisutdelning samt hamburgare och lÀsk. Det kÀnns som att det var igÄr vi hade förra Ärets avslutning! Tiden gÄr sÄ himla fort! Sen blir det att plugga.
Ha det bra!



lite musik tips

Ja, jag har ibland nÄgra slags obsession moments i mitt liv dÄ jag endast nördar en artists/bands lÄtar i nÄgra veckor, sedan byter jag. Jag gÄr igenom nÀstan alla den/deras album pÄ spotify och har femtioelva nya lÄtar som jag sitter och lyssnar pÄ. Haha. Jag Àr verkligen en sÄdan person som gillar all sorts musik! Och just nu Àr det Ariana Grandes musik som spelas i mina lurar nÀst intill hela dagarna lÄnga. SÄ ni fÄr tre lÄtar som jag lyssnar riktgit mycket pÄ.

it's the way you walk, the way you talk.

Hejsan! Sitter just nu och försöker att komma pÄ ett namn pÄ min novell som jag ska lÀmnas in imorgon. Det Àr riktgit svÄrt! Jag vill ha ett riktigt coolt namn som man inte riktigt fattar i början, men som man sen förstÄr efter att man lÀst novellen. Ja, jag fÄr klura pÄ det ett tag.
Var förut ivĂ€g och trĂ€nade med IFK. Det var super kul som vanligt. Det Ă€r bara det att jag Ă€r lite sur och besviken pĂ„ mig sjĂ€lv som aldrig fĂ„r till det. Jag har alltid svĂ„rt med att spela mitt egna spel nĂ€r jag spelar med andra lag. SvĂ„rt att vara mig sjĂ€lv pĂ„ planen, helt enkelt. Men jag ska börja tĂ€nka stenhĂ„rt pĂ„ det nĂ€sta gĂ„ng och verkligen försöka spela som jag. Det gĂ„r ju inte dĂ„ligt, absolut inte. Men jag kan göra sĂ„ himla mycket bĂ€ttre ifrĂ„n mig! Det mĂ„ste jag Ă€ven tĂ€nka pĂ„ imorgon dĂ„ jag beger mig till Mjölby för att trĂ€na med Östgötalaget. Kommer komma hem riktigt sent, men jag Ă€r super taggad pĂ„ att trĂ€na med dom. Som jag tidigare nĂ€mnt, sĂ„ kĂ€nner jag sjĂ€lv att jag utvecklats som fotbollsspelare sedan jag trĂ€nade med dom senast.
I gÄr sÄ fick vi gÄ hem redan innan elva frÄn skolan dÄ vattnet inte fungerade. SÄ istÀllet för att gÄ hem och Àta, sÄ drog jag ned och Ät pÄ Perfect tillsammans med Binta, Ejlitz och Joseph. Jag blev lite sur nÀr dom sa att vi fick gÄ hem. Det finns ju inget kul att göra hemma, liksom.
Nu ska jag klura lite till pÄ min novell och sedan hoppa i sÀng. Det Àr ju fredag imorgon vilket betyder idrott! Ni fattar inte hur super taggad jag Àr! :D
 

The days

Hej. Idag var det första dagen pÄ ett vÀldans tag som jag kÀnner att jag kunnat ta det lite lugnt. Det beror pÄ att det inte var nÄgon fotboll idag. SÄ idag kunde jag ta mig tid pÄ vÀgen hem frÄn skolan och jag behövde inte slÀnga mig pÄ lÀxorna direkt nÀr jag kom hem för att hinna plugga klart innan trÀningen. Det kÀndes riktigt skönt. Nu fick jag mer tid att koncentrera mig mer pÄ en lÀxa i taget, Àn att snabbt gÄ igenom alla lÀxor lite hastigt för att hinna med alla. Fast sÄklart Àr det roligare om jag fÄr spela fotboll.
Skoldagen idag har varit som vanligt förutom pÄ morgonen dÄ jag var och pratade med vÄran Studie- och yrkesvÀgledare. Jag fick med mig lite papper om olika linjer, gymnasier och sÄnt. Men det Àr inget som jag vill göra. Jag seriöst hatar detta med gymnasieval! Jag har fÄtt nog utav det och struntar helt och hÄllet i det. Jag tycker inget verkar intressant! Jag skulle gÀrna vilja stanna pÄ högstadiet hela livet. Det Àr ju super kul hÀr! Jag kan ju sÀga lycka till, till syv. Mig lÀr hon fÄ det svÄrt med. Haha.
I morgon sÄ Àr det favorit skoldagen; idrott och elevens val. Har hört att vi kanske ska vara inne pÄ idrotten och jag Àr superlycklig. Samt att det kanske ska vara bollek!!! Is this real life? LÄter för bra för att vara sant. Sedan Àr det dags för fotbollstrÀning med IFK pÄ kvÀllen.
Jag mÄste bara pÄpeka hur underbart vÀdret Àr. Det Àr grÄtt pÄ himlen, det börjar bli riktigt kyligt ute och det Àr massor med fÀrgade löv pÄ marken. Gud vad jag Àlskar det!
 
 
 
 

bĂ€sta vi ♡

Hej pĂ„ er! Tar mig tid att blogga nu nĂ€r jag pluggat klar pĂ„ mina lĂ€xor. Idag har vi spelat vĂ„ran sista seriematch som Ă€ven var min och Amandas sista match tillsammans med Torstorps IF. Vi gĂ„r nu, efter detta, över till Norrköping IFK och forsĂ€tter med fotbollen dĂ€r. Matchen idag slutade 0-0 mot Årvidabergs FF vilket var lite trĂ„kigt. Vi hade flertal chanser pĂ„ mĂ„l men trĂ„kigt nog sĂ„ gick bollen aldrig in. Eftersom Östria Lambohov lĂ„g under oss med endast en poĂ€ngs skillnad sĂ„ var det lite nervöst för ett tag. Dom spelade match nĂ„gon timme efter oss pĂ„ Lindös hemmaplan. Östria skulle alltsĂ„ behöva förlora eller komma lika med Lindö för att vi skulle kunna vinna serien. Och vi fick riktigt goda nyheter nĂ€r vi satt pĂ„ pizza resturangen tillsammans efter matchen, att Ösrtia Lambohov förlorade mot Lindö. Vi vann serien!!!! Det var riktigt underbart. Nu nĂ€r jag och min syster byter lag, nĂ€r vissa kommer att sluta helt och hĂ„llet samt alla förĂ€ndringar som kommer ske i laget, sĂ„ slutade vi det hela med en serievinst. NĂ„got vi aldrig gjort förut! Det vi stĂ€vat efter i alla dessa Ă„r! En sĂ„dan super bra kĂ€nsla! Det blev massor med tĂ„rar idag med. BĂ„de efter matchen och pĂ„ pizzerian. VĂ„ra trĂ€nare hade köpt pommac som de skakade och sprutade ut över oss efter matchen. Vi spelare hade Ă€ven planerat en liten present till trĂ€narna samt blommor. Men nĂ„got som jag och Amanda inte visste, var att vĂ„ra super söta lagmakamrater köpt en varsin blomma till oss tvĂ„ med. Som ett lycka till, i vĂ„rat nya lag. Hur gulligt Ă€r inte det? :') Verkligen vĂ€rldens bĂ€sta lag! ♡
I morgon sÄ börjar skolan igen och jag mÄste fixa lite tills dess, sÄ ni fÄr ha det braaa!
 

i'm not the only one

GodkvÀll. Jag Àr just nu himlans trött. Har varit trött under en stor del av dagen. Var först nÀra pÄ att somna under NO lektionen, sedan var jag sjukt trött innan fotbollen. Jag la mig pÄ trappan vid kisoken pÄ Najen och nÀstintill sov lite innan vi började trÀningen. Haha, vilket super stÀlle att sova pÄ. Men jag blev faktiskt piggare! Fast trÀningen gick ÀndÄ inte sÄ jÀtte bra dÄ jag Àr riktigt trött i mina ben. Det kÀndes verkligen nu att jag trÀnat riktigt mycket under de senaste veckorna. Det har blivit att spela fotboll cirka sex dagar i veckan. Super roligt men som sagt sÄ tar det pÄ kroppen. SÄ har blivit tillsagd att verkligen ta det lugnt innan matchen pÄ söndag, sÄ jag kan vila upp mig och prestera bra pÄ matchen.
Idag hade vi Àven konditionstest pÄ 2 kilometer. Jag Àr lite besviken pÄ mig sjÀlv dÄ min tid blev nÄgra sekunder sÀmre Àn förra gÄngen dÄ jag sprang i Ättan. Men som sagt sÄ har det blivit mycket fotboll och jag Àr trött i benen, sÄ det kan ju bero pÄ det. Det Àr vad jag hoppas pÄ att orsaken Àr i alla fall, hehe.
IgÄr trÀnade jag och syster med IFK. Jag blev riktigt glad dÄ trÀnarna sa att jag ska fÄ vara med och trÀna med damlaget under vintern. Eftersom vi inte spelar riktigt likadant i Torstorp och IFK, sÄ har jag ju sÄklart lite svÄrare med deras spel. Deras tempo Àr ju ocksÄ mycket snabbare Àn vad jag Àr van vid i Torstorp. SÄ de ska se om jag utvecklas mer under vintern och sen se om jag platsar dÀr eller om jag fÄr spela med utvecklingslaget som Àr steget innan damlaget. Jag tycker Àven att trÀningen igÄr var jÀtte kul. Nu blev det ett lÄngt inlÀgg om nÀstan bara fotboll. Men ni fÄr ha en bra helg! :)
 
 

it never bother me anyway

Hej! Vi ska snart Äka in till Norrköping för att trÀna fotboll. Det lÀr bli riktigt spÀnnande dÄ trÀnarna haft ett litet möte om mig och min syster, sÄ idag fÄr vi reda pÄ i vilket av lagen vi platsar att spela i och allt som vi behöver veta. Kul!!! Hemma sedan blir det lite lÀxor.
IgÄr sÄ var det fotbollstrÀning med Torstorp. Det var himla svÄrt att se bollen dÄ lamporna pÄ Najen Àr trasiga. I gÄr morse sÄ blev jag ocksÄ riktigt förvÄnad nÀr jag vaknade upp med hÄret uppsatt i en boll. NÀr jag gick och la mig sÄ hade jag en flÀta... Man kan ju undra hur jag fick till det i sömnen. Haha.